Telefoonhoesjestore.nl Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet. Niet leveren, geen geld terug. Je plaatst een bestelling, krijgt een mail over verlate levering. Vervolgens veel later een verkeerd hoesje ontvangen, er wordt gevraagd een foto te st... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1 januari 2025 hoesje besteld bij Telefoonhoesjes store. Krijg uiteindelijk 2 weken later een email dat het hoesje onderweg is. 23 januari email verstuurd met vraagstelling wanneer er bezorgd wor... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SLECHT!!! Na weken GSM hoesje ontvangen zonder glas erin waardoor de gsm eruit valt. Gemaild en gevraagd dat we dit konden retourneren en ons geld terug krijgen. Enkele mails later, wordt er schriftel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefoonhoes gekocht maar niet geleverd wel betaald. Diverse mails gestuurd maar wordt niet of met smoezen op gereageerd zoals vele klanten al voor mij schreven. Vandaag aangifte bij de politie gedaan... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Mobiltelefongeschäft
  3. Geschäft für Computerzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

De grootste telefoonhoesjes webwinkel van Nederland en België met oneindig veel keuze voor bijna elke smartphone die in de winkels beschikbaar zijn. Wij versturen alle telefoonhoesjes zonder verzendkosten naar u toe. Indien een hoesje niet op voorraad is wordt deze direct besteld bij de leverancier, zodat de levertijd zo kort mogelijk gehouden wordt (+/- 1 week). Bij klachten en/of andere problemen zullen wij altijd voor een passende oplossing zorgen. Onze klantenservice staat u per e-mail dagelijks te woord om u van antwoord te voorzien. Wij streven ernaar om altijd binnen 1 (tot maximaal 2) werkdagen op uw e-mail te reageren. Kortom, bij Telefoonhoesjestore.nl bestelt u veilig uw favoriete smartphonehoesje. Met een bedenktijd van 30 dagen en een klantgerichte service hoeft u zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel. Telefoonhoesjestore.nl verzend alle telefoonhoesjes zonder enige verzendkosten. Door een goede service te verlenen, adequate en snelle klantenservice, een groot aanbod en een overzichtelijke website, voorzien wij bezoekers en klanten van een mooi product die van toegevoegde waarde is op de Nederlandse en Belgische markt. Doordat wij over het grootste aanbod telefoonhoesjes van Nederland en Belgie beschikken, is er voor ieder wat wils. Dit vind je dan ook terug in de diversiteit van ons assortiment. Voor iedere smartphone zijn er wel meerdere kleuren, designs, printjes beschikbaar. Bestel daarom veilig en met veel gebruikersgemak bij Telefoonhoesjestore.nl. *Belangrijk: mocht je zending onverhoopt vertraagd zijn, of andere problemen voorkomen, horen wij uw vraag of opmerking graag per e-mail zodat wij dit gelijk voor u kunnen oplossen. Ons bedrijf staat voor 100% klanttevredenheid. Dit wil zeggen: in alle gevallen wordt er naar een passende oplossing gezocht in het voordeel van jouw als klant.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geduld is een schone zaak...

Op de website stond dat het 3 weken levertijd was. Ik kreeg hiervan keurig een melding na de bestelling.
Afgelopen vrijdag via mail contact gezocht dat ik de bestelling nog niet ontvangen had. Hier kreeg ik direct reactie op dat zij het ook nog niet binnen hadden en vandaag had ik mn hoesje bij de post. Blij mee!

5. März 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na 6 weken eindelijk hoesje onvangen

Update! Na review email gekregen en vandaag kwam eindelijk mijn hoesje binnen. Kreeg ook deel van het bedrag teruggestord als compensatie. Dat vind ik een nette geste!

Half januari een hoesje besteld, 2 weken later nog niets ontvangen. Er werd gezegd dat het verstuurd was en waarschijnlijk in de post verloren was gegaan. Het was ook niet meer leverbaar, dus een andere uitgezocht en doorgegeven. Na een week weer geïnformeerd waar het bleef, er bleek verwarring ontstaan welke ik bedoelde. Weer gemaild met duidelijke uitleg. Ze gingen het bestellen bij de leverancier en het zou vorige week binnen moeten komen. Inmiddels weer een week verder en nog steeds niets ontvangen. Communicatie is slecht, emails worden slechts na aandringen beantwoord. Het zijn oplichters, dus ik raad iedereen aan niets te kopen bij hen!!!

13. Januar 2024

Geachte klant,

Het spijt me te horen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben uw e-mail beantwoord en een oplossing aangeboden. We horen graag van u.

Reageren niet op mail

Reageren niet op mail. Na betaling pas duidelijk dat hoesje niet op voorraad is. 20 febr besteld. Mijn advies. Bestel er niet!!!!!

2. März 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eindelijk hebben we het hoesje

Eindelijk hebben we hoesje binnen
De 25% compensatie is op mijn rekening gestort
Uiteindelijk is het toch goed gekomen
Eind goed al goed

10. Februar 2024

Slechte ervaring met bestelling

Op 19-02 een bestelling geplaatst. Ook na de bestelling pas te horen gekregen dat het product niet op voorraad was. Stond niet op de site overigens.
En tot op heden niks meer vernomen.
Deze week een nette mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Ook daar niks meer op gehoord.

19. Februar 2024

Vermoedelijk onbetrouwbaar

Tja wat ging er mis. Bestelling 2-2 gedaan en nog niets ontvangen. Naar mijn idee dekken ze zich in dat t binnen 3 weken komt. Reageren niet op mail dus ik ben er ingetuind vermoed ik.

29. Februar 2024

niets bestellen !!!!

13-02 hoesje besteld
eerst diverse mails gehad dat betaling niet gedaan was
verder totaal geen communicatie mogelijk
na plaatsing review ineens wel antwoord
doch weinig geholpen nog steeds niks ontvangen INV62496 ORD56651

29. Februar 2024

Telefoonhoesje ontvangen

Update!!!
Nadat ik een review heb geplaatst heeft telefoonhoesje store netjes op mijn mail gereageerd. Er is naar een oplossing gezocht en nadien heb ik het telefoon hoesje ontvangen.
Bedankt!

27. Februar 2024

Opgelicht?

Ik heb op 11 februari j.l een telefoonhoesje besteld en betaald. Bleek niet op voorraad dus zou iets langer duren... inmiddels meer dan 2 weken verder en 2 mails waarop geen antwoord. Ik raad dit bedrijf ten zeerste AF.
Voor wat het waard is, mijn ordernummer: ORD56627

11. Februar 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIKS BESTELLEN OP DEZE SITE !!!

Hoesje besteld 4 tot 7 dagen
wordt niet geleverd
geen antwoord op mails
dus geld weg

21. Februar 2024

hoesje wordt niet geleverd

Kreeg een mailtje dat het hoesje niet op voorraad was
Daarna niets meer gehoord
2x een mail gestuurd, daar wordt niet op gereageerd
factuurnummer INV62464 bestelnummer ORD56621
Voel me belazerd

10. Februar 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin januari schermcover besteld en…

Begin januari schermcover besteld en een telefoonhoesje. Cover binnengekregen maar hoesje niet. Na mailcontact werd gereageerd dat deze verstuurd is maar verdwenen, kan gebeuren natuurlijk. Inmiddels ook niet meer op voorraad. Ik kreeg de keuze geld terug of nieuw hoesje met korting voor compensatie. Nieuw hoesje uitgekozen welke ook niet op voorraad bleek te zijn (op site stond van wel), daarna wederom ander hoesje uitgezocht welke ook niet op voorraad bleek. Daarna teruggemaild dat ik mijn geld terug wil aangezien alles wat ik als optie kies niet beschikbaar is. Hier geen reactie meer op gekregen. Nog een keer gemaild als reminder, wederom ineens geen reactie meer. Ook nergens een telefoonnummer te vinden. Het begon prima, echter ben ik inmiddels 2 maanden verder zonder hoesje en zij houden het geld. Daarom vind ik het momenteel niet meer waard dan deze beoordeling.

20. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waste of time, not trustworthy.

My order has not arrived. I was receiving kind responses (my delivery was lost on the way (?), a new one is not available anymore, a discount on a new order etc.) until I explicitly stated that I want my money back. Then they started ignoring my messages, after descent amount of reminder e-mails, I told them that I plan to report the business to the police, somehow they started to be interested again and immediately executed the refund. Don't waste your precious time with this store.

9. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hoesje besteld niet geleverd !!

hoesje besteld niet geleverd !!
hoesje betaald niet geleverd !!
gemaild geen antwoord !!
mail terug nog niet betaald !!!
bellen ondanks 24 uur bereikbaar volgens website niet mogelijk !!!
INV62496
ORD56651

15. Februar 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een telefoonhoesje besteld en niks ontvangen

Ik heb een telefoonhoesje besteld en tot op heden niks ontvangen!
Inmiddels 2 emails gestuurd en geen antwoord. Bellen kun je niet, dus 🤷🏼‍♀️ helaas pindakaas?

Order: ORD56599

15. Februar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedrijf zeker aan te raden klantvriendelijk en oplossings gericht

Omdat er eerst miscommunicatie was omtrend bestelling/ betaling / levering en emails niet werden beantwoord.

Maar telefoonhoesjestore heeft het toch keurig en correct afgehandeld.Keurige email gehad met excuses voor late reactie, en zelfs daarvoor tegemoetkoming van 25% korting aankoop bedrag indien ik hoesje toch zou houden.
Maar onder tussen al ander hoesje dus bestelling geannuleerd.
Ook keurige email over afhandeling / annulering en direct het betaalde bedrag terug gestort op mijn rekening
Bij deze excuses voor eerste review, bleek achteraf zeer onterecht .
Dus onze ervaring is goed en beveel zeker dit bedrijf aan.
1heel klein min puntje vinden wij dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.Misschien "TIP" voor bedrijf ?

4. Februar 2024

Telefoonhoesjestore

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr