1 januari 2025 hoesje besteld bij Telefoonhoesjes store. Krijg uiteindelijk 2 weken later een email dat het hoesje onderweg is. 23 januari email verstuurd met vraagstelling wanneer er bezorgd wor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SLECHT!!! Na weken GSM hoesje ontvangen zonder glas erin waardoor de gsm eruit valt. Gemaild en gevraagd dat we dit konden retourneren en ons geld terug krijgen. Enkele mails later, wordt er schriftel... Mehr ansehen
Telefoonhoes gekocht maar niet geleverd wel betaald. Diverse mails gestuurd maar wordt niet of met smoezen op gereageerd zoals vele klanten al voor mij schreven. Vandaag aangifte bij de politie gedaan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De grootste telefoonhoesjes webwinkel van Nederland en België met oneindig veel keuze voor bijna elke smartphone die in de winkels beschikbaar zijn. Wij versturen alle telefoonhoesjes zonder verzendkosten naar u toe. Indien een hoesje niet op voorraad is wordt deze direct besteld bij de leverancier, zodat de levertijd zo kort mogelijk gehouden wordt (+/- 1 week). Bij klachten en/of andere problemen zullen wij altijd voor een passende oplossing zorgen. Onze klantenservice staat u per e-mail dagelijks te woord om u van antwoord te voorzien. Wij streven ernaar om altijd binnen 1 (tot maximaal 2) werkdagen op uw e-mail te reageren. Kortom, bij Telefoonhoesjestore.nl bestelt u veilig uw favoriete smartphonehoesje. Met een bedenktijd van 30 dagen en een klantgerichte service hoeft u zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel. Telefoonhoesjestore.nl verzend alle telefoonhoesjes zonder enige verzendkosten. Door een goede service te verlenen, adequate en snelle klantenservice, een groot aanbod en een overzichtelijke website, voorzien wij bezoekers en klanten van een mooi product die van toegevoegde waarde is op de Nederlandse en Belgische markt. Doordat wij over het grootste aanbod telefoonhoesjes van Nederland en Belgie beschikken, is er voor ieder wat wils. Dit vind je dan ook terug in de diversiteit van ons assortiment. Voor iedere smartphone zijn er wel meerdere kleuren, designs, printjes beschikbaar. Bestel daarom veilig en met veel gebruikersgemak bij Telefoonhoesjestore.nl. *Belangrijk: mocht je zending onverhoopt vertraagd zijn, of andere problemen voorkomen, horen wij uw vraag of opmerking graag per e-mail zodat wij dit gelijk voor u kunnen oplossen. Ons bedrijf staat voor 100% klanttevredenheid. Dit wil zeggen: in alle gevallen wordt er naar een passende oplossing gezocht in het voordeel van jouw als klant.
Randenborgweg 26, 6118GE, Nieuwstadt, Niederlande
- info@telefoonhoesjestore.nl
- www.telefoonhoesjestore.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen geld terug
Ik heb ik Januari iets besteld, toen terug gestuurd. Nu in Mei nog steeds geen geld terug. Niet hier bestellen.
Onbetrouwbare webshop
Bestel hier niet. Niet leveren, geen geld terug. Je plaatst een bestelling, krijgt een mail over verlate levering. Vervolgens veel later een verkeerd hoesje ontvangen, er wordt gevraagd een foto te sturen en gevraagd om je rekeningnummer voor terugbetaling. Daarna ineens geen reactie meer. Heel verdacht, lijkt bewust
Na 6 maanden nog geen hoesje en ook geen geld terug.
Hoesje besteld in oktober 2024. Heb nog steeds geen bestelling ontvangen. Ordernummer ORD59404.
Via mail is het volgende aangegeven op 13 oktober 2024: Wij hebben helaas logistieke problemen gehad met de levering vanuit de leverancier naar ons toe. Dit is inmiddels opgelost en uw bestelling zal uiterlijk dinsdag verstuurd worden per briefpost (15 oktober). Dit betekent dat uw bestelling op woensdag (uiterlijk donderdag) geleverd zal worden per briefpost met PostNL voor Nederlandse klanten en Bpost* voor Belgische klanten.
Wij begrijpen dat er een flinke vertraging is ontstaan en zullen annuleringen accepteren, mocht u dit liever wensen. U krijgt het bedrag dan netjes teruggestort.
Helaas nog niks ontvangen; geen hoesje en ook geen geld.
3 weken geleden een hoesje besteld
3 weken geleden een hoesje besteld. Nog steeds niets ontvangen. Op mail krijg ik voorlopig geen antwoord. Ben blijkbaar niet de enige die klachten heeft. Hopelijk alsnog het hoesje en anders hopelijk mijn geld terug.
ORD60437
Telefoonhoesje besteld en betaald maar…
Telefoonhoesje besteld en betaald maar niks ontvangen en geen geld terug. Denk dat het oplichting is In 2022 al in Radar geweest waarschuwing niks bestellen Toch nog het hoesje ontvangen
Telefoonhoesjestore: Geld kwijt, geen product
(Laatste update 25 februari,... Eindelijk in ieder geval mijn geld terug gekregen,... pffff)
Telefoonhoesjestore,... 2 maanden na bestelling:
Nog steeds GEEN HOESJE. Kwijtgeraakt met de post is hun laatste conclusie, na ontelbare excuses, smoesjes en beloftes.
Maar,... natúúrlijk heb ik recht op terugbetaling van het aankoopbedrag mailen ze uiteindelijk. Of ik daartoe dan wel even mijn review over hen aan wil passen of verwijderen,.... huh???
Wat heeft het één met het ander te maken,...?
Er hóeft helemaal niets tegenover een terugbetaling te staan, ik heb sowieso recht op die restitutie en heb ze laten weten dat ik, na ontvangst van het bedrag, wel een gepaste nieuwe review wil plaatsen, maar dat de andere ook gewoon blijven staan.
Ik had nog enigzins hoop dat ze nu in ieder geval gewoon netjes zouden terugbetalen, maar dit gaat dan toch maar die nieuwe review zijn.
Want we zijn inmiddels wéér een week verder, ik heb geen hoesje én,.... u raadt het vast al,... ook nog steeds GEEN TERUGBETALING.
Schaam jullie, TELEFOONHOESJESTORE!!
Ik ben iig heel erg blij dat ik mijn eerdere reviews gewoon heb laten staan, want bij dit bedrijf kun je gewoon fluiten naar je geld (en product) en iedereen mag/moet weten hoe het er bij jullie aan toe gaat,...!!!
1 januari 2025 hoesje besteld
23 januari email verstuurd met vraagstelling wanneer er bezorgd wordt.
Geen reactie.
Wat een slechte service.
Aanvulling 6 februari 2025.
kontact gehad met de klantenservice. Geld wordt teruggestort. Ben ik heel blij mee. Zit al een tijd verlegen om een nw hoesje. Wordt dus opnieuw zoeken. Mocht het pakket alsnog boven water komen dan neem ik opnieuw kontact op.

Oplossing
Probleem is grotendeels opgelost.
Heb artikel niet gekregen, wel geld teruggestort gekregen.
Met de mededeling als artikel nog binnenkomt het gratis toegestuurd zal krijgen.
In ieder geval een oplossing.
Dank.
Ik hou jullie op de hoogte over het vervolg.

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. 17 december een hoesje besteld. Bestelling nooit gekregen. Meerdere keren gemaild. 2x antwoord gehad dat de bestelling snel bezorgd zou worden. Ze reageren nu helemaal niet meer op mails.
bestel hier nooit ! alleen maar ergernis !!!!!
bestel hier nooit !
bestelde en telephonecase. na enige weken bezorgd, niet binnen afgesproken termijn. tussentijdse emails niet beantwoord.
case ontvangen - voldeed niet aan verwachtingen .
gevraagd om retourinstrukties - NOOIT ENIGE REACTIE ONTVANGEN 111
Bestel hier nooit !!!!
Vorige week dit bericht
Beste Brenda Maes,
Goed nieuws! Wij zijn verheugd dat je bestelling met ORD59977 eindelijk onderweg is. Het zal naar verwachting morgen of zaterdag aankomen op je adres per briefpost. Hiermee hoef je niet thuis te zijn op het moment van levering, het past namelijk gewoon door jouw brievenbus!
Graag wil ik jou bedanken voor het getoonde geduld, aangezien deze zending later dan verwacht onderweg is. Des te meer hopen wij dat de bestelling zal bevallen en wensen jou veel plezier met de aankoop!
Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen kun je gebruik maken van het online contactformulier op onze website of een e-mail sturen naar ons e-mailadres.
Hopende je hiermee een update te hebben gegeven over de zending en daarmee voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen aarzel niet om deze aan ons te stellen.
Nogmaals excuses voor de vertraging en dank voor je geduld.
Weeral leugens weer geen hoesje bestelling 9 december gedaan
Aub bestel hier niet!!¡
Twee bestellingen gedaan in december
Twee bestellingen gedaan in december. Bericht niet op voorraad. 1 verzonden, niet ontvangen. 2e in de wacht. Geen reactie op diverse mails.
Helaas!
Hier niet bestellen, tenzij het bedrijf verbetering beloofd.
Ook ik heb hoesjes besteld via deze website en ervaar hetzelfde als de andere mensen hier.
18 dec besteld, op de 25e gemaild dat ik ze niet had ontvangen.
Op de 29e een bericht dat de hoesjes niet op voorraad waren en dat de leverancier achterstand had. Ze zouden de hoesjes een week later versturen. Op de 3e en 7e januari nogmaals gemaild dat de hoesjes er niet zijn.
Helaas geen reactie (zou binnen 48 uur moeten zijn).
Klanten raad ik aan niet via deze site te bestellen tenzij het bedrijf eerst verbeterd.
Aan het bedrijf, om te beginnen zou ik versturen met een track & trace code (ik zou zeker bereid zijn geweest meer te betalen om wat meer zekerheid te krijgen). Hiermee voorkomt u ook dat uw mailbox vol stroomt met vragen waar de bestellingen blijven. Win win zou ik zeggen.
Update: Bijna een maand later de hoesjes uiteindelijk toch ontvangen. Het is dus bestellen op eigen risico.
Ondanks dat ik blij ben dat ik de hoesjes heb ontvangen zal ik hier niet meer bestellen. De communicatie laat helaas te wensen over.
22/11/24 hoesje besteld en betaald.Niets ontvangen
22/11/24 hoesje besteld en betaald.
27/11/24 bericht ontvangen dat hoesje niet voorradig was in eigen magazijn.
*9/12/24 bericht ontvangen dat hoesje onderweg was en binnen de week geleverd zou worden.
*19/12/24 Zelf een bericht gestuurd dat ik nog niets heb ontvangen, ondanks hun belofte.
*30/12/24 Zelf een bericht gestuurd dat ik nog steeds niets heb ontvangen zelfs geen antwoord op mijn vorige mail ondanks hun mooie beloften en zelfverheerlijking van hun bedrijf op de website.
Conclusie: Ik ben mijn centjes kwijt en geen hoesje ontvangen...
Aan mensen die een telefoonhoesje wensen te kopen raad ik aan om zeker niet bij deze firma te bestellen.
Nakend faillissement ???
Bestelling niet geleverd, wel betaald
Ik heb op 29 november 2024 een telefoonhoesje besteld en betaald. Het is vandaag 7 januari en het is nog steeds niet geleverd. Na een eerste bericht over vertraging heb ik niets meer van hen gehoord. De klantenservice is ook niet per telefoon of chat bereikbaar. Het betreft ORD59908. Oplichting?
Geen contact mee te krijgen, geen product geleverd!
Een maand geleden een telefoonhoesje besteld. Maar niets geleverd. Op mijn mailtjes werd slechts eenmaal gereageerd dat er binnen 24 uur contact met mij zou worden opgenomen. Ook dat kwamen zij niet na. Nu nog steeds geen product ontvangen, geen geld retour (dat had ik in mijn laatste mail gevraagd) en geen reactie gehad. Kortom koop hier niet!!!
Ik had een vraag met betrekking tot het…
Ik had een vraag met betrekking tot het product die ze verkopen. Hieruit is het volgende uitgekomen: "Hartelijk dank voor uw bericht en uw interesse in ons product. U vraagt zich af of het product waarin u geïnteresseerd bent een S pen houder heeft, aangezien de ene kant van het product dit toont, en de andere kant niet.
Helaas hebben wij de expertise niet in huis om hier met zekerheid uitsluiting over te geven".
Ik heb nog niet eerder een verkoper meegemaakt die niet eens weet wat ie verkoopt.
*Update: door het plaatsen van een 1 ster review is er naderhand contact met mij opgenomen: "Ik las je feedback, je hebt gelijk, ik moet deze informatie wel kunnen verschaffen. Ik ben het nagegaan en het klopt inderdaad dat het hoesje een gleuf beschikt waarom de S pen past. Dus die rechter foto is in feite misleidend. Is je vraag zo voldoende beantwoord?".
Het is fijn dat er nu wel verder is gekeken en dat mijn vraag is beantwoord. Ik vind het echter erg jammer dat ik daarvoor eerst een 1 ster moet geven om informatie te krijgen. Daarnaast verkopen ze dus ook producten waarvan de afbeelding niet klopt.

Nog steeds niks binnen
In november hoesje gekocht. Moest nabesteld worden bij een andere winkel. Eind dec en nog steeds niets gekregen. Al meerdere keren een mail gestuurd. Maar je hoort niks meer.
Na dit berichtje hebben ze contact gezocht met excuus. En zijn we overeen gekomen dat ze het bedrag gingen terug betalen en dat ze als tegemoetkoming het hoesje evengoed zouden opsturen. We hebben het geld terug gehad, maar het hoesje nog steeds niet ontvangen. We zijn inmiddels 7-2-2025. Het is bijna weer kerst. !!!

Oplichters ??
Oplichters. Wel betaald maar niet leveren. Niet reageren op mail. Koop hier niet.je bent je geld kwijt en krijg er niks voor terug. Nog niet eens het fatsoen van een antwoord . 19 Jan, 2025. Hoesjes ontvangen na weken wachten , of ik ze ook had ontvangen als ik geen slechte review had geschreven?????

Antwort von Telefoonhoesjestore.nl
Een hoesje besteld waarvan de maat niet…
Een hoesje besteld waarvan de maat niet overeenkomt met wat op de website stond. Al drie keer gereclameerd maar nog steeds geen antwoord gekregen. Dus hun stelling wij reageren binnen 24 uur dat klopte dus niet. Echter uit eindelijk contact gehad en is het probleem naar tevredenheid opgelost. Dat dacht ik. Ze zouden het verdrag terug storten maar tot op heden niets gezien ondanks rappel via hun klachten formulier.

Antwort von Telefoonhoesjestore.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.