Telefoonhoesjestore.nl Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet. Niet leveren, geen geld terug. Je plaatst een bestelling, krijgt een mail over verlate levering. Vervolgens veel later een verkeerd hoesje ontvangen, er wordt gevraagd een foto te st... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1 januari 2025 hoesje besteld bij Telefoonhoesjes store. Krijg uiteindelijk 2 weken later een email dat het hoesje onderweg is. 23 januari email verstuurd met vraagstelling wanneer er bezorgd wor... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SLECHT!!! Na weken GSM hoesje ontvangen zonder glas erin waardoor de gsm eruit valt. Gemaild en gevraagd dat we dit konden retourneren en ons geld terug krijgen. Enkele mails later, wordt er schriftel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefoonhoes gekocht maar niet geleverd wel betaald. Diverse mails gestuurd maar wordt niet of met smoezen op gereageerd zoals vele klanten al voor mij schreven. Vandaag aangifte bij de politie gedaan... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Mobiltelefongeschäft
  3. Geschäft für Computerzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

De grootste telefoonhoesjes webwinkel van Nederland en België met oneindig veel keuze voor bijna elke smartphone die in de winkels beschikbaar zijn. Wij versturen alle telefoonhoesjes zonder verzendkosten naar u toe. Indien een hoesje niet op voorraad is wordt deze direct besteld bij de leverancier, zodat de levertijd zo kort mogelijk gehouden wordt (+/- 1 week). Bij klachten en/of andere problemen zullen wij altijd voor een passende oplossing zorgen. Onze klantenservice staat u per e-mail dagelijks te woord om u van antwoord te voorzien. Wij streven ernaar om altijd binnen 1 (tot maximaal 2) werkdagen op uw e-mail te reageren. Kortom, bij Telefoonhoesjestore.nl bestelt u veilig uw favoriete smartphonehoesje. Met een bedenktijd van 30 dagen en een klantgerichte service hoeft u zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel. Telefoonhoesjestore.nl verzend alle telefoonhoesjes zonder enige verzendkosten. Door een goede service te verlenen, adequate en snelle klantenservice, een groot aanbod en een overzichtelijke website, voorzien wij bezoekers en klanten van een mooi product die van toegevoegde waarde is op de Nederlandse en Belgische markt. Doordat wij over het grootste aanbod telefoonhoesjes van Nederland en Belgie beschikken, is er voor ieder wat wils. Dit vind je dan ook terug in de diversiteit van ons assortiment. Voor iedere smartphone zijn er wel meerdere kleuren, designs, printjes beschikbaar. Bestel daarom veilig en met veel gebruikersgemak bij Telefoonhoesjestore.nl. *Belangrijk: mocht je zending onverhoopt vertraagd zijn, of andere problemen voorkomen, horen wij uw vraag of opmerking graag per e-mail zodat wij dit gelijk voor u kunnen oplossen. Ons bedrijf staat voor 100% klanttevredenheid. Dit wil zeggen: in alle gevallen wordt er naar een passende oplossing gezocht in het voordeel van jouw als klant.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na dat ik bestelling had geplaatst…

Na dat ik bestelling had geplaatst kreeg ik een mail dat het hoesje niet op voorraad was terwijl het op de site wel stond dat het hoesje op voorraad was.
Na twee weken wachten nog niets binnen gehad dat zou wel zo moeten zijn volgens hun.
Uiteindelijk nog een mail gestuurd om te vragen hoe het zit en als ik nog langer moest wachten graag mijn geld terug wil.
Aangeven dat ze het geld teruggestort willen storten maat zit nu weer een paar dagen te wachten op een reactie. Net een reactie gehad dat het geld word terug gestort even afwachten nog.
Het geld is vandaag terug gestort. Een ster erbij.

5. Mai 2024

Geachte klant,

Het spijt me te horen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben uw e-mail beantwoord en een oplossing aangeboden. We horen graag van u.

Besteld maar niets ontvangen

Besteld, betaald en niets ontvangen. Jammer dat we de reviews niet vooraf gelezen hebben.
Inmiddels zijn we weer bijna een maand verder (17-6) en nog steeds niets ontvangen. Ik hoop dat een ieder eerst reviews leest alvorens te bestellen.

21. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht al bijna 3 weken...

Ik wacht al bijna 3 weken op mijn telefoonhoesje. Ze beweren dat ze binnen 48u je mails beantwoorden. Ik heb een week geleden gemaild en nog steeds niks gehoord vanuit hun kant. Ontzettend slechte service!

21. Mai 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefoonhoesje besteld en betaald, maar niet ontvangen!

Op 15 april een telefoonhoesje besteld en betaald, maar nog niets ontvangen. Al 3X gemaild, maar géén reactie.
Telefonisch niet bereikbaar?
Te laat de reviews gelezen, anders had ik het hoesje ergens anders besteld...
Inmiddels gevraagd om geld terug te storten, maar (wat verassend!?!) ook géén reactie...
10-06 + 18-06: nogmaals gevraagd om het geld terug te storten...

Niet verwacht, toch gekregen...
Afgelopen week het telefoonhoesje ontvangen, dank.

Met vriendelijke groet, Ingrid

10. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De aangifte naar de politie staat…

De aangifte naar de politie staat klaar. Jullie zijn oplichters!

28. April 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geduld is een schone zaak!

Ik heb op 17 april een telefoonhoesje besteld, die op voorraad leek te zijn. Op 18 april kreeg ik een mail van telefoonhoesjestore dat mijn hoesje niet voorradig was en dat ik dat vast gezien moest hebben toen ik mijn hoesje bestelde. (Nou niet dus, want hij zou voorradig zijn.) Zij gingen het hoesje bestellen bij hun leverancier, dat zou 4-6 dagen duren en dan zouden ze hem direct versturen aan mij. Echter op 1 mei had ik nog niets vernomen, dus mailde ik naar telefoonhoesjestore met de vraag waar mijn telefoonhoesje bleef, omdat de communicatie vanuit hun volledig stil lag en ik nou wel wilde weten of ik mijn telefoonhoesje nog wel kon verwachten.
Op 6 en 7 mei heb ik contact gehad met Sophie van de klantenservice, die mij kon vertellen, dat de levering inderdaad helaas zeer vertraagd was, zij hebben mij een hele mooie oplossing aangeboden, waar wij uiteindelijk erg tevreden mee zijn. We wachten nog wel op het hoesje, maar hebben de zekerheid gekregen, dat het hoesje alsnog geleverd gaat worden. Ik denk dat het hoesje absoluut het wachten waard is en we spreken hier van overmacht, dus geduld is een schone zaak.

4. Mai 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling.

Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling.

Heb een aantal keer gemaild, maar krijg geen reactie.

Slechte site.

3. Mai 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bestelling gedaan, betaald, niet ontvangen

Een bestelling gedaan en betaald, maar nog niks ontvangen. Een mail gestuurd, maar geen nog antwoord gekregen. Heb helaas te laat de reviews gelezen, anders had ik niet bij deze besteld.
‘K hoop dat ik mijn telefoonhoesje alsnog ontvang.

26. April 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefoonhoesje

Telefoonhoesje werd wat later geleverd omdat het niet op voorraad was. Snelle en correcte informatie ontvangen op mijn e-mail hierover. Alles netjes in orde gekomen. Hoesje voldoet volledig aan de verwachtingen.

7. April 2024

Telefoonhoesjestore.nl

Telefoonhoesjestore.nl

Mijn vrouw besteld een telefoonhoesje voor een Samsung A33. Vervolgens kreeg ze een bericht dat de levering langer ging duren dan normaal, vanwege het feit dat het hoesje niet op voorraad bleek. Kan gebeuren, kwestie van afwachten.

Vervolgens werd na enige dagen een hoesje geleverd, een compleet ander hoesje voor een compleet ander telefoontoestel. Kan uiteraard ook gebeuren, lijkt mij een kwestie van kosteloos omwisselen, verzendkosten lijken mij uiteraard voor de leverancier die de fout heeft gemaakt.

Helaas geen sprake van, na een emailbericht, omdat telefonisch deze firma niet te bereiken is, kreeg ik in plaats hiervan een verwijzing naar een zogenaamd herroepingsformulier.
Dit blijkt een formulier te zijn die geheel volgens strikte regels en zeer zorgvuldig ingevuld dient te worden, waarbij het ontvangen hoesje ook correct verpakt weer retour gestuurd dient te worden. Na veel moeite uiteindelijk het hoesje met het ingevulde en uitgeprinte herroepingsformulier weer retour gezonden aan deze firma.

Vervolgens bleef het verdacht stil. Totdat ik zelf een bericht stuurde met de vraag of het aangetekende pakket al is binnengekomen en of er al zicht is op teruggave van de aankoopkosten.
Met daarbij een aanvullende vraag of ook de verzendkosten van bijna 5 euro, maar liefst een derde van het complete aankoopbedrag ook werden vergoed.

Gelukkig een tegenbericht met de terugkoppeling van excuses en dat binnen 1-3 werkdagen de aankoopkosten van het hoesje teruggestort zullen worden.

Jammer van de niet vergoede verzendkosten en dat de communicatie omtrent de fouten van deze firma, telkens door de klant zelf geïnitieerd en op gang gehouden dienen te worden, niet echt klantvriendelijk en geeft mij ook de indruk dat de bestel- en verzend- administratie van telefoonhoesjestore niet helemaal optimaal in orde zijn.

Daarom geef ik deze firma slechts 1 ster en dat is slechts puur voor de moeite dat ze mijn vrouw minimaal het aankoopbedrag van het niet ontvangen telefoonhoesje op z'n minst nog terugstorten.

15. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren via hun website een…

Gisteren via hun website een contactformulier ingevuld. Kreeg nu wel per e-mail een reactie met het verzoek mijn antwoord in de mail te plakken. Gedaan en e-mail wordt opnieuw niet afgeleverd. Heb nu via hun website annulering van de order gemeld, afwachten maar op hun reactie.

Update 16 april: geen enkele reactie ontvangen, ondanks meerdere verzoeken mijnerzijds. KOOP NOOIT BIJ DIT BEDRIJF

12. April 2024

Super slecht

Super slecht. 25 maart een hoesje besteld, tot op heden niets ontvangen. Gemaild maar geen reactie. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, waardeloos dit!!!

5. April 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog nooit zo'n onprofessioneel bedrijf…

Nog nooit zo'n onprofessioneel bedrijf meegemaakt. Eerst verliep de betaling niet en werd ik bestookt met mails dat ik niet betaald had. Na diverse keren mailen en ik via Facebook een chat had verstuurd (waarin ze zeggen dat ze liever mailen en niet via chat antwoorden, waarom dan wel de mogelijkheid bieden?) kreeg ik eindelijk antwoord. Toen het duidelijk was dat ik betaald had zou mijn hoesje binnen 4-6 werkdagen bezorgd worden. Dat werden er uiteindelijk 12. Het hoesje valt echter zwaar tegen en ik wil het terugsturen. Volgens de procedure moet je dat eerst via de mail doorgeven en dan krijg je akkoord. Dit nu ook al 2x gedaan en ook weer via de chat laten weten. Nul respons. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Ik ga nu het herroepingsformulier gewoon invullen en het hoesje met Track&Trace terugsturen (verzendkosten eigen rekening). Ik houd jullie oo de hoogte of ik ooit mijn geld terugkrijg. Hetty Verweij

Vandaag 10 april volgt deze reactie van Telefoonhoesje.nl. Goed lezen van mijn bericht is kennelijk ook al moeilijk. Hierin staat dat ik het pakketje terugstuur. Wat ik ook heb gedaan. Ik heb het met Track & Trace via Postnl verstuurd. Het pakketje is op 2 april om 17.21u afgeleverd bij Telefoonhoesjestore.nl. Bewijs heb ik hier nog van. Tot op heden geen terugbetaling ontvangen en ook geen mail ontvangen ondanks wat hier gesuggereerd wordt. Dus ik zou heel graag mijn betaling ontvangen. Wordt vervolgd.

29. März 2024

Graag geld terug...

Eind februari telefoonhoesje besteld. Wekenlang niets vernomen. Niets over het hoe en wat aangaande mijn bestelling. Een aantal mails gestuurd waarop geen respons kwam. Toen (wakker schudden) een review achtergelaten op Trustpilot. Kreeg dezelfde dag nog een bericht. Excuses en het hoesje zou in een paar dagen op de deurmat vallen. Nu was het nog een aantal dagen later maar heb het artikel in de originele verpakking meteen retour verzonden. In een eerdere mail aangegeven graag het geld terug te hebben. Daar is geen reactie op gekomen dus nogmaals via deze review de oproep mijn geld terug over te maken...

Groet, Jérôme

29. März 2024

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na veel ergernis van mijn kant opgelost.

Mail ontvangen met excuses en dat wegens personeelsgebrek er vertraging ontstond.
Ontving het telefoonhoesje, te laat daar ik elders er al een besteld had.
In overleg terug gezonden.
Heb mijn geld terug gekregen, jammer dat ze niet de verzendkosten vergoeden.
Dus nu een mildere review, dan dat ik hieronder schreef.
Mijn advies, communiceer het op de site, als al bekend is dat er vertraging is.

Op 12 februari 2024 telefoonhoesje besteld en betaald. Bevestiging en factuur per mail ontvangen.
Geen levering van het telefoonhoesje en geen reactie op mijn mails.
Wil mijn geld terug!

7. März 2024

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling niet ontvangen

Update. Na review eindelijk een mail gekregen. Hoesje was niet meer op voorraad. Ik kon kiezen tussen een ander hoesje of een terug betaling. Heb voor terug betaling gekozen en het bedrag is meteen teruggestort.

Op 8 Februari een bestelling geplaatst. De levertijd was 5 tot 7 werkdagen. Ondertussen nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.
Al meerdere keren een mail gestuurd maar hier wordt niet op geantwoord.
1 ster is nog te veel.
ORD56603

5. März 2024

Bestelling gelaatst 26 febr

Bestelling gelaatst 26 febr. en betaald, wel afgeschreven maar geen bevestiging ontvangen van bestelling. Na 4 dagen een vraag via de site gesteld hoe het zit. Wat je terugkrijgt is dat ze binnen 48 uur antwoord zullen geven. Nou ik moet nog antwoord krijgen en nu 5 mrt. Nog steeds niets. Stelletje oplichters dat zijn het.

5. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr