Vandaag aankopen gedaan in Oostende. De verkoopster behandelde ons heel hautain en onvriendelijk. Wij bleven vriendelijk maar helaas ze bleef ons maar nors behandelen. Even later bezochten we een a... Mehr ansehen
Bestelling blijft liggen, ondanks contact met "klantendienst". Ze beloven veel, maar er gebeurt uiteindelijk niets. En mijn vraag om de bestelling te wijzigen ging niet meer omdat het al zogezegd in h... Mehr ansehen
Waardebon van €50 in het water door 3 maanden overtijd. PURE DIEFSTAL! Een bedrijf die geld aanvaardt voor een "waarde"bon en dit gewoon tot zijn bezit maakt zonder daar iets tegenover te stellen, z... Mehr ansehen
Gisteren wilde ik het Belang van Limburg gaan kopen in de Standaard Boekhandel in Beringen. De Babyspecial 2025 zat erbij met mijn kleinzoontje er in! Tot mijn grote spijt waren alle kranten van het B... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Standaard Boekhandel is een Belgische winkelketen, voornamelijk gespecialiseerd in boeken. Al meer dan 100 jaar maken we mensen wegwijs in de wereld van cultuur, onderwijs, vrije tijd en creativiteit. Met open blik begeleiden we jong en oud, Nederlands- en anderstalig, professionele boekenwurmen en toevallige lezers op zoek naar een (ont)spannend verhaal … Voor elk moment in het leven bieden we inspiratie, advies, hulp, richting en ontspanning.
Industriepark-Noord 28A, 9100, Sint-Niklaas, Belgien
- +32 78 10 00 78
- klantendienst@standaardboekhandel.be
- www.standaardboekhandel.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 61 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Heb 2x hetzelfde ebook aangekocht en 2x…
Heb 2x hetzelfde ebook aangekocht en 2x betaald en maar 1x gekregen,maar de klantendienst kon of wou mij geen boekenbon van 9,99 euro teruggeven.
Ik heb op nog geen 2 jaar tijd 54 boeken aangekocht en ben al jaren een goede klant.
Ik ben zo ontevreden en teleurgesteld.
Ik ben op dit moment aan het kijken om een kobo rakuten e-reader aan te kopen Ik heb het helemaal gehad met standaard boekhandel
Het is niet de eerste keer dat ze zo klantonvriendelijk reageren.

UITSTEKEND
Ik heb recent een bestelling geplaatst in de standaard boekwinkel in Zelzate.Heel vriendelijke en behulpzame bediening heeft echt de tijd genomen voor mij te helpen en te informeren.De bestelling was ook vlug in de winkel aanwezig ;Bedankt daarvoor: Ook de winkel op de kouter was heel goede service vriendelijk personeel.Mensen die klagen beseffen soms niet dat een levering wat langer kan duren maar mensen en geduld daar kan je tegenwoordig ook een boek overschrijven.Ik ben altijd heel tevreden geweest .Ook een pluimpje voor de nieuwe inrichting van de winkel is heel gezellig winkelen .

Antwort von Standaard Boekhandel
Signeersessie wat nooit is gebeurd
Als een auteur... vind ik dit een zeer triestige ervaring! Heb ooit een signeersessie in mijn stad gedaan en dat was een heel fijne ervaring geweest. Helaas in Tessenderlo heb ik dat zelfs moeten annuleren :(
Ik ben geschokt door de houding van het personeel tegenover de auteur. De naam van de verkoopster is Chana.
Beste winkelpersoneel, Als jullie geen zin hadden om met mij samen te werken, hoefden jullie geen signeersessie aan te bieden! Zoals jullie zelf vroegen, heb ik de gevraagde foto's doorgestuurd voor reclame 2 maanden geleden, maar jullie hebben niet eens de moeite genomen om basisreclame te maken :( Jammer! Op de laatste avond de foto werd geplaatst:(
De medewerkers weten ook niet of ik boeken via depot kan achterlaten! Dit is de eerste keer dat ik dat ik zo'n lelijke houding, onbeleefdheid & onbekwaamheid ben tegengekomen! En ik zal zeker mijn negatieve recensie achterlaten!

Antwort von Standaard Boekhandel
Brutale jongeman met veel commentaar…
Brutale jongeman met veel commentaar aan de kassa in Standaard Boekhandel Nieuwpoort. Nog nooit meegemaakt.

Boekenbons vervallen na 1 jaar
Boekenbons vervallen na 1 jaar. "Omdat ze anders in de schuif blijven liggen en omdat ze verminderen in waarde". Ik begrijp niet dat de "directie" van SB daar wakker van ligt. Het lijkt eerder een lucratieve ingreep die aardig wat geld oplevert. Ik ga geen andere lelijke woorden gebruiken voor deze manier van handelen maar het zou gerust kunnen...

Slechte communicatie klantendienst
Verschrikkelijk trage communicatie bij klantendienst. Ook is het antwoord niet echt formeel opgesteld. Mensen in winkel zijn wel steeds vriendelijk. Dus standaard doe iets aan jullie klantendienst, tegen dat jullie antwoordden heb je het zelf opgelost schandalig.

Niet-vervallen boekenbon toch weigeren
Op 9 juni 2022 kreeg ik 5 boekenbonnen cadeau waarbij werd aangegeven dat ze 2 jaar geldig bleven.
Op 7 mei 2024 bleek de laatste tot mijn ergernis plots vervallen nadat STD eenzijdig de geldigheidsduur op 1 jaar had gebracht ( omdat de meeste bonnen toch binnen het jaar worden benut...citaat)
Wat dus betekent dat je voor een al betaalde bon niets terugkrijgt.Gewoon de kassa spijzen dus, niet normaal
Ik verzoek u dan ook mij € 25 terug te betalen of een( al betaald) boek naar mijn keuze te bezorgen.
Het is de tweede maal dat ik problemen ervaar met boekenbonnen van STD
Bon: GFT 2022647787173
Ik heb vandaag een e book gekocht via…
Ik heb vandaag een e book gekocht via de site met een boekenbon. Het boek komt maar niet op de sote die ze ervoor gebruiken. Dan denk je ook eens snel een boek te kunnen lezen. Heel teleurstellend. Volgende keer bestel ik terug bij Bol. Daar heb ik nog nooit problemen gehad.

E-book gekocht
E-book gekocht , deze kon ik niet downloaden door een fout, ik heb deze onmiddellijk opnieuw gekocht daar ik het volste vertrouwen had dat het eerste boek zou terugbetaald worden door de standaard. Dit lukte wel. Direct een mail gestuurd naar de klantendienst , krijg mijn geld niet terug. Terwijl er maar een klein tijdsverschil zat tussen de aankoop , het om hetzelfde boek ging en mijn fout niet was. Besluit koop geen e -book bij de standaard.

Verschrikkelijke winkel/webshop
Ik heb in januari een bestelling geplaatst voor een boek dat ik pas midden april zou kunnen ophalen in de winkel. die datum is gekomen en gegaan zonder dat ik een update heb gekregen, dus heb ik zelf naar de winkel waar ik het boek zou ophalen gebeld. Daar krijg ik te horen dat het nog steeds in pre-order staat en dat ze geen idee hebben wanneer het binnen zal komen. In het verleden heb ik gelijkaardige problemen gehad waar ik weken/maanden lang wachtte op de levering, om dan een mail te krijgen van SB dat ze de bestelling geannuleerd hebben. Als het niet was omdat ik een cadeaubon van standaard boekhandel had gekregen die op moest, had ik hier nooit opnieuw besteld en gewoon via bol.com besteld. Dan had ik het boek ondertussen al lang uitgelezen.

1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel, als standaard boekhandel wil blijven bestaan, moeten ze hun concept aanpassen, ik spaart punten via Q8 voor een bepaald boek, en heb 3 kortingbonnen van 5 euro, kom je in de winkel mag je slechts 1 bon ruilen en de rest betalen, na mijn opmerking dat ik dan voor niets punten heb gespaart krijg ik als antwoord die kan je volgende keer inruilen als je nog is een boek komt kopen, dit is geldklopperij, daarop ben ik zonder boek buiten gestapt, volgende keer bestel ik elders waar het goedkoper is ipv de plaatselijke winkels te steunen.

Antwort von Standaard Boekhandel
Bestelling verloopt naar wens.
Ik bestelde al vaak boeken die ik ter plaatse in Leuven ging ophalen. Altijd vriendelijke bediening en volgens mijn verwachtingen. Dankjewel!!!
De Standaard Boekhandel in Heist is top!
De Standaard Boekhandel in Heist-op-den-Berg is zeker aan te raden. Vriendelijk personeel, aanbod is zeer up-to-date en een deftige selectie aan Engelstalige boeken. Leuke totebag bij de laatste aankoop gekregen en de prijzen waren concurrentieel. Blij verrast!
Administratie moet efficiënter kunnen !
Als Standaard Boekhandel wil kunnen overeind blijven in een wereld met heel wat online concurrentie, dan raad ik hen aan hun administratie efficiënter te maken. Op 18/01/24 plaats ik een bestelling van een artikel waarvan geen leveringsprobleem wordt vermeld en op 23/01/24 krijg ik een mail dat het artikel toch niet leverbaar met volgende tekst : "Uiteraard betalen we je zo snel mogelijk terug. Dat zal gebeuren via het betaalmiddel dat je oorspronkelijk gebruikte voor je aankoop. Je ontvangt hier binnen de 3 werkdagen nog een bevestiging van via mail." Daarna wordt het muisstil en moet ik zelf meerdere mails sturen. Ik moet nog eens het IBAN en BIC nummer van mijn rekening opgeven alhoewel ze perfect moeten kunnen zien via welk rekeningnummer ik hen betaald heb en een BIC nummer compleet overbodig is voor een Belgische betaling. Ik krijg dan antwoorden zoals : "We kijken je rekeninggegevens voor je na en geven ze door aan de boekhouding". Uiteindelijk, na diverse mails, krijg ik het geld terug op 26/02/24. Ik kan begrijpen dat er eens een foutje zit in de inventaris, maar een simpele terugbetaling in zo'n geval zou volautomatisch moeten kunnen in dit tijdperk. In welke eeuw leven ze bij SB ? Dit is niet de manier om overeind te blijven !

Zeer tevreden
Heb gisteren 2 boeken gekocht bij Standaard boekhandel. Ik koop daar al jaren mijn boeken en ben daar al altijd zeer tevreden geweest. Ik heb ook betaald met een boekenbon. Geen problemen mee gehad. Laat jullie boekenbonnen niet zo lang liggen. Het is in iedere winkel zo dat een geschenkbon na 1 jaar vervalt.
Voor mij blijft Standaard boekhandel mijn favoriete boekwinkel.
Persoonlijk altijd goed ontvangen…
Persoonlijk altijd goed ontvangen geweest in standaard Boekhandel Diksmuide, vriendelijk en kennis van boeken en strips. Probleem gehad met mijn e-raider en vlot opgelost zonder veel vragen. E-book bestellen langs de site nog nooit een probleem ondervonden.
misleidende informatie
Ik bestelde een e-book waarvan op de website aangegeven stond dat het 420 pagina's bevatte. In werkelijkheid waren het er slecht 160. Ik stuurde een klachtenmail en de reactie was 'dat is een menselijke fout'. Ik noem dit misleidende informatie. Fout bezig, Standaard Boekhandel.
Ondertussen deden ze een voorstel. Ik zou 3 euro in punten krijgen. Het e-book kostte 11 euro en vermits het een e-book was kon ik het niet terugsturen. Ze mogen hun aalmoes houden. Misschien investeren ze dat beter in klantentevredenheid.

Antwort von Standaard Boekhandel
Had 4 boekjes besteld ..bijna 3 weken…
Had 4 boekjes besteld ..bijna 3 weken wachten..ga mijn boekjes afhalen en zie in de auto beschadiging aan 2 boekjes ..ik vroeg om er 2 nieuwe op te sturen en zou er zelf dan 2 terug sturen..wat zeggen ze kom maar WEER ZELF naar de winkel om ze te ruilen..( ik heb toch niet naar zo boekjes gevraagd,doen zelf maar weinig moeite!!)Trouwens zo beschadigde boekjes lwil je toch aan niemand verkopen!!

Antwort von Standaard Boekhandel
Gratis filmtickets bij aankoop boek
Gratis filmtickets bij aankoop boek. Geen tickets bij levering. Zouden nageleverd worden. Maanden later blijkt dat er amper 100(!) "winnaars" waren en dat we geen tickets krijgen, en het boek ook niet mag teruggestuurd worden. Uiteraard was dit een onaanvaardbare wijze van adverteren. Dankzij onderstaande reactie bemiddeld en Standaard Boekhandel zal onderzoeken om dit in haar processen te verbeteren. Uitstekende reactie, en het verleden is maar half zo belangrijk als de toekomst. Review verbeterd naar 4 sterren. Ik aanvaard de compensatie.

Verlopen cadeaubon
Ik wilde een cadeaubon waarop nog 14,50 euro stond inruilen voor de aankoop van een boek. De boekenbon was weliswaar iets langer dan een maand verlopen, terwijl men doorgaans een maand extra verleent. Er was echter geen enkele goodwill, noch bij de filiaalhouders, noch bij de klantendienst, waardoor Standaard Boekhandel dus een nettowinst opstreek van 14,50 euro. Hilarisch waren de antwoorden op mijn vragen: o.a. dat 'Zonder vervaldatum is het risico groter dat de bon in een schuif belandt en niet gebruikt wordt.' (citaat) Mij ontgaat elk nut van een vervaldatum op dergelijke cadeaubons, tenzij dat het een systeem is om easy money te genereren.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.