Rigtigt fint forløb der stemte overens med mine forventninger fra start til slut. Min far og tre søskende har alle fået deres kort via Søernes, så det trygge valg vejede højere end prissammenligninger... Mehr ansehen
Jeg har her til sommer færdiggjort mit forløb hos Søernes Køreskole på afdelingen på Finsensvej med Sarah som kørelærer. Det har simpelthen været så god en oplevelse, og Sarah har gjort det til et meg... Mehr ansehen
Fedt at man som lynelev får skræddersyet forløbet så der rent faktisk går stærkt, men stadig passer ind i resten af ens liv. Bestod teori og køreprøve i første hug med Jihad som kørelærer
Super fedt forløb og fantastisk kørelære. Jeg havde Saleem som kørelære, og jeg glædet mig hver eneste gang til at komme ud at køre med ham igen. Det er super hyggeligt, og man føler ikke at kørelærer... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Søernes Trafikskole har eksisteret siden 1987 og har 6 afdelinger. Nye holdstart hver uge, Flexteori, Gratis adgang til online undervisning, teoriprøver og teoribog. Teorihold på kun 8 uger. Lyn teori på kun 4 uger.
Søernes Trafikskole
Vom Unternehmen geschrieben

- ØSTERBRO
- Standboulevarden 162 - 2100 København Ø Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag-torsdag: Kl. 15.30-17.30
- FREDERIKSBERG C
- Falkoner Allé 73B 2000 Frederiksberg Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & torsdag: kl. 16.30-18.00
- VALBY
- Gammel Jernbanevej 23 - 2500 Valby Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & torsdag: kl. 16.30-18.00
- FREDERIKSBERG F
- Finsensvej 46A 2000 Frederiksberg Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & torsdag: kl. 16.30-18.00
- BAGSVÆRD
- Bagsværd Hovedgade 77 A 2880 Bagsværd Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & Onsdag: kl. 16.30-18.00
- BRØNSHØJ
- Frederikssundsvej 187 A 2700 Brønshøj Telefon: 3333 0304 Kontor: Tirsdag & Torsdag: kl. 16.30-18.00
- Læringsplatform og App.
- Gratis adgang til elevforum med teoriprøver, repetion af teoriundervisning og E-teoribog. Gratis adgang til Onlinekørekort.dk med ekstra teoriprøver, undervisning og analyseværktøj. Gratis adgang til skolens App som hjælper dig igennem dit forløb på vej til dit kørekort.
Gratis holdstart
Gratis Intro og holdstart.
Strandboulevarden 162, 2100 , København Ø, Dänemark
- post@soernestrafikskole.dk
- www.soernestrafikskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God Køreskole for alle
God Køreskole for alle der leder efter kørekort. Jeg kan anbefale Mohammed Saleem som kørelærer.
Hvis du leder efter en kørelærer - ROBERT HANSEN!
Hvis du leder efter en kørelærer, hvor du føler dig tryg fra start til slut, kan jeg klart anbefale Robert Hansen fra Søernes. Hele forløbet har været rigtig behageligt, og jeg har på intet tidspunkt følt mig utryg eller usikker.
Robert er rolig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Man føler sig virkelig godt klædt på til både teori og kørsel. Det skal også nævnes, at jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, hvilket jeg helt klart også giver Robert en del af æren for.
En kæmpe anbefaling herfra!
Kan stærkt anbefale
Fleksibel og stabil køreskole.
Kan anbefale Saleem, der underviser i Østerbro afdelingen. Han er tålmodig og lyttende, hvilket danner grundlag for en god kørelærer ifølge mig!
Mit forløb varede en del måneder, og der var en del af det praksis jeg skulle knække koden til. Jeg var til sidst ved at give op, men Saleem støttede og troede på mig trods små fejl inden køreprøven.
5/5 stjerner
5/5 stjerner – Stor anbefaling af Rasmus!
Jeg har lige bestået min praktiske køreprøve, og jeg kunne ikke have gjort det uden Rasmus! Han er en fantastisk kørelærer – utrolig tålmodig, meget dygtig og super god til at gøre kørelexionerne rolige, sjove og fri for stress. Jeg lærte virkelig meget af ham i hver eneste time og fik opbygget en masse selvtillid bag rattet. Hvis du leder efter en kørelærer i absolut topklasse, som virkelig går op i sine elever, vil jeg varmt anbefale Rasmus!
Jeg kan varmt anbefale søernes…
Jeg kan varmt anbefale søernes trafikskole, hvor jeg havde Adam som kørerlærer. Der er et klart og overskueligt forløb planlagt og Adam er detaljeorienteret og punktlig.
Bagsværd afdelingen
Super god køreskole
Afdelingen i Bagsværd som jeg var hos kan virkelig anbefales. Især Henrik Overgaard som der har den. Virkelig god kørelærer og forklare tingene tydeligt. Hvis man bor i lyngby kan man blive hentet til køretimer
Meget gode kørelærer og hurtigt forløb
Meget gode kørelærer og hurtigt forløb, bestod begge prøver første gang:)
Bestod i første forsøg
Bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Skolen har gode værktøjer til at øve teori, og man gennemgår udvidede prøver og scenarier til teoritimerne. Søde lærere, og gode til at informere om alt det praktiske. Min kørelærer Jihad er en kørelærer med integritet, som vil eleven det bedste, og han har mange års erfaring med mange forskellige personligheder, så han er opmærksom på at tilrette sin undervisning, så man lærer bedst. Han gør både en dyd ud af at øge elevens chancer for at bestå og blive en god bilist i det hele taget, og vi har også haft mange gode grin undervejs.
Hos Søernes er undervisningen af høj kvalitet med undervisere der gør sig umage.
Finsensvej hos Sarah
Struktureret undervisning med søde lærere som giver god vejledning og overblik over forløbet.
Sarah som kørelærer er enormt god. Hun er meget pædagogisk og forholder sig rolig, selv når situationen kan blive lidt presset.
Det smitter af på eleven som selv bliver tryg bag rettet. Hun er desuden åben for at tilpasse sin undervisning efter den enkelte elevs udfordringer.
Kan klar anbefales.
Afdelingen på Finsensvej hos Robert
Kørekortsforløbet på søernes trafikskole Finsensvej har simpelthen været fantastisk. Så fantastisk at jeg føler mig nødsaget til at anbefale køreskolen til alle jer, der sidder og er i tvivl om, hvilken køreskole I skal vælge.
Først en kæmpe tak til Aatif for at have været en strålende teorilærer for mit hold - jeg har aldrig været bange for at stille dumme spørgsmål og har fået eminent vejledning. Han har en helt speciel evne til at få teoritimerne til at blive sjove (noget som alle mine venner ellers sagde var røvsygt andre steder), men jeg kan godt garantere for at det bliver hyggeligt at komme til teori med Aatif.
Dernæst en kæmpe cadeau til Robert for unægteligt at være den bedste kørelærer man kan drømme om - han har en yderst speciel evne til at lære fra sig. Det har været super underholdende, lærerigt og rart at køre med Robert helt fra start til slut. Hvis jeg kunne give ham 1000 5 stjernede anmeldelser ville jeg gøre det.
Kæmpe tak til jer, Robert og Aatif, for at gøre så fantastisk et stykke arbejde i jeres fag. Jeg tør godt vædde med at ingen kan matche jeres energi og ekspertise!
Bedste kørelærer (Rashid) og køreskole i hele Danmark
Kæmpe anbefaling til Søernes Trafikskole og især Rashid
Jeg har haft et virkelig godt forløb fra start til slut. Rashid har været super støttende, tålmodig og god til at forklare tingene, så man føler sig tryg bag rattet. Der var styr på det hele og undervisningen var altid godt struktureret.
Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg og det er helt klart takket være den gode undervisning. Man lærer ikke bare at bestå prøverne, men også at blive en god og sikker bilist noget man tager med sig videre.
Tusind tak til Rashid for et fedt forløb! Kan klart anbefale Søernes Trafikskole til alle der skal tage kørekort.
Jeg har virkelig været glad for…
Jeg har virkelig været glad for sørernes trafikskole. teoriundervisningen fungerede rigtigt godt og jeg kan varmt anbefale min kørelærer jihad:)
Tusindviser af tak til Rashid for et…
Tusindviser af tak til Rashid for et fantastisk fejl frit forløb, han går virkeligt above and beyond for hans elever og er ekstrem nem at snakke med, har tager tiden til at lærere eleverne at kende hver især både personligt og professionelt. vil klart anbefale Rashid som kørelærer til kommende i fremtiden der vil have en Garanti på et nemt og rart forløb.
Robert fra Søernes Trafikskole har…
Robert fra Søernes Trafikskole har været en rigtig god, tålmodig og meget engageret kørelærer for vores datter. Stor anbefaling herfra!
Kørekort i første hug
Kørekort i første hug. Kan flest anbefales!!! Verdens bedste køreskole, sødeste Jihad er den bedste kørerlærer i Danmark. Vælg søernes!
Professionel og fantastisk køreskole
Super professionelt og ordentligt forløb. Alt fra teori til kørelektioner fungerede perfekt.
Sarah var en fantastisk kørerlærer, der altid sørgede for at alt spillede. Undervisning sørgede for at jeg var klar til både teori- og køreprøve, så det hele gik fuldkommen problemfrit.
Jeg vil anbefale køreskolen til alle i hovedstadsområdet.
Tusind tak for en rigtig dejlig…
Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse med at tage kørekort. Jeg gik hos Henrik på Bagsværd afdelingen, og jeg følte mig altid tryg med ham i bilen. Som mange andre af Henriks elever bestod jeg både teori- og køreprøve første gang, og kan virkelig anbefale stedet.
Fedt med et kørekort
Jeg havde en virkelig god oplevelse, selvom det var lidt svært for mig personligt følte jeg altid at jeg havde opbakning fra min kørelærer Robert fra afdelingen på Brønshøj.
Jeg fik rimelige køretimer og et program jeg kunne følge nemt. Generelt var det bare hyggeligt og fedt. Er glad for at have bestå
Fantastisk oplevelse med søde…
Fantastisk oplevelse jeg kunne ikke havde haft valgt en bedre køreskole
10/10 køreskole
Jeg har været utrolig glad for mit forløb på søernes trafikskole afdelingen på falkoner allé i perioden marts-juni 2026. Jeg var meget nervøs inden jeg begyndte og bekymret for forløbet idet jeg efterhånden havde hørt mange skrækhistorier om diverse køreskoler og kørelærer. Derfor er jeg virkeligt tilfreds og taknemmelig for de søde lærer og det fremragende undervisningsforløb jeg har været igennem. Jeg havde fornøjelsen at køre med både Rashid og Yar, som begge er fantastiske individer, tålmodige, venlige, empatiske og super dygtige undervisere der sørger for at man har det godt og bliver en stabil bilist. Jeg endte med at bestå både teori og køreprøve i første forsøg hvilket jeg aldrig havde forventet inden jeg startede på køreskolen! Jeg anbefaler stærkt at man tager kørekort her!!
Bh Selma
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.