Virkelig god kørelærer! (Shahid) Er meget taknemlig og glad for hvordan mine første oplevelser, med at prøve og køre bil blev. Teori timerne tror jeg er meget en smagssag, men du får lært det du skal... Mehr ansehen
Køreskolen ligger godt placeret inde på Frederiksberg, med bus lige til døren. Selve undervisningen foregår på en behagelig måde, så man kan følge ordentlig med. Moussa, som er underviseren forkla... Mehr ansehen
Søndre Fasanvej 18B, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- 32202021
- info@scandiatrafikskole.dk
- scandiatrafikskole.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Virkelig god kørelærer
Virkelig god kørelærer! (Shahid) Er meget taknemlig og glad for hvordan mine første oplevelser, med at prøve og køre bil blev. Teori timerne tror jeg er meget en smagssag, men du får lært det du skal! Fint sted
Rigtigt godt forløbet med god teori…
Rigtigt godt forløbet med god teori lære og køre lære.
Jeg tog et formel 1 kursus
Jeg tog et formel 1 kursus og kom igennem det, men jeg vil sige, at der generelt var en stor mangel på kommunikation undervejs.
Et eksempel: Da jeg første gang ansøgte om mit kørekort, valgte jeg (kode 148) som dækker både manuel og automatisk gear. Min kørelærer registrerede det dog fejlagtigt som (kode 78) hvilket kun giver ret til at køre bil med automat gear. Det skabte store problemer i processen efter jeg bestod køreprøven, og jeg endte med at betale ekstraudgifter som følge af fejlen.
Sørg for at kommunikationen er klar!
Formel 1 forløb
Jeg havde en yderst positiv oplevelse med denne køreskole og vil uden tøven anbefale den til andre. Jeg gennemførte Formel 1-kurset, som strækker sig over 14 dage. Hvis man er komfortabel med at modtage teoriundervisning via en computer, er dette en effektiv vej til et hurtigt erhvervet kørekort. De første to teoriundervisningssessioner blev varetaget af en instruktør, hvor Moussa demonstrerede en fremragende evne til at engagere unge mennesker og sikre, at alle deltagere fuldt ud forstod undervisningsmaterialet. Han formåede at formidle komplekse emner på en letforståelig måde.
Især min kørelærer Shahid gjorde en stor forskel. Han var altid venlig, tålmodig og god til at skabe en rolig stemning i bilen, så man følte sig tryg i trafikken.
Hans feedback var altid klar og tydelig – både mens vi kørte og efter køretimerne – hvilket gjorde det nemt at forstå, hvad man kunne gøre bedre. Samtidig var han god til at forklare tingene på en måde, der gav selvtillid bag rattet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og en køreskole jeg varmt kan anbefale.
Stor anbefaling her fra
Stor anbefaling her fra styr på tingene og følger dig godt gennem det hele bestod både teoriprøve og køreprøve i først hug takket være Moussa’s undervisning.😁😁
Rigtig godt forløb
Rigtig godt forløb.
Jeg havde Shahid som kørelærer og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hele forløbet har været professionelt, trygt og lærerigt. Han er meget tålmodig, forklarer tingene tydeligt og giver god feedback, så man hele tiden udvikler sig. Helt klart en stor anbefaling herfra!
Super godt forløb
Jeg valgte at tage mit kørekort hos Scandiatrafikskole, det et valg jeg er yderst tilfreds med. Et fejlfrit forløb med masser af hjælp til både teori- og køreprøve. Shahid som var min kørelærer, har været en kæmpe hjælp. Han er fleksibel, tålmodig og hjælper med du misser mindst muligt undervisning. han hjælp mig med at blive klar til min køreprøve og jeg bestod også i første forsøg. Kan klart anbefale at tage jeres kørekort hos Scandia.
Fejlfrit forløb.
Fejlfrit forløb.
Jeg var selv i tvivl om hvor jeg skulle tage mit kørekort og endte med at tage det hos Scandia. Vi havde dejlig nemt og overskueligt teoriundervisning en gang om ugen. Derudover havde jeg Shahid som kørelærer hvilket også viste sig at være en bonus. Igennem hele mit forløb for jeg kun fravær i 1 modul da jeg skulle til teoriprøve. Så shahid var enorm god til at ligge mine køretimer efter mine behov uden for skoletiden🙏
Derudover lærte han godt fra sig, så jeg kun havde brug for 2 ekstra køretimer.
Virkelig en god oplevelse med shahid og søde moussa.
Kan varmt anbefales.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Scandia Trafikskole!
Både Moussa og Mohamed er super dygtige, tålmodige og gode til at forklare, så man føler sig tryg under hele forløbet.
Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det skyldes helt klart deres gode undervisning.
Kan varmt anbefale Scandia til alle, der vil have en seriøs og tryg køreskoleoplevelse! 🚗💪
Sublimt forløb hos Scandia og fantastisk kørelærer (Shahid)
Scandia Trafikskole er professionel og Moussa har et vedholdende og imponerende drive og fokus på at få alle elever bedst muligt igennem. Jeg var tilknyttet formel1 forløbet. Det tog mig præcis en måned fra første teoritime til jeg stod med kørekortet i hånden. Vildt at det kan lade sig gøre så hurtigt og trygt. Min kørelærer Shahid var fuldkommen fantastisk! Tålmodig, sympatisk, ærlig og totalt styr på, hvordan man klæder en elev bedst på som ny bilist. Tusind tak for et fantastisk forløb, Moussa og Shahid. I er et skidegodt team! Kan varmt anbefale formel1 forløbet, Scandia Trafikskole og Shahid som kørelærer. Alt godt fremover til jer. Keep up the good work :-) /Morten
Kørekort på en måned!😄
Moussa har været en fantastisk underviser 🚗🔥 Jeg var på hans Formel 1-hold (lyndkursus) 🏎️💨 og han fik virkelig lært mig det hele på kort tid. Jeg fløj igennem forløbet. Bestod teoriprøven med kun en fejl ✅ og køreprøven første gang uden problemer 🙌
Jeg startede den 4. august og står allerede med kørekortet i hånden den 4. september 🎉 Det er gået utroligt hurtigt, og jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen.
Jeg kan helt klart anbefale Moussa, hvis du vil have et billigt kørekort med undervisning i topkvalitet ⭐👏
DANMARKS BEDSTE KØRESKOLE
Hvis du gerne vil have dit kørekort hurtigt skal du 100% vælge Scandia trafikskole! Jeg tog mit kørekort her ved brug af deres Formel1 pakke og det har overgået alle mine forventninger! Jeg havde min første teoritime d 3 februar og stod med kørekortet i hånden allerede d 5 marts!! Det kan ikke gøres hurtigere! Moussa underviste mig i teori og er helt fantastisk til at forklare og komme med eksempler der hjælper dig til at forstå og huske. Jeg havde teoriprøve allerede dagen efter min sidste teoritime og bestod i første hug med kun 1 fejl, ligesom de andre på mit hold. Som kørelærer havde jeg Shahid som også var helt fantastisk! Han var rigtig god til at forklare og lære fra sig, samtidig med at være super fleksibel med køretimer! Han gør alt for at få sine elever igennem. I det par uger det tog mig at tage kørekort bestod alle hans elever sin køreprøve! Alle køretimer var behagelige, hyggelige og lærerige! Alt i alt en fantastisk oplevelse og jeg kunne ikke have valgt en bedre køreskole!!! Tusind tak til Moussa og Shahid!
Jeg kan varmt anbefale…
Jeg kan varmt anbefale scandiatrafikskole til alle, der ønsker en tryg, professionel og effektiv køreundervisning. Fra start til slut har jeg oplevet en fantastisk service, hvor både teori- og køretimerne var velstrukturerede og lærerige.
Mousa fra scandiatrafikskole er en utrolig dygtig og tålmodig kørelærer, der formår at skabe en rolig atmosfære, hvilket gør det lettere at lære. Der er ingen skjulte gebyrer i pakken og de prøver ikke at flække ekstra køretimer på dig.
Formel-1 elev
Fra første teori lektion, til jeg stod med kørekortet i hånden, gik der kun 2 uger! Forløbet kalder de formel-1 elev, som er ultra komprimeret. Scandia behandler formel-1 elverne som VIP's, og sikre fortrinsret på booking af køretimer, baner, prøver ol. Der er teoriundervisning den ene dag og kørsel dagen efter; indtil alle lovpligtige lektioner er fuldført. Da undervisning samt kørsel ligger så tæt, er alle erfaringer helt friske i erindringerne, og det bliver dermed meget mere sandsynligt at bestå første gang. Hvilket er belejligt og betydeligt billigere. Jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg.
Selvom forløbet er lidt dyre, vil jeg klart anbefale denne pakke. Prisen for formel-1 hos Scandia tilsvarer lovpakken prisen, fra mange andre køreskoler jeg har set. Scandia er meget billige!
Moussa: (Køreskolens ejer) Står for al teori undervisning. Han har utroligt mange års erfaring. Men det er tydeligt at mærke, han stadig brænder for at give den bedste undervisning. En beståelses procent på over 95% til teoriprøverne, når du har haft Moussa som underviser. Forvent dog at undervisningen godt kan trække lidt ud, hvis han fornemmer usikkerhed blandt eleverne.
Sahid: En af kørelærerne på skolen. Super empatisk og sød, med 10 års erfaring! Han skaber en rolig og lærerig atmosfære i kabinen... Selvom der laves mange fejl. Udover at han er rigtig god til at lære fra sig, er han også super fleksibel i forhold til køretimer. Stor anbefaling af Sahid som kørelærer!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole! Jeg havde Moussa som teorilærer, han var så god til at forklare det hele, han gennemgik rigtig grundigt teorilektionerne, han skabte så god stemning i undervisningen. Jeg syntes at man fik en god forståelse efter alle teoritimerne.
Jeg havde Shahid som kørelærer og jeg kan stærkt anbefale ham, han er tålmodig, han giver plads til at fejle og han var meget motiverende når alt var lidt svært.
Jeg har følt mig så tryk i deres hænder!
Fantastik forløb!!
Fantastik forløb!!!
Jeg var elev hos Scandia trafikskole, og har fået en rigtig god oplevelse under hele forløbet. I teoriundervisningen, havde vi Moussa og Suhail, som begge var meget engagerede i at lære fra sig. De begge gennemgik rigtig grundigt teorilektionerne, og var gode til at få alle elverne med. Efter hver teorilektion fik man en god forståelse for undervisningen. Dette har hjulpet med at skabe en god forståelse af trafikreglerne, og skabte dermed en selvsikker følelse til teoriprøven.
Til praktisk undervisning kørte jeg med Yar, som gjorde mig klar til køreprøven. Han var rigtig god til at få hjulpet en, når man havde det svært og var også rigtig tålmodig og motiverende. Han gjorde en opmærksom på ens fejl, så man kunne huske dem til næste gang. Dette gjorde, at jeg turde at spørge om hjælp, hvis der var noget jeg havde svært med, hvor Yar så var god til at forklarer og vise det grundigt for en. Dette resulterede i, at jeg bestod min køreprøve for første gang, og med ros fra sagkyndige.
Jeg giver det derfor fem stjerner.
Kun god oplevelse herfra
Kun god oplevelse herfra! Jeg havde Moussa til teori og han var bare supergod og super sød. Så havde jeg Shahid som kørelærer og han var bare god!
Jeg bestod teori og køreprøve første gang;)
Kan kun anbefale herfra:))
Meget god køreskole
Meget god køreskole. Jeg bestod første gang til både teoriprøve og køreprøve. Kan forslås
Anbefalingsværdig køreskole!
Anbefalingsværdig køreskole!
Jeg havde Moussa til teori og Yar som kørelærer. Begge havde meget fokus på ens egen læring, og var med en i hele forløbet fra a til z. Bestod teori- og køreprøve første gang, og det tog mig lige under 4 måneder at færdiggøre. Derudover er det en billig køreskole som kun er et plus.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.