Søernes Trafikskole Bewertungen

1.496
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt at man som lynelev får skræddersyet forløbet så der rent faktisk går stærkt, men stadig passer ind i resten af ens liv. Bestod teori og køreprøve i første hug med Jihad som kørelærer

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Søernes Trafikskole har eksisteret siden 1987 og har 6 afdelinger. Nye holdstart hver uge, Flexteori, Gratis adgang til online undervisning, teoriprøver og teoribog. Teorihold på kun 8 uger. Lyn teori på kun 4 uger.

Søernes Trafikskole

Vom Unternehmen geschrieben

ØSTERBRO
Standboulevarden 162 - 2100 København Ø Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag-torsdag: Kl. 15.30-17.30
FREDERIKSBERG C
Falkoner Allé 73B 2000 Frederiksberg Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & torsdag: kl. 16.30-18.00
VALBY
Gammel Jernbanevej 23 - 2500 Valby Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & torsdag: kl. 16.30-18.00
FREDERIKSBERG F
Finsensvej 46A 2000 Frederiksberg Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & torsdag: kl. 16.30-18.00
BAGSVÆRD
Bagsværd Hovedgade 77 A 2880 Bagsværd Telefon: 3333 0304 Kontor: Mandag & Onsdag: kl. 16.30-18.00
BRØNSHØJ
Frederikssundsvej 187 A 2700 Brønshøj Telefon: 3333 0304 Kontor: Tirsdag & Torsdag: kl. 16.30-18.00
Læringsplatform og App.
Gratis adgang til elevforum med teoriprøver, repetion af teoriundervisning og E-teoribog. Gratis adgang til Onlinekørekort.dk med ekstra teoriprøver, undervisning og analyseværktøj. Gratis adgang til skolens App som hjælper dig igennem dit forløb på vej til dit kørekort.

Gratis holdstart

Gratis Intro og holdstart.

Start gratis på holdstart. Hvis du ikke er tilfreds kan du stoppe uden betaling

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

(1.496)

117 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lovet tilbagebetaling udebliver – manglende svar

Jeg opsagde mit forløb efter kun 2-3 teoritimer grundet tidsmangel. Indehaveren, Johnnie Everland, bekræftede skriftligt d. 24. september, at de ville lave en opgørelse og sende mine penge retur i løbet af den efterfølgende uge.
Der er nu gået 13 dage over den aftalte tid, og jeg har stadig intet hørt og ingen penge modtaget. Meget uprofessionel og utroværdig håndtering af kundeservice. Jeg afventer fortsat mine penge.

Super forløb

Jeg kan varmt anbefale Søernes Trafikskole og Rashid som kørelærer!
Jeg har haft et rigtig godt forløb med god undervisning, tålmodighed og en tryg stemning gennem hele kørekortforløbet. Rashid er en rigtig god kørelærer, som er god til at forklare og give konstruktiv feedback undervejs.
Jeg er meget glad for mit forløb og kan bestemt anbefale Søernes Trafikskole og Rashid.

1. Oktober 2026

Kan klart anbefales

Jeg har taget kørekort hos Saleem hos Søernes Trafikskole på Østerbro. Han var enormt kompetent, tålmodig og pædagogisk gennem hele forløbet. Jeg ville klart anbefale andre som skal tage kørekort at tage det her

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det sikre valg på Østerbro..

Rigtigt fint forløb der stemte overens med mine forventninger fra start til slut. Min far og tre søskende har alle fået deres kort via Søernes, så det trygge valg vejede højere end prissammenligninger og alt det andet man kan se sig blind i når der skal vælges skole. Særligt tak til min kørelærer Saleem for at møde mig i øjenhøjde fra dag 1. Og udvise stor forståelse for min personlige historie der gjorde det svært for mig at finde tryghed bag et rat. Det uden tvivl den høje standard han satte for mig og til tider pres når det var nødvendigt der gjorde at jeg bestod i første hug, til min egen store overraskelse.. Det sætter jeg stor pris på nu hvor jeg er fri på egen hånd til at ligge at køre rundt dag og nat og ægte lære vejen og min fødeby at kende på ny!

Afdelingen på Finsensvej hos Sarah

Jeg har her til sommer færdiggjort mit forløb hos Søernes Køreskole på afdelingen på Finsensvej med Sarah som kørelærer. Det har simpelthen været så god en oplevelse, og Sarah har gjort det til et meget trygt og sjovt forløb. Jeg kan helt klart anbefale at tage sit kørekort hos Søernes, og helt klart med Sarah som kørelærer☺️

24. August 2026

KÆMPE anbefaling!

KÆMPE anbefaling, hvis du leder efter en køreskole af høj kvalitet: Søernes Trafikskole, Frederiksberg (kørelærer Rashid)🌟

Jeg bestod teori- og køreprøven på første forsøg, og hele forløbet har fra start til slut været så struktureret og overskueligt! Med studie og arbejde fik Rashid formået at planlægge kørelektioner efter mit skema, og hver lektion endte med at være højdepunktet på dagen. Det behøvede slet ikke at være intenst og skræmmende – tværtimod, det var såå sjovt, og man følte, at man var i så gode hænder!

Effektive kørelektioner gjorde, at jeg kom hurtigt igennem forløbet uden at føle, at det var forhastet. Køreprøven endte med at være en meget chill køretur, fordi jeg var blevet så godt forberedt på alle scenarier.

Skolens kørelærere gjorde teoriundervisningen overskuelig, var altid i godt humør, og blandede teori-videoer og test med interaktiv læring!!! 🌟🫶🏽

15. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt at man som lynelev får…

Bestod teori og køreprøve i første hug med Jihad som kørelærer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fedt forløb og fantastisk…

Super fedt forløb og fantastisk kørelære. Jeg havde Saleem som kørelære, og jeg glædet mig hver eneste gang til at komme ud at køre med ham igen. Det er super hyggeligt, og man føler ikke at kørelæreren ikke gider en. Saleem tager sin tid, når man er lidt usikker, eller har brug for hjælp. Han er der hele tiden til at hjælpe dig, så du føler dig tryg og tilpas i bilen. Desværre bestod jeg ikke min første køreprøve, men Saleem, fortalte mig hvad jeg kunne gøre bedre, for at bestå næste gang, og det lykkes for mig at bestå pga min kørelære. Kan varmt anbefale Søernes Trafiksskole, og i bliver ikke skuffet hvis I kommer til at få Saleem.

21. September 2026

Meget god oplevelse

Der er bare styr på det. Efter at have dumpet to gange hos en anden køreskole kom jeg hen til Jihad hos søernes trafikskole på Østerbro og på under en måned efter skiftet havde jeg mit kørekort.

2. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygt og rart sted at være

Min oplevelse med Søernes Trafikskole var super god, trods at jeg ikke bestod i første omgang. Min kørelærer var i topklasse og var så god til at gøre mig tryg bag rattet. Min kørelærer var rigtig god til at vende tilbage hurtigt og effektivt, hvilket gjorde en stor forskel for at kunne bestå køreprøven til sidst. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til fremtidige bilister🤗🤗🤗

9. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestod min køreprøve 27/8/26 i…

Jeg bestod min køreprøve 27/8/26 i første Hug! Jeg tog kortet som Lynelev, og kørte med Jan Wulff som min kørelærer. Skolens planlægning af teori samt køretimer var sublimt sat op. Men størst af al ros går til Jan! Udover at han er en rar kørelærer, er han super dygtig til sit fag, og har fra start været opmærksom på at det hele skulle side i skabet. Jeg anbefaler dørenes køreskole på Østerbro på det kraftigste.

27. August 2026

Jeg havde Rashid som kørelærer

Den bedste oplevelse
Jeg havde Rashid som kørelærer, og det har været det bedste forløb man kunne ønske sig! Han er et af de behageligste og rareste mennesker jeg har mødt, og formår at få en igennem på en rolig og tryg måde, hvor man føler sig sikker når man står på køreprøve dagen - kæmpe anbefaling herfra!

2. September 2026

Bedste køreskole!!

Jeg kan varmt anbefale søernes Trafikskole! De er så søde og virkelig gode! Jeg havde Rasmus Haxen som kørelærer og jeg kunne ikke være mere glad. De gik mig igennem hurtigt og på den mest trygge måde ♥️

3. September 2026

Kan kun anbefale Søernes Trafikskole

Jeg har haft hele mit kørekort forløb i Søernes Bagsværdafdeling - mere specifikt med Henrik som kørelærer. Det har været en helt igennem super oplevelse, hvor alt har været virkelig tjekket og nemt at gå til. Skolen har en super app, hvor man kan følge med og en meget overskuelig hjemmeside. Jeg kan takke Henrik for at bestå både teori og køreprøve i første hug.

27. August 2026

Afdeling på Falkoner Allé med Rashid

Jeg har taget kombi kørekort hos Søernes trafikskole (den afdeling, der er på Falkoner allé). Jeg tog lynkursus og bestod teori- og køreprøve på ca 5 uger.
Det har været en virkelig god oplevelse.
Min kørelærer Rashid var meget tålmodig og god til at forklare tingene.
+ rigtig fede biler
Kan helt klart anbefale!

25. August 2026

BEDSTE KØRESKOLE!!!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos “Søernes trafikskole”. Jeg havde fornøjelsen af at få undervisning af Rashid, som er virkelig dygtig, tålmodig og professionel, hvilket har gjort min læringsproces både tryg og motiverende. Undervisningen er struktureret og tilpasset den enkelte, så man føler sig godt forberedt til både teori og køreprøve. Jeg kan varmt anbefale “Søernes trafikskole” til alle, der ønsker at tage kørekort på en effektiv og behagelig måde.

17. August 2026

Afdelingen på Finsensvej hos Robert

Efter et meget lærerigt og behageligt forløb hos Robert bestod jeg både teoriprøven og køreprøven i første forsøg.

Inden jeg påbegyndte forløbet havde jeg ro i maven i forhold til teorien, men da jeg altid har været overforsigtig i trafikken, var det angstprovokerende for mig at skulle sætte mig bag et rat uden at være i fuldstændig kontrol.

Men Robert gjorde noget, der fik mig til at hvile meget mere i det. Han mødte mig med et energiniveau, en humor og en nysgerrighed, der løsnede stemningen gevaldigt op – uden på noget tidspunkt at fjerne fokus fra dét, jeg var der for.

Jeg oplevede, at Robert er utroligt god til at tilpasse sin jargon til den enkelte, dygtig til at forklare og lære fra sig samt meget åben omkring, at selv erfarne bilister begår fejl. Det dulmede min frygt for selv at begå fejl og hjalp mig til i højere grad at nyde timerne bag rattet.

Så alt i alt får Robert en kæmpe anbefaling herfra!

28. Juli 2026

Afdelingen på Finsensvej med Sarah

Jeg kan varmt anbefale Sarah fra afdelingen på Frederiksberg (Finsensvej) som kørelærer. Sarah er sød, rolig og besvarede grundigt alle mine spørgsmål til bil og kørsel. Sarah klædte mig godt på til køreprøven, så jeg kunne bestå den i første hug.

13. August 2026

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr