Shell Tankstationerne i Danmark Bewertungen 583

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hej jeg var på tankstationen i ringkøbing, hvor jeg skulle aflevere en pakke. men hende bag disken virkede meget sur, og da jeg ville aflevere min pakke og oplyse hvem den skulle sendet med, blev pak... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alfred og Jimmy coogan derinde i blækhus Frederiksberg, som han kalder dig selv; hacker mit økonomiske system og hans lille søster navnene er Shazia Anwer baigh og hendes Anwer baigh vice Alfred Hit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde ved Shell siden 2005 og altid været tilfreds😊. I forbindelse med en vask i en af deres vaskehaller, var jeg så uheldig at få en skade på min bil, heldigvis var Shell DCC Energi M... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg besøgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i Værløse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nægtede at give toilet-nøglen til kunder, selv når man benyttede deres service.... Mehr ansehen

1. Tankstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Shell i Danmark drives af DCC Energi, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter - herunder Shell produkter til de danske bilister og virksomheder.

1,8

1 Stern

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

i have been riding a motorcycle for…

i have been riding a motorcycle for over 45 years, popped into my didsbury manchester shell garage atarted to fill up got to £1.30 and the attendant stopped the pump, i didnt hear what he said so i went in where he told me bikers are only allowed to used pump 1.2 at this point i went ballistic as i know my rights, mainly that your not allowed to victimize people on how they look, i think its called sharon law ? after a heated exchange he did put the pump back on but only to get rid of me i think. now every time i go in i am fearful of it happening again as it was so embarrassing and of any future confrontation.

1. Mai 2023

Dårlig service…

Mega dårlig service, personale er flabet og snakker ned til kunder. Mange gode ting i butikken men med alt for høj pris

16. Mai 2023

Hej T N

Vi er kede af at hører om din oplevelse. Vi kunne godt tænke os at hører mere om din oplevelse, så vi kan tage din feedback med videre. Vores mailadresse er: kontakt@dccenergi.dk.

Shell Kundeservice
DCC Energi Mobility A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | kontakt@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shellservice.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har her kl 18 ca vasket min bil og…

Har her kl 18 ca vasket min bil og valgte den dyreste vask, da jeg ikke synes det var i orden sidste gang med den billige.
Den dyre var faktisk værre 😡
Spild af penge

13. Mai 2023

Hej Lise,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Today I stopped to fuel at Orchardbank…

Today I stopped to fuel at Orchardbank services at forfar,, lovely station until I used there toilets,, was tempted to mention to the till assistant but decided to come here instead… disgusting is no words to explain them,, this garage is only a few years old and honestly your standards are so low with hygiene, it’s sad really you let yourself down with having facility’s for customers to feel safe

13. Mai 2023

Dear Heather,

We are sorry to hear about you experience. You have, however, contacted the department for Shell in Denmark. As such, we humbly request that you contact the people in charge of the station, as we unfortunately cannot help you in this matter.

Sincerely,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spildte 20 minutter på at vente på…

Spildte 20 minutter på at vente på først vaskehal 1 hvor motoren til porten gik i stykker, og vaskehal 2 blev så lukket mens bilen var derinde og måtte vente yderligere 20 minutter på at få min bil ud og pengene retur - håbløst forældet og vaskehallen ser tydeligt nedrivelsesværdi ud.

8. Mai 2023

Hej Mads,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi vil meget gerne høre mere om den. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

How do you get away with ripping your…

How do you get away with ripping your customers off so badly at your motorway service stations....I have had to buy fuel twice over the last couple of months once on the M5 and once on the M40....each time I was forced to pay over 30p a litre ABOVE the same diesel at a local Shell station....

14. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skal aldrig mere købe benzin hos Shell.

Skal aldrig mere købe benzin hos Shell.
Efter jeg havde købt benzin for 302 kr stod der på min Wallet at 1500 kr venter på at blive trukket.
Troede først at en anden kunde havde købt benzin på mit kort. Tankede d. 28. April for 302 kr.
hvad handler det om. ? Står stadig i dag d. 3 maj.

28. April 2023

Hej Bodil,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vil meget gerne høre mere om den. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk, så vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

Elendig service

Elendig service. Elendige butikker og tankstationer. Ren og skær elendigt.

2. Mai 2023

Hej Imran,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi vil meget gerne høre mere. Du må meget gerne fortælle os mere om det på kontakt@dccenergi.dk, eller ringe til os på 7010 2800.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

And still these people who work at the…

And still these people who work at the garage keep giving shocking service, all the employees need to go on customer service course now to improve !
wake up Shell these inept bunch of simpletons are giving you a bad name..

30. April 2023

Dear Keith,

We are sorry to hear about your experience. We would like to hear more about your experience, if this situation relates to one of our stations in Denmark. If so, you can contact us on kontakt@dccenergi.dk, or call us on 7010 2800. If this relates to a station outside of Denmark, we humbly request that you contact the department for your specific country.

Best regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I had a very bad experience with one of…

I had a very bad experience with one of your petrol stations on the A217 as I was going home to Crawley he overcharged me by £20. I can’t see Harry made a mistake with my fuel what is 46.57 and a can of Redbull a small one I confronted him and he didn’t know what to say. I think the fuel station is on a fiddle people day to check their receipts. Every time they leave the station I’ll be contacting head office first thing Monday morning

22. April 2023

Dear Jack,
It seems that you have contacted Shell Denmark. We symphatise with your experience, but humbly request that you contact the department for your specific country, as we cannot help you in this matter.

Kind Regards,

Shell Customer Service Denmark.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hi just really dont understand a if…

Hi just really dont understand a if you go 9 visits got revord but I can make 20 visits and fill 2 litres every time but really dont have a time for games so coming one a week and fill full tank the revord needs to be counted by amount off money you spend not how many times you visiting I hope that's uderstandeble.....but been trying to apply to shell help centre but I dont think they really cear about people reviews 🤔 thanks for you time

18. April 2023

Hi

Thank you for your feedback.
To be able to help you, please contact us on phone or email.

Kind Regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Seriøst den værreste gls pakkeshop til…

Seriøst den værreste gls pakkeshop til dato

Det starter med at jeg modtager en besked om at min pakke som er sendt med gls ikke kunne leveres på min adresse og derfor er blevet sat af ved lygten 51 på Nørrebro og er klar til afhentning fra klokken 16:25
Jeg kommer ned i forretning klokken 16:35 og bliver mødt af en arrogant uerfarende og meget forvirret medarbejder han beder om de sidste fire i mit pakke nummer det får han så han går ud på lageret og kommer tilbage efter 5min den her gang beder han om hele pakke nummeret det får han så jeg sætter mig til at vente på et beskidt fastfood bord der går yderligere 10min han kommer så helt forvirret ud og siger at han ikke kunne finde pakken og det var et værre rod inde på lageret osv osv jeg bider det i mig på trods af at jeg skulle have den pakke! den var vigtigt men tænkte det går nok han fortæller så at han ville få styr på lageret og at jeg bare kunne komme og hente pakken inden 22 fortæller hm at jeg vender tilbage kvart i 10 jeg forladere forretningen og kører hjem efter den forgevse kører tur !
Når hjem vender så tilbage igen som aftalt med ham tidligere inden 22 kommer ind og han fryser for en stund da han ser mig og begynder at stampe i sin snak “ nej dsv har ikke fundet den ring til gls de har ik sat den af” eller vend tilbage imorgen” jeg bliver sur og iriteret vender så ryggen til ham og forlader forretningen ringer så ind dagen efter og efter 10. Opringning bliver jeg sur og kører ned til forretningen bliver mødt af en glad med arbejder fortalte ham et kort resume af oplevelsen og spørg om han evt kunne tjekke om den var der han beder om de sidste 4 går ind på lageret og 2min efter stod han med min pakke i hånden og udleveret den til mig!!! Det var alt hvad der skulle til men syntes IKKE DET IORDEN AT JEG HAR SKULLE BRUGE BRÆNDSTOF OG TID PÅ AT KØRER FREM OG TILBAGE 3gange FORDI MEDARBEJDEREN ER EN IDIOT !!!

DET SKAL SIGES AT HVIS SAGEN IKKE TAGES SERIØST RYGE DENNE BESKED VIDERE TIL GLS SOM SÅ MÅ SE HVAD DE SYNTES OM BEHANDLINGEN

14. April 2023

Hej Ayman

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse.
Vi tager din feedback med videre til stationen.

Vi siger tak for din feedback og håber, at du fortsat vil besøge vores stationer.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail shellcard@dccenergi.dk, hvis du har spørgsmål.

Fejl i systemet

Der stod en ritter sport kostede 5 kroner på skærmen men vi gav 21 for den

15. April 2023

Hej William

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af den oplevelse du har haft.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt er du velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk

Vi siger tak for din feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for lang ekspeditionstid og ingen hjælp at hente

Ingen stjerne ville være mere passende.

Fik SMS fra GLS om, at pakke nu var klar til afhentning. En time senere fortæller ekspedienten hos Shell mig, at den først kan hentes efter kl. 15, altså mere end tre timer senere end angivet af GLS?

14. April 2023

Hej Karin,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent Professional Service

Called in earlier this evening to your garage at Gayton on the Wirral to fill up, around 8pm, had a coffee while I was there. Great coffee, nice clean well kept facilities, and the young lady that served me was very friendly and professional. Credit to the brand, will call in more often in the future. Well done

9. April 2023

Snydepriser

Kom til Shell Kongsted med et kæmpe prisskilt hvor Diesel annonceres til 12.29. Da jeg har tanket opdager jeg at have betalt 13.09 pr liter. Den uforskammede tankpasser ringede til chefen og fortalte at jeg havde tanket v- power. Ved nærmere undersøgelse finder jeg ud af at alle diesel haner er v-power på nær en langt fra de andre. Da jeg siger det vil jeg klage over får jeg at vide jeg kan møde personligt op på mandag i arbejdstiden og bliver derefter smidt ud!
Jeg bor ikke i nærheden, så kommer ikke til at tanke der mere ej heller på andre Shell tanke!

1. April 2023

Hej Finn,

Vi er kede af at høre om din opvelevelse på stationen. Vi vil gerne hører mere om din oplevelse, hvis du har mulighed for at kontakte os på: kontakt@dccenergi.dk, så vi bedre kan behandle sagen.

Bestilt fastfood

Hej,
Bestilte fastfood til 4 pers. her til aften kl.17.55 ved shell Hadsten, kører de 6 km hjem - kun for at konstatere at der er indtil flere hår i maden.
Ringede og fik at vide at det var der ikke så meget at gøre ved, for dem der var på job havde ikke beføjelse til at give pengene tilbage ved reklamation, selvom jeg kunne køre de 6 km tilbage med det. Men at de ville gøre det bedre næste gang.
233 kr's madspild en fredag aften.

31. März 2023

Hej Helle,

Vi er kede af at hører om din oplevelse. Vi kunne meget gerne hører mere om din oplevelse på stationen, så vi kan tage din feedback med videre. Har du mulighed for det, så må du meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very bad experience in the garage shell…

Very bad experience in the garage shell a 43 at Hannington very rude and racist man will never go there again

27. März 2023

Dear Bob,

We are sorry to hear about your experience. You have, however, contacted our department in Denmark, and therefore we humbly request that you contact the department for your country.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr