Runa Forsikring Bewertungen

2.169
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været kunde hos Runa i noget der ligner 15år. Fuld tilfreds med både kundeservice, prisen og dækning. Har desværre haft behov for at bruge mine forsikringer et par gange. Og der har altid været hu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg fået dårligere service.. har aldrig anmeldt en skade hos jer før jeg få indbrud i min bil hvor personerne tager mit rat og dvs. ting af værdi fra bilen jo i betaler mit rat men efterføl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fået en hagl skade på mit udhus tag og pga sommerferie havde det lidt lange udsigter til at få en tømrer ud og give en pris på et nyt tag. Jeg spurgte om jeg selv kunne lægge det, da jeg ogs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blæst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse på nettet og alt blev derefter håndteret super pr... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgør Runa Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. Fælles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

Vom Unternehmen geschrieben

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

2169 Bewertungen

(2.169)

135 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Godt forsikringsselskab

Nemme at få fat på, nemt at anmelde skade, hurtig ekspedition, ingen problemer.

21. Juli 2026

Hej Anni

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, da vi altid bestræber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdækning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af Runa Forsikring. Vi håber, du vil være en del af fællesskabet mange år endnu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været kunde i mange år

Har været kunde i mange år. Har anmeldt meget få skader, men det jeg har er kommet tilbage ubeklageligt. Lidt langsomt, men alt i alt er jeg godt tilfreds. :)

15. Juli 2026

Hej Svea

Mange tak for din anmeldelse og for fem stjerner.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores medlemsoplevelser, og bruger derfor din feedback i den forbindelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Langt bedre dækning end jeg havde…

Langt bedre dækning end jeg havde forventet

9. Juli 2026

Hej Dorte

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået god sagsbehandling.. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan ikke komme i kontakt og I…

Man kan ikke komme i kontakt og I svarer ikke

7. Juli 2026

Hej Therese,

Tak for at kontakte os. Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk - så kan vi hjælpe dig videre derfra.

Mvh,
Emil

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan Runa overhovedet forsikre dig i dine fremtidsplaner?

I lang tid har jeg drømt om en Stromer ST3 cykel. Da jeg endelig skal tila t bestille ringer jeg til mit forsikringsselskab igennem de sidste 10-12 år - Runa. Da det er en Speed Padelec der kører 45 km/t, kan man kun få en Knallert forsikring da det er nyt med de cykler. Jeg jokede med at det var helt samme historie for 4 år siden da jeg købte min første Speed Pedelec.
Jeg får sendt priser, og for at færdiggøre tilbuddet, skal jeg oplyse stelnummer osv. Det kan jeg af gode grunde ikke. Den er nu bestilt og kommet hjem, jeg udfylder straks papirerne og får afslag, da nyværdien er over 60.000.
Jeg er ret sikker på at jeg fortalte den kostede 65.000 og hvis ikke er jeg i hvert fald ikke gjort opmærksom på der kunne være den fælde. Jeg fortalte hvilken type, mærke osv.

Jeg forklarer at jeg har givet 55.000, og de kan bare forsikre til det. Det vil de bare ikke. Jeg får at vide at hvis de lytter optagelsen og der er sagt 65.000, så er det deres fejl og de vil forsikre den 1 år, men så skal jeg også finde et andet selskab til cyklen.
Jeg fortalte dem at det besvær skulle de ikke have, for så skal jeg jo skifte forsikring lige meget hvad. Jeg sagde også at ALLE mine forsikringer bliver flyttet på baggrund af dette. Hvorfor ikke bare sætte min Præmie op?
Men ingen ting var der at gøre. 5000 skiller os ad, men jeg har stadig betalt 5000 mindre end deres maks.

Samme oplevelse med mine virksomhedsforsikringer, hvor vi ikke kunne tegne forsikringer projekter udenfor Norden. Jeg sluttede samtalen af med at sige: Der kan efterhånden skrives tykke bøger om hvad i ikke vil forsikre!

6. Juli 2026

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med forsikringen af din nye speed pedelec.

Speedpedelecs er et relativt specialiseret område, og vi har på nuværende tidspunkt ikke et særskilt forsikringsprodukt til denne type køretøjer. Derfor oprettes de hos os på vores knallertprodukt, dog altid ud fra den vurdering og prissætning, der tager højde for, at der er tale om en speedpedelec.

Vi tilbyder i dag dækning af speedpedelecs med en værdi på op til 60.000 kr. Grænsen er fastsat ud fra en vurdering af den risiko, vi kan påtage os, og på nuværende tidspunkt har vi valgt ikke at tilbyde dækning af køretøjer med højere værdi end dette.
Vi beklager, hvis det ikke har stået tydeligt nok i dialogen, at værdigrænsen ville få betydning for den endelige tegning af forsikringen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer.

Vi er samtidig ærgerlige over at høre, at du tidligere har haft lignende oplevelser med områder, hvor vi ikke har kunnet tilbyde forsikringsdækning. Som forsikringsselskab er vi nødt til løbende at vurdere, hvilke risici vi kan og vil påtage os, og det betyder desværre, at der er situationer, hvor vi må sige nej til at tilbyde forsikring.

Du ønskes en rigtig god dag.

Mvh,
Runa Forsikring

Klasse forsikringsselskab

Nemme at få fat på, Nemt at anmelde skade, hurtig ekspedition, ingen bøvl. Bare et virkelig godt forsikringsselskab

3. Juli 2026

Hej Thorbjørn

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestræber os altid på at hjælpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse.

Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Alltid god professionel service

Alltid god professionel service. Imødekommende hjælpsomme medarbejdere.😁👍

30. Juni 2026

Hej Peter

Altid god vejledning

Man får altid god vejledning

30. Juni 2026

Hej Heidi

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefalde runa forsikring

Kan varmt anbefalde runa forsikring. Vi fik alt de hjælp vi behøvede i god tid og personale er venlig og hjælpsom.

23. Juni 2026

Hej Azar

Mange tak for din anmeldelse, og dit medlemskab hos Runa Forsikring. Vi er meget glade for at høre, at vi kunne give jer den hjælp, I havde brug for.
Vi håber, at i har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig rådgivning og kort varsel

Jeg har nu været kunde hos Runa Forsikring i 1 år og er steget 35% på min bil forsikring, jeg har aldrig haft en skade/aldrig anmeldt en skade til dem. Jeg kender selv andre der har samme bil og er i samme selvskab, men kun er steget 12 %. Jeg forstår at der er prisstigning på alle forsikringer, men 35% allerede efter 1 år er for voldsomt. De sender en ny regning 14 dage før den bliver opkrævet. Virkelig dårligt selskab. Hold jer langt væk fra det.

1. Juni 2026

Hej Christian

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi forstår godt, at en prisstigning på 35 % kan opleves som markant – især hvis du ikke har haft skader. Der indgår dog mange faktorer i risikovurderingen, blandt andet oplysninger om bilen, førerens/førernes alder samt postnummer. Derfor er det desværre ikke muligt at sammenligne priser eller prisstigninger direkte mellem forskellige medlemmer, da selv små forskelle i oplysninger kan påvirke prisen.

Hvis en forsikring stiger ud over den almindelige indeksering, er vi forpligtet til at varsle prisændringen. I sådanne tilfælde sender vi altid et varslingsbrev i god tid, så du har mulighed for at tage stilling til den nye pris.

Vi kender ikke til den konkrete sag her, men du er meget velkommen til at kontakte os direkte hvis du har spørgsmål til prisstigningen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Venlig hilsen,
Michelle, Servicecenteret

God service og hurtig tilbagemelding

God service og hurtig tilbagemelding

12. Juni 2026

Hej Ike

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået god service og hurtig tilbagemelding. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig…

Super god service og hurtig skadesbehandling. Medarbejderne er utrolig imødekommende, empatiske og hjælpsomme selv i livets lidt svære situationer.

Hej Mona

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du har fået god service og hurtig skadesbehandling, da vi altid bestræber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdækning eller skadebehandling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun haft gode samtaler i gang…

Jeg har kun haft gode samtaler i gang med Runa. Altid fået svar på mine spørgsmål. Det tog lidt tid at få behandlet sagen, men alt er fixet nu.

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse af Runa Forsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har alle vores forsikringer hos…

Vi har alle vores forsikringer hos Runa. Da vi købte vores Tesla forsikrede vi den også hos Runa. Vi tilvalgte glasforsikring på. Desværre var vi dengang uheldige et par gange, og måtte melde 4 glas skader indenfor 2 år.
Siden da har vi ikke haft yderligere glasskader. Hele formålet med glasdækningen er, at når man har skader så bliver man ikke bonusbelastet. Runa har så valgt at notere vores skader som bonusbelastende. Det har så betydet, at INGEN andre selskaber ville give os forsikring og vi var tvunget til at forblive kunder. Heldigvis lavede Gavmild en individuel vurdering og kunne godt se, at det ingen mening gav og at vi bare var blevet bondefanget.

Hej Emina

Tak for din anmeldelse af Runa Forsikring.

Jeg er ked af at høre omkring din oplevelse med dine sager og det videre forløb.

Jeg kender ikke til den konkrete situation, men du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og vi vil herefter kontakte dig, hvis du vil drøfte sagen med os. Så sørger jeg for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.

Du ønskes en god dag.

Hanne, Skadeafdelingen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt behandling af skaden på vores bil!

8. Juni 2026

Hej Jesper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig glad for den måde Runa har…

Utrolig glad for den måde Runa har tacklet diverse skadesanmeldelser og især i den støtte, da vi var strandet grundet krigen i Iran - her fik vi langt bedre dækning end hvad vi har hørt fra andre i samme situation. Vi blev mødt med omsorg, da vi havde brug for det. Mine varmeste anbefalinger

2. Juni 2026

Hej

Anmeldt skade - Glad og tilfreds med forløb

Næsten lige blevet kunde hos Runa forsikring og fik desværre en skade på vores klogeplade. Tog et øjeblik at anmelde skaden og fik et par dage efter en mail om skaden var godkendt og hvad de skulle bruge. Alt er ordnet og pengene er på vej på min konto 😊 Nemt og ligetil, meget tilfreds 😊

2. Juni 2026

Hej Trine

Nemt at anmelde skade

Nemt at anmelde skade. God anbefaling af værksteder.

30. März 2026

Hej Preben

Runa ringer ikke tilbage

Har forsøgt at lave telefonmøde for at får et forsikringstilbud 2 gange, hvor jeg har fået SMS bekræftelse på at blive ringet op en specifik dag med 30 minutters tidsinterval.
Får SMS med husk vi ringer til dig i morgen, men ingen af de 2 bekræftede datoer er der blevet ringet op.
Bliver dog ringet op på vilkårlige dage efter, men på tidspunkter hvor jeg ikke har mulighed for at snakke, og man sidder jo hedder ikke med eksisterende forsikrings dækninger ved hånden hele tiden.

19. Mai 2026

Hej

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det er frustrerende at have aftalte opkald, som ikke bliver overholdt, samtidig med at du bliver kontaktet på tidspunkter, der ikke passer dig.

Vi vil meget gerne følge op på sagen og sikre, at du får den aftalte kontakt på et tidspunkt, der passer dig.

Hvis du fortsat er interesseret i at få et telefonmøde med os, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktinformationer og nogle tidspunkter der passer, så sørger jeg for at din henvendelse sendes til en kollega i rette afdeling, der kan ringe dig op.

Jeg ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen,
Simone, Servicecenter

Hej Henrik

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået smidig og hurtig behandling. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Annasofie, Marketingafdelingen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr