In totaal 5 lampen gekocht tijdens onze verbouwing. Vanwege latere levering van de eettafel hebben we 1 lamp pas later uitgepakt en die bleek beschadigd te zijn in de doos (zul je natuurlijk net zien)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer slechte service. Levering duurt lang en tevens worden defecte armaturen gestuurd (met bewijs en foto's). 0,0 klanten service zelfs na plaatsen grote bestelling en zelf moeten opdraaien voor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze ervaring met Rietveld is zeer goed. Prettige persoonlijke aandacht, het personeel is behulpzaam en zij hebben alles in het werk gesteld om aan onze wensen te gemoed te komen. “Rietveld Licht”... Mehr ansehen
Verlichtingsspecialist sinds 1955. Webwinkels sinds 2006.
Leeghwaterstraat 75, 3364AE, Sliedrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik had last van snel defect van LED spotjes, die we een half jaar gelden gekocht hadden.
Hierover een mail gestuurd naar Rietveld.
Lang verhaal kort:
Er zijn 7 nieuwe led-lampjes opgstuurd (die we destijds gekocht hebben).
Nikis geen oude opsturen en controleren enzo.
GEWOON TOP SERVICE !!!!
Zijn we erg blij mee.
Meerdere producten besteld, alles snel geleverd en goede kwaliteit producten. Alles volgens afspraak en groot assortiment
Net geen vijf sterren. Overzichtelijke site. Goed en mooi product. Snelle levering, maar geleverd door DPD. Slechter kun je het niet treffen. Ik kwam weer goed weg, want de lamp is onbeheerd voor mijn voordeur gezet. Schijnt een wederkerend DPD-dingetje te zijn bij mij. Weer klacht ingediend bij DPD. Dus kortom: alles helemaal goed, behalve levering van DPD.
Ik heb een lamp besteld en is beschadigd in de doos. Vervolgens stuur je alles op en wordt er niets mee gedaan en krijg je een voorstel van dat de lamp omgeruild kan worden. Echter neemt het omruilen 5 weken in beslag en zit je dus zonder een lamp. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Een hele slechte service heeft Rietveld!
Mooie lamp ontvangen. Helaas bij 1 lampion is de stof niet netjes afgewerkt. Contact met winkel is snel geen probleem om de lampion om te ruilen voor een welke afgewerkt is. Alleen ik moet eerst de defecte lampion terug sturen, dus zit ik dagen zonder een lampion, een zeer dure lamp.
HELAAS DE PLANK MIS GESLAGEN
We hadden een geweldige eettafellamp besteld bij Rietveld en deze was binnen 2 dagen in huis. Helaas zat er een kleine beschadiging op. Voor Rietveld geen probleem: zij vergoedden de retourkosten (binnen een paar uur) en stuurden direct een nieuwe lamp toe. Reageren per e-mail, inclusief adequaat handelen, duurt maar een paar uurtjes bij Rietveld. Wat een persoonlijke service! Dank jullie wel, Servicedesk van Rietveld.
Une lampe avec un abat-jours m'a été expédiée dans un grand carton néanmoins la douille était cassée ainsi que le bas de la lampe :/
Ce qui est ridicule, c'est qu'ils proposent uniquement un échange, vous devez d'abord retourner votre produit et vous recevrez ensuite un nouvel article. Cela signifie qu'il faut attendre quelques jours ou plus pour un produit peut-être correct sans en avoir la garantie. Et je ne voulais plus attendre pour une lampe probablement de nouveau casée.
De plus le prix était quand même de 174 euros pour la lampe !!!!
J'ai été obligée de payer le renvoi sans être remboursée car le service minable de cette "société" n'est pas foutu d'envoyer des produits corrects et non abîmés.
Je ne recommande pas leur produits.
Wij hebben twee wandlampjes besteld bij Rietveld. Helaas was 1 kapje een klein beetje beschadigd. Na vlot contact met de klantenservice was het mogelijk alleen het kapje, zonder armatuur te retourneren. Na bevestiging van ontvangst zeer spoedig een nieuw kapje opgestuurd gekregen en de verzendkosten teruggestort.
Zéér tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat!
Had een beschadigde lamp ontvangen die uit 3 delen bestond. De retourvoorwaarden schrijven voor dat het volledige product dient teruggezonden te worden. Ik stelde voor om 1 deel apart terug te sturen om verzendkosten te sparen. (retourzendingen tenkoste van klant). Daar gingen de mensen van de helpdesk vriendelijk in mee. Dat bewijst van een open geest
Het onderdeel werd verzonden en in een week tijd had ik een nieuw onbeschadigd deel van de lamp, zonder veel poespas!
Geweldige service ... dankjewel Rietveld! 👌🏻
Kreeg een staande lamp die defect was. Een mailtje en een belletje met een vriendelijke en begripvolle persoon was voldoende om het perfect op te lossen.
Een dag later had ik zonder extra kosten een prima werkende lamp in huis. Top geregeld. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Een buiten wandlamp is naar mij verzonden in een grote doos zonder enige bescherming zoals luchtkussen.
Dit resulteerde in een lamp met gebroken glas.
Het mooie is dat ze enkel een omruiling aanbieden, je moet dan eerst je product retouren en dan krijg je een nieuw item. Dat betekent dat je zo een paar dagen of langer kan wachten op een correct product en dan is het te hopen dat ze er wel bescherming omheen doen zodat je niet weer een kapot item ontvangt.
Maar als je dus een item koopt om kado te geven heb je niets aan een omruiling als je het vlot nodig hebt.
Je mag het dan uiteraard alsnog retouren, maar je mag wel zelf voor de kosten opdraaien, terwijl als je een juist product had, had je het gehouden.
Kortom belachelijk dat ik een stuk item ontvang door slechte verzending vanuit rietveld en ik vervolgens zelf mag opdraaien voor de retourkosten, terwijl ik het anders had gehouden.
Ik zou zeggen zoek een beter bedrijf, die items knap verzend en betere service biedt. Waardeloos bedrijf!!

Antwort von Rietveld Licht
Streng retourbeleid, na verloop van de 'zichttermijn' van 30 dagen worden geen retouren meer geaccepteerd hetgeen niet echt een flexibele service genoemd kan worden...

Antwort von Rietveld Licht
Onze lamp met glazen kappen heeft naar verloop van tijd vanuit de binnenkant een rare plek gekregen.
Bij de lamp staat 2 jaar garantie en Rietveld geeft aan dat op het glas 2 maanden garantie zit en op de armatuur 2 jaar.
Paar snoertjes en stukjes plastic kan ik ook wel garantie op geven.
Heel goede ervaringen met dit bedrijf. In eerste instantie lichte beschadiging aan een van de twee lampen, zonder moeite werden ontbrekende onderdelen alsnog verstuurd. Helaas toch meer met de lamp aan de hand dan wij zelf voorzagen, uiteindelijk kon de hele lamp zonder problemen retour. Toen had ik per ongeluk ons peertje erin laten zitten. Zonder problemen werd deze met de nieuwe lamp mee terug gestuurd. Dat noem ik nog eens service! We raden deze zaak ten zeerste aan!
Hanglamp van 180 Euro gekocht waar vanalles mee mis was (3x omgeruild). Nu (na 1 jaar) is een bol kapot omdat de rand van de bol tegen de fitting drukt. Totaal geen coulance om de bol te vervangen. Gewoon weer €45 betalen voor 1 bol.
Hierover een mail gestuurd maar men neemt zelfs niet meer de moeite om te reageren.
Mijn ervaring. De uitstraling van deze winkel is enorm mooi. De rust om iets leuks te vinden wordt makkelijker door de ruimte die deze winkel hanteert. Daardoor worden de keuzes makkelijker. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Lamp na 6 maanden defect gegaan.
Zonder enige moeite krijgen wij een nieuwe van rietveld onder de garantie. Binnen 3 mails geregeld. Top zaak en super service! Wij komen zeker terug
Prachtige fysieke winkel en vriendelijk personeel.
Dit bedrijf heeft de allerbeste klantenservice. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. 5 sterren ++++ voor Rietveld!
3 lampen besteld, van 1 was de verpakking enorm beschadigd en provisorisch dichtgeplakt met een andere doos.
Bij uitpakken bleek de lamp zichtbaar verbogen te zijn.
Na contact met Rietveld gaven ze als oplossing 25 euro korting (nog geen 20% van de kosten van de lamp) of vervanging. Vervanging aangevraagd, maar wij hadden inmiddels de verpakking al weggedaan.
Bij verdere communicatie weigert Rietveld eerst te leveren, zodat we de verpakking kunnen gebruiken om de defecte lamp terug te sturen.
We zijn nu bijna 2 maanden verder en hebben nog steeds geen oplossing.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.