Rietveld Licht Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In totaal 5 lampen gekocht tijdens onze verbouwing. Vanwege latere levering van de eettafel hebben we 1 lamp pas later uitgepakt en die bleek beschadigd te zijn in de doos (zul je natuurlijk net zien)... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goede ervaringen met dit bedrijf. In eerste instantie lichte beschadiging aan een van de twee lampen, zonder moeite werden ontbrekende onderdelen alsnog verstuurd. Helaas toch meer met de lamp aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service. Levering duurt lang en tevens worden defecte armaturen gestuurd (met bewijs en foto's). 0,0 klanten service zelfs na plaatsen grote bestelling en zelf moeten opdraaien voor de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze ervaring met Rietveld is zeer goed. Prettige persoonlijke aandacht, het personeel is behulpzaam en zij hebben alles in het werk gesteld om aan onze wensen te gemoed te komen. “Rietveld Licht”... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Verlichtingsspecialist sinds 1955. Webwinkels sinds 2006.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

289 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

61 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn moeder kocht 2 wand lampen en…

Mijn moeder kocht 2 wand lampen en krijgt plafond lampen. Na bellen zeggen ze het is het zelfde haha , maar er zit geen uitsparing voor een draad, Als u dit niet zelf kunt vraag uw buren of ga naar de bouwmarkt of ze er een gat in kunnen maken. wat een service. Wand en plafond zijn 2 verschillende order nummers, antwoord, klopt om het overzichtelijk te houden, dit is een keer en nooit weer een lamp of iets anders daar

20. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze ervaring met Rietveld is zeer…

Onze ervaring met Rietveld is zeer goed.
“Rietveld Licht” is een mooie zaak waar, voor elke wat wils, prachtig is geëtaleerd. Volgens onze ervaringen een absolute aanrader!!!
Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen en geslaagd en gaan bij een volgende aankoop zeker weer naar “Rietveld Licht”

21. Oktober 2023

Slechte service en orderverwerking

Het is niet mogelijk om direct bij aanschaf een bestelling te annuleren en gaat het traject direct lopen. Gevolg is dat onnodig mensen aan het werk worden gezet, een bezorgdienst zijn rit maakt met onnodige kosten en milieubelasting. Dat moet anders kunnen. Terugzenden vervolgens, gaat gepaard met een zeer uitgebreid in te vullen formulier en met verzendkosten (en weer een onnodige rit met de bezorgdienst) voor de koper. Al met al een zeer onsympathieke en verspillende aangelegenheid. Klantenservice maakt zich er onsympathiek vanaf met naar de leveringsvoorwaarden te verwijzen. Ik zal om die redenen nooit meer bij Rietveld Licht kopen

1. November 2023

Mooie design lampen

Mooie en duidelijke website. Prachtige lamp (artikel 74550) besteld met de aanbevolen lichtbronnen. In één woord. PRACHTIG.

1. Oktober 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Garantie en Service

Half jaar geleden meerdere lichtbronnen gekocht voor onze tafel lamp. Van de week ging 1 van deze lichtbronnen helaas kapot. Contact opgezocht met de helpdesk en kreeg binnen 2 uur antwoord dat zij ons een nieuwe lichtbron op zouden sturen. Dag later deze via de post dan ook ontvangen. Wij zijn daarom ook zeer tevreden!

30. September 2023

Verpakking en inhoud beschadigd

Verpakking opengescheurd en lamp ook beschadigd .
DPD verzending is al slechte keuze ( heel slechte ervaringen met dit bedrijf )
Extra bescherming in dit geval had beter geweest.
Geen vertrouwen meer in omdat lamp ook niet aan verwachting voldeed (goedkope uitstraling )
Dus ging retour afhandelen en toen viel erg vaak de zin op u betaald Rietveld bepaald.
Geen antwoord op mail (alleen automatische bevestiging)
Dus ga maar persoonlijk terug brengen , vertrouwen is beetje weg .

31. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verpakking: doos in een doos in een doos....

Mooie lampen ontvangen, maar de verpakking is krankzinning! Een doos, die al in een doos zat en vervolgens door Rietveld in nóg een doos gestopt, mét een lading plastic! Dat kan toch niet meer... Wat een verspilling

5. August 2023

Antwort von Rietveld Licht

Bedankt voor uw review! We proberen dit soort verpakkingen zoveel mogelijk te vermijden, maar in sommige gevallen blijkt dat een lamp dan toch (te) vaak beschadigd wordt geleverd. Een lamp weggooien is uiteindelijk slechter voor het milieu dan een extra doos eromheen, dus soms moeten we die keuze maken. Uiteraard houden we er dan bij een volgende levering van dat artikel wel rekening mee dat de verpakking wordt verbeterd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prima lamp maar de verpakking was niet…

Prima lamp maar de verpakking was niet van deze tijd: Een en al piepschuim dat bij het minste geringste uit elkaar viel. Alles onder de witte balletjes plastic. Zo wordt ons milieu nooit schoon. Dat moet en kan echt veel beter. Neem je verantwoordelijkheid. Ik koop er niets meer.

3. August 2023

Antwort von Rietveld Licht

Beste heer, vriendelijk dank voor uw review.
We waarderen uw mededeling dat u een prima lamp heeft gekocht. De verpakking van onze producten is al enige tijd een punt van aandacht.
Service Team Rietveld Licht

Geweldige service

Rietveld Licht heeft mij onmiddellijk een nieuwe vloerlamp geleverd zonder enige kosten, omdat bij het indraaien van een peer, de beugel afbrak. Deze beugel zit vast aan de standaard en is spontaan afgebroken. Hiervoor ben ik ze zeer dankbaar. Mag ook wel eens gezegd worden.

11. Juli 2023

Een uitstekend georganiseerd bedrijf

Een uitstekend georganiseerd bedrijf. Lamp was (nog) niet leverbaar. Per email daarvan op de hoogte gebracht en lamp daarna geleverd. Een 2e identieke lamp besteld, waarmee iets mis was. Keurig verzendkosten geretourneerd gekregen en de 2e lamp werd verstuurd op het afgesproken moment. Prima, met goede communicatie. Goede producten.

10. Mai 2023

Slechte afhandeling garantie

Dit bedrijf veranderd in een korte periode de kleurtemperatuur van een lamp. Vervolgens krijg ik deze lamp door garantie geleverd, en klopt de kleur temperatuur niet met de andere 5 lichtbronnen in deze lamp.
Antwoord van Rietveld dan heb je pech wij vervangen alleen wat stuk is. Waardoor ik eigenlijk verplicht ben 5 nieuwe lampen te kopen om het plaatje weer kloppend te maken.
Is dit een strategie voor meer afnamen van lichtbronnen ?.

Ik ben in iedergeval erg teleurgesteld in hoe dit word afgehandeld de lichtbronnen zijn niet goedkoop.

10. Mai 2023

Antwort von Rietveld Licht

Beste klant, vriendelijk dank voor uw review. We nemen via e-mail contact met u op om dit om een goede manier af te handelen. We bieden u onze excuses aan voor het ongemak.
Service Team Rietveld Licht

Zeer goed geadviseerd

Ik had bij Rietveld 2 identieke plafondlampen besteld. Ze moesten nog in elkaar gezet worden. Een pro is daar echt een tijd zoet mee geweest. Hij vertelde dat dit kwam doordat de lampen uit China kwamen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij Rietveld Europese kwaliteit verwacht.

Toen er een lamp aan ging bleek het licht veel te fel te zijn. Pijnlijk in de ogen. Ik heb toen advies gevraagd voor een lamp, passend in mijn woonsituatie. Zeer goed geadviseerd. Eerste lampen mochten terug. Nu geniet ik iedere dag van mijn mooie dimbare lampen

9. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Probleem van defecte dimmer snel en goed opgepakt

De dimmer van een lamp die ik bij Rietveld kocht vertoonde gebreken. Dat mailde ik hen vandaag. Binnen een uur had ik al een reactie. Als definitieve oplossing wordt de lamp nu kosteloos vervangen. Dit is nu (binnen een paar uur) al in gang gezet. Chappeau! Ik ben erg tevreden.

15. März 2023

Mooie lampen, grote showroom

Vorige week vrijdag in de showroom geweest. 3 verdiepingen met lampen in Sliedrecht. Mooie zaak en mooie producten, qua prijs redelijk betaalbaar en veel keuze. Ze hebben voor kinderen een speelhoek waar ze zich goed kunnen vermaken, heel handig. Kortom wij komen weer terug bij rietveld

26. Januar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf. Snel, correct en zeer vriendelijk klantenservice. Zeker de moeite waard om hier wat te bestellen!

15. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en snel levering

Had een nieuwe lamp gekocht daar was iets aan stuk dus een mail gestuurd en vrij snel reactie met een prima oplossing. De lamp kon gewoon geruild worden. Had de nieuw lamp nog eerder dan ik de oude kon versturen. Echt geweldig

29. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongehoorde wanprestatie. Nooit eerder maakte ik het mee dat ik 3…

Nooit eerder maakte ik het mee dat ik 3 x online bestelde producten
moest retourneren. In dit geval betrof het een staande lamp en een bureaulamp waarbij telkens het koper bedekt was met zwarte vegen die ik niet kon verwijderen. De klantenservice beloofde mij vervolgens dat een medewerker onbeschadige lampen uit het assortiment zou kiezen en toe zou sturen maar ook dit leidde wederom tot een zoveelste teleurstelling.

Onthutsend om te merken dat een bedrijf ondanks extra inspanningen er niet in slaagt mij het bestelde in goede staat toe te sturen.

Uiteindelijk gooide Rietveld zelf de handdoek in de ring en meldde mij dat het leveren van onbeschadigde lampen niet ging lukken waarna men mij verzocht de laatste lampen (met vegen) terug te sturen.

Rietveld, kennen jullie de kortste definitie van het begrip marketing? "Wat blieft u".

Kreeg medio januari een reactie van Rietveld op mijn review. Alvorens ik de aankoop deed zou ik al hebben kunnen zien op de foto van de website dat de lampen die ik ging bestellen her en der een krasje of een vlekje hadden. Ik heb nog eens gekeken maar het koper glanst op de foto geweldig mooi en dus geen vlekken of krasjes te bekennen.

Eigenlijk voelt dit dus gewoon als bedrog en Rietveld heeft er dus geen moeite mee er nog een schepje bovenop te doen door te melden dat het voor mjj zichtbaar had moeten zijn.
Wie stopt deze praktijken van dit bedrijf?

Tweede reactie van Rietveld ontvangen. Lezers, kijk zelf naar lamp met artikelnummer 73119 en 73120 waarvan Rietveld Licht nu voor de 2e keer meldt dat er krasjes en vegen op de productfoto's zijn te zien:

Knappe criticus die hierop vegen of krassen ziet. M.a.w., Rietveld stelt de werkelijkheid aanmerkelijker mooier voor dan de foto's op hun site. Het woord "bedrog" moet in dit geval dus letterlijk worden genomen want er zit een hemelsbreed verschil tussen hetgeen ik ontving enerzijds en anderzijds wat op hun site wordt getoond.
Rietveld, je kan wel blijven reppen over het op jullie kosten mogen retourneren maar dat doet toch niets af aan het gegeven dat jullie kopers op het verkeerde been zetten?

15. Dezember 2022

Antwort von Rietveld Licht

Tweede reactie: Bedankt voor uw gewijzigde review. Iedereen die uw review leest, kan ook onze reactie lezen. Wij zien op de productfoto wel degelijk een krasje en wat vegen, maar het is minder opvallend dan op de lampen die u had ontvangen. Om die reden hebben wij ook ons uiterste best gedaan om u een lamp toe te sturen naar uw tevredenheid. De 'praktijken' die u noemt zijn dat we u zo goed mogelijk hebben geholpen en alle (verzend)kosten voor u hebben betaald. We begrijpen dat het uiteindelijk niet het gewenste resultaat heeft gehad, maar van bedrog is zeker geen sprake en we hopen dat u de moeite die we hebben gedaan ondanks alles enigszins kunt waarderen.

Eerste reactie: Bedankt voor uw review! We zien dat er inderdaad veel communicatie is geweest rondom uw order. Zoals bij de lamp op onze website staat aangegeven, is het een lamp met een 'vintage look' en op de website is ook te zien dat er her en der een krasje of vlekje te zien is. Dit hoort bij de uitstraling van de lamp. Echter hebben we geprobeerd om op uw verzoek een zo goed mogelijk exemplaar toe te sturen (meerdere keren) maar waren al deze exemplaren niet naar uw tevredenheid. Daarop moesten wij concluderen dat de uitstraling van de lamp niet aansluit bij uw verwachting bij de lamp. Gelukkig mocht u alle exemplaren weer op onze kosten retourneren en hopen wij dat u - ondanks het ongemak - kunt waarderen dat wij zoveel moeite voor u hebben gedaan (zij het niet met het gewenste resultaat).

Super

Ene dag besteld en de volgende dag al bezorgd. Keurig verpakt. Was niet onze eerste bestelling bij Rietveld maar ook zeker niet de laatste.

17. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr