In totaal 5 lampen gekocht tijdens onze verbouwing. Vanwege latere levering van de eettafel hebben we 1 lamp pas later uitgepakt en die bleek beschadigd te zijn in de doos (zul je natuurlijk net zien)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel goede ervaringen met dit bedrijf. In eerste instantie lichte beschadiging aan een van de twee lampen, zonder moeite werden ontbrekende onderdelen alsnog verstuurd. Helaas toch meer met de lamp aa... Mehr ansehen
Zeer slechte service. Levering duurt lang en tevens worden defecte armaturen gestuurd (met bewijs en foto's). 0,0 klanten service zelfs na plaatsen grote bestelling en zelf moeten opdraaien voor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze ervaring met Rietveld is zeer goed. Prettige persoonlijke aandacht, het personeel is behulpzaam en zij hebben alles in het werk gesteld om aan onze wensen te gemoed te komen. “Rietveld Licht”... Mehr ansehen
Verlichtingsspecialist sinds 1955. Webwinkels sinds 2006.
Leeghwaterstraat 75, 3364AE, Sliedrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik had drie spotjes met lampjes besteld en twee dimmers. Het bleek dat twee lampjes niet goed branden. Ze flikkerden. Binnen een dag had
Ik al nieuwe in huis. Nu is mijn verlichting prima.
Wat een service, zoiets maak je tegenwoordig niet meer zo snel mee.
Mensen van Rietveld Verlichting
Dankjewel

Antwort von Rietveld Licht
Na opmerking over schade aan een staande lamp werd direct actie ondernomen. Na kort overleg werd het artikel direct vervangen en dit zelfs kort na verlopen garantietermijn. Dat is een prima service-ervaring! Top!

Antwort von Rietveld Licht
Vorige week vrijdag, 6 december, in de goed verzorgde en mooie showroom van Rietveld Licht geweest. De hele showroom door gelopen en een mooie lamp gekocht. Zaterdag, bij het ophangen van de lamp bleek dat er een stukje glas uit een van de kelken was gebroken. Toen een mailtje gestuurd naar de helpdesk en maandag was er al een reactie dat er een nieuwe kelk opgestuurd zou worden die heb ik dinsdag ontvangen. Wat een geweldige en snelle service van Rietveld Licht. Ik kan Rietveld Licht van harte aanbevelen.

Antwort von Rietveld Licht
Ik heb onlangs een product besteld bij deze webshop en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het product is van hoge kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Wat echter echt opviel, was de uitstekende klantenservice.
Het team was zeer professioneel en reageerde snel op mijn vragen. Ze waren behulpzaam en vriendelijk, wat mijn winkelervaring nog aangenamer maakte. Ik zal deze webshop zeker aanbevelen aan vrienden en familie en ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen

Antwort von Rietveld Licht
Beetje jammer. Hoor net dat retour van een lamp 30 euro gaat kosten voor mij. Lamp werd in drie pakketten verstuurd dus drie keer retourkosten betalen. Als ik dat had geweten... Denk nu nog wel eens na voor ik hier weer bestel.
Na reactie van Rietveld:
Ja precies het zal in de mini kleine lettertjes allemaal wel kloppen wat jullie aangeven maar ik vind het niet kunnen dat je als klant 30 euro retour kwijt bent aan 1 lamp, geef dat gewoon heel duidelijk aan!
De twijfel of ik nog ga bestellen is weg.... ik ga nooit meer bestellen hier. Simpel!

Antwort von Rietveld Licht
Duidelijke foto's van producten.
Goede informatie.
Snelle bezorging ( al hoeft dat voor mij niet à la minute)
100 % betrouwbaar.

Antwort von Rietveld Licht
Great service! One of our lights had a broken glass piece and Rietveld helped us solve fhe issue immediately.

Antwort von Rietveld Licht
Als reactie op Rietveld hun reactie die er alles aan doen om het positief te laten klinken 😔 Het gaat er mede om hoe je wordt behandeld door hun personeel maar dat wordt vergeten en ik meld niet het wettelijke retourtermijn maar Rietveld zelf.
Ervaring blijft dus hetzelfde en empathie moet je niet zoeken bij dit bedrijf
Mijn reactie op Antwoord van Rietveld Licht
Beste verkoper,
U had me gewoon de door mij bestelde eco dimmer moeten leveren en niet een waarvan u denkt dat die ook goed is voor mij.
Na u meermaals te hebben gemaild krijg ik het idee dat u alles op alles stelt om mij de betaalde terugzending niet wil vergoeden.
Het is ontzettend DOM van u om zo met u klanten om te gaan. Met mijn volgende bestelling heb ik gewacht tot alles netjes was afgehandeld maar die bestelling ga ik NOOIT meer doen.
Groetjes kneuterige verkoper
De staande lamp die ik afgelopen zaterdag heb gekocht bevat meerdere krassen op de voet, waarvan één diepe kras aan de rand. Bij de aankoop kun je een kleur opgeven maar mijn lamp was tweekleurig. Aan kwaliteitscontrole bij de verzending wordt kennelijk niet gedaan. Aan een lamp van 200 euro mag je wel wat eisen stellen: geen voet die wiebelig is vastgemaakt.

Chinese Ali expres troep! Zonde van je geld. Zeker GEEN aanrader

Antwort von Rietveld Licht
In relatie tot de mailwisselingen die hebben plaats gevonden (én de reactie op mijn review door Rietveld) voor mij geen Rietveld meer.

Antwort von Rietveld Licht
Keurig de volgende dag geleverd. Goed verpakt, mooie lamp. Ik ben tevreden!

Antwort von Rietveld Licht
Van beide hanglampen alle glazen met krassen/doffe plekken. Eerst wilde men niets doen uiteindelijk na lang volhouden toch maar omruiling. Dit gaf wel een beter resultaat maar alle glazen kras vrij zeker niet. Omruilen ter plaatse wil Rietveld niets van weten een voorstel van ons voor korting word afgewimpeld met kan niet. Uiteindelijk de paar tientjes korting voorgesteld door Rietveld maar geaccepteerd, maar blij zeker niet.
Service level van 0.0. Als ik zo met mijn klanten om zou gaan ben ik na paar maanden failliet.

Antwort von Rietveld Licht
Vandaag een slechte ervaring gehad met de service-afdeling van Rietveld.
Bij onze badkamerlamp is bij één van de drie matglaasjes een mat stukje volledig doorzichtig geworden.
Bij de vraag of een nieuw glaasje verkrijgbaar is werd gereageerd dat het kan tegen betaling van 19,50 Euro….
Dat vind ik wel een erg absurde prijs voor een hol glazen buisje van 6cm hoog en 5cm doorsnede. Had voorgesteld om dit glaasje gratis op te sturen waarbij ik de verzendkosten zou betalen. Dit als “na-service” voor de meerdere lampen die we hier gekocht hebben. Antwoord: dat is onmogelijk!
Nog niet eens een tegenvoorstel waaruit ik dan kan opmaken dat Rietveld ook echte service verleent. Erg jammer van deze erg commerciële houding.

Antwort von Rietveld Licht
Hanglamp in woonkamer spontaan kortsluiting. Contact met rietveld verlichting en garantie 0,0
Dus zit nu met een lamp van 340,00 euro van 2 jaar oud en werkt niet.
Zoek het maar uit volgens Rietveld
Schandalig

Antwort von Rietveld Licht
Twee lampen gekocht. Eén ervan was defect. Deze werd meteen omgeruild. Prima service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.