In totaal 5 lampen gekocht tijdens onze verbouwing. Vanwege latere levering van de eettafel hebben we 1 lamp pas later uitgepakt en die bleek beschadigd te zijn in de doos (zul je natuurlijk net zien)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel goede ervaringen met dit bedrijf. In eerste instantie lichte beschadiging aan een van de twee lampen, zonder moeite werden ontbrekende onderdelen alsnog verstuurd. Helaas toch meer met de lamp aa... Mehr ansehen
Zeer slechte service. Levering duurt lang en tevens worden defecte armaturen gestuurd (met bewijs en foto's). 0,0 klanten service zelfs na plaatsen grote bestelling en zelf moeten opdraaien voor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze ervaring met Rietveld is zeer goed. Prettige persoonlijke aandacht, het personeel is behulpzaam en zij hebben alles in het werk gesteld om aan onze wensen te gemoed te komen. “Rietveld Licht”... Mehr ansehen
Verlichtingsspecialist sinds 1955. Webwinkels sinds 2006.
Leeghwaterstraat 75, 3364AE, Sliedrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Je ontvangt snel je bestelde bestelling. Je hebt een heel goed contact als iets niet helemaal goed is. Na een contact ontvang je snel het juiste. Super zo een goede service, kan niet beter. Een aanrader. Top.

Antwort von Rietveld Licht
Lamp besteld in beige. We kregen hem binnen en het was bijna baby roze. Gebeld met de klantenservice en die zei dat het op de foto ook roze eruit zag dus daar hadden we het mee te doen. Nu terugsturen en retourkosten zijn voor ons.

Antwort von Rietveld Licht
Na een lange zoektocht naar wandlampen kwam ik bij Rietveld licht uit. Daar vond ik de perfecte lampen die ik zocht. Na een snelle levering was er bij de vervoerder toch iets mis een gegaan. Twee deuken in een kapje! Contact gezocht met Rietveld licht en de dag erna had ik al een nieuw kapje in huis! Top service! Dank je wel Rietveld licht!

Antwort von Rietveld Licht
We hebben online een LED vloerlamp besteld, die de volgende dag keurig op de afgesproken tijd door DPD werd afgeleverd. Bij montage bleek de glazen kap beschadigd te zijn. Een mail gestuurd aan de klantenservice, die direct reageerde, excuses aanbod en vertelde dat een nieuwe kap opgestuurd zou worden. Die was de volgende dag al in huis. Een berichtje aan de klantenservice gestuurd, dat alles in orde was, waarop er per omgaande een leuke reactie kwam. Van Rietveld Licht kunnen veel bedrijven nog wat leren!

Antwort von Rietveld Licht
Recent heb ik bij Rietveld twee lampen gekocht. Bij het uitpakken thuis bleek dat een van de lampenkappen beschadigd uit de doos kwam. Ik heb contact gezocht met de klantenservice en die hebben snel gereageerd en meteen een nieuwe lampenkap opgestuurd. Ook meegedacht met het verzendmoment omdat ik een week weg was, dus de verzending op een week later gezet. Helaas was er ook iets mis met deze kap (lijmlaag los). Weer contact gezocht met de servicedesk; ze hebben wederom een nieuwe lampenkap toegestuurd, en voor verzending zelf de lampenkap gecontroleerd of deze wel goed was, om herhaling te voorkomen. Ik vind dat ik heel snel en goed geholpen ben door deze winkel, goed om te weten dat ze er ook voor je zijn als er iets niet helemaal goed is gegaan. Als ik in de toekomst weer nieuwe lampen nodig heb weet ik wel waar ik het eerste ga kijken. Mooie lampen, en heel fijne service van Rietveld!

Antwort von Rietveld Licht
Ik ben altijd tevreden met de bestellingen bij rietveld. Geen enkel probleem.

Antwort von Rietveld Licht
In januari een vloerlamp besteld. Deze was niet op voorraad. Zitten nu bijna in maart en de lamp kwam maar niet binnen.
Toen de bestelling geannuleerd. Mijn geld was gelijk de volgende dag terug op mijn rekening.
Ik kan niks negatiefs zeggen. Altijd netjes mij te woord gestaan. En ja kunnen hun denk ook niks aan doen dat een lamp vanuit de leverancier niet geleverd wordt.
M.Gür

Antwort von Rietveld Licht
Onze afstandsbediening van een plafond lamp was stuk. Gemaild en de volgende dag hadden we een nieuwe gratis thuis, inclusief instructies hoe we deze moesten koppelen met onze lamp. Geweldige service!

Antwort von Rietveld Licht
aangekochte staanlamp voldoet 100% aan de verwachtingen en was correct aangeleverd.

Antwort von Rietveld Licht
Lamp al in november besteld. Maar door vertraging met woning opknappen pas half dec uitgepakt.
De standaard was scheef maar omdat het al een maand geleden was niet hierover contact opgenomen. In januari stoorde we er ons er zo aan dat ik alsnog contact op heb genomen. De standaard van de lamp kon retour en 3 dagen later hadden we al de nieuwe. En die was we goed. Super bedankt voor de goede service

Antwort von Rietveld Licht
Qua levering niet heel lang moeten wachten maar dat je zelf retour moet betalen als ze niet bevallen vind ik wel slechte service

Antwort von Rietveld Licht
Lampen besteld, volgens site volgende dag geleverd, werd andere halve week later beleverd bij dpd punt 20 km verder. 3x gebeld met servicedesk Rietveld, werd slecht en ondeskundig niet vriendelijk te woord gestaan. Mijn ervaring service en klantvriendelijkheid een grote min.

Antwort von Rietveld Licht
Prachtige lampen en hele goede service. Echt een heel fijn bedrijf. Ook een uitstekende klantenservice.

Antwort von Rietveld Licht
Helpdesk benaderd voor een nabestelling en de lichtbronnen worden nu in meervouwd gratis geleverd. Wat wil je nog meer
Bedankt voor de goede service Rietveld Licht

Antwort von Rietveld Licht
de eerste levering was een kapotte lamp... waarschijnlijk bij het vervoer te lomp mee omgegaan. na een mailtje werd direct een nieuwe gestuurd die wel goed was. prima service!

Antwort von Rietveld Licht
Ik kreeg een snel en efficient antwoord op mijn vraag (probleem met levering van mijn pakket). Nog dezelfde dag ontving ik mijn pakket.

Absolute aanrader! ⭐️
5 jaar geleden kocht ik alle lampen voor mijn toen nieuwe huis bij Rietveld; zij waren mij aanbevolen en sindsdien beveel ik hen ook aan iedereen aan, want een mooie, uitgebreide & betaalbare collectie en fijne service in de winkel.
Dit jaar ben ik een stuk verder weg verhuisd en toch het eind gereden om mijn lampen weer te kopen bij Rietveld. De winkel bleek nu outlet (ook leuk!) en ik werd verwezen naar de enorme nieuwe showroom een paar honderd meter verderop. Aangezien ik flink in de file had gestaan, was ik er tegen sluitingstijd en alsnog werd ik op beide locaties fantastisch geadviseerd en voelde ik me heel welkom.
In twee van de lampen zaten wat oneffenheden (ik ben heel precies) en daarover had ik afgelopen week contact met de klantenservice en het was geen probleem de lampen om te ruilen ondanks dat het niet om echt grote beschadigingen ging. Binnen een dag was dit opgelost en werden de vervangende lampen mijn kant opgestuurd, fantastisch.
Helemaal geslaagd en dat is echt zo: als je naar Rietveld gaat, hoef je nergens anders meer naartoe!
Nou ja, behalve voor de ene bohemian lamp die ik zocht dan; dus dat is misschien een mooie tip om deze review mee te besluiten: een hoekje met wat eclectische/oosterse/arabische/boho lampen :)

Antwort von Rietveld Licht
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.