In totaal 5 lampen gekocht tijdens onze verbouwing. Vanwege latere levering van de eettafel hebben we 1 lamp pas later uitgepakt en die bleek beschadigd te zijn in de doos (zul je natuurlijk net zien)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel goede ervaringen met dit bedrijf. In eerste instantie lichte beschadiging aan een van de twee lampen, zonder moeite werden ontbrekende onderdelen alsnog verstuurd. Helaas toch meer met de lamp aa... Mehr ansehen
Zeer slechte service. Levering duurt lang en tevens worden defecte armaturen gestuurd (met bewijs en foto's). 0,0 klanten service zelfs na plaatsen grote bestelling en zelf moeten opdraaien voor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze ervaring met Rietveld is zeer goed. Prettige persoonlijke aandacht, het personeel is behulpzaam en zij hebben alles in het werk gesteld om aan onze wensen te gemoed te komen. “Rietveld Licht”... Mehr ansehen
Verlichtingsspecialist sinds 1955. Webwinkels sinds 2006.
Leeghwaterstraat 75, 3364AE, Sliedrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Keurig op tijd geleverd, mooie lampen, overzichtelijke website.

Antwort von Rietveld Licht
Reitveld heeft prijs kwaliteit hoogwaardige verlichting, dekundig en bereid personeel en een prima klantenservice. Toen een van mijn aankopen binnen het half jaar zonder aanwijsbare oorzaak verstek liet gaan kreeg ik binnen een dag een nieuw exemplaar ter vervanging. Prima,...... top!

Antwort von Rietveld Licht
Bijzonder goed geholpen bij het traceren van een oud model afstandsbediening. Men nam de tijd en met succes. Top service !

Antwort von Rietveld Licht
Vlotte levering en kwalitatief hoogwaardige lichtarmatuur. Als je kwaliteit belangrijker vindt dan de laagste prijs zit je hier goed!

Antwort von Rietveld Licht
Alles is goed gegaan ook de bestelling tussendoor veranderd is perfect geregeld. En het is een prachtige winkel àlles wordt mooi gepresenteerd. En niet te vergeten erg goed geholpen.

Antwort von Rietveld Licht
Mooie japandi kapstok besteld voor bijna €200. Netjes geleverd de volgende dag. Helaas zonder schroeven. En tijdens het bevestigen van de kapstok tegen de muur liep ik tegen de feiten aan. De cirkels waar je de schroef kan vast boren aan de muren, kan je nauwelijks bij met een schroevendraaier. Want de gat zit te dicht tegen de stang aan. Heel moeilijk om de kapstok zo te bevestigen.

Antwort von Rietveld Licht
Rietveld heeft mooie producten en bied één hele goede service in het algemeen.

Antwort von Rietveld Licht
De levering ging vlot en volgens afspraak. Bij aflevering was van één van de twee lampen het glas gebroken. Gemaild met de helpdesk, vlot en aardig geholpen, en de volgende dag werd er een nieuw glas geleverd.

Antwort von Rietveld Licht
Bestelling werd heel snel geleverd. Helaas was het tijdens transport beschadigd. Dit werd snel afgehandeld en de volgende dag nieuwe lamp ontvangen. Extra ingepakt en nu dus wel heel. Goede service!

Antwort von Rietveld Licht
Mooie staande lamp ontvangen. Goed verpakt tegen beschadiging. Conform de foto en omschrijving op de site. Communicatie over de aflevering.

Antwort von Rietveld Licht
We hadden 3 lampen met bewegingssensor besteld. 1 van de 3 bleef continu aan-/uit gaan, ook als er geen beweging was. Via de mail aan Rietveld doorgegeven. Direct de volgende dag een mail dat ik een nieuwe lamp kon verwachten en de defecte lamp kon weggooien. Geen gedoe met terugsturen, geen moeilijke vragen. Gewoon gebaseerd op vertrouwen met het doel het op te willen lossen. Super fijn. En super blij met de nieuwe lamp die net als de andere 2 wel gewoon functioneert (aangaat bij beweging). Klasse service. Super producten.

Antwort von Rietveld Licht
Door eigen schuld waar we een klemmetje kwijt geraakt van een inbouwspot. Voor Rietveld geen probleem. Kostenloos hebben ze een nieuw klemmetje opgestuurd.

Antwort von Rietveld Licht
Online een mooie badkamer lamp besteld (veel mooier assortiment dan de standaard bouwmarkt ;-) Snel geleverd, fijn dat je ook gelijk een geschikte lichtbron erbij kan bestellen! Klantenservice ook top! Bedankt Rietveld Licht

Goedendag medewerkers van Rietveld,
Op dinsdag 6 mei 2025 bij jullie op de zaak geweest is Sliedrecht.
Had één kapotte vloerlamp die defect was.
Perfect opgelost met een geheel nieuwe lamp bij de service desk.
Top geregeld en compliment

Antwort von Rietveld Licht
Een deel van het bestelde artikel was niet in orde, maar fijn dat het snel en zonder problemen is opgelost. Goede service

Op 2e Paasdag bij de outlet van Rietveld Licht geweest
We werden geholpen door een dame die heel vrolijk en heel veel plezier in haar werk had leuke lamp gekocht
Aanrader

Antwort von Rietveld Licht
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.