Kæresten og jeg glædede os til at besøge Bryggergården og hygge lidt med æbleskiver og varm gløgg. Gløggen smagte fint, men æbleskiverne var sprøde( læs hårde), lidt lune og fuldstændig smagsløse... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg besøgte Restaurant Bryggergården i slutningen af juli måned med gode venner fra New Zealand. Vi fik en skøn frokost - med traditionel dansk smørrebrød - og nogle dejlige lokale øl. Et dejligt målt... Mehr ansehen
5-retters frokost-arrangement inkl. øl-menu til 60 års fødselsdag 7.12. Alt spillede. Super lækker mad, i rigelige mængder, spændende øl fra Krenkerup serveret i deres flotte kælder. Prisen også gans... Mehr ansehen
Vil ikke anbefale restauranten. Ventede 45 min på dårlig tilberedt stegt flæsk, det var som gummi. En burger kostede 175kr😳 og det var bare et firkantet flute med 10 pommes frites til, Mørbradgryden... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Lækkert smørrebrød
Lækkert smørrebrød, dejlig atmosfære og skøn betjening🥳
Kæresten og jeg glædede os til at…
Gløggen smagte fint, men æbleskiverne var sprøde( læs hårde), lidt lune og fuldstændig smagsløse. Flormelis lå pænt som pynt, men det blev opvejet af en dejlig marmelade.
Jeg informerede tjeneren om at æbleskiverne var fuldstændig smagsløse og han svarede, at han ville bede kokken om at købe dem et andet sted.
Da vi betalte 250kr for det hele og blev fortalt at æbleskiverne var købt i Netto, ja så blev vi endnu mere skuffede.
Så ja maden for dårlig, vi kommer ikke igen.
Hilsen Kai og Inger-Mitte
4 mennesker fik gløgg og æbleskiver
4 mennesker fik gløgg og æbleskiver. Fik et LILLE glas lunken gløgg og efter 25 minutter fik vi hver 4 lunkne æbleskiver. Kr 500 det er det sku simpelthen IKKE værd. Bestilte yderligere 3 små glas gløgg a 89 kr og en mellem cola til 70 kr.
Ialt 837 kr.
Der var sk. .. koldt derinde og serveringen var rigtig dårlig.
Havde ellers tænkt os at komme en anden dag og få stegt flæsk og persillesovs da der var kommet nye ejere.
Vi spiser ellers 4-6 gange om måneden på restaurant i Roskilde men det varer godt nok lang tid før vi besøger Bryggergården igen. 👎
Kokken må have mistet sin passion for kvalitet.
Første besøg på Bryggergården i Roskilde og jeg kommer bestemt IKKE retur.
Bestilte stegt flæsk og en brygger gryde.
Flæsken var fuldstændig tør, sej og smagte egentlig bare gammel og lidt brændt.
Persille sovsen var kold da maden kom, fik en ny varm, men den var smagsløs.
Brygger gryden (mørbradgryden) blev bestilt i “stor” portion - og det var også en stor balje der kom, men primært fyldt med en tynd sovs og champignoner.
Kun 5-6 små stykker kød kun og 3 pølser.. Også kedelig i smagen.
Kan bestemt ikke anbefales herfra.
Mad uden glæde....
Mad uden glæde....
Bestilte en stor mørbradgryde og en stor stegt flæsk.
Stor set smagsløst.
Mørbradgryden bestod af fem små stykker kød, tre pølser og 600 champignoner.
Virkelig en uheldig sammensætning, når man nu er kødspiser....
Stegt flæsk, tørt, uden smag og ganske enkelt kedeligt.
Ikke noget man lige vender tilbage til.
Jeg fik et godt stjerneskud
Jeg fik et godt stjerneskud, men min ledsager fik en pariserbøf, som var totalt tørstegt og uden smag.
Vi sad i et lokale sammen med 22 andre, hvor der ikke var den nødvendige plads mellem stolene, så min ledsager og jeg mere eller mindre måtte skiftes til at spise.
God mad
Så god mad og god betjening. Alt var bare så godt
Virkelig et sted jeg bare kommer tilbage til igen 💥
Tak til jer
God oplevelse
Veltilberedt spætte i dejlige omgivelser med behagelig og professionel betjening. Vi kommer igen.
Virkelig dårlig restaurant
Jeg skriver for at udtrykke min store skuffelse efter et frokostbesøg hos jer for nylig. Vi var seks personer, som havde glædet os til en hyggelig stund sammen – en af os var netop blevet udlært som elektriker, og det ville vi fejre med en god frokost med lækkert smørrebrød.
Desværre levede oplevelsen langt fra op til forventningerne. Jeg bestilte fire stykker smørrebrød til 250 kr., men det, jeg fik serveret, var under al kritik:
• Et halvt æg på en håndmad – meget sparsomt og uindbydende.
• En fiskefilet, der var så saltet, at den var uspiselig.
• En lille bøf, der var helt brændt på.
• Og generelt en anretning, som på ingen måde stod mål med prisen.
Dertil kom en betjening, der virkede uinteresseret og ikke ønskede at tage ansvar for vores utilfredshed. Der blev ikke tilbudt nogen form for løsning eller kompensation – og det oplevede vi som meget uprofessionelt.
Jeg kommer ikke igen – og jeg kan desværre heller ikke anbefale Bryggergården til andre.
Jeg håber, I tager denne feedback seriøst og overvejer, hvordan både madkvalitet og kundeservice kan forbedres fremover.
Med venlig hilsen
Søren Holstein
Vi bestilte 2 store portioner stegt…
Vi bestilte 2 store portioner stegt flæsk, og fik 2 STORE portioner :)
Det var super god flæsk, god tykkelse, godt stegt og dejlig sprød (ikke hård) svær.
God persillesovs.
Kartoflerne...Jeg glæder mig bare til de nye kartofler om kort tid :)
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Påskebord
Fik dejligt påskebord🤩 Serveret over 3 gange. Veltilberedt og smagfuldt. Sød og høflig betjening🐣☀️
Mikrobølgeovns krebinet, skuffende oplevelse.
Mig og et par kammerater har nydt deres klassiske retter efter de havde fået ny ejer og kok da de genåbnede i 2023 det det var rigtig god kvalitet og smagte rigtigt godt.
Men i februar er der kommet nye ejere til, og det kan desværre smages på madens kvalitet, og det er ikke godt, vi var der i starten af Marts, der sad vi og talte om at det ikke smagte som det plejer og ikke samme kvalitet, og her den 3/4 fik vi krebinet med grønærter og gulerødder, krebinetten smagte daggammel og den var ikke frisk stegt, den kom fra en mikrobølgeovn det kunne tydeligt smages og var smeltende varm, grønærter og gulerødder var lettere kedelig, smagte ikke af meget, min kammerat var på toilettet, og da han kom ud kunne han se ind i køkkenet, og det var ikke samme gode kok, men 2 andre der sikkert er billig i arbejdskraft, så det sagt.
Vi kommer ikke igen.

Vi havde et arrangement på Bryggergården, Roskilde
Vi fejrede 50 års fødselsdag og fik fantastisk mad og rigtig god betjening i deres meget hyggelige festlokale i kælderen.
I dag
I dag, til frokost, besøgte vi Bryggergården, efter at have reserveret bord til 2.
Det var en skræmmende oplevelse, som vi ikke ønsker at gentage.
Selv om der ikke var overvældende travlt, måtte vi vente 10 minutter på at få lov til at bestille smørrebrød og drikkevarer. Efter at have ventet cirka 55 minutter, fra det tidspunkt, vi trådte ind af døren, blev de første 2 stykker smørrebrød leveret. Det ene var som bestilt, det andet var et forkert. Nu løb vi tør for tålmodighed, og bad om regningen på de to øl, som vi havde fået serveret, og forlod stedet.
Engang var Bryggergården det sted i Roskilde, hvor man tyede til, når man skulle have serveret et par stykker lækkert smørrebrød. Det er det bestemt ikke længere, og jeg vil anbefale jer, at stramme op på både servering og leveringstider, hvis I vil gøre jer håb om at få besøg af gæster.
Alt spillede
5-retters frokost-arrangement inkl. øl-menu til 60 års fødselsdag 7.12. Alt spillede. Super lækker mad, i rigelige mængder, spændende øl fra Krenkerup serveret i deres flotte kælder. Prisen også ganske fornuftigt.
Tak for at give festen en god start.
Dejligt smørrebrød
Dejligt smørrebrød. Super venlig, smilende betjening. God kundepleje.
Julebuffet uden juleretter
Julebuffet uden julemad. der var ingen af de traditionelle juleretter på julebuffeten Og de 7 retter og ris a la mande var meget små portioner. Da vi spurgte om vi kunne få lidt mere skinke, fortalte de, at de kun lavede mad til dem der var bestilt, men hvis vi betalte "tilkøb" kunne vo godt få et lille stykke skinke mere. Madens kvalitet var acceptabelt. men ikke storslået. prisen på 415 kr. pr. person var alt for meget. Den burde kun koste ca. 250 kr. Betjeningen var ok.
Alt for dyrt og kedeligt
Vi spiste to stk. smørrebrød hver. God sild, 2 x rødspættefilet, der var lidt kedelig og en mørbradbøf, hvor 3 små stk mørbrad lå og svømmede i en enorm mængde brun løgsovs uden smag. To kaffe med meget tør (købe-?) roulade. 900 kr er københavnerspris, men langt fra pengene værd. Øllet var godt

Øv til årets julefrokost
Vi havde i vores firma booket pladsen i Bryggergårdens kælder til at afholde vores julefrokost. Vi havde bestilt jeres julemenu og havde forespurgt om der var mad nok, da det primært var mænd (håndværkere) der kom til denne julefrokost. Vi blev noget overrasket på selve dagen, at der kun var f.eks. halv æg med rejer, et stykke steg og en tartelet osv. pr. person - så bestemt ikke nok mad. Vi spurgte flere gange efter mere mad, men fik af vide der ikke var mere. Mængden af mad svare ikke overens med prisen på menu - alt for dyr.

Antwort von Restaurant Bryggergården
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.