Cafeflorentz Bewertungen 40

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

220kr for 3 stk smørrebrød er mange penge. Det samme er 110kr for et glas hvidvin og 50kr for en flaske lemonade. Maden var som kunne man have smurt et par stk mad hjemme, kartoflerne på kartoffelma... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God fish and chips og super fin service. I må meget gerne være opmærksomme på jeres udendørs område - det er ikke rart at sidde og spise ude, når det flyder med cigaretskodder og affald. Håber I har... Mehr ansehen

2,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burgere der nærmest badede i fedtstof

Vi bestilte 2 burgere med pommes frites. Da vi fik vores burgere viste det sig desværre at begge bøffer ikke var stegt nok. Vi klagede til tjeneren som tog burgerne ud i køkkenet. Kort tid efter modtog vi de samme burgere igen hvor bøfferne var blevet stegt lidt mere og yder mere var der kommet et ekstra lagt mayonnaise agtig dressing på. Det var ærlig talt nogle meget kedelige burgere som nærmest badede i fedtstof og uden nogen form for grønt.

31. März 2026

Forfærdelig frokost

Forfærdelig frokost. Kartoffelmad 95 kr bestod af rugbrød med kedelig kartoffelsalat. Kartoflerne var ikke velsmagende eller friske. En rodet og ualmindelig kedelig mad. Avokadotoast med billig hvidt toastbrød med rørt masse af avokado og noget ubestemmeligt som ikke var rart at spise eller se på. Fish and chips bestod af genopvarmede færdigpanerede stykker fisk fra supermarkedets billige ende af frostdisken. Vi ventede 50 min på dette festmåltid.

29. März 2026

Frokost besøg

Frokost besøg. Vi bestilte toast med Avokado.
Vi fik billigt toast brød, med en tynd gang
Guacamole, 2 cherrytomater tomater en i hvert hjørne og et overkogt æg på toppen. Dette for 95 kr.
det er pinligt så lave et mad niveau og til en mega høj pris. Det er synd for de unge der servere... tænk at stå model til dette.

16. März 2026

Dårlig og skuffende oplevelse

Var der til julefrokost den lørdag den.6.12.25
Vi var 11 kvinder og havde bestilt julefrokost. Bordet vi fik tildelt var et langt brunt bord hvor eneste pynt var hvide tallerkener og hvide servietter . Maden vi fik lignede noget der i hast var kastet på tallerkenen/fadet intet hang sammen, der var intet pynt og smagte ikke af de gode råvare vi havde forventet for en julefrokost til 475 kr. risalamande fik vi også dog var risen ikke kogt færdig . Alt i alt en dårlig oplevelse. Min ene stjerne går til de søde unge tjenere.

5. Dezember 2025

FANTASTISK SMAGSOPLEVELSE OG GÆSTEBETJENING🤩

Min mand og jeg besøgte Café Florentz tirsdag den 18. november. Vi skulle videre til en foredrag - og havde booket Florentz, efter vi havde læst flere anmeldelser på flere medier. Og sikke et held😃👌🏼.

Vi blev modtaget af en meget imødekommende tjener med styr på booking og det faktum, at vi skulle videre indenfor en smal tidsramme på 1,5 time😊.

Restauranten fremstod virkelig godt - og menukortet var enkelt, overskueligt og MEGET prisvenligt.
Vi startede med at bestille drikkevarer, som denne aften kun var en alkoholfri øl, isvand og brus til os - da vi begge ikke var helt på toppen/halvsløje - og skulle køre hjem til Frederiksberg C efter det store foredrag.

Min mand bestilte den lækreste Salade de Chévre Chaud med en letristede hasselnødder (måske Piemonte), bær og en skøn afstemt solbærvinaigrette. Jeg fik så en skøn portion frittede fisk - måske ansjoser - serveret med en hjemmerørt aioli og citron. Samt 3 skønne østers med lidt stikkelsbærvinaigrette. Det var tilsmagt og virkelig lækkert. Tænker måske, det var Fine de Claire 2 måske🦪🦪Men uanset - så var de lækre med fin balance mellem salt og syrligt.
Her bad jeg så om et lille stykke brød til at rense munden med mellem østersene. Desværre fik jeg en lidt tør skive halvtrist baguette. Det ville jeg nok have drømt om lidt anderledes😉.
Men sprøde små fisk vendt i en tynd dej eller bare a la meuniere - og så serveret rygende varme med frisk citron og en god aioli - ja, så er man tilbage i Normandiet ved kysten, hvor vi spiste det hver dag i østersbyen Cancale🇫🇷🇫🇷🐟SÅ enkelt og godt!

Herefter bestilte vi begge braiserede svinekæber med pommes puré aka kartoffelmos, friterede løg og Madagaskar pebersauce - og en grøn olie.
Retten var så toppet med frisk brøndkarse og skovsyre. Det gav virkelig et pift til den vintervarme intense smag - helt i øjet!🍃
Kartoffelmosen var fint afstemt - ikke for salter, når saucen var intens og reduceret, og kødet var supermørt og velsmagende👌🏼😋.

Vi nåede desværre ingen dessert - fordi vi havde en bagkant med tiden. Men næste gang vi kommer, så bliver klart nogle flere timer og skal smage mange flere ting fra kortet - sammen med skøn og passende vin til!😃
Aftenens regning endte på små 600 kroner - og vi kunne nemt have betalt meget mere for den fantastiske smagsoplevelse.
Jeg har kun én klage… Hvorfor ligger I ikke på Frederiksberg C også? Vi mangler sådan nogle virkelig gode steder, hvor man kan gå hen på hverdags aftener uden at betale 2000 kroner for 2 personer.
Og så alligevel sidde tilbage med følelsen af, at “det kunne jeg godt have gjort bedre selv”.
Er selv udd. faglært kok med mere end 25 års erfaring fra Michelin verdenen. Og er også uddannet faglært tjener. Så jeg ser også en del mere, når vi går ud og spiser - end andre mennesker måske gør. Selvom jeg ikke arbejder i faget mere, så frekventerer vi mange lækre restauranter både i indland og udland. Jeg/vi var faktisk ret imponerede😊.
Flot, enkelt, tilsmagt supergodt og med respekt på råvarerne og sæsonen.

I gør det bare bragende godt! Tusind tak for en skøn oplevelse sådan en vinterkold tirsdag aften! Vi kommer HELT sikkert igen😋!
Betjeningen var behagelig, vi blev set og serviceret venligt og professionelt. Vi manglede ikke noget, som I ikke allerede havde set, vi manglede🤩.

Mange hilsner fra Maria og Bo, Frederiksberg C.

17. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maden var skøn

Maden var skøn, lækre drinks.
Syntes prisen og kvaliteten matcher hinanden rigtig fint.
Dygtige og kompetente tjenere.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God fish and chips og super fin…

God fish and chips og super fin service.
I må meget gerne være opmærksomme på jeres udendørs område - det er ikke rart at sidde og spise ude, når det flyder med cigaretskodder og affald. Håber I har mulighed for at ordne dette inden I serverer mad udenfor til jeres gæster (morgenoprydning).

17. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte mad til 3 personer gennem…

Jeg bestilte mad til 3 personer gennem Wolt idag.
Da maden kom var de bøffer vi fik fuldstændig rå, men da vi klagede var der ikke noget af gøre.
Det vil sige fuldstændig uspiselige bøffer, som altså ikke var helt Billige.
Vi har sendt billeder som dokumentation.
Vi BESTILLER ALDRIG MAD DER IGEN

29. März 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

220kr for 3 stk smørrebrød er mange…

Maden var som kunne man have smurt et par stk mad hjemme, kartoflerne på kartoffelmaden var iskolde og havde ligget på køl hvilket tydeligt kunne smages De to unge tjenere var søde og opmærksomme men der var også tid nok, med kun 4 spisende gæster trods tidspuktet kl 13.
Jeg tror simpelthen den alm Roskildeboer afholder sig fra at bruge over 600kr på frokost til 2 personer

3. Oktober 2024

Trist smørrebrød

Bestilte 2 stk smørrebrød én med rødspætte med tilkøbte rejer. Fisken var ikke frisk stegt så den var tør og rejerne virkede hårde
Den anden var en kartoffelmad kartoflerne var okay men fælles var at brødet også var kedeligt.
Kunne have købt det bedre i supermarked.

Betjeningen var dog rigtig Go og lokalerne var fine.

22. Dezember 2023

Dyr i maden!!!!!!

Brunch i december måned blev den dårligste oplevelse! Servicen startede godt men endte skidt. Servitricen glemte 1/3 af bestillingen. Måtte vente og da det endelig kom var der IGEN glemt noget af vores bestilling til kun 2 personer. Det så lækkert ud maden borset fra at der lå en stor DØD flue i yoghurten….. personalet gjorde intet ud. Blev herefter mødt med dårlig service og endnu dårligere service fra deres arrogante chef på dagen. Ærgerlig oplevelse og kommer aldrig igen.

2. Dezember 2023

Julefrokost menu - nej tak

Var på cafe Florentz i går aftes og fik deres julefrokost menu. Havde glædet mig til at besøge det gamle Hotel Prindsen, som jeg kan huske fra min opvækst i Roskilde.
Det var dog en skuffelse. Første omgang med sild, fiskefilet, laks og roastbeef var ok, men næste omgang med en så tør and som knap nok kunne komme af benet og en ribbensteg der var mere fedt end kød - nej tak. Desserten var en risalamande, hvor køkkenet vist var løbet tør for grødris og i stedet havde fyldt skålen op med flødeskum.
En kedelig oplevelse til en dyr pris. Vil ikke anbefale det til andre.

1. Dezember 2023

Next stop Netto

Minus: Tyk og tør wienerschnitzel stegt uden smør
Klattet, vandet og iskold tatar
Halvrådden pære i desserten
Stakkels unge tjenere der skal bringe køkkenets dårlige undskyldninger ud til gæsterne
Plus: Gode pommes frites
Dejlig creme brulée

30. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr