Helt igennem fantastisk firma, som tidligere har udført fliserens og imprægnering hos os. Denne gang har vi fået vasket/pudset samtlige udvendige vinduer og døre med glas. Såvel service som udførelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk oplevelse med så professionelle medarbejdere hos Rens fyn. De kom til tiden, og udførte et virkelig flot stykke arbejde. Var meget høflige. Meget fair priser. Mine fliser og mit ta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik et godt tilbud og accepterede. Fik aftalt en uge der passede og ca. 1 uge inden blev dagen præciseret, så jeg vidste besked. Et par dage inden havde I desværre et teknisk nedbrud i jeres rensebil,... Mehr ansehen
- Hochdruck-Reinigungsdienst
- Reinigungsfirma
- Dämmstofflieferant
- Polsterreinigungsdienst
- Fensterreinigungsdienst
Vom Unternehmen geschrieben
Vi varetager alle opgaver inden for professionel rens og vask - herunder bl.a. algebehandling, vinduespudsning, højtryksrens af fliser og facader og meget mere.
Nørrevang 9, 5792, Årslev, Dänemark
- info@RensFyn.dk
- www.rensfyn.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
skuffet over deres service
Vi har egentlig været ret tilfredse med både algebehandling af tag og vinduespudsning, men sidste gang lovede de at komme og vaske vores vinduer, da vi skulle have taget billeder af vores hus. De dukkede dog akdrig op, så fredag sad jeg i "telefonkø" i 2 timer uden at telefonen blev taget. Jeg skrev en mail d 27/3 umiddelbart efter, men den har de ikke ulejliget sig at svare på. D 11/4 gør jeg dem opmærksom på at de ikke har svaret på min mail og at de derfor ikke skal komme igen. Denne mail er der heller ikke blevet svaret på. Vi er færdige med at bruge dem! Vi er så skuffet over deres manglende service. Vi anbefaler dem ikke længere til andre
Fungerer som de skal
De kommer til aftalt dato og udfører jobbet fint. Der har været et par gange hvor Alle vinduer og der ikke er justeret i prisen. De er søde og imødekommende og tilretter efterfølgende så regningen passer til det udførte job.
God information før ankomst
Find et andet firma
Det lader til, der ikke er nok ansatte på kontoret. Fik hurtigt et tilbud, men så stoppet de også med at være hurtige til at svare. Første rens var vel udført med besked dagen inden de kom. Andre gang er jeg usikker på om de overhovedet har været her, eller blot har sendt faktura ud kl 08:15. I hvert fald er kun halve opgaven udført, i det der med 100% sikkerhed ikke var lavet indvendig rens. Mails svarer de ikke på.

Antwort von Rensfyn
De har renset et tag og malet det så…
De har renset et tag og malet det så det er blevet flot at se på igen :)
Venlige ansatte og et tag der blev…
Venlige ansatte og et tag der blev renset og malet - det er vi glade for, og et pænt resultat.
Altid en kanon god service
Altid en kanon god service, og søde og dygtige arbejder. Tak for jer 🩵
Behagelige gutter der udførte opgaven…
Behagelige gutter der udførte opgaven til ug. Fik pænt ryddet op efter rensning Af tag. Firmaet giver hvad de lover.
Rene vinduer ok
Stor værdi for pengene
Vi valgte løsningen, hvor vi også fik fejet fugesand.
Fantastisk resultat hvor fliserne er som nye.
Virkelig god service og venlige og kompetente folk.
Klar anbefaling.
God vinduespolering
God vinduespolering. Rensning af tagender ok, bortset fra, at der lå en del snavs på havegangen, der åbenbart ikke var samlet op i spanden.
Venlig mand, men jeg forstod ikke hvad han sagde. Kunne ikke dansk. Svær kommunikation.
I gør det godt
godt arbejde
I lovede at kontakte os inden i kom
I lovede at kontakte os inden i kom, men vi hørte intet, pludselig kom i uanmeldt, et held vi var hjemme, arbejdet var perfekt og rigtig fint.
Vh Ruth
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.