Stecksfliserens Bewertungen 180

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt svar med tilbud. Blev billigere fordi arealet var mindre end jeg havde opgivet. Fliserens upåklageligt. Det eneste negative var at en lille del af skidtet (mest sand) blev skovlet ud på græ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik renset 225 m2 fliser i indkørsel og på terrassen hele vejen rundt om huset. Vi er meget tilfredse med et veludført arbejde; al flisepest er væk og fliserne er pæne og lyse igen. Nogle dage efte... Mehr ansehen

1. Hochdruck-Reinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Stecks fliserens tilbyder algebehandling fliserens facderens trætresserens hælklipping og træfældning hulmurssisolering tagrens og maleing

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

180 Bewertungen

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Flot arbejde, ærgelig logistik og administration

Rens af fliser var gjort flot. Desværre blev det udført over to dage, selvom der var aftalt een dag. Svært i sommerhus med udlejning. Der blev efterladt spor i græsplænen fra traileren som efterfølgende skulle fixes. Stecks tilbød at komme tilbage om udbedre, men ville ikke istedet give en rimelig nedslag i pris. Da det var umuligt at planlægge for dem at komme tilbage når huset ikke er udlejet, måtte vi selv udbedre. Desuden skal man vide at der ikke er standard fortrydelsesret, som ved andre tilbud/køb, så når tilbuddet godkendes, fanger bordet.

7. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt svar med tilbud.

Hurtigt svar med tilbud.
Blev billigere fordi arealet var mindre end jeg havde opgivet.
Fliserens upåklageligt.
Det eneste negative var at en lille del af skidtet (mest sand) blev skovlet ud på græsplanen, in på blomsterbed ude ved gaden og indunder hæk ude ved gaden. Ikke så godt.

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

at det ikke virker

jeg har fået sprøjtet mit tag for et år siden og nu igen. det har ingen forskel gjort. spild af penge

3. April 2026

Antwort von Stecksfliserens

vi har været hos dig 2 gange, nummer 2 gange for få dage siden. der sket stor forskel på hvor meget der er på dit tag fra først gang til nu. vi skriver og fortæller altid at der skal 2-3 gange til med 1 år mellem for at taget bliver helt rent. jeg er sikker på dit tag står helt rent om 1 år. så er ked af at du synste det spild af penge.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blackmail

Jeg fik et tilbud, og efter 20 dage, ringer jeg og spørger hvor min service bliver af?
Måske næste måned...
Så skriver jeg en mail om det kan være lige meget. For det er for sent for mig.
Det bliver dyrt. Så skal jeg betale, et beløb på 750. For afmelde. Jeg tænker du gad ikke alligevel, for så var det blevet gjort for længe siden...
Nej der står i tilbuddet af afmelde koster 750... så kigger jeg 500 står der i tilbuddet. Men 2 måneder, på noget der burde være gjort på en uge. Det finder jeg mig ikke i.

2. April 2026

Antwort von Stecksfliserens

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Du underskrev en aftale om algebehandling af tag den 7. marts. Aftalen gælder i 2 måneder. Da du ringer sidst i marts, siger jeg, at jeg regner med, at det bliver i april.

Da algebehandling af tag kræver, at det ikke regner, og at der heller ikke er for meget vind, kan jeg ikke love, at det bliver i april. Men vi overholder altid vores tidsfrister, som her er 2 måneder.

Så snart vi modtager en ordre, begynder vi at kigge på opgaven i forhold til, hvordan vi har tænkt os at udføre den. Vi opretter den i vores system og bestiller varer hjem.

Det er derfor, der desværre kommer et gebyr, hvis man ønsker at aflyse, fordi man ikke synes, det går hurtigt nok.

Alt dette står i den underskrevne aftale, der er indgået. Vi forsøger at gøre, hvad vi kan, for at gøre opmærksom på dette. Det er også derfor, jeg skrev i går og spurgte, om du var sikker på, at du ville aflyse, da dette ville medføre et gebyr.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stecksfliserens

Stecksfliserens er ved henvendelse flinke, rare og svare på mails.
Til gengæld er de utrolig ufleksible, når man har en lukket have og man har behov for at være hjemme, for at lukke Stecksfliserens ind i haven.
På trods af mange dato foreslog, kan intet lade sig gøre, da Stecksfliserens insisterer på fastlagte ruter, og ikke kan imødekomme datoer for en aftale.
Så ønsker du fliserens i en lukket have, skal du nok søge andre veje end Stecksfliserens.
Vi måtte annullerer vores ordre.

28. März 2026

Antwort von Stecksfliserens

hej det vi ked af at hører, vi forsøger at skrive det mange steder at man normalt ikke selv kan valge en dag det står også i aftalen. i de flest tilfælde kan vi få det til passe det kunne vi desvære bare ikke her. vi kan altid få det til passe med det koster en del i spild kørsel og brændstof og derfor er der et gebyr på 500kr på dette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Luksus behandling af vores fliser

Har før brugt Stecksfliserens og har aldrig været skuffet . Altid venlig og professionelt folk der kommer forbi . Behandlingen af fliserne skader ikke og ukrudt og mos er væk 😊det blev den store tur i vores nye hus (rens, mos behandling , imprægnering og nyt fugesand).
Har et abonnement så fliserne 1 gang om året bliver mosbehandlet
Der bliver meddelt i god tid hvornår de kommer

12. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr