Q8 Danmark A/S Bewertungen 515

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte nogle pølsehorn ved Vestre Landevej 78 i Varde, hende som arbejdede der brugte intet til at tage maden med (ingen tang eller handsker), bare sine beskidte fingre som hun havde lige brugt på kass... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle stille den lille sult, ved Q8 Kolding købte 2 franske hotdog togo, Brødet var meget tørt og den ristede pølse var som læder på den ene halvdel, måske skulle den ha været solgt tidligere, el... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Q8 Brønderslev. Vaskehal har 2 gange indenfor 1 år ødelagt bagrudevisker. Først gang var armen rykket lodret ud og viskerblad revet af og ødelagt. Anden gang hele viskerarmen rykket af, så det kompl... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg ringede for nogle måneder siden og fortalte at der var nogle dysser i vaskehallen i Helsingør der ikke virkede, det skulle han nok give besked om. I onsdags var det 3 måneder siden jeg gjorde opmæ... Mehr ansehen

1. Tankstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjælpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behøver til et stop på farten. Vi har bl.a. lækre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tørsten og lidt sødt til den søde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du ønsker det. Vi har også alt det nødvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pærer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi Servicehjælp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjælper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at være på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjælpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.

1,5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supper hurti laviring mega god man marg…

Supper hurti laviring mega god man marg tefris

16. November 2025

Hej Bitten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er super glade for, at du har haft en hurtig og god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du er tilfreds – vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Q8’s vaskehal vasker bilen… uden sæbe

Hver anden gang jeg kører gennem Q8’s vaskehal, føles det som at betale for “bilvask deluxe – NU MED MINDRE SÆBE”.
Bilen lugter ofte af gammelt, rådnet vand bagefter, som om anlægget ikke har set en rengøring siden 90’erne.
Man får næsten lyst til selv at hoppe ud midt i vaskehallen og hjælpe til.

Kan virkelig ikke anbefales.

15. November 2025

Hej Ulrik,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og jeg beklager meget, at din bilvask ikke har levet op til forventningerne.
Vi tager din feedback alvorligt og videregiver til den ansvarlige for vaskehallerne, så vi kan sikre, at anlægget bliver gennemgået og vedligeholdt korrekt. En lugt af gammelt vand og manglende sæbe er ikke acceptabelt, og vi vil arbejde på at forbedre kvaliteten.
Må jeg høre hvilken station det specifikt drejer sig om?

Hej Q8,

Hej Q8,

Jeg ønsker hermed at klage over en meget dårlig oplevelse i jeres butik i Harte nordgående retning.

Den 14-11-2025 kl. 06:30 købte jeg to croissanter med nougat (39 kr), som var ekstremt tørre og helt uspiselige. Det virkede tydeligt, som om de var fra dagen før og ikke friskbagte.

Jeg kom forbi igen 15-11-2025 ca. samme tid, hvor jeg fortalte medarbejderen (den samme som dagen før), at croissanterne var så tørre, at jeg måtte smide dem ud. Medarbejderen påstod, at de var bagt kl. 04:00, hvilket jeg mener er usandt.

Jeg fik ingen erstatning, ingen undskyldning – blot at han ”nok skulle sige det videre til chefen”.
Jeg står tilbage med 39 kr direkte i skraldespanden og en meget dårlig oplevelse.

Jeg forventer, at kvaliteten af jeres bagværk lever op til standarden, og at man som kunde får en ordentlig behandling, når man gør opmærksom på et problem

14. November 2025

Hej Munaf,

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og jeg beklager meget, at du har fået croissanter, der ikke levede op til forventningerne – samt at din oplevelse med medarbejderen ikke var tilfredsstillende.
Vi tager din feedback alvorligt og har sendt den videre til den ansvarlige for butikken i Harte, så vi kan sikre, at kvaliteten af vores bagværk og kundeservice bliver forbedret.
Som kompensation vil vi gerne tilbyde dig en erstatning for dit køb. Du kan kontakte os direkte på 8020 8888, så vi kan finde den bedste løsning for dig.
Tak fordi du tog dig tid til at informere os – din oplevelse er vigtig for os, og vi arbejder på at sikre, at det ikke gentager sig.

Sorgenfri Q8 tankstation UACCEPTABEL OPFØRSEL FRA KVINDELIG EKSPEDIENT

Sorgenfri Q8 tankstation total uacceptabel opførsel fra kvindelig ekspedient.
D. 6-11-25 ved 14 tiden kan det desværre igen igen konstateres, at en yngre kvindelig ekspedient på Sorgenfri Q8 tankstation Hummeltoftevej 45 2830 Virum står og ryger cigaretter på selve tankstationen i ikke lang afstand fra benzin- og dieselstanderne. Denne gang sammen med en mand som jeg ikke ved hvem var. Har tidligere reklameret over selvsamme, men det fortsætter ufortrødent. Totalt uacceptabelt og i øvrigt ulovligt og farligt. Afventer i første omgang svar her igennem Trustpilot før jeg beslutter mig for det videre forløb.

6. November 2025

Hej Nicholas,

Tak for din henvendelse og for at gøre os opmærksomme på situationen. Det er helt forståeligt, at du reagerer – rygning i nærheden af brændstofstandere er både ulovligt og farligt, og det er bestemt ikke i overensstemmelse med vores retningslinjer.
Vi tager dette meget alvorligt og har straks sendt din feedback videre til den ansvarlige for Sorgenfri Q8 stationen, så der kan blive fulgt op med det samme. Vi beklager, at du har oplevet dette gentagne gange, og vi vil sikre, at det bliver håndteret korrekt.
Tak fordi du tog dig tid til at informere os – din sikkerhed og oplevelse er vigtig for os. Hvis du har yderligere detaljer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Manglende pindkode

Jeg bestilte et Firmakort plus som jeg fik tilsendt 29 oktober, og der skulle så inden få dage komme en pinkode her 14 dage efter har jeg stadig ingen pindkode, har rykket 2 gange vil de mon ikke have flere kunder eller hvad sker der.
vh Poul Erik

12. November 2025

Hej Poul Erik,

Jeg beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din pinkode. Jeg vil meget gerne følge op med DAO som levere vores breve, hvor pinkoderne er blevet leveret.

Du er velkommen til at ringe til os på 8020 8888, så vi kan få løst sagen sammen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilslutter mig pizza-bølgen med dårlige…

Tilslutter mig pizza-bølgen med dårlige anmeldelser af såkaldte ELLA-pizza som ikke figurerer med nogen restaurant nogetsteds ved søgning online (opdagede jeg først efter bestilling via Just-eat).
Den dårligste pizza jeg/vi længe har spist, og vi levnede begge herhjemme, over halvdelen af de 2 pizzaer vi havde bestilt.
Det bliver et pænt nej tak og ingen anbefaling herfra. 👎🏼

7. November 2025

Hej!

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi er kede af at høre, at maden fra Ellas Pizza ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.
Selvom Ellas Pizza er en selvstændig partner, tager vi din feedback alvorligt og sender den videre til dem, så de kan følge op. Vi vil også gerne hjælpe dig direkte – kontakt os venligst via 8020 8888, så vi kan finde en løsning og tilbyde dig en kompensation.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet – din feedback hjælper os med at forbedre samarbejdet med vores partnere.

Falsk markedsføring

Der en pris på skiltet og en anden når man tanker . Så vær obs på q8 . Jeg sagde det i butikken, men de har intet ansvar og ville ikke hører på mig. Prisen på skiltet var 13.19 kr og på tanken 13.29kr

4. November 2025

Hej Gitte,

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, når prisen på skiltet og den endelige pris ikke stemmer helt overens. Prisen på standeren kan ændre sig i løbet af dagen, og der kan være en kort forsinkelse, før den opdateres på skiltet. Den korrekte pris er altid den, der vises på pumpen, når du tanker.
Vi beklager, hvis det ikke blev forklaret tydeligt i butikken. Hvis du ønsker det, refunderer vi selvfølgelig gerne differencen på 3 kr. Kontakt os venligst via 8020 8888, så vi kan hjælpe dig med det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe hurra for de 2 unge mennesker der…

Kæmpe hurra for de 2 unge mennesker der var på arbejde på Q8 i Vojens tirsdag aften d. 4/11 kl. 18.30. Hvor var I søde at hjælpe en dame som havde kvajet sig i vaskehallen. I fik aktiveret chefen (Maria, måske?) og der blev FaceTime og gjort ved for at løfte den opgave som Q8 uduelige kundeservice ikke kunne. (Laver lige en anmeldelse for sig selv af Q8 kundeservice) Men tak for unge mennesker som jer, som kan handle, tage en beslutning og komme videre🙌🏼

4. November 2025

Hej Ann,

Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at vores medarbejdere i Vojens tog ansvar og hjalp dig med at løse situationen i vaskehallen. Det er lige præcis den form for initiativ og service, vi ønsker at levere.
Vi sørger for, at din ros bliver delt med teamet – og især med de to unge medarbejdere (og Maria), som gjorde en ekstra indsats. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det betyder meget!
Vi håber at se dig igen snart. 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra ella pizza

En forfærdelig omgang størknet dej med råddent kød man bruger som hamsterfodder, uden nogen form for indhold udover en slatten, halvmuggen, utyggelig stads de kalder for ost. De kalder sig ella pizza og servere spiselig afføring i form af frysepizzaer gennem Q8 på wolt.

2. November 2025

Hej Malik,

Ellas pizza NEJ TAK!

Ellas pizza NEJ TAK!. Simpelthen modbydeligt, jeg ville ikke engang give det til min hund!.

Desværre er der ingen steder man kan bedømme Ellas pizza og når det åbenbart er ejet af Q8 ja, så går det udover jer. Aldrig i livet om jeg ville anbefale det sted til andre. OBS!! på FALSK markedsføring fra Ellas på WOLT.

31. Oktober 2025

Hej Dean,

Nul kvalitet

Jeres butik på tomsgårdsvej levere det værested kvalitet til just Eat jeg nogensinde har oplevet. Jeg kommer aldrig til at bestille derfra igen hverken i butikken eller just Eat . Jeg får kold mad og ingen dressing i min sandwich eller burger . Og bestiller endda cigaretter og får de forkerte og kold sodavand. Bare luk den med og fyr medarbejderne er bedre for jeres image !

26. Oktober 2025

Hej Etui,

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi er kede af at høre, at din bestilling ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, hverken via Just Eat eller i vores butikker.
Vi tager din feedback meget alvorligt og følger op med stationen på Tomsgårdsvej for at sikre, at kvaliteten og servicen bliver forbedret. Vi vil også gerne rette op på din oplevelse – kontakt os venligst via 8020 8888, så vi kan finde en løsning og tilbyde dig en kompensation.

Q8 er den værste

Q8 er den værste. Den værste!! I Fields ville ikke acceptere mit kort. Jeg downloadede appen, men den ville stadig ikke. Jeg så også de andre kæmpe med at få opladeren ud af bilen. Jeg håber, de tager jer væk meget snart.

15. Oktober 2025

Hej Nemanja,

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi er kede af at høre, at du har haft problemer med at betale og bruge opladeren i Fields. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.
Vi vil meget gerne hjælpe med at finde ud af, hvad der gik galt. Ofte skyldes det enten kortindstillinger eller en teknisk fejl i appen, og vi kan normalt løse det hurtigt. Kontakt os venligst via 8020 8888, så vi kan hjælpe dig med en løsning og sikre, at det fungerer næste gang.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Rastepladsen på Q8 frøslev

Rastepladsen på Q8 frøslev
Bestille 3 franske hotdogs.
Blev oplyst de kunne lave 2 og det sagde jeg ja til.....
Jeg fik så chili/cheddar Pølser i uden det blev oplyst hvilket gjorde 2 børn noget ulykkelige.
Gik tilbage i butikken og sagde det burde man oplyse og fik desværre bare en ekspedient der trak på skulderne.
Mine penge kunne jeg heller ikke få reur.
Men afleverede hotdogs og bad hende smide dem ud.
Man burde nok oplyse om man giver andre Pølser end det der er bestilt.

11. Oktober 2025

Hej!

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi forstår godt, at det ikke er rart, når forventningerne ikke bliver indfriet, især når det handler om børn. Du har helt ret i, at vi bør informere, hvis vi bruger en anden type pølse end den, der normalt følger med en fransk hotdog. Det tager vi med som vigtig feedback til stationen.
Vi beklager, at du ikke fik den service, du forventede, og at situationen ikke blev håndteret bedre i butikken. Vi vil følge op internt, så vi kan undgå, at det sker igen.
For at rette op på oplevelsen vil vi gerne tilbyde dig en kompensation. Kontakt os venligst via 8020 8888, så vi kan hjælpe dig videre.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Undgå Q8 vaske-abonnement

Q8 vaskeabonnement trækker penge fra dit kort, men leverer ikke den aftalte service. I mit tilfælde 249 kroner om måneden på mit mastercard i cirka to år. De trak også den 7/9 men lukkede alligevel min adgang.
I modstrid med deres svar nedenfor ignorerer de min fremsendte dokumentation for betaling den 7/9 og påstår, at de ikke har fået penge fra mig.
Faktum er at jeg har overholdt min del af aftalen, mens Q8 ikke overholder sin del. Det er faktisk ulovligt.
Du kan således ikke stole på deres svar nedenfor, da de på ingen måde er villige til at se på fremsendt dokumentation. En virkelig mærkelig og dårlig kundeservice.

1. Oktober 2025

Hej Lars,

Tak for din besked – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har undersøgt sagen, og vores system viser, at der ikke er registreret betalinger fra dit kort i den periode, du nævner. Det betyder, at vi desværre ikke har kunnet opretholde din adgang til vaskeabonnementet.
Hvis du har dokumentation, der viser, at beløbene er trukket, vil vi meget gerne se nærmere på det igen. Send venligst kopi af dine kontoudtog til kpdindustri@q8.dk, så vi kan hjælpe med at afklare det.
Vi forstår, at det er frustrerende, og vi vil gøre alt for at finde en løsning sammen med dig.

Misvisende og dårlig markedsf

Blev grebet af en annonce via Ældresagen, hvor Q8 annoncerer man kan spare 60 øre pr. liter brændstof.
I dag får jeg 1. regning efter tilmelding til dette tilbud. Her ser jeg en pris pr./liter på 15,09. What …
Jeg ringer til kundeservice som siger det er rigtig. Og rabatten er er af listeprisen og ikke af pumpeprisen, som lå omkring 13,78 kr/l. Totalt misvisende, da pumpeprisen ikke i meget lang til har været oppe omkring 15.09.
Tag og opfør jer ordentlig. Især overfor Ældresagen og andre godtfolk.

23. September 2025

Hej Jens,

Tak for din besked – vi forstår godt, at det kan virke forvirrende. Du får rabatten på 60 øre pr. liter udregnet ud fra pumpeprisen, når du tanker. På fakturaen vises prisen som listepris, men rabatten er stadig det samme beløb, som hvis vi havde trukket 60 øre fra pumpeprisen.
Vi beklager, hvis det har givet indtryk af noget andet, og vi tager din feedback med videre for at gøre kommunikationen tydeligere. Har du spørgsmål til din regning, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Q8 i randers på hadsund har indtil nu…

Q8 i randers på hadsund har indtil nu haft den venligste og sødeste betjening unge mennesker alene om aften og stadig bar fulde af humør og klar på sine kunder..og hjælper gerne..seriøst fed service..🙂

20. September 2025

Hej!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet venlig og hjælpsom betjening – især når vores unge medarbejdere holder humøret højt selv på de sene timer. Vi er glade for, at du sætter pris på servicen, og vi håber at se dig igen snart!
Hav en rigtig god dag. 😊

Q8 Klosterengen

Q8 Klosterengen

Top tunet service fra hende den rødhårede der var på arbejde, super flink og hurtig. Jeg kommer igen

12. September 2025

Hej!

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det glæder os at høre, at du oplevede top service og blev mødt med venlighed og hurtighed. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Hav en rigtig god dag. 😊

Skod tank og service

Skod tank og service
Man bliver mødt af snobbet Anden etnisk ung mand som snakker nedladende og skuler til en
Han serverer gammel mad fra montren en sandwich som er helt tør i brødet og kødet er harsk til ca 60kr

Hans venner er på besøg og render rundt i butikken og står og snakker inde i butikken både bag disken og deres Tesla planter de bare foran tankstanderen til benzin og diesel biler og når de skal have en smøg går de ud til deres Tesla og står 3 mand høj og ryger op ad standeren ubehøvlet folkefærd flytter sig ikke når folk kommer ind og står og råber og skriger

Min kone var nervøs og ville ikke med ind

Tanken på Lodsvej 3, 5, 2650 Hvidovre
Kan jeg ikke anbefale et besøg

7. September 2025

Hej Christian,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger, og at du og din kone følte jer utrygge. Det er bestemt ikke den service eller oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Vi tager din feedback meget alvorligt og vil straks undersøge de forhold, du har beskrevet – både i forhold til kvaliteten af maden, betjeningen og adfærden i butikken. Vi arbejder løbende på at sikre en professionel og tryg atmosfære for alle vores gæster, og din oplevelse viser, at vi har områder, der skal forbedres.
Hvis du har yderligere detaljer, du ønsker at dele, eller hvis vi kan gøre noget for at rette op på din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på 8020 8888.

Tak igen for din ærlige tilbagemelding. Vi håber at få mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer fra deres vaskeabonnement

Jeg kan ikke anbefale Q8. Deres kundeservice er tung og svarer ikke tilbage, hvilket gør det umuligt at få hjælp, når der opstår problemer. Jeg har oplevet gentagne udfordringer med både deres bilvaske og deres abonnement, hvor man ender med at betale for noget, der ikke virker. Når man så prøver at få kontakt, er der ingen respons.
Det giver en meget frustrerende oplevelse som kunde, og jeg vil fraråde andre at tegne abonnement eller benytte deres vaskehaller!
[eTrackNr:72678047]

1. August 2025

Hej Morten,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft udfordringer med både bilvask og abonnement.
Vi vil meget gerne hjælpe med at løse dine problemer hurtigst muligt, og jeg kan se ud fra sagsnummeret du har sendt med, at vi har svaret retur og mangler svar retur fra dig for at finde den bedste løsning.
Tak for din tålmodighed – vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at blive bedre

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Larm tømning af affald! Q8 valby…

Her kl 07.20 præsterede q8 i Valby Folehaven at få tømt affald, hvor en stor container åbenbart skulle rystet 20 gange så det var 20 kæmpe brag, hvad tænker i på? Det er helt uhørt at larme på den måde, hvis i ikke har råd til en rigtig kildesortering af jeres affald så spørg dog Moderselskabet i Kuwait om flere penge til det
Det er q8 der selv sørger for at fjerne deres affald “erhvervsaffald “har ikke noget med Kbh, kommune at gøre

27. August 2025

Hej Martin

Jeg må bede dig om at rette henvendelse med din klage til https://affald.kk.dk/ da det er Københavns kommune der står med ansvaret for tømning af affald.

Q8 Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr