Locatie Alkmaar, het personeel aan de helpdesk is niet van het helpen maar juist moeilijker maken. Gisteren product gekocht waarvan korting(20% met praxis pas) niet af was gehaald. Vandaag teruggega... Mehr ansehen
Specifiek bij Praxis bestel wegens snelle levertermijn van 7 a 12 werkdagen. Na 20 werkdagen nog altijd niks ontvangen. Bij telefonisch contact schuiven ze het makkelijk af op de leverancier en transp... Mehr ansehen
Ik heb vandaag in de winkel in Nieuwegein een 'central park' tuinkussenkist gekocht. Thuis blijkt niet alleen de verpakking eerder open geweest te zijn; het product is zichtbaar opgelapt (o.a. zwarte... Mehr ansehen
Ik kreeg een grasmaaimachine kado en toen bleek de inhoud van de doos niet volledig. Terug naar Praxis Tubbergen mét de machine en deze werd zonder vragen door 2 personeelsleden in elkaar gezet mét aa... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Praxis bouwmarkten, voor al uw klussen in en om het huis. Klik hier voor de acties van deze week!
Niederlande
- www.praxis.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Let op als je via een externe partij bij Praxis koopt!
Let op! Als je iets online koopt en het is via een externe partner dan neemt Praxis geen enkele verantwoordelijkheid. Van het merk Emuca iets besteld op de website van Praxis, retour aangemeld, mail gekregen, retourdag doorgegeven want dan zou er een label komen en daarna niks meer gehoord. Dit meerdere keren via klantenservice aangegeven en ik krijg steeds dezelfde mail, retour aanmelden.
Geen passende vervangende onderdelen voor douchedeuren
Ongeveer 8 jaar geleden een douchedeur gekocht met onderaan een waterkerende strip. Na een paar jaar begon de strip al in te scheuren. Nu is die veel verder ingescheurd en keert slecht. Ik heb om een nieuwe strip gevraagd. Praxis beweert dat ze geen nieuwe strip kunnen bestellen omdat de fabrikant onbereikbaar is. De fabrikant is echter een onderdeel van hetzelfde concern (maar voor buitenstaanders niet bereikbaar). Dezelfde deur met dezelfde strip is nu nog gewoon te koop. KOOP DUS GEEN DOUCHEDEUREN BIJ PRAXIS, na een paar jaar zit je zonder waterkerende strip.
Zeer klantvriendelijk
We zijn ontzettend fijn, vakkundig en vriendelijk geholpen door Mohammed
Erg blij met zijn meedenken.
Nico en Marianne van leersum
Het liefst gaf ik geen ster.
Het liefst gaf ik geen ster.
Bestelling 1: 2 flessen Roundup onkruidverdelgings concentraat.
Levering: na 3 weken en 2,5 uur telefonisch proberen contact te krijgen eindelijk een levering...........
Van vier inbouwspots.
Persoonlijk heb ik niet het idee dat je daar het zelfde mee kunt als met Roundup.
Na weer een paar weken komt het geld terug.
Oke na een jaar zal er wel inmiddels wat verbeteringen hebben plaatsgevonden, zou je denken.
Helaas niets is minder waar.
Kunstof stapelbakken met deksel en een aantal zwaar metalen opbergrekken besteld.
Bakken zijn binnen, rekken niet terwijl de bezorger zegt van wel.
Toch maar even bellen met de klantenservice. 2uur in de wacht. Volgende dag 2 uur in de wacht.
Sorry kan gebeuren dat een levering kwijtraakt en helaas is het nu ook niet meer op voorraad. Wij storten het geld terug. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en nog geen geld.
Ik ga wel naar de Gamma of naar Karwei of naar Hornbach of Hubo
Zucht….
Ik denk dat het goed is als het gehele personeelsbestand een cursus gaan volgen “hoe ga ik om met een klant” Er zijn uitzonderingen maar mam man wat een slechte service. Lijkt mij vooral te liggen aan een tekort aan leidinggevende capaciteiten van de filiaal managers. Erg jammer maar ik ben er wel klaar mee.
Decomode laminaat Nantes - Slecht en ondermaats product.
Decomode laminaat Nantes: Aldus de praxis geschikt voor intensief gebruik en zelfs licht commercieel.
Gecombineerd met een Maclean XPS (5mm) ondervloer en dampdicht afgewerkt.
2 maanden laten liggen door tegenvallende herstelwerkzaamheden, dus ruim voldoende geacclimatiseerd.
Bij het leggen beginnen de problemen al: Volgens de praxis zou het laminaat een synchrone houtstructuur hebben en op 3 manieren te leggen zijn. 2 daarvan waren al niet uitvoerbaar. Elke plank had wel een afwijking: kleurverschil, knoesten, niet doorlopend patroon enz. Ontzettend veel uitzoeken en per pak wellicht 3 planken die enigszins 'doorlopend' op elkaar aangesloten worden .
Randen breken bij fatsoenlijk 'klikken' al af, laat staan bij het aantikken (haak met blok en theedoek)
Krap 2 maanden na het leggen begonnen de problemen al: naden gingen bollen, kieren werden groter, snelle krassen - zowel in het loopgebied als er buiten. Bij vrijwel elke plank blijft er wel een nagel hangen en zijn de randen voelbaar.
Doordat de randen van slechte kwaliteit zijn kun je het vergeten het laminaat opnieuw te leggen en aan te laten sluiten, dit breekt gewoon af. Resultaat: op een stukje van een goede 2x2m 1,5 pak moeten weggooien om er maar weer een plank in te kunnen krijgen.
Inmiddels klacht ingediend en contact met fabrikant die komt kijken en aangeeft dat een inspectie 'slechts 20 tot 30 minuten' in beslag neemt.
Ben heel benieuwd.
Praxis appeldoorn is franchise
Praxis appeldoorn is franchise. Dat is goed te merken. Personeel is onbeschoft en denkt dat ze alles kunnen zeggen. Leiding in de winkel is ver onder de maat. Denkt dat hij alles weet. Naar op simpele vragen over contract kan hij geen antwoord. Klanten met klachten worden onbeschoft behandeld. En weg gestuurd Eigenaar is een uitbuiter. Denk alleen aan de portemonnee, niet aan zijn mensen.
Voorraad blijkt geen voorraad!
Was aan het 'neuzen' bij de Praxis in Tilburg Reeshof. Bedacht me plots dat ik een Eufy chime (extra bel voor Eufy deurbel) nodig had. Hangen in de winkel alleen maar kaartjes met tekst van Eufy producten. Had 2 types chimes gevonden, twijfelde welke ik moest hebben. Medewerker gevraagd of ie mij kon helpen. "Klinkt gekt" zei hij, "Ik weet er niets van. Deze artikelen worden hier binnen gebracht en daar moeten we het mee doen." Hij was me echter behulpzaam en zocht info op op internet. Type wat ik moest hebben hadden ze niet op voorraad. Dichtstbijzijnde Praxis in Rijen had er wel 3 op voorraad. Daar naar toe gereden. Bleek er maar 1 op voorraad en de verpakking ervan was geopend. Was geen punt zei de medewerkster. Eenmaal thuis apparaat proberen aan te sluiten. Werkt niet. Zelf gaan zoeken op internet, bleek dat ze me de verkeerde chime hadden verkocht. Op internet opgezocht welke Praxis voorraad had, bleek Praxis aan de Ringbaan Zuid te zijn. Daar naar toe. In eerste instantie werd me verteld dat Eufly producten niet retour genomen worden?? Verpakking was ook al open geweest??!! Moeten praten als brugman, begon me te irriteren. Al met al kreeg ik mijn geld retour. De andere chime hadden ze op voorraad. Na een kwartier werd me verteld dat ze niet bij de voorraad konden. Ligt waarschijnlijk nog op een pallet!! 34 km voor niets gereden!! Waarom staat er dan dat er een voorraad van 2 is??!! Had ze gesierd als ze hadden gezegd, sorry voor het ongemak, we zullen u er een opsturen of iets dergelijks, helemaal NIETS. Kon gewoon weer vertrekken. Waardeloze ervaring. Praxis gaat me niet vaak meer zien, ben er klaar mee.
The discounts on the site aren't real
The discounts on the site aren't real
The discounts on the website are based on an optional discount that a customer can have when they buy the product using the companies app.
Additionally I've had a very poor experience with one of their online sellers.
It's a shame, since I had just picked out a floor for my whole apartment there and will now have to search for a new one elsewhere.
I will not come back to this store.
zitten al 2 weken in de kou vanwege een…
zitten al 2 weken in de kou vanwege een defecte palletkachel.
zijn ze al 2 weken op aan halen , maar tot nu toe, nog steeds niet.
lekker duur grapje, en dan laten ze je letterlijk en figuurlijk in de kou zitten.
mooi klo....e bedrijf
Tot nooit meer ziens praxis
Praxis wil graag van zijn klanten af blijkbaar. Als je geen praxisplusapp hebt krijg je dus geen korting meer. Pure oplichterij. Kwam er altijd graag over de vloer bij maar ben nu echt overgestapt naar de hornbach. Daar betaal je tenminste normale prijzen en kortingen gelden daar voor iedereen.
waardeloze service
Wat een waardeloze service. 2 hoekprofielen besteld die alleen online verkrijgbaar zijn. 1 geleverd gekregen. Krijg je als antwoord wij doen niet aan nalevering, je krijgt je geld van 1 profiel terug. Daar heb ik niks aan want ik heb er 2 nodig. Dan moesten we maar een nieuwe bestellen dus nog een keer verzendkosten betalen. Nu gaat die andere ook retour!
4 x klanten sevice gesproken
4 x klanten sevice gesproken
Op en neer telefoon contact
Tot heden komen ze hun beloofd
Sevice niet na krijg wel
Email of ik de sevice wil beoordeling
Praxis gaat echt achteruit jammer was mijn favorieten winkel nu ga ik liever naar Hornbach
Praxis Amstelveen zeer SLECHT!
Wederom wat bij Praxis Amstelveen besteld. Was op voorraad. Helaas nu de derde keer dat men belt wij kunnen het niet leveren. Geld terug duurt minimaal 3 dagen maar als je moet wel gelijk betalen. De personen aan de telefoon mogen ook wel eens een opleiding krijgen !!! Geef je feedback zeggen ze stuur maar een mailtje.
Praxis noordwijk
Voor mijn klus wat hulp nodig en de medewerker dacht goed met mij mee en gaf echt waardevolle tips waar ik wat mee kon.
Wat een fijne bouwmarkt.
Niet kundig genoeg in mijn ogen meer…
Niet kundig genoeg in mijn ogen meer vakbekwaam zal nuttig zijn!
Klantgericht wat is dat?
goedemiddag, vanochtend bij Praxis Tenierslaan geweest, zocht batterij afstandsbediening, had het type bij en prijs opgezocht in de app, enige wat de dame zei “Dat rek hangen alle batterijen “
Prijs en type die ik opgezocht had was €3,60,-zat er niet bij vreemd?
Echter geen telefoon bij dus kon het niet laten zien en zij deed ook geen moeite om te kijken!
Namiddag met telefoon terug gegaan en vermeld dat op deze locatie er nog 10 aanwezig zijn , deze keer een man en gezocht nee we hebben er geen!!
Ook niet zeggen wat vervelend voor je en ik bestel en bel wanneer ze binnen zijn, niets van dat alles, kon onverrichte zaken naar huis:( waardeloos wat heb ik op mijn werk wel klantgericht gewerkt!!
Wat eerder reageren
Defecte badkamer verwarming perfect opgelost door Praxis.
Hebben naar me geluisterd zo kan je ook met je klanten omgaan.
Prima gedaan Praxis.
Ton.
Praxis Cadeaubon vaak niet te gebruiken in Praxis webwinkel
Omdat wij een luchtbevochtiger wilden kopen die op de Praxis webwinkel te koop is, heb ik een universele giftcard van 50 euro speciaal omgezet naar een Praxis Cadeaukaart om deze vervolgens te gebruiken om mijn online aankoop te doen. Maar ik kon bij het afrekenen deze nergens invoeren!? Ik ben hierop naar Praxis Tiel gegaan om hulp te vragen. Ook daar lukt het niet en gaven zij aan dat de Praxis Cadeaubon alleen geldt voor Praxis eigen klus-artikelen!? Dit wordt niet aangegeven bij het ‘kopen’ van hun cadeaubon en is dus in zekere zin misleidend! Ik werd verwezen naar de klantenservice van Praxis waar ik op een nette en vriendelijke manier mijn verhaal heb gedaan maar werd afgescheept met een ‘standaard’ kort en klantonvriendelijk antwoord. Wat moet ik nu met zo’n cadeaubon? Ik ben geen klusser en heb ook nog steeds geen luchtbevochtiger.
Klantenservice is verschrikkelijk…
5-11-2025 drie keer de Rubson Aero360 besteld, maar de titel klopte niet met de omschrijving. Ik dacht dus dat ik grotere had besteld, maar in de beschrijving stond dat het om kleinere ging. Als compensatie zou ik een cadeaubon van wel €10,- krijgen. Nou het is nu 12 januari en ik heb die cadeaubon nog niet. Dit alles is via Instagram besproken, maar ze reageren rustig 2-3 weken niet op je berichtje. Echt super klantvriendelijk Praxis!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.