Hadde funnet på nettet at de skulle ha et plommetre på Hvam.Men har lang reisevei,så jeg prøvde flere ganger å ringe for å forsikre meg om at de hadde det.Men de tar aldri telefonen.Vil bare ha folk t... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Umulig å nå kundeservice. Bor langt unna nærmeste butikk, tar en dag å kjøre dit. Likevel handler jeg gjerne der, da utvalget vanligvis er hyggelig. Men når det kommer til reklamasjon, så er det... Mehr ansehen
Dårlig merking av planter. Lite info. Ingen ansatte å spørre om planter. Og mye døde planter. Det var planter som tydelig var på veg mot stupet, som ikke er ryddet vekk. Full pris. Var der noen dager... Mehr ansehen
Jeg føler betjeningen er mer glad i å snakke med hverandre enn å behandle kunder. De sier de har garanti på plantene sine, men om du viser frem en plante som er preget av skadedyr og/eller ste... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kjøpte en diger monstera gjennom nettet…
Kjøpte en diger monstera gjennom nettet som kostet 1399.-
Etter et par uker begynte bladene å bli gule og brune.
Jeg steller plantene mine på riktig måte og plantene trives hos meg, men denne mostera'n tok kvelden kjapt.
Måtte være en elendig plante fra butikken.
Bortkastet masse penger.
Kjøper aldri så dyre planter fra Plantasjen igjen.

Elendig kundebehandling
Bestilte varer på tilbud i nettbutikken, disse skulle være på lager. Får etter en tid mail om at ordren min var kansellerert, for de var ikke på lager lenger. Varen var på lager i mange av varehusene. Hadde Plantasjen hatt et snev av respekt for kundene sine så burde de ha ordnet frakt fra et av varehusene sine i stedet for nettlageret, når systemet deres har latt ordren gå gjennom. Det er i tillegg håpløst å få noe særlig svar fra kundeservice, det lille man får er generisk tekst om hvordan man får igjen pengene, og ingenting som egentlig handler om den konkrete saken. Jeg sendte ny mail når varen kom inn igjen på lager på nettbutikken, om at jeg ville ha de til samme pris, men får nå ikke svar en gang.
Dere har 12månder garanti på stauder
Dere har 12månder garanti på stauder, men 30% av staudene eg har kjøpt er døde og eg får ikkje hjelp til å gå inn på min side og hente ut kvitteringen slik at eg kan få nye. Det følger og med spinnmidd på mange potte planter
Kan ikke stole på at det som ligger på…
Kan ikke stole på at det som ligger på nettet er tilgjengelig. La inn to bestillinger der jeg etter et par dager fikk beskjed om at varene ikke var tilgjengelig og at bestillingene var kansellert. Har også skjedd tidligere.
Kjøpte en Jordbærampel på Plantasjen…
Kjøpte en Jordbærampel på Plantasjen Tiller.
Planten er syk med brune blader, og bærene er råtne før de er utvokst.
Sendte mail for over en uke siden, men ikke fått svar.
Jeg ga de en sjanse til etter tidligere kjøp av syke planter, men angrer nå.
Skjerp dere Plantasjen!
Ødelagte planter
Fikk 3 ødelagte planter fra nettbutikken. Den ene ser syk ut, så satte den ute fordi jeg ikke vil ha den inne med de andre plantene. Sendte Mail til dem med bilder. Ringte senere for å spørre om jeg kanskje kunne klippe av bladene som så syke ut, bytte jord og vaske dem sånn at planten ikke dør av å stå ute. Fikk svar om at planten ikke skal røres eller ordnes med fordi de kan ødelegge reklamasjonen. Fikk også svar om at dette skal ordnes fort. Snart gått en uke og fortsatt ikke fått svar (selv om personen jeg snakket med på telefonen sa at det er noen som ser på mailen + bildene jeg sendte inn).
Virker ut som de sender planter som er i for dårlig stand til å vises frem i fysiske butikker. Og kundeservicen er helt forferdelig treg. Anbefaler heller fysiske butikker hvis du vil ha fine og friske planter.
Plantasjen sender dårlige varer fra…
Plantasjen sender dårlige varer fra nettbutikken. Veldig treg kundeservice når det er problem, i siste leveransen savnedes varer, ikke fått svar enda på reklamasjon (ventet 7 dagar)
Nå tror jeg at jeg bestiller fra annan leverandør neste gang
Fantastisk service!
Jeg reklamerte på en hekk jeg plantet i fjor som ikke overlevde vinteren. Fikk tilbake alle pengene fra Plantasjen Tønsberg - utrolig god service!
Udugelig kundeservice og selskap
Bestilte jord for 8 dager siden, bestillingen sto som bestilt i 6 dager uten noe framgang. Ringte dem og fikk snakke med en svenske som var hyggelig i starten før han ble litt spydig, han skulle snakke med rett avdeling og svare på mailen jeg hadde sendt 2 dager før. Litt senere på kvelden kom det en mail hvor det sto at de pakker min ordre nå og at den snart blir levert, svarte på denne mailen og spurte hvor lenge snart er siden de hadde brukt mye tid allerede, og jeg trengte jorden for plantene mine er klare til å plantes ut. Fikk ikke svar på dette så jeg sjekket ordre dagen etter, og da hadde de slettet min ordre like så greit. Da ble jeg forbanna og sendte en lang klagemail tilbake til dem. Etter noen timer fikk jeg svar om at de beklaget at noen hadde slettet ordren og at kunden var viktig for plantasjen og masse annet svada, så velger de å gi meg et gavekort pålydende 250 kr. Vel plantasjen jeg trenger ikke gavekort, jeg trenger jord. Dette konsernet eier ikke kundeservice i det hele tatt når de velger å slette ordre til kunder, ikke betale tilbake penger før om 3 dager slik at jeg ikke får kjøpt jord et annet sted, ikke har antenner til å skjønne at jeg aldri kommer til å handle hos dem igjen, men likevel sender et forbanna gavekort. Det er en ting dere i plantasjen ikke har forstått og det er at kundeservice er ryggraden i et selskap, og utfra kommentarer her på trustpilot + egen erfaring så ser man jo at dere mangler det fullstendig. Skjerp dere ellers kommer dere ikke til å være med forbi 2030.
Var på plantasjen i Tønsberg og ble…
Var på plantasjen i Tønsberg og ble veldig overrasket over så mange tørste sommerblomster, så ikke ut som om de hadde fått vann på flere dager men prisen var ikke justert ned
Elendig logistikk
Jeg bestilte div planter for hjemlevering den 10.5. det sto at det kunne være forsinkelser i levering grunnet 17 mai. Den 16.5 får jeg beskjed om at min bestilling er pakket og «snart vil ankomme». Det kom ingen ny beskjed den dagen. I dag, 19.5 får jeg beskjed om at varene er blitt hentet. En time senere, ny beskjed om at det er forsinkelser. Nå er kl snart 15.00 og jeg har til sammen ventet snart to dager hjemne uten å vite når plantene faktisk blir levert. Hvis plantene kommer, er jeg spent på tilstsnden mtp at de ble pakket for tre dager siden. Jeg har nå bedt om at bestillingen kanselleres, hbis ikke levert før kl 17 i dag. Jeg har ikke anledning til å sitte hjemme å vente enda lenger. Jeg fraråder alle å bestille varer for hjemlevering hos plantasjen.
Dårlig kundeservice
I forbindelse med min bursdag1.mai, så fikk jeg en gave på 7 roser som jeg kunne hente i min lokale butikk i Kongsberg. Kjempe fint det, men når de aldri har noen tilgjengelig eller gir noe tilsvarende som det står i mailen at jeg kan få, så skjønner jeg ikke vitsen med denne såkalte gaven. Spurte om en annen bukett som var litt dyrere, men fikk til svar at det gikk ikke. Sånn var det bare! Gikk slukøret hjem igjen og egentlig litt skuffet over dårlig kundeservice!
Nettbutikk
Vi kjøpte to utepotter på deres nettbutikk for to dager siden og betalte for dem der og da, og vi fikk bekreftelse på e-post. I går fikk vi leveranse bekreftelse og at vi kan hente varene. Ved henting fikk vi levert bare en av to pottene, og de påstår at de ikke har den andre! veldig dårlig opplevelse på kassa og en dame som ikke ville hjelpe oss i det hele tatt. Siden vi brukte gavekort ved betaling, vet de ikke en gang hvordan vi kan få penger tilbake. Veldig dårlig kundeservice som generelt.
Styr unna hjemkjøring fra Plantasjen
Styr unna hjemkjøring!
Slik det fungerer når du bestiller noe fra plantasjen
(i Oslo) med hjemkjøring.
Jeg bestilte bla annet masse jord og det stod 1-3 dager levering.
Man får opplyst at de ringer deg 30 min før utkjøring og selve utkjøringstidspunktet er så vagt som
8-16.
Greit nok, jeg fikser det, tenkte jeg.
Men nå har har jeg ventet i 3 dager uten et knyst.
Plantasjen svarer meg i kveld at de ikke kan si hvor lang tid det tar, for det er visstnok mye å gjøre og de har ingen kontroll på leveransen…
Men de opplyser vennlig om at de ringer meg hele 30 min før de kommer!
Forunderlig service å tenke at folk bare skal vente og vente kanskje opp til 10 dager, å få 30 min varsel.
(599.- kostet det også, så det var ikke fri frakt heller. )
Ja, ja, som ganske fersk i gamet så dreit jeg meg ut på å bestille fra det som for meg fremstår som
» årets dårligste nettbutikk🎉»
Jeg fikk heldigvis kansellert for det der gidder jeg virkelig ikke å vente videre på.
Godt det finnes andre steder, her vil jeg ikke bruke en eneste krone.
Bestilte mange pakker jord til…
Bestilte mange pakker jord til hjemkjøring. Har ikke hørt et pip på 5 dager - ikke noe svar fra kundeservice på e-post jeg har sendt. Har nå ringt og purret og håper det skjer noe snart.
Snakket med kundeservice idag - og de lovet levering ganske snart. Krysser fingrene for at det går i orden til sist.
Hurra - det løste seg til sist. Tusen takk.
Satt i 1 time for å finne produktene…
Satt i 1 time for å finne produktene jeg trenger , kommer til kassen og skal betale , nei da står det at INGEN av produktene er inne til salgs... eller mangler antall jeg har valgt .... jeg er helt sjokkert hvor dårlig og latterlig denne nettbutikken er , de må jo gi beskjed på forhånd før kunden putter produket i handlekurven at de ikke har det til salgs !
dette er forskrekkelig dårlig og mildt sagt irriterende , ikke opplevd noe så deprimerende noen gang i noen nettbutiikk , kunne jeg gitt 0 rating så hadde jeg gjort det !
forbanna dritt nettbuttikk og selskap og administrasjon og oppsett av nettside !
FORFERDELIG
Kjøpte et kunstig juletre
Kjøpte et kunstig juletre. Utstillingsmodellen i butikken var mye finere. oversog noen negative detaljer på det som sto i butikken. Var skuffet når jeg hadde kjøpt treet og satt det opp. Det står i bekrivelsen på produktet at grenene er tettsittende, men det er ikke den vi kjøpe selv om det var det samme treet som utstillingsmodellen. Grene er løse, noen har ramelt av og treet ser litt nakent ut, inne ved stammen. Anger på at eg kjøpte det treet, men gjort er gjort.
Får mye ekstra på kjøpet.. hærmygg, trips, hvite fluer mm
Angrer hver gang jeg bare må ha en plante med meg fra plantasjen, for det samme skjer gang på gang. Håper jeg snart lærer.
Pleier å kjøpe frø og næring fra plantasjen og de pleier å være greie. (OBS. 1 ansatt fra plantasjen sa at jeg ikke måtte kjøpe deres eget merke med psylialis da de nesten ikke spirte, så måtte kjøpe det andre merket i plassen. Med hans råd kjøpte jeg det andre merket, og endelig fikk spirer. Dette etter 3 pakker med plantasjen sitt merke hvor INGENTING spirte.)
Det store problemet er jorden og plantene de selger. Har ikke kommet hjem med noe av dette uten det lille ekstra på kjøpet. Vi snakker lus, hærmygg, trips, hvite fluer, spinnmidd mm. Føler jeg snart har vært gjennom hele lista med skadedyr fra plantasjen. Er alltid ett eller annet kryp som klarer å gjemme seg i jorden eller under et blad og skaper massive problemer.
Nå kjøper jeg plantejord fra Rema 1000! Får både bedre planter av den og slipper alt av skadedyr!
Sliter enda med hærmygg og noen veldig små sprettende dyr fra siste pakken med såjord fra plantasjen.
Vil også legge til at det er vanskelig å klage på dette, for ofte tar det flere uker til måneder før skadedyrene oppdages, da det ofte er få dyr i starten, og jeg først ser dem når de har fått et par generasjoner med avkom

Null kundefokus
Bestilte planter det sto at de hadde på lager. Tidlig dagen etter får jeg beskjed om at bestillingen er på vei, men at de er utsolgt for mer enn halvparten (de som var på salg). Da er det lite vits å betale frakt, men de nekte avbestilling selv om jeg svarte raskt på e-posten og postens app viste til ettermiddag dagen etter at varene ikke var hemtet. Plantasjen ville ikke ringe Bring, men informerte om at hvis Bring ikke får levert til meg går varene i retur og jeg får mine penger tilbake. Bring avtalte aldri tid for leveranse, ringte en gang når jeg var på jobb og leverte 5 min etter utenfor naboen... Ikke noe svar fra Plantasjen etter det når jeg vil reklamere frakt...

Antwort von plantasjen.no
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.