Min beställning kom bort så det tog väldigt lång tid att få den och sen fick jag fel vara men de kunde lösa det på plats i butik som tur var. Omständigt och tidskrävande, dock..
Var i butiken på Odenplan i Stockholm och det känns verkligen som att Naturkompaniet bryr sig om att jag som kund ska hitta rätt produkt. Killen som hjälpte mig i butiken var jättekunnig och hjälpsam!... Mehr ansehen
Kunde inte byta ett par skor bara för att jag inte hade en kartong. Otrevlig och/eller omotiverad personal. Skrev direkt till VD:n och styrelsen, de är inte intresserade av nöjda kunder. Problemet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail. Pga tekniska fel och systembyte har leveransavisering uteblivit och paketet gått i retur???? Inga varor alltså!! Och ny order kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Gör vardagen till ett äventyr! Experter på allt från sovsäckar, tält till kläder och kängor. ✓Handla smidigt online eller i någon av våra 33 friluftsbutiker
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Min favoritbutik
Det är en fröjd att handla hos Naturkompaniet. Om bara alla butiker höll den standarden!
Kvalitéts produkter
Kvalitéts produkter. Oftast det mesta i lager, snabba leveranser om det inte finns i butik.
Alltid trevligt bemötande både i fysiska butiker och på kundtjänst.
Lever som de lär
Inte bara ett fantastiskt sortiment av de bästa produkterna för ett aktivt liv, Naturkompaniet är också en otrolig inspiratör, så missa inte att följa dem på Instagram.
Lätt att hitta riktigt bra utrustning
Lätt att hitta riktigt bra utrustning, både på nätet och i butik! Alltid god service av trevlig personal!
Stort utbud av kvalitetsvaror
Naturkompaniets stora utbud av friluftsvaror av hög kvalitet från en stor mängd varumärken får mig att återvända till butiken.
Omtanke och kvalité
Den personliga servicen man får i butikerna av personalen som inte är för på eller försöker sälja bara, är underbar.
Att de bara väljer att sälja bra grejer som håller känns också tryggt.
Lätt att navigera hemsidan
Lätt att navigera hemsidan och att snäva in sökningar. Trots det enorma utbudet, alla märken och storlekar så hittar jag alltid fram till bra alternativ att välja mellan.
Naturkompaniet är bra!
Bra och tydlig hemsida, flera betalningsalternativ samt att jag alltid blir trevligt bemött i butik.
Bra service via kundsupporten samt bra…
Bra service via kundsupporten samt bra priser överlag.
Det är kvalitet och liten miljöpåverkan…
Det är kvalitet och liten miljöpåverkan jag vill ha. Och jag tycker Naturkompaniet förmedlar det.
Brett sortiment av god kvalitet.
Bra butik med välsorterade varor av…
Bra butik med välsorterade varor av känd kvalité och extra fina priser att finna i outletavdelningen.Schysst också med tidningsutskick och bonus på köp som klubbmedlem.
väldigt nöjd med mitt köp
Bra priser, brett sortiment och lätt att navigera hemsidan.
Mycket bra utrustning och väldigt bra…
Mycket bra utrustning och väldigt bra personal
Snabba leveranser och mycket prisvärd…
Snabba leveranser och mycket prisvärd outlet. Smart kundtjänst om man mot förmodan skulle ha något problem med en vara eller retur.
Hittade ett märke hos er som jag tycker…
Hittade ett märke hos er som jag tycker om, första gången jag beställer hos er, inga svårigheter med det. Väntar nu på leveransen. 😀
Alltid bra service och hjälpsam…
Alltid bra service och hjälpsam personal.
Otroligt kunnig personal! Hög Kvalité
Otroligt kunnig personal som vet vad de snackar om! Bara kvalitetsprylar, är helnöjd helt enkelt!
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabbt svar och mycket trevlig personal som hjälpte mig
Köper online
Köper online, bra hemsida, skulle bli bättre, när man ska filtrera möjligheten att kryssa alla alternativ, exempelvis varumärken, på en gång
Hög kvalitet till rimliga priser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.