Addnature Bewertungen 1.790

TrustScore 4 von 5

4,1

Bra köpupplevelse! Går att filtrera mycket, tyckte om kursiva meningarna i början på produktbeskrivningen som snabbt gav en idé om produkten. Då slapp jag skrolla o kom snabbt vidare till rätt produ... Mehr ansehen

Addnature är en tillförlitlig och är kundvänlig med bra sortiment som är nödvändig och viktig för friluftsfrämjandet. Addnature erbjuder både djup och bredd i sitt sortiment, med väl utvalda kvalitet... Mehr ansehen

Om de anger att de levererar varorna inom 1-2 dagar, sedan i beställningen anger 1-3 dagar för den valda leveransmetoden, och varorna anges som i lager, då ska de faktiskt leverera varorna inom 3 arbe... Mehr ansehen

Bra sortiment, konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Upplevde också att Addnature har bra koll på sitt lager och lagersaldo.

1. Campingausrüster
  2. Abenteuersportarten
  3. Outdoor-Sportgeschäft
  4. Laufsportgeschäft
  5. Sportbekleidungsgeschäft
  6. Wintersportgeschäft

Addnature är en av Nordens ledande e-handlare inom friluftsliv och äventyr. Vi har möjligheten att erbjuda ett brett sortiment med allt du behöver för skidåkning, tältning, vandring, terränglöpning, klättring och träning. Oavsett vad som får just ditt friluftshjärta att bulta så kan du hitta det hos Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Vi kommer från en brinnande passion för det moderna friluftslivet, en passion så stark att vi ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar, och dela med oss av det. Vår första slogan blev "We've got the gear - just add nature" och företaget fick sedan namnet Addnature.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

Bedrövlig hantering av reklamation

Bedrövlig hantering av reklamation. Köpte skor för 2000kr. De höll i 5 månader (endast promenad) varpå jag reklamerade dessa. Fick svaret att det var ”normalt slitage” och att garantin därmed ej gällde. Usel kundhantering. Aldrig mer addnature!

12. März 2026

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med hanteringen av din reklamation. Jag kan se att vi tillsammans med tillverkaren gjorde en bedömning utifrån det underlag som vi fått inskickat till oss. Där gjordes bedömningen med hjälp av tillverkarens expertis att skadan orsakats av normalt slitage.

Vi beklagar att det inte blev det utfall av reklamationen som du hoppades på.

Vi tar åt oss av din feedback.

Varma hälsningar
Team Addnature

Tack för din feedback.

Jag kan se att din beställda tröja tyvärr hade ett felaktigt lagersaldo. Vi ber om ursäkt att detta inträffade. Du är varmt välkommen att kontakta kundtjänst så kan vi kolla på ett prisavdrag på en framtida order som kompensation för allt strul.

Vi ber åter om ursäkt att detta inträffat och tackar för din feedback.

Vänliga hälsningar, Team Addnature

Utebliven leverens

Köpte skidor till sportlov. Stod leverenstid 1-3 dagar i kassan. 5 dagar senare åker vi till fjällen utan skidor och har nu hyrt en takbox samt köpt takräcken i onödan då skidorna inte kommit. Efter 4 dagar pratade jag med handläggare (då de inte återkommit via mail) som då säger att hen kan se att skidorna skickats från lagret.

20. Februar 2026

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att upplevelsen hos oss inte blev som förväntat. Denna typen av skidor skickad direkt från leverantören och det hade blivit förseningar på grund av att en bindning saknades. Vi ber om ursäkt att vi inte kunnat leverera varorna inom den utlovade tiden.

Vi tar åt oss av din feedback.

Vänliga hälsningar
Team Addnature

Köpte en kajak

Köpte en kajak . Förstod att leveranstiden kunde bli lite längre att vad som stod på hemsidan. Har nu gått mer än 2veckor och ingen kajak ännu .

26. Januar 2026