Jeg både købe mit kommende hus, og solgte min lejlighed igennem MM Living. Servicen var i højsæde, og min lejlighed blev solgt på under 3 uger til prisen! Alle ejendomsmælgerne i afdelingen i Øresta... Mehr ansehen
My move-in experience was so good, I was happy when I heard that they would handle my move-out as well. Additional services (outside their advertised scope) were offered and hourly cost of services we... Mehr ansehen
En helt fantastisk oplevelse med top profesionelle mæglere på Amager. Supergod opfølgning. Jeg downloaded en app fra MM Living til salgsproces hvor alt blev lagt op ang. salg, så hele processen kunde... Mehr ansehen
Kære Thomas, Mikael, Stine og Kim Tak for jeres indsats i forbindelse med salg af vores lejlighed. Vi sætter pris på jeres indsats, gåpåmod og professionelle håndtering af sagen. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
MMliving er en familieejet virksomhed, ejet af Jan & Mikael Grenes. Det er en uafhængig ejendomsmægler, hvis kernekompetencer ligger på formidling af salg og udlejning af boliger for private som virksomheden efterhånden har 9 års god erfaring med primært i Storkøbenhavn. Gennem de sidste 4 år er virksomhedens omsætning vokset med ca 50% fra år til år, hvilket har ledt til at MMliving er en af de mest sælgende uafhængige ejendomsmæglere på Amager. Med vores 3 strategisk velplacerede butikker i Ørestad, på Amager Strand og Amagerbrogade dækker vi Amager og København godt, men vi ønsker at dække området endnu bedre i fremtiden. Vores ambition er at drive en virksomhed, der er kendt for at levere et godt solidt håndværk, få de bedst mulige salgspriser til deres kunder, yde en god kundeservice samt en fair prissætning af vores ydelser. For at kunne efterleve ovennævnte ambition er det essentielt at vi har de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer som er indstillet på at arbejde i et team. Hos MMliving er vi alle målt på team/virksomhedsmål, vi er alle uddannede ejendomsmæglere eller på vej til at blive det. Vi mener at nøglen til at opfylde vores ambition er at vi alle arbejder sammen om at levere det bedste resultat for vores kunder og at alle medarbejdere har den faglige kompetence der skal til, for at gøre et professionelt stykke arbejde. Vi har en uhøjtidelig og professionel indgangsvinkel til opgaverne. Vi kan godt lide at give ærlige og realistiske udmeldinger, det mener vi er det mest troværdige og vi er på, på den fede måde.
Ørestads Boulevard 61B, st. th., 2300, København S
- +45 82307300
- info@mmliving.dk
- www.mmliving.dk
Det har været en god oplevelse at sælge…
Det har været en god oplevelse at sælge hus gennem MMLIVING. Vi har fået en yderst professionel og meget personlig behandling, og har kun rosende ord omkring salget. Især stor ros til Mie, som gjorde en stor og ekstraordinær indsats.
Tusind tak for super god service
Tusind tak for super god service ifm. mit huskøb. Det har været fedt med en ærlig og frisk mægler, der har været yderst tilgængelig og fleksibel hele vejen igennem. Jan Grenes får min aller varmeste anbefaling.
Vi har både købt og solgt via MM Living…
Vi har både købt og solgt via MM Living og haft Ejendomsmægler Christoffer Kaarøe i afdelingen på Amager Strand.
Jeg har været meget tilfreds med Christoffers arbejde og håndtering af sagerne. Det lykkes at få solgt vores egen lejlighed på bare 2 uger.
Proffesionelt og Christoffer holder et meget højt informations niveau og kommer med tilbagemelding efter hver fremvisning. Kan klart anbefale MM Living og Christoffer
Jeg giver MM Living stor ros for deres…
Jeg giver MM Living stor ros for deres tålmodighed og venlighed og på den måde de viser en lejlighed frem på. De svarer altid når man ringer eller skriver og giver altid deres ærlige mening
Stor ros til MMliving og især…
Stor ros til MMliving og især ejendomsmægler Filip, som fik solgt vores lejlighed på kun 2 mdr. og til en særdeles god pris. Altid nem at komme i kontakt med og til rådighed til at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales til andre som overvejer at sælge deres ejendom.
God service til en fornuftig pris
Vi har kun roser og videregive til MMliving og især ejendomsmægler Filip, som fik solgt vores lejlighed utrolig hurtigt og til prisen. Altid nem og komme i kontakt med og til rådighed det meste af dagen og weekenden. Kan varmt anbefales til andre som overvejer at sælge deres ejendom.
Kan kun anbefales.
Mægler firmaet de er værd at vælge hvis du vil sælge i samme område som os. De kender husene super godt.
Super ejendomsmægler!
Vi har haft den store fornøjelsen af at sælge vores lejlighed gennem Christoffer Kaarøe fra MM Living på Øresundsvej. Vi har været i gode hænder hele vejen og Christoffer har ydet en rigtig god service. Han var en god sparringspartner gennem forløbet, god til at informere os, og tog gerne en ekstra snak (også udenfor arbejdstid) hvis vi havde behov. Vi har kun roser til overs for hans arbejde og indsats i forbindelse med vores salg. Vi vil klart anbefale Christoffer, hvis du står og skal sælge.
Terrible service !
I have just been visiting an appartment in Orestad with the worst « seller » I have ever seen. When I arrived we were two people interested by the flat. I do not speak danish (yes, I am the annoying one, my bad) and despite having this information in mind the agent gave all the information in danish adressing the other person only. He could have at least bothered to translate it in English (or at least try) instead of ignoring me which I found very rude.
He seemed totally uninterested when I asked followed up questions which I find totally unacceptable and a waste of time. I even asked whether they had other offers in the area and his reply was : « yes, BUT they are much more expensive ». I did not mention anything about the budget I had so why do you make assumptions that those would be off budget ?
My initial intention was to submit an offer but now I don’t feel like investing a penny given the attitude !
Vi har haft fornøjelsen af at sælge…
Vi har haft fornøjelsen af at sælge vores lejlighed gennem Christoffer Kaarøe fra MM Living. Vi har følt, at vi trygt kunne overlade salget til Christoffer, og at vi har været i gode hænder hele vejen. Christoffer har været top professionel, engageret, har været god til at informere os, han er altid tilgængelig, og han har desuden et godt kendskab til området – ligesom vi kun har roser til overs for den gode service fra det øvrige personale, Mie, der har stået for administrationen efter salget. Vi har været meget tilfredse med forløbet og giver vores varmeste anbefalinger.
Tung og sløv proces
Der er ikke styr på noget som helst i den efterfølgende sagsbehandling.
MM Living gjorde det igen - solgt til prisen på 7 dage!
Det er anden gang, vi vælger MM Living som ejendomsmægler, og endnu engang kan vi give vores varmeste anbefalinger til Christoffer Kaarøe, som formåede at sælge vores lejlighed til prisen på blot 7 dage!
MM Living står for professionalisme, god dialog, tilgængelighed og fantastisk service - du er i gode, trygge hænder fra start til slut.
Står vi for at skulle sælge i fremtiden, vil vi til hver en tid vælge MM Living!
Mvh Camilla Ladegaard
Top-professionel og dygtig mægler!
Vi valgte at sætte vores lejlighed til salg gennem MMliving i foråret 2017 efter en god snak med Christoffer Kaarøe. Og det er netop Christoffer, som vi i denne anbefaling gerne vil rose. Han brænder for det han laver - og det skinner igennem. Top-professionel, altid forberedt, dygtig og en god sparringspartner gennem et forløb, der til tider kan være op af bakke, når man står med en nyfødt på armen og bare gerne vil videre i livet. Vi vil med glæde anbefale Christoffer (og MMliving) til andre.
Super ejendomsmægler!
Super ejendomsmægler! Vi har solgt tre lejligheder gennem MM Living og hver gang har vi været meget, meget tilfredse! Der er ingen tvivl om, at vi vil give MM Living vores varmeste anbefaling 😀
Med venlig hilsen,
Lasse
Vi fik solgt vores lejlighed på …
Vi fik solgt vores lejlighed på Sundbyparkvej på 11 dage til prisen!!! Vi har haft et fremragende samarbejde med Christoffer Kaarøe, som har været tilgængelig, professionel og meget imødekommende hele vejen igennem. Christoffer har forståelse for, at en god handel både kræver en tilfreds sælger og en tilfreds køber, og hans markedskendskab er i særklasse. Det er helt klart hans fortjeneste, at processen er gået så gnidningsfrit og nemt for os.
Vi kan kun give Christoffer og MMliving de varmeste anbefalinger. Bedre service kender vi ikke til, og vi vil til enhver tid benytte MMliving igen.
Super service ved Christoffer Kaarøe fra MM Living
Vi anvendte MM Living ved Christoffer Kaarøe til salg af vores lejlighed på Amager Strandvej 100. Hele processen blev håndteret meget professionelt og super serviceniveau. Christoffer var tilgængelig hele tiden og svarede altid hurtigt på spørgsmål og andet, både dag og aften.
Lejligheden blev vurderet korrekt og solgt inden den overhovedet kom på markedet, via MM Livings database.
Også efter salget har serviceniveauet været utroligt godt og vi giver vores varmeste anbefaling til Christoffer Kaarøe og MM Living.
Kan man ikke give seks stjerner??
Kan man ikke give seks stjerner??
Christoffer Kaarøe fik ikke solgt mig den lejlighed vi havde samarbejdet om at finde i gennem længere tid - men ved at lave godt håndværk sørgede Christoffer Kaarøe for at jeg endte med at få min drømme lejlighed mod at han solgte min. Han rolle som "mægler" i handlen med drømmelejlighed var udslagsgivende for handlen og hans efterfølgende salg af min lejlighed var professionel, effektive og nem. Det er anden gang jeg handler med MM Living og har kun ros til dem og deres eminente markedskendskab og imødekommenhed.
Mægleren kan virkelig gøre en forskel!
Vi skiftede til MM Living efter et lidt trægt forløb hos en af de store landsdækkende kæder. Vi kunne med det samme, mærke en helt anden gejst og motivation for at få vores lejlighed solgt.
30 dage senere var vores lejlighed solgt. Efter sigende var vores lejlighed en af de første, som MM Living solgte på Islands Brygge, men jeg vil bestemt anbefale dem til andre i området.
Stor ros til Jan Grenés og Christoffer Kaarøe herfra for at vise stor fleksibilitet og professionalisme.
En rigtig god salgsoplevelse
Vi har nu solgt 2 andelsboliger gennem MMLiving og købt en. Alle tre gange er vi blevet mødt af imødekommende og professionelle medarbejdere.
Vi har været i gode hænder hele vejen og MMLiving har ydet en rigtig god service.
Kan på det varmeste anbefale MMLiving til alle der skal sælge eller købe bolig.
Meget positiv oplevelse!
Christoffer Kaarøe løste effektivt opgaven med at sælge vores lejlighed. Vi følte os godt informeret igennem hele forløbet, og havde en endelig aftale på ca. en måned fra vi gik i markedet trods vi havde et par "døde" uger henover og op til jul/nytår.
Der bliver værnet om at sætte den "rigtige" pris fra start, hvilket ligeledes gjorde at vi ikke skulle ud i et opslidende forløb med længere liggetid og gentagende prisjusteringer/forhandlinger selvom det er let at blive fristet til at teste en højere pris andetsteds!
Christoffer får de varmeste anbefalinger herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.