Jeg både købe mit kommende hus, og solgte min lejlighed igennem MM Living. Servicen var i højsæde, og min lejlighed blev solgt på under 3 uger til prisen! Alle ejendomsmælgerne i afdelingen i Øresta... Mehr ansehen
Kære Thomas, Mikael, Stine og Kim Tak for jeres indsats i forbindelse med salg af vores lejlighed. Vi sætter pris på jeres indsats, gåpåmod og professionelle håndtering af sagen. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
MMliving er en familieejet virksomhed, ejet af Jan & Mikael Grenes. Det er en uafhængig ejendomsmægler, hvis kernekompetencer ligger på formidling af salg og udlejning af boliger for private som virksomheden efterhånden har 9 års god erfaring med primært i Storkøbenhavn. Gennem de sidste 4 år er virksomhedens omsætning vokset med ca 50% fra år til år, hvilket har ledt til at MMliving er en af de mest sælgende uafhængige ejendomsmæglere på Amager. Med vores 3 strategisk velplacerede butikker i Ørestad, på Amager Strand og Amagerbrogade dækker vi Amager og København godt, men vi ønsker at dække området endnu bedre i fremtiden. Vores ambition er at drive en virksomhed, der er kendt for at levere et godt solidt håndværk, få de bedst mulige salgspriser til deres kunder, yde en god kundeservice samt en fair prissætning af vores ydelser. For at kunne efterleve ovennævnte ambition er det essentielt at vi har de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer som er indstillet på at arbejde i et team. Hos MMliving er vi alle målt på team/virksomhedsmål, vi er alle uddannede ejendomsmæglere eller på vej til at blive det. Vi mener at nøglen til at opfylde vores ambition er at vi alle arbejder sammen om at levere det bedste resultat for vores kunder og at alle medarbejdere har den faglige kompetence der skal til, for at gøre et professionelt stykke arbejde. Vi har en uhøjtidelig og professionel indgangsvinkel til opgaverne. Vi kan godt lide at give ærlige og realistiske udmeldinger, det mener vi er det mest troværdige og vi er på, på den fede måde.
Ørestads Boulevard 61B, st. th., 2300, København S
- +45 82307300
- info@mmliving.dk
- www.mmliving.dk
Trust issues
My move-in experience was so good, I was happy when I heard that they would handle my move-out as well. Additional services (outside their advertised scope) were offered and hourly cost of services were emailed. A lumpsum amount was invoiced on an MM Living letterhead, without any signatures. The job was well done and completed 3 hours earlier. However, a refund for unused time was refused. Now, they are not responding to my emails. Jeg havde engang stolet på dem, men ikke længere :(.
En generel meget upersonlig oplevelse
En generel meget upersonlig oplevelse, hvor det mere virker som om det er en computer man modtager servicen fra. Jeres APP fungerer sådan set ok og kan fremskynde processerne, men generelt virker I ikke som om personlig kontakt er noget I bryder Jer om. Undevejs skiftes der salgsmedarbejder, og der ville jeg egentlig forvente, at man bliver kontaktet for at á jour føre den nye sælger.
Næsten 1,5 måned efter endt salg må jeg for 2. gang bede om et slutregnskab og dermed også de penge I skylder mig, dette burde ske helt automatisk og uden, at jeg som kunde skal henvende mig. Til Jeres ros skal dog siges, at slutregnskabet bliver fremsendt timer efter jeg for 2. gang efterlyser det........men virker egentlig nok mere sjusket og mistænkeligt.
Super oplevelse
Vi både købte og solgte igennem MMliving Ørestad og har været meget tilfredse. De yder en professionel service og giver et meget behageligt og trygt forløb. Især deres meget ærlige tilgang til tingene og deres store lokalkendskab har været godt. Vores lejlighed blev solgt til prisen indenfor den gennemsnitlige liggetid for området. Jeg har svært ved at forstå hvorfor man skulle betale for en af de store kæder, når man får mindst lige så meget hos MMliving, men til en helt anden pris.
Fantastisk Ejendomsmægler
Vi var super tilfredse med vores salg af bolig hos MM Living i Ørestad.
Man kan altid få fat i dem uanset medie, og der er altid en sød og behagelig tone.
Virkelig professionel og god sparring, og man føler hele tiden at der bliver taget aktion for at få salget i hus.
Vi giver vores varmeste anbefaling til MM Living.
Professionelt og hurtigt salg
Vi er meget tilfredse med MM Living og deres håndtering af salget af vores lejlighed. Mikael er imødekommende, fleksibel og kender vores område (Ørestad) godt. Alle fra MM Living, som vi har været i kontakt med, har været meget servicemindede og har holdt os orienterede under hele processen. Mikael lagde op til at vores lejlighed kunne sælges inden for 2 til 4 måneder, men at det også kunne gå hurtigere - og det skal vi lige love for! Billederne af vores lejlighed var ikke engang offentliggjort før dem fra første fremvisning ville købe lejligheden :) De var i MM Livings køberkartotek. Måske var vi bare heldige men uanset om det kun tog et par dage, nogle uger, eller et par måneder, så vil vi til enhver tid varmt anbefale Mikael og co. :) Efter 14 dages ferie var vores lejlighed solgt - vi er meget imponerede! Hvis du vil sælge din bolig på Amager/Ørestad så vælg MM Living.
En virkelig kompetent mægler
Vi har netop fået solgt vores lejlighed gennem MMliving, og vi har været ovenud tilfredse med hele forløbet. Sagen blev håndteret professionelt fra start til slut. Det er en mægler der kender det lokale boligmarkedet. Vores lejlighed blev solgt på under to uger til den helt rigtige pris. Vi vil uden tvivl vælge MMliving igen.
Dygtig mæglerkæde
Vi har haft en god oplevelse med at sælge vores bolig via MM Living. Samarbejdet har fungeret upåklageligt, og de har gjort et flot arbejde med opfølgning på potentielle købere, og evnede at skabe tryghed med en masse fin og præcis kommunikation.
En helt fantastisk oplevelse med top…
En helt fantastisk oplevelse med top profesionelle mæglere på Amager. Supergod opfølgning. Jeg downloaded en app fra MM Living til salgsproces hvor alt blev lagt op ang. salg, så hele processen kunde følges godt op. De skrev op erfaringer fra alle fremvisninger på denne app. Meget søde, god pris og meget hjælpsomme. Kan varmt anbefale MM Living til fremtidige sælgere og købere. Top profesionelle og hyggelige mæglere som resulterede i en meget god salgspris.
Effektivt samarbejde
En ejendomsmægler, som hurtig forstod hvor vi ville hen og ramte vores ønsker for salg spot on. Vi vil til enhver tid anbefale MMLiving og ville bruge dem igen, hvis vi fik brug for det. Tak til jer alle for et godt og effektivt samarbejde😊
Top professionelle
Vores valg af mægler faldt på MM Living. Det fortryder vi absolut ikke. Vores forløb har været gnidningsfrit og alle aftaler er holdt til punkt og prikke. Topprofessionelt team. MM Living er et sikkert valg næste gang vi får brug for en mægler.
Reklamer Nej Tak
Reklamer Nej Tak
MMLiving respekterer ikke “Reklamer Nej Tak”-ordningen, og omdeler deres flyers til modtagere med dette mærke på postkassen, hvilket er i strid med markedsføringsloven.
Dette er mangel på respekt; både for de ressourcer der bliver spildt og for individets ret til at sige nej tak.
En god oplevelse
MM Living har været behjælpelige med et super hurtigt salg af vores lejlighed til en rigtig fornem pris. De kender virkelig lokalområdet på Amager og er også meget flinke mennesker. Vil varmt anbefale dem.
Professionelt og godt hele vejen igennem
Vi har solgt vores hus ved hjælp fra MMLiving og det har hele vejen igennem været en super oplevelse. God og professionel rådgivning samt kommunikation. Deres app fungere upåklageligt til at kommunikere igennem, både når det kommer til spørgmsål, men også bookning af fremvisninger og åbent hus.
Kan kun anbefale MMLiving til andre 😀
Hurtigt salg, venlig betjening
Hurtigt salg, venlig betjening, super gode billeder af min lejlighed. Og de bedste priser selfølgelig! Jeg er mere end tilfreds. Alle mine spørgesmål var svaret på rekord tid. Kan kun anbefale MMLiving!
Jeg har kun ros at give til MM Living i…
Jeg har kun ros at give til MM Living i forbindelse med salget af vores lejlighed.
MM Living sikrede at vi fik 10 % mere for lejligheden, end hvad andre mæglere havde vurderet den til + en at lejligheden var solgt på en uge. Da køber under bankforbeholdene ikke kunne godkendes, fandt de ny køber igen efter to dage.
Under hele forløbet har jeg følt mig tryg og godt informeret.
Jeg giver MM Living mine varmeste anbefalinger.
Professionel og tryg køberrådgivning
Jeg sidder lige nu i min nye lejlighed på Christianshavn, som jeg forelskede mig i ved første øjekast.
Da jeg ikke køber lejlighed hver dag, valgte jeg at få rådgivning fra MM Living. Det viste sig, at blive en kæmpe fordel og betalt hjem mange mange gange, i forhold til det afslag MM Living forhandlede os frem til.
Men når det er sagt, følte jeg også en tryghed i, at MM Living stod for al korrespondance med sælgers mægler, og ikke mindst ordnede alt papirarbejdet. -Og havde jeg et spørgsmål, som der var mange af, så var min oplevelse, at jeg altid var velkommen til at ringe.
Nu håber jeg ikke, at jeg skal købe lejlighed foreløbig, men skulle det ske, så er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg skal have hjælp fra.
Mange tak Michael og kompagni:)
Jimmi
Rigtig god salgsoplevelse!
Rigtig dygtig og meget behagelig ejendomsmægler med rigtig godt lokalkendskab. God opfølgning og rådgivning igennem hele processen. Vil klart anbefale dem til andre.
MM Living har solgt vores lejlighed
Vi har solgt vores lejlighed gennem MM Living.
Yderst professionelt forløb, god dialog med Mikael og Philip.
MM Living er den best ejendomsmægler i…
MM Living er den best ejendomsmægler i Ørestad. Top professionel og service minded til en fair pris.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.