Måtte betale for alt på nytt igjen, fikk vite at dem var konkurs når vi landet i Antalya. Også veldig skeptisk til at eieren av mixx travel er venn med flere andre byråers eiere som spesialiserer seg... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Reste till Turkiet och valde all inclusive hotel cleopatra arsi.maten var fruktansvärd, vi fick äta ute varje dag. Nästan ingen dryck ingick. Läckage från handfatet i badrummet så blött golv hela tide... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Otimme äkkilähdön Mixx travelin kautta ja täytyy sanoa että kaikki hoitui enemmin ku hyvin. Hotelli Sandy Suites, oli parempi kun mitä kuvista ymmärsin. Rauhallinen ja helppo sijainti kun bussit ku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sämsta jag varit med om någonsin! Bokade en resa och de drog pengar från mitt konto men fick aldrig biljetterna, och när jag fick tillbaka pengarna några dagar efter så tänkte jag boka samma resa ige... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..
Kontaktinformationen
Kastrup Lufthavn Terminal 3 4.sal, 2770, Kastrup, Dänemark
- info@mixxtravel.dk
- www.mixxtravel.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi er altid glade for at rejse med mixx…
Vi er altid glade for at rejse med mixx travel får altid en god rejseoplevelse og rigtig god service tusind tak

Kaikki toimi
Kaikki toimi ihan suunnitellusti, kiitos siitä

Fint hotell
Fint hotell, rent, bra mat och trevlig personal. Transvertiden var dock för lång.

Antwort von Mixx Travel
Jeg bestilte for nylig en rejse gennem…
Jeg bestilte for nylig en rejse gennem Mixxtravel og havde en god oplevelse samlet set. Bookingprocessen var nem, og personalet var hjælpsomt og hurtig til at svare på spørgsmål. Hotellet og transferen levede op til beskrivelsen, og alt forløb som planlagt. Jeg kan anbefale Mixxtravel til andre, der søger en prisvenlig og velorganiseret ferie.

Antwort von Mixx Travel
Bokning och betalning via Mixxtrav gick helt utan problem.
Bokning och betalning via Mixxtravel gick bra. Transfer mellan Antalya och Alanya var lite mindre bra, speciellt med tanke på hur dem lokala förarna beter sig i trafiken. Knappt något fel ett resebolag kan åtgärda, tillhör mentaliteten hos Turkarna att köra såhär, skulle jag säga.
Boende i Grand Alisa hotell i Alanya: rummet ok, stort och ljust, hygien i rummet och badrummet ok, sängar sisådär, sängkläder underkända.
Personalen för det mesta trevlig och tillmötesgående, varning för restaurangchefen (glömt hans namn) som rekommenderar en klädaffär ("Lion shop" eller dyl) av hans kompis eller bror vilken kan lite svenska. Killen är en riktig bedragare, köp ingenting hos honom. Avböj rekommendation helt enkelt. Självklart har jag meddelat hotellets manager om detta.
Maten var inte dålig men inte alls imponerande (kanske ändå rimlig för priset man betalar). Ölen är utspädd och vitt vin bör man undvika.
Aktiviteter i hotellet fanns inte, vatten i poolen var kallt under hela vecka (16).
Sammanfattningsvis: Mixx Travel kan rekommenderas för resor till Turkiet, ovannämnda hotellet bör undvikas.

Nemt og overskueligt
Kan virkelig anbefale Mixx Travel. Vi var 2 piger afsted i Alanya og da vi havde nogle problemer med rejsen ringede vi til Mixx travel som hjalp os så fint. Virkelig nemt og overskueligt at rejse med dem

Svarer raskt!!!
Svarer raskt, tilgjengelige, punktlige og presise.

Maden var ensformig
Havde en god rejse med Mixx travel igen til Kemer i Tyrkiet, lidt vanskeligere at finde rundt i Terminal 2 i lufthavnen. men ellers ok fra os
VH. Inger og Bjarne

Antwort von Mixx Travel
waterside spa sidessa loistava mininki …
waterside spa sidessa loistava mininki toivomus oli antalyaan saman hintaisia hotelleja

Antwort von Mixx Travel
Alt var galt på hotellet
Alt var galt på hotellet. Vi fik madforgiftning på vores all inklusive hotel, og der var flere end bare os, da vi var af sted. Vores hotelværelse blev ikke rengjort, og der var huller i væggene. Vi kunne ikke være ved poolen, så vi var nødt til at betale for at ligge ved en anden pool eller strand hver dag, samt gå ud at spise. Det er nogle af de få ting som vi oplevede…
Den eneste løsning fra MixxTravels side var at tilbyde os et andet hotel mod mere betaling.
Jeg kan på ingen måde anbefale MixxTravels, og jeg ville ønske jeg havde vist noget mere om dem inden jeg bestilte min rejse, ellers havde jeg helt klart valgt et andet rejsebureau!

Efterladt kl. 2 nat uden transfere
Efterladt kl. 2 om natten i lufthavnen uden transferen.
Fredag morgen kl.3 måtte vi selv finde en taxa til 80 euro.
Da vi ringede til Mixx travel, sagde de at de havde ringet mig op en gang på afrejsedagen, fra et udenlandsk nummer jeg anså som spam. Og så havde de Sendt en besked på Whatsapp. Det har jeg slet ikke. Jeg havde regnet med at hvis der var noget vigtigt on rejsen så ville jeg få en mail eller en sms.
MIXX Travel mente da at det var min egen skyld at jeg bare fulgte skiltet i lufthavnen og gik til en tom skranke 23.
Vi har heller ikke mødt nogen guid. Eller hørt fra dem.
Hotellet er fint og maden er god.
Vh. Claus Malling
Håber Mixx Travel får rettet op på dette så ingen fremover efterlades i en lufthavn kl.2 om natten.

Alt fungerer hos MIXX Travel
Alt fungerer hos MIXX Travel - Kan varmt anbefale at rejse med dem :-)
Super god service :-)

Rubi Platinum Hotel
Fantastisk hotel med høj service.
Vi bestilte denne gang havudsigt, fordi der er nogen bilstøj fra hovedvejen til den anden side.
MEN, vi fik i stedet technomusik til midnat fra forskellige steder. Det var meget generende, selvom vi elsker GOD musik.
Så jeg kunne tænke mig, at I bringer musikstøjen videre til hotellet.
Man kan stå og høre musik fra 3 steder på en gang.
DET er ikke hensigtsmæssigt!

Antwort von Mixx Travel
Olimme Kleopatra Life hotellissa ja oli…
Olimme Kleopatra Life hotellissa ja oli hyvä hotelli. Ruoka hyvää ja sitä oli paljon. Mahtava henkilökunta. Siistit huoneet. Lentokone ahdas, mutta muuten kuljetukset toimi hienosti. Varmasti tulemme uudestaan.

Antwort von Mixx Travel
Hotel Viking i Tyrkiet i byen Kemer.
Hotel Viking i Tyrkiet i byen Kemer.
Vi kom desværre til hotellet hvor der var kommet ca. 200 pige/drenge fodboldspillere samt trænere. Meget larm på hele hotellet og flere nætter var der først ro kl. 02.00 - Øv. Nå de rejste torsdag - dejligt. Men Men. Fredag kom der 200 nye fodboldspillere- de var dog mere under opsigt af deres trænere men meget uro, dog ikke til senere end 23.30. Hotellet var nogenlunde men Max 3 stjerner. Maden meget ensformig men bedre fra søndag aften og mandagen inden vi rejste.
Drinks var Gin - Vodka og Rakkie ellers skulle du betale 8 Euro pr. drinks - ej godt men øllet var fint.

Hotel Sayanora gode anbefalinger
Sayanora ligger perfekt i forhold til by og strand. Gammel og slidt, men rent overalt. Personalets service er helt i top. Passer fint til voksne, men nærmest ingen fasiliteter til børn.

Dejligt hotel og beliggenhed
Hotellets beliggenhed lige ud til strand er helt i top. Skøn udsigt over strand og hav, hvis man har værelse mod havet.
meget hjælpsomme og servicemindede personaler.
Tilpas lille hotel til at man føler sig hjemme og godt tilpas.
God seng og fint værelse. Pænt, rent, enkelt.
man har både by og hav lige udenfor døren! jeg vil gerne dertil igen.

Lento ajallaan
Lento ajallaan, kone ahdas mutta ok. Alanyassa yhteiskuljetus antalayaan yöllä jonka aika kauhea ukkosmyrsky. Bussissa juoppopariskunta vyöryi ja huusi koko matkan. Aivan kauhea. Perillä hotelli Mary, joka täydellinen.

Alanyassa Kleopatra Arsi hotelli
Olimme pari viikkoa Alanyassa Kleopatra Arsi hotellissa. Hotelli hyvä, henkilökunta loistava. ruoka ja palvelu erinomaista.
Lentokenttäkuljetus Antaliasta hotelliin oli hakusessa. Kukaan ei ilmoittanut mihin mennä ja kuka hakee? Aktiivisesti kyselin ja lopulta löytyi bussi joka vei hotelliin. varatut hamamit pakotti soittamaan Suomeen ja selvittämään minne mennään. lopulta opas selvitti hamam ja lähtöpäivän asiat.

Lentokenttäkuljetukset !!!
Hei, olin nyt toistakertaa Mixx:n matkalla Alanyassa.
Molemmat on mennyt hyvin, hotellit on ollut hyviä.
MAY FLOWER ja CLUB SIDAR, molemmat ovat siistejä apartamentos hotelleja.
Ainoa todella ikävä asia oli lentokenttäkuljetukset, molempiin suuntiin. Kuljettajat ei tienneet mihin mennä ja mistä hakea matkalaiset. Huonosti nukutun yön tai iltalennon jälkeen ylimääräinen 1-2 tuntia pikkubussissa tuntui todella ikävältä.
Edes navigaattori ei auttanut kuljettajia löytämään perille !!!

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.