Mixx Travel Bewertungen

1.932
TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måtte betale for alt på nytt igjen, fikk vite at dem var konkurs når vi landet i Antalya. Også veldig skeptisk til at eieren av mixx travel er venn med flere andre byråers eiere som spesialiserer seg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reste till Turkiet och valde all inclusive hotel cleopatra arsi.maten var fruktansvärd, vi fick äta ute varje dag. Nästan ingen dryck ingick. Läckage från handfatet i badrummet så blött golv hela tide... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Otimme äkkilähdön Mixx travelin kautta ja täytyy sanoa että kaikki hoitui enemmin ku hyvin. Hotelli Sandy Suites, oli parempi kun mitä kuvista ymmärsin. Rauhallinen ja helppo sijainti kun bussit ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta jag varit med om någonsin! Bokade en resa och de drog pengar från mitt konto men fick aldrig biljetterna, och när jag fick tillbaka pengarna några dagar efter så tänkte jag boka samma resa ige... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseveranstalter
  2. Flugticketagentur
  3. Familienhotel
  4. Luxushotel
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..

Kontaktinformationen

(1.932)

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er altid glade for at rejse med mixx…

Vi er altid glade for at rejse med mixx travel får altid en god rejseoplevelse og rigtig god service tusind tak

5. April 2025

Hej Per

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre i altis rejser med os og at det er en god oplevelse, vi håber snart at kunne byde jer velkommen igen.

Mvh Djinna / Mixx Travel

Kaikki toimi

Kaikki toimi ihan suunnitellusti, kiitos siitä

Hei Seppo,
kiitos mukavasta palautteestasi.
Olemme tosi iloisia, että kaikki sujui niin kuin pitikin. Toivottavasti nähdään taas pian.
Hyvää kevättä.

Fint hotell

Fint hotell, rent, bra mat och trevlig personal. Transvertiden var dock för lång.

Hej Ramona,

Tack för din feedback, den är viktig för oss.

Det glädjer oss att hotellet levde upp till era förväntingar. Både med städning och maten, samt bra service.

Dock tråkigt att transfertiden var för lång.

Vi önskar er en trevlig dag!

Med vänliga hälsningar,
Linus - Mixx Travel

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte for nylig en rejse gennem…

Jeg bestilte for nylig en rejse gennem Mixxtravel og havde en god oplevelse samlet set. Bookingprocessen var nem, og personalet var hjælpsomt og hurtig til at svare på spørgsmål. Hotellet og transferen levede op til beskrivelsen, og alt forløb som planlagt. Jeg kan anbefale Mixxtravel til andre, der søger en prisvenlig og velorganiseret ferie.

Kære Muhsin,

Tak for din anmeldelse af os, den sætter vi pris på!

Vi er glade for at du har været tilfreds og fået den hjælp som du ønskede da du var afsted med os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Denise - Mixx Travel.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bokning och betalning via Mixxtrav gick helt utan problem.

Bokning och betalning via Mixxtravel gick bra. Transfer mellan Antalya och Alanya var lite mindre bra, speciellt med tanke på hur dem lokala förarna beter sig i trafiken. Knappt något fel ett resebolag kan åtgärda, tillhör mentaliteten hos Turkarna att köra såhär, skulle jag säga.
Boende i Grand Alisa hotell i Alanya: rummet ok, stort och ljust, hygien i rummet och badrummet ok, sängar sisådär, sängkläder underkända.
Personalen för det mesta trevlig och tillmötesgående, varning för restaurangchefen (glömt hans namn) som rekommenderar en klädaffär ("Lion shop" eller dyl) av hans kompis eller bror vilken kan lite svenska. Killen är en riktig bedragare, köp ingenting hos honom. Avböj rekommendation helt enkelt. Självklart har jag meddelat hotellets manager om detta.
Maten var inte dålig men inte alls imponerande (kanske ändå rimlig för priset man betalar). Ölen är utspädd och vitt vin bör man undvika.
Aktiviteter i hotellet fanns inte, vatten i poolen var kallt under hela vecka (16).
Sammanfattningsvis: Mixx Travel kan rekommenderas för resor till Turkiet, ovannämnda hotellet bör undvikas.

17. April 2025

Hej Adil,

Tack för din feedback den är viktig för oss.

Det är tråkigt att hotellet inte riktigt levde upp till era förväntningar. Men tack för att ni rekommenderar oss.

Vi önskar er en trevlig dag!

Mvh,
Linus - Mixx Travel

Nemt og overskueligt

Kan virkelig anbefale Mixx Travel. Vi var 2 piger afsted i Alanya og da vi havde nogle problemer med rejsen ringede vi til Mixx travel som hjalp os så fint. Virkelig nemt og overskueligt at rejse med dem

14. April 2025

Kære Julie,

Tak for din anmeldelse af os, den sætter vi pris på!

Vi er glade for at i har været tilfredse og fået den hjælp som i ønskede da i var afsted med os.

Vi håber at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Sabina - Mixx Travel.

Svarer raskt!!!

Svarer raskt, tilgjengelige, punktlige og presise.

11. April 2025

Hei Didar!

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på!

Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen hos oss igjen!

Med vennlig hilsen
Marie - Mixx Travel

Maden var ensformig

Havde en god rejse med Mixx travel igen til Kemer i Tyrkiet, lidt vanskeligere at finde rundt i Terminal 2 i lufthavnen. men ellers ok fra os

VH. Inger og Bjarne

6. April 2025

Kære Inger og Bjarne,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for at høre at I havde en god rejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

waterside spa sidessa loistava mininki …

waterside spa sidessa loistava mininki toivomus oli antalyaan saman hintaisia hotelleja

16. April 2025

Hei Jukka,

kiitos palautteestasi.

Mahtavaa kuulla, että viihdyitte Waterside Resort & Spa -hotellissa Sidessä.
Hyvää kevättä ja tervetuloa matkalle kanssamme uudelleen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt var galt på hotellet

Alt var galt på hotellet. Vi fik madforgiftning på vores all inklusive hotel, og der var flere end bare os, da vi var af sted. Vores hotelværelse blev ikke rengjort, og der var huller i væggene. Vi kunne ikke være ved poolen, så vi var nødt til at betale for at ligge ved en anden pool eller strand hver dag, samt gå ud at spise. Det er nogle af de få ting som vi oplevede…
Den eneste løsning fra MixxTravels side var at tilbyde os et andet hotel mod mere betaling.
Jeg kan på ingen måde anbefale MixxTravels, og jeg ville ønske jeg havde vist noget mere om dem inden jeg bestilte min rejse, ellers havde jeg helt klart valgt et andet rejsebureau!

22. Juli 2024

Kære Cecili,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at læse om jeres oplevelse med en af vores hoteller. Det er selvfølgelig meget beklageligt, men vi kan desværre ikke gå nærmere ind i sager her på trustpilot.

Du kan sende en klage til vores reklamations afdeling som vil kiggere nærmere på jeres oplevelse.

De kan kontaktes på følgende mail: reklamation@mixxtravel.dk

Sabina // Mixx Travel

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efterladt kl. 2 nat uden transfere

Efterladt kl. 2 om natten i lufthavnen uden transferen.

Fredag morgen kl.3 måtte vi selv finde en taxa til 80 euro.

Da vi ringede til Mixx travel,  sagde de at de havde ringet mig op en gang på afrejsedagen, fra et udenlandsk nummer jeg anså som spam. Og så havde de Sendt en besked på Whatsapp. Det har jeg slet ikke. Jeg havde regnet med at hvis der var noget vigtigt on rejsen så ville jeg få en mail eller en sms.

MIXX Travel mente da at det var min egen skyld at jeg bare fulgte skiltet i lufthavnen og gik til en tom skranke 23.

Vi har heller ikke mødt nogen guid. Eller hørt fra dem.

Hotellet er fint og maden er god.

Vh. Claus Malling

Håber Mixx Travel får rettet op på dette så ingen fremover efterlades i en lufthavn kl.2 om natten.

11. April 2025

Kære Claus,

Tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig meget beklageligt at du har haft problemer med vores transfer.

Du kan sende en klage til vores reklamations afdeling. De kan kontaktes på følgende mail: reklamation@mixxtravel.dk

Vi håber at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel i fremtiden.

Sabina

Alt fungerer hos MIXX Travel

Alt fungerer hos MIXX Travel - Kan varmt anbefale at rejse med dem :-)

Super god service :-)

5. April 2025

Kære Tina,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for at høre at I kan anbefale os som rejseselskab!

Rubi Platinum Hotel

Fantastisk hotel med høj service.
Vi bestilte denne gang havudsigt, fordi der er nogen bilstøj fra hovedvejen til den anden side.
MEN, vi fik i stedet technomusik til midnat fra forskellige steder. Det var meget generende, selvom vi elsker GOD musik.
Så jeg kunne tænke mig, at I bringer musikstøjen videre til hotellet.
Man kan stå og høre musik fra 3 steder på en gang.
DET er ikke hensigtsmæssigt!

Kære Frank,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Dejligt at læse I overordnet var tilfredse med jeres rejse og hotel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olimme Kleopatra Life hotellissa ja oli…

Olimme Kleopatra Life hotellissa ja oli hyvä hotelli. Ruoka hyvää ja sitä oli paljon. Mahtava henkilökunta. Siistit huoneet. Lentokone ahdas, mutta muuten kuljetukset toimi hienosti. Varmasti tulemme uudestaan.

13. April 2025

Hei Hanna,

kiitos mukavasta palautteestasi.

Ihanaa kuulla, että lomasi Kleopatra Life -hotellissa oli onnistunut ja että ruoka, huoneet ja henkilökunta tekivät vaikutuksen.
Hienoa myös, että kuljetukset toimivat sujuvasti.
Hyvää kevättä ja tervetuloa uudestaan.

Maarit-Mixx Travel

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hotel Viking i Tyrkiet i byen Kemer.

Hotel Viking i Tyrkiet i byen Kemer.
Vi kom desværre til hotellet hvor der var kommet ca. 200 pige/drenge fodboldspillere samt trænere. Meget larm på hele hotellet og flere nætter var der først ro kl. 02.00 - Øv. Nå de rejste torsdag - dejligt. Men Men. Fredag kom der 200 nye fodboldspillere- de var dog mere under opsigt af deres trænere men meget uro, dog ikke til senere end 23.30. Hotellet var nogenlunde men Max 3 stjerner. Maden meget ensformig men bedre fra søndag aften og mandagen inden vi rejste.
Drinks var Gin - Vodka og Rakkie ellers skulle du betale 8 Euro pr. drinks - ej godt men øllet var fint.

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Det lyder uheldigt at jeres ophold ramte ind i nogle urolige gæster. Det kan desværre ske på større hoteller med mange gæster.

Vi Håber at kunne byde dig velkommen hos os igen.

Hotel Sayanora gode anbefalinger

Sayanora ligger perfekt i forhold til by og strand. Gammel og slidt, men rent overalt. Personalets service er helt i top. Passer fint til voksne, men nærmest ingen fasiliteter til børn.

Kære Orla,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi håber at kunne byde dig velkommen hos os igen, om det skal være på Sayanora Hotel eller en af vores mange andre.

Dejligt hotel og beliggenhed

Hotellets beliggenhed lige ud til strand er helt i top. Skøn udsigt over strand og hav, hvis man har værelse mod havet.
meget hjælpsomme og servicemindede personaler.
Tilpas lille hotel til at man føler sig hjemme og godt tilpas.
God seng og fint værelse. Pænt, rent, enkelt.
man har både by og hav lige udenfor døren! jeg vil gerne dertil igen.

7. April 2025

Kære Maria,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Det lyder som et rigtig hyggeligt hotel du har været på.

Lento ajallaan

Lento ajallaan, kone ahdas mutta ok. Alanyassa yhteiskuljetus antalayaan yöllä jonka aika kauhea ukkosmyrsky. Bussissa juoppopariskunta vyöryi ja huusi koko matkan. Aivan kauhea. Perillä hotelli Mary, joka täydellinen.

7. April 2025

Hei Jari,
Kiitos paljon, että jaoit kokemuksesi kanssamme.
Hienoa kuulla, että lento sujui aikataulussa ja että hotellivalinta osui nappiin – Mary-hotelli saa varmasti iloiset terveiset teiltä!
Hyvää kevättä ja tervetuloa matkalle kanssamme uudestaan.

Alanyassa Kleopatra Arsi hotelli

Olimme pari viikkoa Alanyassa Kleopatra Arsi hotellissa. Hotelli hyvä, henkilökunta loistava. ruoka ja palvelu erinomaista.
Lentokenttäkuljetus Antaliasta hotelliin oli hakusessa. Kukaan ei ilmoittanut mihin mennä ja kuka hakee? Aktiivisesti kyselin ja lopulta löytyi bussi joka vei hotelliin. varatut hamamit pakotti soittamaan Suomeen ja selvittämään minne mennään. lopulta opas selvitti hamam ja lähtöpäivän asiat.

8. März 2025

Hei Maritta,
Kiitos paljon palautteestasi.

Mukava kuulla, että hotelli, sen henkilökunta sekä ruoka ja palvelu vastasivat odotuksia – välitämme tästä kiitokset myös hotellille.

Pahoittelemme, että lentokenttäkuljetuksen ja hamam-retken järjestelyt aiheuttivat epäselvyyttä. Välitämme palautteesi eteenpäin, jotta voimme parantaa tiedotusta ja järjestelyjä tulevaisuudessa.

Hyvää kevättä ja tervetuloa matkalle kanssamme uudestaan.

Lentokenttäkuljetukset !!!

Hei, olin nyt toistakertaa Mixx:n matkalla Alanyassa.
Molemmat on mennyt hyvin, hotellit on ollut hyviä.
MAY FLOWER ja CLUB SIDAR, molemmat ovat siistejä apartamentos hotelleja.
Ainoa todella ikävä asia oli lentokenttäkuljetukset, molempiin suuntiin. Kuljettajat ei tienneet mihin mennä ja mistä hakea matkalaiset. Huonosti nukutun yön tai iltalennon jälkeen ylimääräinen 1-2 tuntia pikkubussissa tuntui todella ikävältä.
Edes navigaattori ei auttanut kuljettajia löytämään perille !!!

29. März 2025

Hei Heikki,

Kiitos paljon palautteestasi.

Ilo kuulla, että olet jo toista kertaa matkalla kanssamme Alanyassa ja että hotellivalinnat ovat olleet onnistuneita.

Harmi, että lentokenttäkuljetukset eivät sujuneet odotetusti. Välitämme palautteesi eteenpäin, jotta voimme parantaa palveluamme ja varmistaa, että kuljettajilla on jatkossa selkeämpi reittisuunnitelma.

Toivottavasti pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi jälleen uudelle matkalle.

Hyvää kevättä.

Kirsi-Mixx Travel

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr