Mixx Travel Bewertungen

1.932
TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måtte betale for alt på nytt igjen, fikk vite at dem var konkurs når vi landet i Antalya. Også veldig skeptisk til at eieren av mixx travel er venn med flere andre byråers eiere som spesialiserer seg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reste till Turkiet och valde all inclusive hotel cleopatra arsi.maten var fruktansvärd, vi fick äta ute varje dag. Nästan ingen dryck ingick. Läckage från handfatet i badrummet så blött golv hela tide... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Otimme äkkilähdön Mixx travelin kautta ja täytyy sanoa että kaikki hoitui enemmin ku hyvin. Hotelli Sandy Suites, oli parempi kun mitä kuvista ymmärsin. Rauhallinen ja helppo sijainti kun bussit ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta jag varit med om någonsin! Bokade en resa och de drog pengar från mitt konto men fick aldrig biljetterna, och när jag fick tillbaka pengarna några dagar efter så tänkte jag boka samma resa ige... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseveranstalter
  2. Flugticketagentur
  3. Familienhotel
  4. Luxushotel
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..

Kontaktinformationen

(1.932)

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Olimme ensimmäistä kertaa MixxTravelin…

Olimme ensimmäistä kertaa MixxTravelin matkalla Kreetan Kalamakissa.
Lämmin suositus Sandy Suites'sta, oli siisti ja rauhallinen apartment/hotelli.
Opas Kaisa'lta saimme wa:lla helposti tietoja ja vinkkejä paikallisbussikuljetuksista.
Lennot ja lentokenttäkuljetukset toimivat moitteetta.
Ainoa miinus oli että itse ei pystynyt tekemään lähtöselvityksiä etukäteen. En löytänyt Mixxiltä ohjeita eikä Norwegian tuntenut meitä samalla varausnumerolla jonka saimme Mixxiltä.

10. Mai 2025

Hei Berit,

Kiitos, että jaoit kokemuksesi.

Ihana kuulla, että viihdyitte Sandy Suitesissa ja että saitte hyödyllisiä vinkkejä oppaaltamme Kaisalta. Lentokenttäkuljetukset ja lennot sujuivat myös hyvin – mahtavaa.

Pahoittelemme kuitenkin lähtöselvitykseen liittynyttä epäselvyyttä. Välitämme palautteesi eteenpäin, jotta voimme selkeyttää ohjeistusta jatkossa.

Tervetuloa uudestaan.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kaikki toimi hyvin.Lentokenttä kuljetus…

Kaikki toimi hyvin.Lentokenttä kuljetus oli ajallaan hakemassa.Paluumatkalla opas saatteli lentokentällä kaikki myös turvatarkastuksen läpi.
Ainoa miinus oli Menomatkalla bussin löytymisen hankaluus.Useampi muukin pyöri kentällä ja yritti löytää bussia ja mistään ei löytynyt kylttiä tai muuta infoa.

6. Mai 2025

Hei EK,

Kiitos palautteestasi.

Hienoa kuulla, että kaikki sujui hyvin, ja että olit tyytyväinen kuljetuksiinkin.

Pahoittelemme, että menomatkalla bussin löytäminen oli haastavaa – välitämme palautteesi eteenpäin, jotta voimme parantaa opastusta jatkossa.

Kiitos kun jaoit kokemuksesi ja tervetuloa uudestaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt har været så godt fra start til…

Alt har været så godt fra start til slut.

8. Mai 2025

Hej Mia

Tak for din anmeldelse af os, den er vi meget glad for!

Vi håber vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang.

Mvh Denise /Mixx Travel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores bekymringer blev gjort til skamme

Vores bekymringer blev gjort til skamme... alt forløb uproblematisk, og der var god service fra Mixx Travel de par gange vi havde brug for at kontakte dem med spørgsmål til vores rejse.
God information både før og under vores rejse.
Hotellet Club Nena i Tyrkiet var angivet med 5 stjerner.. det levede det ikke helt op til, men det leverede hvad man kan forvente af et all inclusive familiehotel.

4. Mai 2025

Hej Lone

Tak for din anmeldelse af os, den er vi meget glade for!

Dejligt at læse i har fået god service under hele jeres forløb hos Mixx Travel og vi håber da vi kan byde jer velkommen en anden god gang.

Vi rejste til Dimond Hill i Tyrkiet

Vi rejste til Dimond Hill i Tyrkiet. I den uge vi var der fik vi hverken gjort ren , skiftet håndklæder eller fik toiletpapir. Og selv om vi henvendte os flere gange og vi kunne se de andre gæster fik gjort rent osv… var der ingen hjælp at hente. Så vi måtte selv til den lokale købmand og købe toiletpapir til sidst. Så det var en halv klam oplevelse. Kan ihvertfald ikke anbefales til andre. Det er den ringeste hotel vi har boet på i Tyrkiet og lever slet ikke op til de 5 stjerner de skriver de har.

8. Mai 2025

Hej Britta

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af det i har oplevet på hotellet, nu kan jeg ikke læse det udfra jeres opslag men man kan altid kontakte vores guider hvis der er noget som ikke er som det skal være på hotellet og så kunne de have hjulpet jer.

Vi håber dog vi kan byde jer velkommen til Mixx Travel en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft den skønneste ferie

4. Mai 2025

Hej Christine

Tak for din anmeldelse af os, den er vi meget glade for!

Og vi er glade for at høre i har haft en dejlg ferie og vi håber vi snart kan byde jer velkommen hos Mixx Travel igen.

Sopii vähän vanhemmilekin

Hyvä loma näin kielitaidotmalle hyvin pärjäsin ja tulin ymmäretyksi vaikka matka opasta en edes tavannutkaan suosittelen RamirJoy Hotellia muillekin

Hei Anne,

Kiitos paljon palautteestasi. Hienoa kuulla, että lomasi Ramira Joy-hotellissa sujui mukavasti ja että pärjäsit hyvin ilman opasta.

Kiitos, että haluat suositella hotellia myös muille – toivottavasti näemme sinut pian uudelleen matkalla kanssamme.

Suosittelen

3-10.5.2025

May Flower hotelli hyvällä paikalla, siisti ja ystävällinen henkilökunta. Siivoojat tekivät loistavaa työtä, kiitos heille.
Corner kahvila-ravintolassa maukas ruoka ja mukavat tarjoilijat.
Allas-alue rauhallinen ja viihtyisä.
Ainut asia jos jostain valittaa on väli-ovi toiseen huoneeseen josta kuului aika-ajoin keskustelua sekä musiikkia...
Kuskit löysivät perille moitteettomasti molempiin suuntiin.
Oli ensimmäinen matka mixx travellilla, mutta ei varmaan viimeinen.

Hei Minna,

Kiitos paljon mukavasta palautteestasi. Mahtavaa kuulla, että lomasi May Flower -hotellissa sujui mukavasti ja että pidit sekä hotellin sijainnista että palveluista.

Välitämme kiitokset siivoojille ja Corner-kahvilan henkilökunnalle. Ihana kuulla, että ensimmäinen matkasi Mixx Travelin kanssa onnistui hyvin – toivottavasti näemme sinut pian uudelleen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har rejst med mixxtravel flere…

Vi har rejst med mixxtravel flere gange, og har altid været fuldt tilfredse. Kundeservice har været k top, og hotellerne har altid levet op til vores forventninger. Så vi vil fortsat bruge mixxtravel som vores rejsearrangører. Tak for altid nogen gode og uforglemmelige ferieminder.

Hej Tonie

Tak for din anmeldelse af os, den er vi meget glad for!

Vi håber vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I er rigtig god til at give…

I er rigtig god til at give informationer

Hej Connie

Tak for din anmeldelse af os, den er vi meget glade for!

Og håber vi snart kan byde dig velkommen hos Mixx Travel igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lake and River Hotel

Lake and River Hotel , har intet med at gøre 5 stjerner , max 3 de kan få og ikke mere . Receptionen snakker dårligt engelsk og er ikke venlige . Hoteller trænger til renovering , vores værelse var ikke helt klar til os . Gulv var beskidt , masser hår og andre "genstande" efter tidlige gæster . AC piver som slidte bremseklodser . Selve poolen var ok , rutsjebanen osv. Minibar var aldrig genopfyldt , vi har sørget for det selv . Maden er kedelig og ens hverdagen , masser af grøntsager tilberedt i forskellige måder , næsten ingen kød , når er fisk som laks til aftensmad er kæmpe kø foran restaurant, hvis man er ikke hurtigt nok få man ikke det da antal af "bedre mad" er begrænset . Animation for mindre fungerer næsten ikke . Den miniklub er åben men der kan man kun se fjernsyn eller tegne . På Hotellet næsten alt foregå på russisk . Næste gang vælger vi ikke den Hotel i Tyrkiet.

Tak for din anmeldelse

Vi er da super kede af hotellet ikke levede op til de 5 stjerner som de har, vi håber dog i kontaktede vores guider på ferien, så de kunne tjekke om på de fejl og mangler der var så de kan blive rettet.

Vi kan dog ikke køre så meget her via Trustpilot, men vi håber da trods alt vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang.

Varattiin pelkät lennot Kreetalle

Varattiin pelkät lennot Kreetalle. Hinta oli edullisempi kuin suoraan Norwegianin kautta ja varaus sujui moitteitta. Käytämme varmasti tulevaisuudessa myös.

Hei Jannet,

Mahtavaa, että löysitte edulliset lennot kauttamme ja että varaus meni mutkitta.
Toivottavasti saamme toivottaa sinut pian uudelleen tervetulleeksi matkalle kanssamme.

Hyvää alkavaa kesää.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otin pelkät lennot mixx travelin…

Otin pelkät lennot mixx travelin kautta. Varaaminen oli helppoa ja nopeaa. Matka sujui mutkitta.

26. April 2025

Hei Suvi,

Ihana kuulla, että varaus sujui helposti ja matka meni hyvin. Kiitos, että valitsit Mixx Travelin – toivottavasti näemme sinut taas pian matkalla kanssamme.

Hyvää alkavaa kesää.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej rejser aldrig med mixx travel

Hej

Vi har prøvet at få hjælp via mixx travel Danmark, det kunne ikke lade sig gøre.

1. Vi kommer til et hotel fyldt med børn. Har ønsket voksnehotel.
2. Vi skulle betale ekstra for saftyboks leje.

3. VI har pøvet at få en guide forbi vores hotel i side umuligt

4.Efter 2 dage kan vi ikke få drinks mere på trods af all inklusive, det koster ekstra lige pludselig.

5. VI har betalt ekstra for et bedre værelse da det vi fik henvist ikke var det vi forventede
6 elevator virker ikke hele tiden på hotel...
REJS ALDRIG MED MIXX TRAVEL..

7. Mai 2025

Tak for din anmeldelse

Når du er i Tyrkiet er det vores guider som skal hjælpe vores gæster, det kan vi desværre ikke i Danmark.

I har selv booket rejsen på hjemmesiden og der har intet stået om det er et voksent hotel.

Safty boks er på de fleste hoteller en ekstra betaling og det står også på vores hjemmeside. Leje af sikkerhedsboks: Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

Guiderne har været behjælpelig via telefon og ved du er i kontakt med dem.

Du har fået importeret drikke(drinks) som normalt ikke er inkluderet i deres alm. All inclusive koncept og det hade de ikke været opmærksomme på så derfor er det ændret nu og du har stadig tilgang til alle lokalt produceret alkohol og softdrikke.

At i selv vælger at opgraderer jeres værelse er jo eget valg og derfor skal i betale for det direkte til hotellet.

At elevatoren ikke virker er selvfølgelig beklageligt og er sikker på hotellet arbejder på at få den igang igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kaikki toimi paremmin kuin hyvin

Kaikki toimi paremmin kuin hyvin, viikko Alanyassa Sun Flower-hotellissa vierähti mukavasti ja vastasi täysin odotuksiamme. Myös huonetoiveemme oli otettu ihanasti vastaan. Kehittämiskohteena menomatkan hotellikuljetus, koska kuski ei löytänyt yhteenkään hotelliin - tästä näköjään reklamoitu palautteita koko kevään ajan. Mielestäni pelkät pahoittelut eivät enää riitä.

6. Mai 2025

Hei Marita,

Kiitos paljon palautteestasi.
On hienoa kuulla, että loma Sun Flower -hotellissa sujui odotusten mukaisesti ja että huonetoiveesi oli otettu huomioon.

Olemme todella pahoillamme siitä, että hotellikuljetus ei sujunut odotetusti. Olemme olleet yhteydessä kuljetusyhtiöön palvelun parantamiseksi – tavoitteemme on varmistaa, että kaikki asiakkaamme pääsevät hotellilleen mahdollisimman sujuvasti ja vaivattomasti.

Toivottavasti saamme toivottaa sinut pian tervetulleeksi uudelleen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kom hjem fra 10 dages ferie i Side i…

Vi kom hjem fra 10 dages ferie i Side i Tyrkiet i tirsdags.... ja, vi kom hjem med nød og næppe. Vi blev hentet kl. 02.15 om natten i en lille bus som ikke havde plads til vores Airshell. Det havde bussen faktisk ikke hverken på ved ankomst til Tyrkiet eller da vi skulle hjem. Vi har trods alt betalt for transport.
Det værste var hun da vi skulle hjem. Chaufføren var træt eller fuld. Han slingrede og kørte midt på vejen og bremsede op næsten oppe i rø.... på andre. ALDRIG har jeg været så ræd for at køre i bus. Da han holdt på en rasteplads for at få en pause var der nogle der ringede på mixxtravels akut telefonen for at sige at vi ville have en ny Chauffør/bus, men de tog ikke telefonen. En fra bussen måtte sætte sig ned og snakke med Chaufføren for at holde ham vågen. Så hvis i vælger mixxtravel med transport, så er det alså ik sikkert i kommer hjem.

5. Mai 2025

Tak for din anmeldelse

Vi er utrolig kede af at læse om denne oplevelse, det er selvfølgelig ikke noget vi ønsker for vores gæster. Dog kan vi ikke gå ind i sådanna sager via Trustpilot, så jeg vil gerne bede dig sende en mail til vores reklamations afdeling på reklamation@mixxtravel.dk, så de kan tage det vidre med guider og busselvskabet.

Kemer

Olimme toisen kerran Mixx Travelin matkalla, ensimmäisellä kerralla kävimme Kreetalla ja nyt Kemerissä. Järjestelyt toimivat hyvin ja loma oli ihana. Kemeriä voi suositella, alue on siisti ja sopivan rauhallinen. Ainoa kehitysehdotus tulee paluumatkasta. Kuljetuksemme kentälle oli ajoitettu aivan turhan aikaiseksi ja odotimme pari tuntia lähtötiskin avautumista.

Hei TM,

kiitos palautteestasi ja siitä, että olet matkustanut kanssamme jo toistamiseen. Hienoa kuulla, että loma Kemerissä oli onnistunut ja että voit suositella kohdetta.

Kiitos myös palautteestasi paluukuljetuksen osalta. Ymmärrämme, että liian aikainen saapuminen lentokentälle voi tuntua turhauttavalta. Pyrimme kuitenkin aina suunnittelemaan kuljetukset ensisijaisesti siten, että varmistamme asiakkaidemme ehtivän lennolleen turvallisesti ja ajoissa – mahdolliset ruuhkat, hotellipysähdykset ja lentokentän jonotusaika huomioiden.

Toivottavasti saamme pian toivottaa sinut uudelle lomalle kanssamme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har rejst med mixx 6 gange nu og…

Jeg har rejst med mixx 6 gange nu og har været utrolig tilfreds hver gang. Vil bruge mixx næste gang også.

1. Mai 2025

Kære Karin,

Tak for din anmeldelse af os, den sætter vi pris på!

Hvor dejligt at høre at du altid rejser med os og har gjort det mange gange.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Mixx Travel på din næste ferie igen.

Med venlig hilsen,
Cindy - Mixx Travel.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hyvä halpa matkatoimisto

Kaikki toimi hyvin. Kuljetus hotellista lentokentälle tosin kesti yhtä kauan kuin lentomatka Turkista Suomeen

29. April 2025

Hei Tiina,

kiitos palautteestasi.

Mukava kuulla, että kaikki sujui hyvin. Pahoittelemme kuljetuksen kestoa ja olemme välittäneet palautteesi eteenpäin kuljetusyritykselle. Toivottavasti näemme sinut matkalla kanssamme pian uudelleen.

Hyvää kevättä.

Mycket smidig bokning

Mycket smidig bokning, kundtjänst ger snabba svar, bra lösningar, tydliga svar och förklaringar. Flyget och hotellet var wowww, alltså jag har varit i flera länder med flera andra resebolag men mixx travel gav mig bästa upplevelse i Turkiet. Tacksam för all hjälp, kommer definitivt boka med dem igen och igen framför. Man lever en gång så man ska ta rätta beslut så mycket som det går. Rekommenderar starkt mixxtravel.

25. April 2025

Hej Yasmin,

Tack för din feedback, den är viktigt för oss.

Det glädjer oss att ni är nöjda med vår service, och att är resa har levt upp till era förväntingar.

Vi önskar er en trevlig dag!

Med vänliga hälsningar,
Mixx Travel - Linus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr