Mixx Travel Bewertungen

1.932
TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måtte betale for alt på nytt igjen, fikk vite at dem var konkurs når vi landet i Antalya. Også veldig skeptisk til at eieren av mixx travel er venn med flere andre byråers eiere som spesialiserer seg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reste till Turkiet och valde all inclusive hotel cleopatra arsi.maten var fruktansvärd, vi fick äta ute varje dag. Nästan ingen dryck ingick. Läckage från handfatet i badrummet så blött golv hela tide... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Otimme äkkilähdön Mixx travelin kautta ja täytyy sanoa että kaikki hoitui enemmin ku hyvin. Hotelli Sandy Suites, oli parempi kun mitä kuvista ymmärsin. Rauhallinen ja helppo sijainti kun bussit ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta jag varit med om någonsin! Bokade en resa och de drog pengar från mitt konto men fick aldrig biljetterna, och när jag fick tillbaka pengarna några dagar efter så tänkte jag boka samma resa ige... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseveranstalter
  2. Flugticketagentur
  3. Familienhotel
  4. Luxushotel
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..

Kontaktinformationen

(1.932)

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Matka sujui suunnitellusti

Matka sujui suunnitellusti. Varaaminen ja matkustaminen oli sujuvaa

7. März 2025

Hei Anne,

Kiitos viestistäsi.

Ilo kuulla, että matkasi oli onnistunut. Toivottavasti saamme mahdollisuuden toivottaa sinut tervetulleeksi uudelleen matkalle kanssamme pian.

Mukavaa alkavaa kevättä.

Kaiki toimi sovitusti

Olemme ollet usealla mixx travel matkalla ja taas kaikki pelasi kuten oli sovittu. Lähtöselvitys ym. hoitui hyvissä ajoin. Tilattu kuljetus odotti ja vain 5 henkilöä pinenellä tilataksilla ja 1 hotelli meidän lisäksi.
Sama lähdettäessä taksi tuli n.15min ilmoitettua aiemmin ja vain yksi hotelli nouto meidän lisäksi = yht. 5henkilöä.

22. Februar 2025

Hei Erkki,

Kiitos paljon palautteestasi.

Ihana kuulla, että kaikki sujui jälleen kerran sovitusti ja matkanjärjestelyt olivat sujuvia. Olemme iloisia, että kuljetukset olivat hyvin järjestettyjä ja mukavan pienellä porukalla. Toivottavasti saamme toivottaa sinut tervetulleeksi pian uudelleen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har rejst med Mixxtravel flere gange.

Har rejst med Mixxtravel flere gange.
Har også haft kontakt med dem over mail med forskellig spørgsmål (inden afrejse)

Har kun haft gode oplevelser med dem på mine ture til Tyrkiet

13. Februar 2025

Kære Elsebet,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen hos os igen.

Maksamamme lentokenttäkuljetukset eivät…

Maksamamme lentokenttäkuljetukset eivät tulleet.
Vastassa ei ollut kukaan kun tulimme, vaimo vielä edellä kun minä jäin odottamaan matkalaukkua. Muita oltiin vastassa lapuin ja luukuilla. Vaimoni tarkasti heti kahteen kertaan asian sekä miehiltä tuloaukolla. Katsoimme vielä yhdessä kaiken mahdollisen , myös luukun 64. Missään ei tiedetty asiasta. Myös mitään viestiä emme saaneet. Olimme pakoitetut ottamaan taksin ( 45 euroa) hotelliimme.--Paluukuljetus tuli hotelliimme Siam elegace Belek vasta monen soiton jälkeen 50 minuuttia myöhässä. Meille valehdeltiin puhelimessa, että auto olisi käynyt hotellilla--mutta se oli valetta. olimme paikalla 10 min. ennen arvioitua tapaamisaikaa koko ajan hotellin pääoven edessä ja autossa olleet kertoivat, että ei käyty hotellillamme.

8. Februar 2025

Hei Peter,

kiitos viestistäsi.

Pahoittelemme suuresti kuljetuksessa tapahtunutta virhettä. Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia asian selvittämiseksi.

Hyvää alkavaa kevättä.

Maarit-Mixx Travel

Alt har fungeret

2. Februar 2025

Kære Mikael,

Tak for din fine anmeldelse sætter vi pris på!

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen hos os igen.

Sabina - Mixx Travel.

Har lige bestilt ferie

Har lige bestilt ferie - imens betalingen går igennem, modtager jeg en rabat kupon på 1500 kr, til distinationen. Ringer straks til Mixx Travel - og nej de vil ikke krediterer de 1500 kr. Nu er det 2 gang jeg prøver det. Svindel og humbug....

29. Januar 2025

Kære Bente,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Vi er kede af at læse at du ikke er tilfreds med os som firma.

Men det er sådan at når man booker via Mixx Travels hjemmeside, så acceptere man vores vilkår og derfor kan vi desværre ikke ændre i rejsen efterfølgende.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mistreated by a Mixx Travel service employee in a case of lost property during Mixx Travel arranged transport to the airport.

My family booked a trip with Mixx Travel (Swedish website) and stayed in a hotel in Antalya. At 6am on 2 November, Mixx Travel sent a small bus to pick us up and take us to the airport (we were the only passengers on the bus). I packed my headphones and winter jacket into my hand luggage (a small black suitcase). We gave our luggage to the driver, including my hand luggage. The driver took the luggage and put it in the back of the bus and stayed there for a while. When we arrived at the airport we went to the departure gate. At the departure gate I noticed that my headphones and jacket were missing. The only time the luggage was not with us was when it was with the driver.
I immediately called the Mixx Travel service number and spoke to a lady about my case. She said she would contact the driver and get back to me. When she called back and told me that there was nothing in the bus.
I explained that the only time my luggage was not with me was when the driver took it and the driver stayed at the back of the bus for a while while we were sitting on the bus waiting for him. She was very angry with me and said: "It could be you through the things in the water..." and "I can guarantee 100% that it was not our driver...". "The driver was smoking in the back of the bus. ". I don't understand why she was so angry and how she could grantee for another person.
My belongings were lost during the transport arranged by Mixx Travel. And their employee who answered the phone treated me with a very bad attitude. She is more defending someone than providing support services.

2. November 2024

Hello!

Thank you for your feedback, it is important to us.

Sorry to hear that you're not satisfied with our service. We are constantly working to improve it based on our guests' feedback as much as possible.

We wish you a pleasant day.

Best regards,
Linus - Mixx Travel

Useriøs rejseselskab

Useriøs rejseselskab

Hvis du kommer ud for et dårligt hotel eller andre klager, så skal du ikke regne med støtte fra mixx Travel. Vi er færdige med at rejse med dem. Havde en forfærdelig tur til Lake & River Side Hotel 5* Tyrkiet, og trods en seriøst klage, fik vi desværre ikke andet end ævl og direkte usandheder tilbage fra mixx Travel. 40.000 kr. smidt ud af vinduet, absolut ingen hjælp at hente😢😢 HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE REJSEBUREAU, SÅ HELLERE BETALE LIDT MERE HOS EN AF DE ANDRE

20. Januar 2025

Kære Karin,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!

Det er selvfølgelig meget beklageligt at læse at du ikke føler du har fået nogen former for hjælp fra os af.

Vi kan desværre ikke gå nærmere ind i sager her på trustpilot.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mixx travel behandler ikke din…

Mixx travel behandler ikke din henvendelse /reklamation seriøst
Mixx travel skal bruges optil 10 uger til at behandle ens reklamation ovre fejl og mangle på ens ophold
Citat:

Pkt. 9 - Reklamationer
Eventuelle reklamationer skal med henblik på eventuel afhjælpning på stedet gøres gældende overfor rejsearrangørens personale på rejsemålet snarest muligt efter, at den rejsende har opdaget manglen. Undladelse heraf kan have indflydelse på behandlingen af kravet. Dette gælder dog ikke, hvis rejsearrangøren har handlet i strid med almindelig hæderlighed eller groft uagtsomt, eller såfremt kravet skyldes skade på den rejsendes person.

Ud fra ovenstående kan vi ikke imødekomme din forventning om kompensation.

24. Oktober 2024

Kære Nikolaj,

Vi kan desværre ikke gå nærmere ind i konkrete sager her på Trustpilot.
Men jeg er selvfølgelig ked af at læse, hvis ikke du er enig i afgørelsen af din klage.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hotelværelse under al kritik og manglende svar fra mixtravel efter 10 uger!

Et hotel værelse som bestemt ikke lignede hvad Mixtravels billeder viste. Havde betalt ekstra for deluxe værelse og får et værelse som slet ikke er rengjort ved ankomst og under al kritik. Defekt køleskab, TV, komfur, glasdør til bruser som faldt af, blod på lagnet, brun plet på håndklædet. En beskidt dug fra tidligere gæster som ikke blev skiftet. Gentagende gange lovet at tingene blev bragt i orden af både hotel og guide uden der skete handling. Indsender klage efter ferie og efter 10 kontakter jeg dem mhp. Svar og får af vide at mit opkald bliver noteret så de kan rykke fra svar. Har endnu intet hørt! Synes under alt kritik at der intet er hørt efter 12 uger.

8. Oktober 2024

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Det er selvfølgelig beklageligt det i har oplevet med hotellet, samt hvis du fortsat venter på et svar på din klage.
Vi arbejder på højtryk for at få besvaret vores klager hurtigst muligt.

Hotelli Hawaii Cesar/ Sun Rise

Hotelli Hawaii Cesar…(nyk. Sun Rise…)
Alkuun oli epäselvyyksiä voucherin kanssa liittyen hotellin omistajan vaihtumiseen. Sen jälkeen kaikki on toiminut hyvin. Palvelu on ollut hotellissa loistavaa ja sää on ollut hyvä.
Hotelli näyttäisi tarvitsevan jonkin verran kunnostusta, mutta sekin työ on jo aloitettu uuden omistajan toimesta.
Yleisarvosana hyvä/kiitettävä.
Kari T

1. Januar 2025

Hei Kari,
kiitos palautteestasi.

Hienoa kuulla, että olet nauttinut ihanasta lomasta Hurghadan lämmössä! Toivotamme sinulle oikein hyvää uutta vuotta ja lämpimästi tervetuloa uudestaan.

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu kun jouduin vaihtamaan hotellia. Mixx;in toimisto sijaitsi keskeisellå paikalla. Pegasuksen kahvit saisi olla euron pari halvempia.

2. Dezember 2024

Hei Henry,

Kiitos paljon palautteestasi.

On hienoa kuulla, että hotellinvaihto sujui hyvin ja olit tyytyväinen palveluumme. Toivottavasti lomasi oli muutenkin onnistunut, ja nähdään taas seuraavalla matkalla.

Hyvää joulua.

Vælg et andet rejseselskab, hvis I ønsker bare den mindste form for service

Vi har rejst med Mixtravel i 15 år, men denne ferie var en total fiasko.

Min bedstefar, der ankom før os, havde ikke transfer arrangeret, og hans hotelværelse var ikke klart ved ankomst. Værelserne på Aqua World Belak var beskidte, og madudvalget var skuffende, ensformigt og uorganiseret.

Desuden blev der ikke booket flybilletter til min bedstefar og hans kæreste på hjemrejsen, og vi måtte kæmpe i lufthavnen i flere timer for at få dem med hjem. Hele situationen blev behandlet meget uprofessionelt, og vi var ikke klar over, om vi skulle efterlade min bedstefar, indtil 20 minutter før afgang – på det tidspunkt skulle vi selv til at booke nye billetter.

Det er uacceptabelt at behandle kunder på denne måde. Nu er der gået 6 uger, siden vi indsendte en klage, og ikke engang den har I gidet at kigge på.

Gør dig selv en tjeneste og vælg et andet rejseselskab.

6. Oktober 2024

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Det er selvfølgelig beklageligt det i har oplevet med hotellet og med flybiletterne til din bedstefar og hans kæreste.

Vælg et andet rejseselskab, hvis I ønsker bare den mindste form for service

Vi har rejst med Mixtravel i 15 år, men denne ferie var en total fiasko.

Gør dig selv en tjeneste og vælg et andet rejseselskab.

6. Oktober 2024

Kære Simon,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hotelli Arsi Enfi City Beach

Hotelli Arsi Enfi City Beach. Hotelli ei vastaa 4 tähteä mikä on esitteessä. Huone pieni sängyn ymmpäri mahtuu kävelemään vain 1 henkilö esim matkalaukku olisi varmaankin pitänyt pitää parvekkeella jonka vieressä oli moskeeja olin oneksi yksin. Lämmitys puuttui ja toisena yönä oli 16 C. Sain vasta lämpöpumpun kaukosäätimen kun valitin suomeen. Siten lattia oli hyvin kylmä. Huone oli rakenuksessa jossa ei ole hissiä. päärakennus varmaankin ok. Ruokaa oli runsaasti, hotelli hyvällä paikalla. Sää ok päivällä 14-18 Kirjoitti Jouko 72v jolla diabettis ja asma

30. November 2024

Hei Jouko,

kiitos palautteestasi.

Harmi, että hotellissa oli ongelmia mutta hyvä, että ne selvisivät ja saatoit jatkaa lomaasi mukavimmassa merkeissä.

Mukavaa joulunodotusta sinulle ja tervetuloa uudestaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ferie har været god som altid med mix…

Ferie har været god som altid med mix Travelocity men fly selskabet sun express vil jeg aldrig rejse med igen dårligt information da vi måtte lande i ixmir på grund af brand i et russisk fly i antalya lufthavn vi fik ikke noget information vi vente i 12 timer og de to det fly vi rejse med til nogle tyske turister og fly til antalya og vores kuffert var med

30. November 2024

Kære Bertel,

Tak for jeres fine anmeldelse, den sætter vi pris på!

Det er selvfølgelige meget beklageligt at der har været en problematik angående jeres flyrejse og den manglende information.

Vi håber at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Ingen hjelp

Jeg reiser 2 ganger i året og alltid brukte dere og var veldig fornøyd.
Siden det var black week tilbud så skulle jeg benytte meg av den og bestilte flybiletter via dere og la inn alt riktig og rabattkode og gikk til betaling.Etter betaling så jeg at jeg fikk ikke rabatten og ringte dere med en gang men det var stengt.
Ringte idag med en gang dere åpnet klokken 09.00 og fortalte det som har skjedd og da fikk jeg svaret med en gang vi kan ikke gjøre noe det er forsent du har betalt .
Prøvde å forklare at meningen med å bestille var jo black week tilbudet og at jeg er fast kunde .
Svaret var det samne vi kan ikje gjøre noe og vi har mange gjester vi kan ikke hjelpe alle.
Alle kan gjøre feil men hvis dere hadde gjort samne feilen så hadde dere rettet opp med en gang uten noen problem.
Det var veldig dårlig gjort av dere å behandle meg på denne måten.
Aldri mer jeg kommer til å bruke dere og anbefale dere videre til noen.
Så pass på dere andre også bestiller dere og gjør en feil så etter betaling sitter dere som kunde fast.
Jeg ringte andre reisebyrå og fortalte om situsjonen og der var det ikke noen problem .

26. November 2024

Hei!

Takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på!

Dessverre kan vi ikke legge til rabattkoder etter at bestillingen er fullført, depositumet er betalt, og reisevilkårene er akseptert.

Siden du har akseptert våre vilkår, har du også har akseptert den angitte prisen.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen
Mixx Travel - Marie

Vi var med Mixxtravel i Tyrkiet Alanya

Vi var med Mixxtravel i Tyrkiet Alanya. egentlig en fin tur og fin service MEEEEN vores kuffert var smadderet fra Billund til Antalya lufthavn.

Jeg er klar over at det er flyselskabets ansvar men jeg sendte en mail om den ødelagte kuffert til Mixxttravel og har intet hørt hvilket jeg ikke synes er ok

4. November 2024

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!

Vi er kede af at læse at jeres kuffert blev ødelagt på flyturen.

Vi har desværre ikke modtaget din email.

Vores email er: info@mixxtravel.dk.

Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden god gang.

Sabina - Mixx Travel.

Alanya, Turkki, Arabella World

Vielä tuosta Turkin reissusta (Alanya, lokakuu) eriteltynä mikä onnistui ja mikä meni pieleen nimenomaan Mixxtravelin toiminnassa.

Hyvää:
1. Lentolippujen ja varausten kanssa ei ollut mitään ongelmia
2. Matka oli kohtuullisen edullinen
3. Lentokentällä ja matkalla hotellille mukana oli avulias opas, joka puhui myös Suomea
4. Korvaava huone paremmasta hotellista järjestyi tarvittaessa (tosin sitä sai odottaa seuraavaan päivään ja siirtymän jouduin maksamaan itse, vaikka siirron tarve johtui puhtaasti hotellista)

Huonoa:
1. Hotelli alitti kaikki odotukseni, paljon parempaa odotin kaikin puolin. En ymmärrä miksi Mixxtravel toimii missään yhteistyössä läpeensä epärehellisen Arabella World hotelin kanssa, herättää vähän epäilyksiä.
2. Pyysin Mixxtravelilta apua kun tulin hotellin toimesta huijatuksi. Asettuivat hotellin puolelle, vaikka hotellin väki valehteli asiassa todella törkeästi ja lisäksi solvasivat minua.
3. Hotellipäällikön kaveri kävi hotellin aulassa väkivaltaisesti päälleni, eikä vieressä seissyt Mixxtravelin opas tehnyt yhtään mitään, katseli vain. Käskin soittaa poliisin mutta ei soittanut kuitenkaan, katseli vain!
4. Vastaukset asiasta tehtyyn reklamaatioon sivuutettiin täysin vedoten valheellisiin tietoihin. Mistään ei kyllä viitsi Mixxtravel ottaa vastuuta vaan kaikkeen etsitään joku muu syyllinen, hyvin usein asiakas itse.

Sekä juridisesti että moraalisesti Mixxtravel olisi velvoitettu maksamaan minulle edes jotain korvauksia pieleen menneestä matkasta, mutta turha luulo! Ei edes pahoittelua vaan ainoastaan syyllistämistä ja asioiden vääristelyä. Rahan takia en tätä tee, ihan nimellinen korvauskin kelpaisi kunhan Mixxtravel edes myöntäisi virheensä ja pahoittelisi niitä mutta sellaisen tapahtumiseen on hyvin vaikea uskoa.

Uskonkin Mixxtravelin keskittyvän toiminnassaan juuri tällaiseen. Useimmat matkathan menevät hyvin ja silloin lomamatkat ovat ihmisille onnistuneita myös Mixxtravelilla. Ero muihin matkanjärjestäjiin tulee esiin siinä kohdassa, kun matkalla tulee ongelmia, ja se ero on valtava.

Kyseisessä tilanteessa mikä tahansa muu matkanjärjestäjä auttaisi asiakasta asiassa tarvittavin keinoin. Sen sijaan Mixxtravelsin strategia on selvästi: "ei auteta ketään vaan syyllistetään asiakasta itseään". Hyvää pataa tuntuvat olevan turkkilaisten kanssa käsittääkseni, joten olisikohan sieltä kopioitu nämä perinteiset turkkilaiset arvot (röyhkeys, itsekkyys, ahneus, muiden syyttely, kyvyttömyys vastuunottoon, huonot käytöstavat) myös Mixxtravelin toimintaperiaatteisiin.

Mikäli yrityksen toiminta jatkuu samanlaisena jatkossakin, siihen tulee kyllä jonkin sortin viranomainen puuttumaan, jonka seurauksena joutuisitte toivottavasti jossain vaiheessa lopettamaan toimintamme. Suomessa on useita hyviä ja luotettavia matkanjärjestäjiäkin, pärjäisimme vallan hyvin myös ilman Mixxtravelsia, jonka todelliset arvot eivät millään kohtaa omieni kanssa.

Ottakaa matka esimerkiksi TUI:lta, Aurinkomatkoilta tai Tjäreborgilta, jos haluatte matkanjärjestäjän, johon voi luottaa ja joka osaa kantaa vastuun omista virheistään!

Ja pieni vihje Mixxtravelille: älkää nyt oikeasti viitsikö edes väittää mitään hyvästä asiakaspalvelusta, asiakaslähtöisyydestä tai muusta vastaavasta. Yhtä irvokkaan kuuloista kuin jos Hitler väittäisi olevan juutalaisten ystävä ja pasifisti. Kun kerran liikeideanne on saada turisteilta mahdollisimman paljon rahaa välittämättä oikeasti tasan yhtään siitä, saako asiakas rahoilleen kunnollista vastinetta vai ei, niin ehkä viisaampi teillä olla sitten puhumatta mitään yrityksen arvoista ja vaihtaa vaikka puheenaihetta, kun kyseisestä asiasta on puhetta.

Reklamoinut tästä kyllä olen, mutta täysin turhaan. Ilmeisesti ainoa keino saada asiassa jotain oikeutta osakseni on tehdä tästä täysin julkinen. Todennäköisesti jonain päivänä, kenties piankin, pääsen kertomaan kokemukseni Arabella World hotelista ja varsinkin Mixxtravelin toiminnasta mediassa laajemmalle kohdeyleisölle, järjestelyt asian suhteen on jo aloitettu.

Joten kiitos vaan huonosta ja epärehellisestä toiminnastanne Mixxtravel, olkoon tuleva vuosi teille rankasti tappiollinen ja johtaisi teidät lopulta konkurssiin. Se olisi oikeutta!

Sam
Finland

8. Oktober 2024

Hei Sam,

kiitos palautteestasi.

Valitettavasti emme voi kommentoida asiaasi tarkemmin täällä Trustpilotissa. Reklamaatiosi on kuitenkin käsitelty huolellisesti perustuen sekä sinun että hotellin antamiin tietoihin.

Maarit-Mixx Travel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We take a holiday in Turkey

We take a holiday in Turkey, the hotel was like in the photos and the descripton from Mixx Travel about the hotel was 100 % true, the transfer bus also on time. We had a realy nice holiday. Thanks Mixx Travel.

3. November 2024

Hello MjKro,

Thank you for your feedback, it is important for us.

It is nice to read that you enjoyed your holiday, and that the hotel was living up to your standard.

We wish you a great day, and welcome back!

Best regards,
Linus - Mixx Travel

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr