Mixx Travel Bewertungen

1.932
TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måtte betale for alt på nytt igjen, fikk vite at dem var konkurs når vi landet i Antalya. Også veldig skeptisk til at eieren av mixx travel er venn med flere andre byråers eiere som spesialiserer seg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reste till Turkiet och valde all inclusive hotel cleopatra arsi.maten var fruktansvärd, vi fick äta ute varje dag. Nästan ingen dryck ingick. Läckage från handfatet i badrummet så blött golv hela tide... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Otimme äkkilähdön Mixx travelin kautta ja täytyy sanoa että kaikki hoitui enemmin ku hyvin. Hotelli Sandy Suites, oli parempi kun mitä kuvista ymmärsin. Rauhallinen ja helppo sijainti kun bussit ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta jag varit med om någonsin! Bokade en resa och de drog pengar från mitt konto men fick aldrig biljetterna, och när jag fick tillbaka pengarna några dagar efter så tänkte jag boka samma resa ige... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseveranstalter
  2. Flugticketagentur
  3. Familienhotel
  4. Luxushotel
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..

Kontaktinformationen

(1.932)

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hotelli oli loistava ja siisti

Hotelli oli loistava ja siisti. Savk-hotelli Alanyassa. Tosin hotellissa merinäköalasta maksoimme ja työmiehet seisoivat edessämme päivisin ja meteli oli kova. Merinäköala extraa ei olisi pitänyt mielestäni maksaa, koska päivisin ei voinut parvekkeella olla.

Liian vähän jäi aikaa Antalyan kentälle. Hotellikierrokset vievät tuhottomasti aikaa. Mitenkähän niihin saisi tolkkua. Yhteinen lähtöpiste isolle autolle? Mainostaa alueittain hieman kalliimpaa kyytiä esim. Kleopatrarannalle menijät oma pikkubussi hieman kalliimpi. Ei kuitenkaan ihan yksityinen, kun se liian kallis. Painokilot katsoin epähuomiossa Norwegianin kun piti pegasus. Kiloista voisi opas kertoa tai viimeisessä viestissä muistutus tästä. En tajunnut, jotta yhtiön sivuilla on lentoyhtiöittäin kilomäärät. todella hidas lähtöselvitys ja tällainen epäselvä ilmoittelu kiloista tuo hidastusta entisestään.

1. Juni 2025

Hei Annika,

Kiitos palautteestasi.

Ihana kuulla, että lomasi Savk-hotellissa oli onnistunut.

Välitämme palautteesi hotellille melusta, jotta he voivat vastaavat tilanteet huomioida paremmin jatkossa.
Kiitos myös kuljetuksia koskevista ehdotuksistasi – viemme ne eteenpäin kuljetusyhtiölle.

Pienenä huomiona seuraavaa matkaasi ja muita matkustajia ajatellen: lentoyhtiökohtaiset matkatavaran painorajat löytyvät matkalipusta ja asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään, jos jokin asia jää epäselväksi.

Toivottavasti saamme toivottaa sinut pian uudelleen tervetulleeksi matkalle kanssamme.

Hyvää kesää.

Ystävällisin terveisin,

Maarit-Mixx Travel

Dejlig ferie

Alt kørte efter bogen. Fantastisk dejlig ferie. Rejser altid med Mixx travel 🙂

1. Juni 2025

Hej Helle

Tak for din anmeldelse

Det er vi meget glade for at høre og vi håber vi snart kan byde jer velkommen hos Mixx Travel igen :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tråkigt upplevelse

Bra på att nå men urusel när det gäller information innan och under resan.
Jag blev hänvisad till information på nätet när jag inte hade tillgång till internet i det landet som jag befann mig.
Köp inte transfer från de innan du vet hur lång tid det tar.
En 1.5 timmar transfer tog 5 timmar för oss, det är inte acceptabelt.
Väldigt besviken.

17. Mai 2025

Hej Mehrdad,

Tack för din feedback – den är mycket viktig för oss.

Gällande informationen online: upphämtningstiden för transfern finns tillgänglig där. Om du inte har tillgång till internet kan du alltid be personalen i receptionen på ditt hotell att hjälpa dig att kontakta oss. Det gick även bra att kontakta guiderna på plats – deras telefonnummer finns angivna på din biljett.

Vi beklagar att transfern inte levde upp till era förväntningar och att resan tog längre tid än ni räknat med. Transfertiden kan dock variera beroende på hur många hotell bussen behöver stanna vid för att hämta upp gäster, samt på trafikförhållandena.

Vi hoppas att ni trots detta hade en fin vistelse, och vi önskar er en fortsatt trevlig dag!

Med vänliga hälsningar,
Linus - Mixx Travel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har rejst mange gange med Mixx…

Vi har rejst mange gange med Mixx Travel til Tyrkiet senest i maj 2025, og jeg må sige der aldrig har været nogle problemer, alt er forløbet som planlagt. Så 5 stjerner herfra.

30. Mai 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at læse, tusind tak.

Vi håber vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fra starten da vi bestilte vores rejse

Fra starten da vi bestilte vores rejse, og til vi kom hjem igen, var der ingen slinger i valsen. Alt forløb fejlfrit🥳🥳🥳

22. Mai 2025

Hej John

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at høre og vi håber da også vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang :)

125 fodboldbørn på femstjernet hotel Kemer

Vi købte en all inclusive rejse til Kemer i april 2025 og boede på Viking Star Hotel (femstjernet).

Vi boede i 5 dage sammen med ca. 125 fodbolddrenge i alderen 6-12 år, der fyldte hotellet med larm i de fleste af døgnets timer, svinede hotellet til med jord og græs.

Vi kunne ikke bruge hotellets faciliteter til noget, da alt var optaget af dem.

Det var svært at føre en samtale i spisesalen. De voksne mandlige fodboldtrænere lod børnene passe sig selv.

Vi klagede til hotellets ledelse, vi bad Mixxtravels guider om et andet hotel, og vi skrev til Mixxtravel i Danmark under opholdet.

Vi har fået en kompensation på 10% af rejseudgiften, men vi føler os ikke taget seriøs hverken under eller efter rejsen.

8. April 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af at læse dette om jeres ophold, dog kan vi ikke gå ind i detaljer her på Trustpilot, hvis du ikke er tilfreds med din kompensation fra vores reklamations afdeling er det dem du skal kontakte.

Ultra All inklusive

Lake and River side - Ultra All inklusive? Absolut ikke! Der manglede alt og det der var løb de tør for! Vi brokkede os til guiden der kom på hotellet, men der skete ikke noget. Stedet er slidt og der er ikke solstole ved poolen nok, så vi kunne aldrig være ved poolen. På stranden var der heller ikke stole nok. Der var ikke kød nok til nogen af måltiderne. De løb tør for rigtig meget i baren hver dag. Personalet var helt ligeglade med at yde en service - fuldstændig forfærdeligt sted!

24. Mai 2025

Hej Jim,

Tak for din anmeldelse.

Vi kan ikke gå detaljerede ind i sager på Trustpilot. Det er selvfølgelig meget beklageligt, hvis der har været problemer med jeres hotel og det ikke har levet op til jeres forventninger.

Du er altid velkommen til at sende vores reklamations afdeling en mail hvis du er utilfreds, og ønsker at klage.

Mvh. Cindy - Mixx Travel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangel på varmt vann i på rommet

Vi hadde ikke varmt vann på hotellet. Vi klaga til dei i resepsjonen og Guidene fra 1 dag. Dei klarte ikke ordne før siste dag. Vi brukte masse tid på dette, noe som gikk utover ferien vår og til vår sønn på 12 år som ville på stranden. Vi fikk 200 Euro noe vi synest er dårlig når hele ferien vår gikk til dette. Og ken reiser på hotell der det er kun kaldt vann!

26. April 2025

Hei Wenche!

Takk for tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på!

Vi kan dessverre ikke gå nærmere inn på saken her på Trustpilot, men vi beklager at dere opplevde problemer med varmtvannet på hotellet. Det er godt å høre at du tok kontakt med guidene våre, og at dere har mottatt kompensasjon.

Dersom du ønsker å følge opp saken ytterligere, kan du ta kontakt med vår reklamasjonsavdeling.

Med vennlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne tur var 2. gang med Mixxtravel. Som første gang, har jeg absolut intet, at sætte fingre på. Billetter, indtjekning, info og fly gik som det skulle.
At hotellet var det rene Rusland,var ærgerligt, men som sådan ikke mixxtravels skyld.

20. Mai 2025

Kære Heidi,

Tak for din anmeldelse af os, den sætter vi pris på!

Vi er glade for at høre at alt forløb godt og at du alt i alt har været tilfreds med rejsen og os som rejseselskab.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Endnu rejse med MixxTravel igen til…

Endnu rejse med MixxTravel igen til Alanya, og må sige man får hvad man betaler for.
Havde købt en rejse til 4 stjernet hoteller med all inclusive til det jeg vil kalde en billig pris for 12 dage.
Man skal huske på, når man bestiller et hotel i Tyrkiet, så glæder stjernerne ikke rigtigt som i andre lande.
Har vurderet hotelle på trivisor.
Rejseselskabet har eksisteret i små 10 år.

Tænker at det lever op til nutidens selvskaber, alt foregik via iPad eller mobilen og det fungeret.

Og alt på vores rejse forløb som det skulle.

Dog var transferen fra hotellet til lufthavnen rimelig lang, da vi skulle hente gæster på mang hoteller, således vi brugte 4 timer på dette inden vi nåede lufthavnen.

2. Mai 2025

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse af os, den sætter vi pris på!

Vi er glade for at høre at alt forløb godt med jeres rejse.

Rejst med Mixtravel x flere

Rejst med Mixtravel x flere, altid nemt at booke og god service med påmindelser om bestilling af boardingkort mv.

21. Mai 2025

Hej Tina

Tak for din anmeldelse

Den er vi meget glade for og dejligt at høre alt har været let tilgang.

Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi er lige kommet hjem fra Kaila Beach…

Vi er lige kommet hjem fra Kaila Beach hotel dejligt hotel - men mixx travels guider er ikke til nogen former for hjælp og når man så kontakter kundeservice får vi besked på at guiden vil kontakte os da vi blev glemt på hotellet da vi har betalt for en udflugt igennem guiden
Skriver efterfølgende til reklamations afdelingen hvor jeg får et autosvar at de mangler folk til at besvare reklamationer så vil ikke få svar - betalte 90 euro for pågældende udflugt
Dårlig stil

15. Mai 2025

Hej

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af du oplevede problemer med vores guider, ved de gør hvad de kan for at hjælpe jer når i er på jeres ferie. Hvis i har sendt en mail til vores reklamations afdeling skal i nok få svar på jeres mail, dog er der en længere behandlingstid i øjeblikket, du skulle gerne ha modtaget en mail om det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det meste gikk galt og vi var ikke…

Det meste gikk galt og vi var ikke alene om å være misfornøyd.
Hyggelige reiseledere men behandling etter hjemkomst er ikke bra da hotell og klagen ikke tar noen form for selvkritikk og Mixx travel ikke var noe imøtekommen så er det siste gang med Mixx.

PS! legg merke til at de ikke kan gå inn på problemet her i Trustpilot og de tar heller ikke problemet på mail.

Nok en gang får jeg et svar som er helt uten betydning for en ødelagt ferie, de beklager og bortforklarer hele tiden.
Dersom dere i MIxx travel ikke kan innrømme feilen så er det bedre om dere lar være å svare.

2. September 2024

Hei Jørn!

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at reisen ikke levde opp til forventningene.

Det stemmer at vi ikke kan gå i detalj om enkeltsaker her på Trustpilot, da dette kun er for tilbakemeldinger.
Klager må håndteres grundigere gjennom guidene på reisemålet eller vår reklamasjonsavdeling etter hjemreise.

Vi tar henvendelsene på alvor, og dersom du ønsker videre behandling, anbefaler vi at du sender klagen til reklamasjonsavdelingen.

MvH

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt at bestille online…

Super nemt at bestille online rejser,nemt at komme igennem på telefonen da jeg havde nogle spørgsmål og fik fint hjælp til dette..
Har rejst mange gange med mixx travel,de får min bedste anbefaling

20. Mai 2025

Hej Anja

Tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse og vil da give de rosende ord vidre til mine kolleager :)

Og håber vi kan byde jer velkommen en anden god gang

Transfer

Boede på hotel Kaila Krisantem som var et super godt hotel, men jeres transfer fra Antalya til Alanya var under al kritik. Blev hentet kl 24 i lufthavnen og var først i obar kl 04 om morgenen, da chaufføren kørte forkert flere gange og kørte som spøgelsbilist over 1 km i forkert vejside. Totalt uforsvarligt. 😱

12. Mai 2025

Hej Connie

Tak for din anmeldelse.

Vi er da kede af denne anmeldelse, da vi har tjekket op på den her transfer og i kørte fra Antalya Lufthavn kl. 00:30 og ankom til hotellet 03:26 så det er en rejse tid på omkring 3 timer og det er ikke meget når i skulle helt til Oba. Men godt at høre hotellet dog var en godt hotel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk ferie😊 Alt var såååå godt…

Fantastisk ferie😊 Alt var såååå godt organisert. Det var første gang at vi har reist med Mixx travel.
Flyet vårt var forsinket i nesten tre timer. Jeg var redd at vi kommer til å miste transport som vi har bestilt, men nei. De har ventet på oss. Fantastisk. Mixx travel er veldig profesonelle og vi kommer til å reise med dem om igjen😊

10. Mai 2025

Hei Tanja!
Takk for tilbakemeldingen, det setter vi veldig stor pris på!

Vi er glade for å høre at dere var fornøyde med ferien!

Vi ønsker dere velkommen tilbake neste gang reisen går til en av våre spennende destinasjoner!

Med vennlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som sagt skal jeg give en

Som sagt skal jeg give en, men det er de ikke værd, de burde lave så man kan give 0. 2 dage før vi skal afsted 5 mennesker, får vi af vide at hotellet ikke er åben, de finder et nyt hvor vi vi få et værelse suite. Det ønsker vi ikke da vi er 5, så finder vi et hvor vi vil få tre lejligheder, og går så fra all inklusive, til selv at skulle købe mad, de vil tilbage betale 3100,- hvad ikke dækker all inklusive for 5 personer i 9 dage. Vi går med til det, da vi vil afsted på ferie. Vi ankommer på hotellet kl 8 tyrkisk tid, Mixx har så ikke lige fået booket værelserne, og hotellet har ingen ledige, deres guide vil så komme dagen efter, hvad ikke ændre noget her og nu. Hotellet skaffer os så to studie boliger, og så vil vi få 2 lejligheder dagen efter i stedet for tre. Det får vi ikke kompensation for, men vi får de to lejligheder. En ny gruppe på 3 kommer, og samme historie og den ene måtte skifte værelse 3 gange på en uge. Så kommer den næste gruppe på 4 personer, samme historie ingen værelser. Det begynder at lugte af økonomisk kriminalitet, da vi betaler for toværelses lejligheder, og Mixx betaler for studie værelser, i en eller tre dage, gang på gang på gang. Og kunderne får ikke pengene tilbage, for det produkt de har købt men ikke får.

5. Mai 2025

Hej Ivan

Tak for din anmeldelse.

Vi kan ikke gå detaljerede ind i sager på Trustpilot. Det er selvfølgelig meget beklageligt, hvis der har været problemer med jeres værelser ved ankomsten til hotellet!

Mvh. Cindy - Mixx Travel

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Viking hotell i kemer var rent och…

Viking hotell i kemer var rent och trevlig personal. Vi hade all inclusive och den var mycket att välja mellan.
Tyvärr krångligt att checka in på sunexpress.Fel bokningsnummer. Fick en nytt efter telefonsamtal. Samma krångel hemresa och då var kontoret stängt. Fick betala en avgift på flygplatsen pga inte vi checkade in on line.

11. Mai 2025

Hej,

Tack för din feedback, den är viktig för oss.

Det glädjer oss att hotellet levde upp till era förväntningar, både vad det gäller deras service, och maten på hotellet. Dock mindre kul, att ni haft det krångligt med Sun Express online check in.

Vi önskar er en trevlig dag!

Med vänliga hälsningar,
Linus - Mixx Travel

Alt forløb vel

Alt forløb vel. Havde bestilt transfer fra lufthavnen og fik transfer med minibar til hotellet. Fint hotel, maden var god og naturen omkring Kemer var helt fantastisk. Havde brug for guide en enkelt gang og det var super effektivt

16. Mai 2025

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse af os, den sætter vi pris på!

Vi er glade for at høre at alt forløb godt og at I har været tilfredse med jeres rejse.

Kemer, Viking Express hotelli

Kemer mukavan rauhallinen, pieni siisti paikka ja sää suosi lähes 30 asteen lämmöllä. Hotelli oli siisti, pienet huoneet, hyvät sängyt, iloinen siivooja, joka muisti aina tervehtiä ja kyseli kuulumisia. Keittiö, mikä mainittu kuvauksessa, puuttui. Yksinkertainen all inclusive, välillä osa ruuista oli loppunut. Henkilökunta oli aika hiljaista ja totista porukkaa. Torstaimarkkinat oli ihan vieressä. Hotellikuljetukset mennen tullen oli ihan best, peukku sille.

13. Mai 2025

Hei Hellsten,

Kiitos palautteestasi.

Mahtavaa kuulla, että Kemer ja kuljetukset tekivät vaikutuksen – peukku sille.

Olemme välittäneet terveisesi hotellin iloiselle siivoojalle. Harmi, että keittiö puuttui ja ruokia ei aina ollut riittävästi saatavilla. Välitämme palautteesi eteenpäin, jotta voimme parantaa palvelua.

Tervetuloa matkalle kanssamme uudelleen.

Ystävällisin terveisin,
Kirsi-Mixx Travel

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr