Måtte betale for alt på nytt igjen, fikk vite at dem var konkurs når vi landet i Antalya. Også veldig skeptisk til at eieren av mixx travel er venn med flere andre byråers eiere som spesialiserer seg... Mehr ansehen
Reste till Turkiet och valde all inclusive hotel cleopatra arsi.maten var fruktansvärd, vi fick äta ute varje dag. Nästan ingen dryck ingick. Läckage från handfatet i badrummet så blött golv hela tide... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Otimme äkkilähdön Mixx travelin kautta ja täytyy sanoa että kaikki hoitui enemmin ku hyvin. Hotelli Sandy Suites, oli parempi kun mitä kuvista ymmärsin. Rauhallinen ja helppo sijainti kun bussit ku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sämsta jag varit med om någonsin! Bokade en resa och de drog pengar från mitt konto men fick aldrig biljetterna, och när jag fick tillbaka pengarna några dagar efter så tänkte jag boka samma resa ige... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..
Kastrup Lufthavn Terminal 3 4.sal, 2770, Kastrup, Dänemark
- info@mixxtravel.dk
- www.mixxtravel.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Loistava hotelli ja luotettava opas
Loistava hotelli ja luotettava opas. Hotellin hamam myös hyvä!

Antwort von Mixx Travel
Køretur fra Antalya lufthavn i dag 21/6…
Køretur fra Antalya lufthavn i dag 21/6 kl 17 ca til hotel diamond Hill spa Resort med mixx travel
Vi sad allesammen i bussen og var mega nervøs over vores chaufførs kørsel i trafikken
Det virkede som om han var meget træt kørte meget fra side til side på vejene og var ikke agtpågivende overfor de andre bilister
Vi måtte sige noget til ham et par gange under turen da det var meget utrygt 😡😡😡 bussen var nr 216
Håber vi får en mere frisk chauffør i fremtiden tak

Dejlig ferie i Alanya
Vi rejste med Mixxtravel til Alanya i uge 25, og alt forløb lige som det skulle.
Guiderne stod i lufthavnen ved ankomst, transfer foregik i pæne Mercedes mini busser og guiderne var forbi hotellet et par gange (ikke at vi havde brug for service, men guiderne var synlige).
Kan klart anbefale Hotel Tuna apart, hvor man får meget for pengene. Store dobbeltværelser, daglig rengøring og det sødeste personale, som er der for en gøre din ferie hyggelig og uproblematisk.
Rejser gerne med Mixxtravel igen.

Sämsta hotellet!!
Sämsta hotellet!!! Det är 20 år i rad att jag åker till Alanya och alla hotell var perfekta och vi åkte hem nöjda. Men nu fattar jag inte att en sån hotell kan vara sååå dålig!!! Åk aldrig här! Det är inte bara bortkastade pengar utan att man blir förbannad och mår dåligt.(utom personalen vid reception och spa). Kille vid stranden var jobbigast.Försökte ta betalt för parasoll och stolar trots att detta ingår i vår resa???Verkligen känner oss väldigt besvikna och lite ledsna att spendera vår semester på så dålig ställe. Troligen dags att byta semesterort?

Dårligste hotel i Tyrkiet
Dette hotel tilbyder ikke engang 1 stjerne. Så synd at smide penge ud på denne ferie. Total fiasko. Hotel er ikke rent hverken på værelset eller i restauranten. Fyld med fluer og myrer. Underholdning er på russisk og man fatter ingen ting.
Vi har booket med 2 værelser idet vi ønskede vi skulle være nær børnene, vi fik 2 forskellig værelse lang fra hinanden. efter 3 dage lykkedes det at få rum vedsiden af hinanden, men rummet var fuld med myrer på sengen og gavlen, sengebord m.m. Alle taler russisk men ingen god engelsk, fatter ingentingl
Hvad skal man sige, aldrig mere Mixtravel eller Viking Park Hotel

Skrækkelig oplevelse!
Min kæreste og vores to børn på 1 og 11 år rejste med Mixx Travel til Asrin Beach Hotel i Alanya i juni 2025. Midt om natten udbrød der brand på hotellet. Røgalarmerne virkede ikke, og de måtte flygte gennem tæt røg. Min datter kastede op og røg ind og ud af bevidsthed. De blev efterfølgende alle indlagt med kulilteforgiftning.
Som pårørende i Danmark forsøgte jeg gentagne gange at få kontakt med Mixx Travel, da ingen guider havde tjekket, hvor min familie var – og de anede ikke, om min kæreste og børnene stadig befandt sig i farezonen eller ej.
Først efter flere opkald fra mig og en egen henvendelse fra min kæreste, opsøgte en guide dem EFTER hospitalsindlæggelsen. De modtog altså ingen hjælp på hospitalet.
Efterfølgende har vi forsøgt at få dialog og ansvar fra Mixx Travel – men de undviger og svarer ikke trods dokumenteret livsfare, hospitalsindlæggelse og deres samarbejde med et hotel uden gyldig licens.
Det her handler ikke bare om dårlig service – det handler om liv og sikkerhed, og et rejsebureau, der fralægger sig ansvar, selv når deres gæster er i fare.
Vi anbefaler på det kraftigste, at man tænker sig grundigt om, før man rejser med Mixx Travel.
Min kæreste var indlagt i Tyrkiet med…
Min kæreste var indlagt i Tyrkiet med hendes søster og to børn efter en voldsom hotelbrand. De fik kulilteforgiftning og modtog behandling på et tyrkisk hospital. På hospitalet var personalet ikke engelsktalende, og min kæreste var i total panik – alene og uden mulighed for at forstå, hvad der foregik.
I den situation havde de alvorligt brug for hjælp fra Mixx Travel – men ingen guider dukkede op, og bureauet tjekkede på intet tidspunkt op på min familie på trods af, at branden opstod på et af deres hoteller. Det er fuldstændig utilgiveligt.
Når man rejser med et bureau, forventer man tryghed og ansvar – men Mixx Travel svigtede totalt i en livstruende situation. Her efter hjemkomsten, vælger de stadig at fratage sig ansvaret og ignorerer os fuldstændig. Jeg kan ikke anbefale dem til nogen.
Mixx travel fralægger sig alt ansvar i en livstruende situation!!!
Jeg var med min søster og hendes børn på Asrin Beach Hotel i juni 2025, da der udbrød brand midt om natten. Røgalarmerne virkede ikke, og vi måtte flygte gennem tæt røg – med børn på armen og i ren panik.
Min niece blev alvorligt påvirket, og vi blev alle indlagt med kulilteforgiftning. Alligevel kom ingen fra Mixx Travel og hjalp – hverken under branden eller på hospitalet.
Mixx Travel ignorerer nu sagen fuldstændig, på trods af alvorlige svigt og dokumenterede tab. Jeg vil kraftigt fraråde at rejse med et selskab, der ikke tager ansvar for sine gæsters sikkerhed.

Livsfarlig oplevelse – ingen hjælp eller ansvar fra Mixx Travel
Vi rejste med Mixx Travel i juni 2025 til Asrin Beach Hotel i Alanya – et hotel, som senere viste sig at være ulovligt drevet uden gyldig licens.
Midt om natten udbrød der brand på hotellet. Røgalarmerne virkede ikke, og vi blev vækket af andre gæster, der skreg og bankede på dørene. Min familie – herunder mine to børn på 1 og 11 år – måtte flygte gennem tæt røg, og vi endte alle indlagt på hospitalet med kulilteforgiftning. Min datter gik ind og ud af bevidsthed i mine arme.
Vi kontaktede Mixx Travel straks, men ingen guider opsøgte os, hverken under eller efter branden – før min partner hjemme i Danmark ringede gentagne gange. Først efter vi blev udskrevet fra hospitalet, måtte jeg selv ringe og kræve, at nogen hjalp os videre.
Jeg har efterfølgende indsendt dokumentation for hospitalsudgifter, tabt ferie og psykiske eftervirkninger – og jeg har kun mødt tavshed og forsinkelser fra Mixx Travel.
At et rejsebureau samarbejder med ulovlige hoteller uden fungerende brandsikring, og derefter undlader at tage ansvar for sine gæster i livsfare, er uacceptabelt.
Min familie var i livsfare. Vi har lidt fysiske og psykiske følger – og Mixx Travel gør intet.
Jeg sender nu sagen videre til Pakkerejse-Ankenævnet og forbereder civil sag.
Opdatering efter Mixx travles svar på min anmeldelse:
Tak for jeres svar – men det ændrer ikke på, at I stadig ikke forholder jer til det konkrete svigt, min familie blev udsat for. Vi har dokumenteret:
• Manglende røgalarmer under hotelbrand
• Hospitalsindlæggelse pga. røgforgiftning
• En 1-årig, der gik ind og ud af bevidsthed
• Manglende hjælp fra jeres guider, før vi selv måtte ringe gentagende gange
At I endnu ikke tager ansvar – og i stedet sender skabelonsvar – er både uprofessionelt og uetisk. Denne situation handler ikke om ventetid på rapporter. Det handler om sikkerhed, ansvar og menneskelig omsorg, som I fuldstændigt har svigtet.

The staff were friendly
The staff were friendly, welcoming, and always ready to help with anything I needed. The room was clean, comfortable, and well-equipped with everything I needed for a relaxing stay.
The location was also perfect — close to the beach. One downside was that the music by the pool was a bit too loud at times

USANDSYNLIG DÅRLIG OPLEVELSE.
Til:
mixxtravel
tirs. 17. jun. kl. 09.47
LANG men fyldestgørende klage over vores ferie !!! Jeg forventer et svar fra jer, en STOR undskyldning, og gerne en erstatningsferie, pga. vores totalt ødelagte ferie !!! Jeg synes i skal droppe det hotel som hedder kleopatra ada beach hotel, som i skriver har 4 stjerner og er et lejlighedshotel !!! - Det er ikke mere end HØJST 1 stjerne værd !!
HER kommer den lange forklaring !!
Efter at være blevet hentet i lufthavnen i Antalya, blev vi sat af ved det forkerte hotel !! Vi måtte selv finde frem til vores hotel !! Da vi ankom dertil, var de direkte uvenlige. Vi fik anvist vores logi efter at have udført papirarbejdet. - Det er det mindste VÆRELSE vi nogensinde har haft på vores mange rejser rundt om i verden !!! - Det var bestemt ikke en lejlighed, og den lå direkte over køkkenet hvor de larmede og smækkede med tallerkner midt om natten, så det var umuligt at sove pga. larmen !!
Vi sov i det samme sengetøj i 7 dage, før vi selv måtte stjæle noget nyt, fordi stuepigerne ikke forstod hvad vi sagde til dem !! - Rene håndklæder fik vi heller ikke, så det endte med at der måtte komme en chef for stuepigerne, og fortælle os, at det var OS der var vanskelige, - ikke stuepigerne !! - Han kunne ikke se noget problem !!
MADEN var under AL kritik !! Jeg har spist ris og kyllingeben i 8 dage, mens vi var der !! Der var ikke meget at vælge imellem !!! - Der var kun 1 slags gummibrød som var umulig at tygge i til morgenmaden, - INGEN boller eller rundstykker !! ALLE vi har snakket med var utilfredse med det !! - Du så ikke et eneste smil !!!...............Personalet i restauranten var de sløveste vi har oplevet, og de var ligeglade !! Der var sjældent tallerkner og bestik på bordene, dugene var møgbeskidte og hullede, - det skulle du selv rende rundt og finde, eller spørge efter !!
I nævner heller ikke at vi skulle gå mere end 1 km. ad en ensrettet vej,for at komme til et busstoppested ind til Alanya !!
Hvis det er blevet jeres standard nu efter vi har rejst med jer op til flere gange, er det SIDSTE gang vi har gjort det !! - Så vil vi fraråde alle vores venner og familie at rejse med jer !!!!!!!!!!!! - En ødelagt ferie for en pensionist som har måttet spare sammen til den ferie i lang tid og som var kaotisk, er ingen spøg !!!
I skylder os en STOR undskyldning, og gerne en erstatningsferie !! Sker det ikke vil jeg gå videre med sagen !!
Jeg ser frem til at modtage jeres svar på min klage !!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwort von Mixx Travel
Sämsta jag varit med om någonsin!
Sämsta jag varit med om någonsin!
Bokade en resa och de drog pengar från mitt konto men fick aldrig biljetterna, och när jag fick tillbaka pengarna några dagar efter så tänkte jag boka samma resa igen men då fick jag inte den för samma summa utan det skulle bli några tusen kronor dyrare, men när jag ringde och berättade så blev jag väldigt otrevligt bemött och fick inte boka för samma pris igen utan det var priserna idag som gällde. Riktigt B-bolag

Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi, asiakaspalvelusta vastattiin nopeasti. Ei moittimista🙏🏻

Despina Villa Kreetalla
Kreikkalaisrouva Despinan Villa Despina oli siisti ja iso huoneisto. Talossa oli kolme huoneistoa ja Despinan oma koti. Meillä oli ihanasti uima-allaskin kokonaan omassa käytössä, kun asukkaita oli vain yhdessä asunnossa meidän lisäksi. Ainoa miinus kivassa, kauniissa talossa oli se, että huoneisto siivottiin matkan aikana tasan kerran. Tästä en pitänyt ollenkaan. Huoneiston kansiossa kerrottiin, että siivoojan olisi pitänyt käydä joka päivä tai joka toinen päivä. Mixxtravelin matka oli täysin omatoiminen, mutta emme kaivanneetkaan mitään muuta kuin lennot ja huoneiston. Jos haluaisi pakettimatkan palveluja, niitä ei ollut mitään saatavilla. Meille tämä kävi oikein hyvin.

Antwort von Mixx Travel
Kemer - beskrivelse og oplevelse passer ikke sammen🤨
Bestilte rejse online til Kemer/Tyrkiet All Inclusive på Club Marakesh Beach Hotel⭐️⭐️⭐️
Vi har oplevet all inclusive mange steder, men det her sted, bør I virkelig beskrive mere korrekt - som det virkelig er - eller tage det af som en all inclusive mulighed.
Dårlig service, mad og værelser.
Et plus er den private strand, det er så også det eneste.
Ville ønske at beskrivelse og virkelig oplevelse passede sammen.
Ta’ ik’ til Kemer med mindre du er russer og taler russisk eller tyrkisk!
Over hele hotellet var der store sproglige udfordringer med engelsk.
Vi var i Kemer 1 dag og fik hjælp af Mixxtravel til et skift til Lake&River i Side.
Selvbetalt transport til det nye sted og en merpris på 3360,- (oveni de allerede betalte 7590,-🤨)
Side blev et dejligt skift, et sted med styr på det, service, smil og et team der talte engelsk.
Rigtig ærgerlig episode, som dog fik en god udgang.

Aldrig mer dessa 8 dagar
Bodde på Grand Hotell Dering som ska vara 4 stjärnigt har bott på 2 stjärniga hotell som varit bättre detta hotell skitigt och stora brister på rummet rent uselt

Antwort von Mixx Travel
Rejse til Antalya Hotel May Flower…
Rejse til Antalya Hotel May Flower Apart
Ud rejse 29 Maj
Hjemrejse 5 Juni
Hej
Jeg ville gerne gi en meget stor klag og jers bus transport Fra lufthavn til hotellet og retur
Da vi and kommer til lufthavn ca kl 15 finder vi hurtig bussen som vi skal med
Men kommer først afsted ca 16:30 under mig lidt at der skulle gå så længe før vi kørt afsted
Da vi så kommer afsted kørt han mega dårligt og bremser hele tiden så mand faktisk bliver dårlig af og køre med ham
Slænger fra bane til bane
Ved godt at det er et andet land
men hold da op
Onsdag nat kl 00:30 skulle vi blive hente på hotellet
Han kommer for sent og holder lang oppe i den ande ende af gaden og kan faktisk ikke find ud af hvor vi bor
Det burdet de da ha styr på
Så kommer vi så enlig afsted og han skal hen til et andet hotel og samle op
Der kan han ikke find vej igen og piller meget med mobil og ringer helle tiden når han køre bus
Han kommer for sent alle steder resten af turen
Da vi selvfølge snakker med dem alle samme i bussen vi køre med
Han kører og for rødt 2 gang på tur til lufthavn
Og køre for stærkt mange gang på turen
Helt ærlig
Hvad Sker der jeg har 2 børn med på min ferie også
vi ville sko da gerne hjem alle samme i et stykke
Hvad er det for en busselskabet i lejer
Jeg har aldrig prøvet det før når jeg tar til Tyrkiet
Jeg ville gerne hvid hvordan i forholder jer til det her som rejseselskabet
Det er bar ikke i orden !!!!!!!!!!!!
Der er sendt klag på det her

Antwort von Mixx Travel
Boede på hotel Mukarnas som var et…
Boede på hotel Mukarnas som var et super godt hotel, men jeres transfer fra Antalya til Hotel var under al kritik. Startet i fly det jeg købte side plads ved vingerne betalte extra ,i lufthavnen hun river min billetter i styrke og siger at det ikke muligt jeg har betalt penge og det ikke muligt ,det vi landet i lufthavnen det ikke noget transfer som vi betalte for ventede 1 time og skul selv finde ud hvordan kommer til hotellet.Totalt uforsvarligt. 😱 Anbefaler ikke købe transfer da det er faktis billiger at tage taxi

Antwort von Mixx Travel
Vi reser ALLTID med mixtravel för att…
Vi reser ALLTID med mixtravel för att allt funkar så bra

Antwort von Mixx Travel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.