Meget utilfreds med kundeservice og levering. Har d. 9 marts 2026 bestilt en bambus dyne og pude og har fået d. 14/4- 2026 kun dynen leveret. Mangler fortsat at få leveret en pude 😡 Jeg har bå... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dårlig oplevelse. Varen når ikke frem som lovet ..Forsendelsen går i stå og ingen aner,hvor pakken er. Ingen svarer på hverken telefon eller mail igennem 11 dage . Varen bestilt 27.11. og penge tru... Mehr ansehen
Absolut ringe service. Bestilte sengetøj til en gave i september måned. Pakken nåede ikke frem før fødselsdagen - selvom jeg bestilte i god tid. Jeg har skrevet gentagne gange for at få ordren annul... Mehr ansehen
Super skuffende oplevelse! Vi fik en uspiselig pizza med svampe og ost. Svampene var vandede og papagtige, osten ligegyldig med lidt trist bismag. Vi smed den ud, hvilket vi aldrig gør med mad. P... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Miklagaard Steakhouse går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi serverer udelukkende retter, som vi selv drømmer om at spise. Alt kreeres fra bunden – altid af friske råvarer, da det giver det bedste resultat i sidste ende. Det kød du sætter tænderne i, kommer fra fritgående kvæg fra Freygaard Nordisk Naturkød. Kødet udvælges nøje ud fra marmoreringsgraden, og vi modner vores kødudskæringer i restaurantens Dry-Age skabe, som er placeret ved restaurantens indgang.
Kontaktinformationen
Frederiksborgvej 21-23, 2400, København NV, Dänemark
- 44 41 44 14
- info@miklagaardcafe.dk
- www.miklagaardcafe.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
uprofessionel service og fusker
Denne restaurent bliver absolut drevet af nogle der er så uprofessionelle. Jeg er simpelthen chokeret!
Samme oplevelse som Heena..
Idag blev mine veninder og jeg beskyldt for at stjæle deres bestik. Da vi bad om en forklaring og mere end uddybelse, gad han ikke diskutere med os. Bagefter opdager vi så, at vi på kvitteringen er blevet pålagt en et beløb mere på 1000 kr som diverse. Dvs tjeneren hæver 1000 kr mere fra kortet uden at oplyse os om dette! Da vi beder om en forklaring på dette, fortæller han at det Er pga bestikket vi har bestjålet! Og truer os med at han har det hele på video! Vi tilkalder politiet og gudskelov opdager politiet deres fup. Hvis vi aldrig havde taget sagen op og kontaktede politiet havde de aldrig returneret vores 1000 kr tilbage!
Det var første gang og sidste gang jeg træder ind i den restaurent! De er uduelige og slet ikke serviceminded. Gudskelov blev de opdaget men selv en lille undskyldning fik vi ikke, de beskyldt os for tyveri og alt i alt bestjål os for 1000 kr! Jeg vil absolut ALDRIG anbefale denne forretning til nogle! De er FUSKER i høj grad og skaber kaos kun for at snyde... tror aldrig de havde regnet med, at vi ville kontakte politiet.. Det virket som om, at lignende hændelser har de skabt førhen med andre kunder. For den tjener var meget øvet i hans replikker, men med OS gik det ikke! Det lykkedes ham ikke at beholde de 1000 kr!
Pas på jer selv og hold afstand fra denne restaurent. Den er absolut ikke kundevenlige.. find jer et andet sted. Et sted som er mere behagelig, at sidde på. Og hvis det skulle være tilfældet så betal ALDRIG regningen før i har gennemskuet kvitteringen, tag jer god tid! Det er din RET!
Beskyldt for at stjæle bestik! Uprofessionel tjener!
Samme oplevelse som Heena.
Tjeneren beskyldte os for at stjæle deres bestik, lige så snart vi betalte for regningen. Vi gav ham lov til at kigge i vores tasker, men det ville han ikke og truede os med overvågningen.
På vej hjem opdagede vi, at vi har betalt 1000 kr for noget, som vi ikke har spist. Da vi tog tilbage til stedet, fandt vi ud af, at tjeneren har opkrævet 1000 kr for bestikket. Vi tilkaldte politiet og fik vores penge tilbage, da de ikke fandt noget i overvågningen.
Obs. Vi har ligeledes betalt 267 kr for 3 stk. kage, som koster 60 kr pr. stk.
De stjæle fra deres kunder
Samme historie/anmeldelse som Heena
De burde straffes for bedrageri og falske anklager.
Har aldrig oplevet mere ydmygende oplevelse.
Ventede bare på at Ashton Kutcher skulle hoppe ud og råbe. "You got punk'd"
Tjek ALTID din kvittering! De snyder dig!
Tjek ALTID din kvittering før du forlader stedet!
Jeg var der sammen med tre veninder. Vi blev beskyldt for at stjæle bestik. Vi blev opkrævet 1000kr for bestikket i regningen, hvor der stod ‘open food’ 1000 Kr. jeg henvendte mig til tjeneren, der påstod, at han var ejeren. Han sagde, at det var for det stjålne bestik. Jeg ringede efter politiet, der så overvågningen og intet fandt. Jeg fik straks mine 1000 kr retur. Til grin sted!
Forfærdelig tjener gælder dem alle
Forfærdelig tjener gælder dem alle, besøgte stedet med familien idag d 3 november 2018, og fordi vi har 2 børn med, som er dejlig rolig og stille, SÅ BLEV VI SMIDT UD PÅ GRUND AF VI HAVDE BØRN MED🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡. Føj føj føj kan jeg bare sige, vil aldrig anbefale den til nogen og håber de aldrig får gæster... SKAM JER
DU SKAL IKKE LYVE FOR AT REDDE JERES RY.
Vi ventede i ca 10 min på bord også efter ventede vi 20 min inde ved cafeen, mens alle folk kiggede på os og vi følte os pinlig og havde vores børn som holdt ud selvom de var så små, så stop det løgn og pjat.
Så ringer man for at klage dagen efter, og gav jer besked på at vi vil tale med ledern og fortælle om vores dårlig oplevedelse, det var du Mason ligeglad med, godt være måske du kendte ham personligt, Men vi har ALDRIG nogensinde været ude for noget lign, og speciel efter vi hverken fik en undskyldning el andet, kun at vi kan rende og hoppe.

Antwort von Miklagaard
TAK for en fantastisk mad/aften
Vi har spist hos Miklagaard to gange, 1 gang hos deres steakhouse og anden gang hos deres Pizzahouse. Der er ikke noget at sætter finger på, det er helt fra den, flotte og elegante design af resturanterne til lækkert mad og meget professionelle og servicemindet tjenere.
Man kan virkelig smage, at der både er givet kærlighed til maden. Serveringen er i topklasse.
Vi mener, at Miklagaard er en michellinoplevelse.
Kan klart anbefales.
Langt den bedste burger jeg nogensinde…
Langt den bedste burger jeg nogensinde har fået i Danmark. Kan varmt anbefale stedet
professionel og utrolig god service
professionel og utrolig god service. Maden var ligeså god! kan varmt anbefales.
ALT er lækkert...
Dejlig oplevelse havde vi i dag på Miklagaard. Alt vi fik serveret var super lækkert. Det er tydeligt for os, at der er kælet for selv den mindste detalje. Lækre cocktails, møre bøffer, fantastisk is og kage. Desuden en dejlig behagelig og rolig stemning i restauranten, som er meget smukt indrettet.
Helt fantastisk mad og drikke blev nydt…
Helt fantastisk mad og drikke blev nydt i super fine omgivelser. Skal opleves. Suverænt det bedste sted vi har spist
Mad og betjening i særklasse!
Kan MEGET varmt anbefale Miklagaard. Maden er i verdensklasse og personalet er super søde og meget meget serviceminded. Kan ikke sætte en finger på stedet..! Kommer snart igen...!😊
Fantastisk mad
Fantastisk mad, fantastisk betjening en helt igennem dejlig oplevelse. Tak
Muggent mad
Muggent mad : Frygtelig mad og elendig betjening! Vi bestilte en brunch tallerken...den kom med kedeligt ristet hvidt brød. Et sted, som ellers brander sig selv ift at have italiansk friskbagt brød. Brødet var muggent og det opdagede vi desværre først efter at have spise det ene stykke brød. Brødet er tydeligvist alt for gammelt og uegnet til servering! Det er angivelift derfor de toaster brødet.
Derudover bestod tallerken af 2× billige kyllingepølser, en kvart ristet tomat med kedelige ligegyldige championg. Pandekagen var tør og var bake off fra fryseren. Vi bestilte desuden 2 cafe latte, som var yderst tynde. Tjeneren tog brødet med ud fra bordet med kommentaren.. oh Sorry. Og ville finde andet brød. Ejerens kommentar var: ja det var ikke så godt.
Alt i alt en elendig og ærgerlig oplevelse. Hvis de serverer SÅ gammelt brød at det mugner er det skidt.En skam da stedet ligger godt, og ville have potentiale
I was invited by my children on my…
I was invited by my children on my birthday to eat there. They know I love steak but sadly I send my steaks back because not many places know how to cook steak in Copenhagen.
I was blown away by the fantastic waguu steak, cooked to perfection, the wonderful salmon "ball" as a starter, the great attention paid by the staff and especially Feliks our waiter.
The quality of the ingredients really comes through from the food to the homemade lemonade.
The whole place was lovely and clean, especially the toilets, as they always are a sign of a clean kitchen.
I compliment the chef, the staff and last but not least the owner for providing an unforgettable experience.
Spist med familien lørdag aftermiddag
Spist med familien lørdag aftermiddag. Selvom restauranten var Tom det tog mere end 45 minutter til vi fik vores mad. Vi bestilt burger og okse fillet . Maden var elendigt og kylling burger var med en lille Tiny stykker kylling som dækker halv af brøde. For det priser i tager jeg forventer mere for min penge. Aldrig mere.
Særdeles velsmagende - tak for dejlig mad 👌
Tusind tak for fantastisk mad til min fødselsdagsfest i lørdags. Både forret, hovedret og dessert var en udsøgt fornøjelse og bar præg af friske råvare og at der er blevet kræset om maden.
Jeg kan varmt anbefale jeres restaurant og kommer helt sikkert på besøg meget snart. Tak for dejlig mad. Venlig hilsen Christina Larsen (Eriks datter).
5 store funklende stjerner til Miklagaard
Min familie bestående af to voksne og tre børn havde en fantastisk oplevelse på Miklagaard i denne uge. Restauranten er flot indrettet, maden var udsøgt og betjeningen venlig. Vi spiste alle en tre retters menu som var perfekt tilberedt. Tak for en skøn aften.
Oversaltet mad
Vi besøgte Miklagaard cafe i tirsdags. Hyggelige omgivelser og høflig betjening. Men maden: bestilte cæsarsalat. Både kyllingekødet og salaten var totalt oversaltat og i realiteten uspiselig. Tjeneren spurgte om vi var tilfredse. Jeg tog mig sammen og forklarede hvorfor jeg kun havde spist 5 bidder. Tjeneren kom med en ny tallerken. Fuldstændig samme blanding. Salaten knasede af grove saltkorn. Tjeneren spurgte høfligt om det var bedre. Jeg har det dårligt med at klage, så jeg svarede ‘OK’. Vi fik 2 kopper kaffe på husets regning. Tak for det. Salt er med til at forstærke madens smag, og bruges derfor alt for rigelige mængder. Send kokken på efteruddannelse. Der findes andre måder at tilføre maden smag.
Hilsen Niels
Dårlig oplevelse ......træt tjener
Dårlig oplevelse ......træt tjener. de arbejde mere end 12 timer. Jeg bør tæt på den cafe og jeg kan godt se tjener og køk de arbejde mere end 12 timer. Skal giv besked til kommune.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.