Meget utilfreds med kundeservice og levering. Har d. 9 marts 2026 bestilt en bambus dyne og pude og har fået d. 14/4- 2026 kun dynen leveret. Mangler fortsat at få leveret en pude 😡 Jeg har bå... Mehr ansehen
Dårlig oplevelse. Varen når ikke frem som lovet ..Forsendelsen går i stå og ingen aner,hvor pakken er. Ingen svarer på hverken telefon eller mail igennem 11 dage . Varen bestilt 27.11. og penge tru... Mehr ansehen
Absolut ringe service. Bestilte sengetøj til en gave i september måned. Pakken nåede ikke frem før fødselsdagen - selvom jeg bestilte i god tid. Jeg har skrevet gentagne gange for at få ordren annul... Mehr ansehen
Super skuffende oplevelse! Vi fik en uspiselig pizza med svampe og ost. Svampene var vandede og papagtige, osten ligegyldig med lidt trist bismag. Vi smed den ud, hvilket vi aldrig gør med mad. P... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Miklagaard Steakhouse går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi serverer udelukkende retter, som vi selv drømmer om at spise. Alt kreeres fra bunden – altid af friske råvarer, da det giver det bedste resultat i sidste ende. Det kød du sætter tænderne i, kommer fra fritgående kvæg fra Freygaard Nordisk Naturkød. Kødet udvælges nøje ud fra marmoreringsgraden, og vi modner vores kødudskæringer i restaurantens Dry-Age skabe, som er placeret ved restaurantens indgang.
Frederiksborgvej 21-23, 2400, København NV, Dänemark
- 44 41 44 14
- info@miklagaardcafe.dk
- www.miklagaardcafe.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg tror aldrig jeg smagt klammere mad…
Jeg tror aldrig jeg smagt klammere mad end deres. Føj for den lede. Jeg bestilte en pizza med carpaccio og en pasta med rejer. Pizzaen kom med fu***** gammelt carpaccio på, og til pastaen kom der en lille bøtte med klamt ost. Jeg har aldrig anmeldt nogle restauranter før selvom jeg måske har haft en lidt kedelig oplevelse med dem. Men føj for den lede hvor har i ikke styr på en skid. Hvis jeg kunne give jer nul stjerner havde jeg gjort det. Og ikke nok med det, når man skriver en mail til dem bliver man fyldt med lo** om at de ikke forstår hvordan osten kan være rådden når den er ny og at carpaccioen intet fejler bare fordi den er grå. 🤢
Mega god mad
Mega god mad, og fantastisk service!
Havde booket bord til d 14/2-20
Havde booket bord til d 14/2-20, havde fået en bekræftelse på sms, men da vi ankommer til restauranten er der lukket????. Virkelig dårlig oplevelse, er nok ikke et sted jeg kommer igen.
Supervenlig service og god mad
Supervenlig service og god mad. Vi kommer her jævnligt!
Utrolig god service og skønne…
Utrolig god service og skønne medarbejdere. De sørgede for lækker brunch til 14 personer med kun en dags varsel og var meget fleksible og opmærksomme. Tak!
Fik den lækreste mad og den sødeste…
Fik den lækreste mad og den sødeste betjening af ejeren!! Kan helt klart anbefaledes 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍
Virkelig lækker mad og super service og…
Virkelig lækker mad og super service og så er der verdensklasse kager..
Vi kommer helt sikkert igen.
MVH Michael 👍
Delicious Food and Perfect Service
Delicious Food and Perfect Service!
I have experienced a great dinner with my family at Miklagaard, They have a nice ambience! I would really recommend their Burgers and Steaks as well as Desserts!
Virkelig god mad og den sødeste tjener
Virkelig god mad og den sødeste tjener! Vi havde baby med og også hun blev godt modtaget.
Lækker mad og skøn betjening!
Jeg var hos Miklagaard steak house!
Og vil helt klart anbefale!
Hos Miklagaard får du ikke kun LÆKKER mad!
Du får en service der er helt i top! Og går derfra med et smil på læben!
Stemningen derinde kunne ikke være bedre! Du bliver modtaget med et smil på læben, og sendt hjem med et smil på læben! Findes der tid til det, kan du være ligeså heldig og få en chat med Abdu, han har humoren i top, og er så god til sit arbejde!
Det er ikke sidste gang jeg kommer der!
Bedste kød!!!
Super god service og helt sikkert ikke…
Super god service og helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger stedet. Dog ville jeg ønske i ikke ændrede menuen da man fik en større oplevelse i sin tallerken.
Super lækker mad og fantastisk service
Super lækker mad og fantastisk service. Indretningen og historien bag Miklagaard skaber en skøn atmosfære, og blandingen af det rustikke med det moderne er godt gennemført.
Lækre lokaler
Lækre lokaler, gode steaks og tilbehør, god stemning, god service og intet andet.
Lækker mad og god service
Lækker mad og god service. Helt klart et besøg værd
Fantastisk service
Miklagaard - og i særdeleshed Abdu - giver dig en fantastisk aften. Maden er lækker, stemning og indretningen understøtter menuen og der er den bedste betjening. Vi følte os virkelig som gæster, og ikke kunder, og nød vores aften med gode anbefalinger både af vin og tilbehør til maden. En helt sublim aften. Kan helt klart anbefales!
Lækkert
Glimrende oplevelse.
En kombination af lækkert mad, flot indretning og god service.
Besøget værd.
Lækker lækker
Dejlig mad, super betjening. Flotte lokaler fine toiletter, pænt og rent alle steder. Kan klart anbefales.
Lækker mad og god betjening
Lækker mad og god betjening. Tjener sikrede sig at vi var tilfredse med drinks og maden.
Fantastisk oplevelse
Utrolig lækkert mad! Du får hvad du betaler for. Deres kød er bare mums, jeg fortrækker gennemstegt og alligevel var kødet så blød og lækker! Helt klart et besøg værd! Og deres dessert, mums siger jeg bare😍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.