Miklagaard Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget utilfreds med kundeservice og levering. Har d. 9 marts 2026 bestilt en bambus dyne og pude og har fået d. 14/4- 2026 kun dynen leveret. Mangler fortsat at få leveret en pude 😡 Jeg har bå... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse. Varen når ikke frem som lovet ..Forsendelsen går i stå og ingen aner,hvor pakken er. Ingen svarer på hverken telefon eller mail igennem 11 dage . Varen bestilt 27.11. og penge tru... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut ringe service. Bestilte sengetøj til en gave i september måned. Pakken nåede ikke frem før fødselsdagen - selvom jeg bestilte i god tid. Jeg har skrevet gentagne gange for at få ordren annul... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super skuffende oplevelse! Vi fik en uspiselig pizza med svampe og ost. Svampene var vandede og papagtige, osten ligegyldig med lidt trist bismag. Vi smed den ud, hvilket vi aldrig gør med mad. P... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Miklagaard Steakhouse går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi serverer udelukkende retter, som vi selv drømmer om at spise. Alt kreeres fra bunden – altid af friske råvarer, da det giver det bedste resultat i sidste ende. Det kød du sætter tænderne i, kommer fra fritgående kvæg fra Freygaard Nordisk Naturkød. Kødet udvælges nøje ud fra marmoreringsgraden, og vi modner vores kødudskæringer i restaurantens Dry-Age skabe, som er placeret ved restaurantens indgang.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse. Alt fra betjening, til maden og indretningen var virkelig godt. Vi fik anbefalet lækker rødvin og god vejledning i stegemetoder til dry-aged rib-eyes og smagte vidunderlig hjemmelavet is. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

25. Dezember 2019

A good Night out

Lækker service, lækker mad, lækre omgivelser😍

Dejligt alternativ til familie middag til venne middag til date til fødselsdag, til buisness!

Prøv det og du vil se at forsøget er det værd

20. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse...

Kom tilfældigt forbi, jeg er rejsemontør fra Jylland. Startede med en rigtig flink betjening med gode råd. Bestilte en ribeye medium raw, og det var præcis hvad den var 😁 og dertil rigtig lækkert tilbehør. Den bedste restaurant oplevelse meget længe. Jeg kommer helt sikkert igen 😊 mvh Jan, Danish Wood n' Steel

17. Dezember 2019

Dårlig brunch

Dårlig brunch. Ikke lækkert overhoved. Brødet var for gammelt og der var alt for meget olie i ægne.
Kommer ikke igen

16. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var der for 2 gang for at spise den…

Var der for 2 gang for at spise den lækreste bøf som jeg fik første gang😱
Det var en fejl, bestilte 2 x Nystriplon og 1 gang Ribeye, de var rå, blev sendt tilbage og fik dem fuldstændigt skamstegt så hårdt de var uspiselige
Kommer aldrig igen

17. November 2019

Kold mad.

Kold mad, bestilt 2 x steak, da den kom var den kold og gammel, ventet længe på maden. Jeg fortæller tjeneren at vores mad er Kold, hun svar beklager. Kommer der aldrig igen. Puha første og sidste gang.

2. September 2019

Hej Zahra
Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse. Steaksne skal selvfølgelig være varme når de serveres. Er der mulighed for, at du kan sende en mail til info@miklagaardcafe.dk med hvilken dato i var forbi, så jeg kan tage en snak med kokken og tjeneren.

Dårlig service

Jeg har været her mange gange og synes deres brunch og service har været fin.
Men idag var det helt anderledes.
Deres menukort var blevet lavet om, så deres udvalg virkede lidt kedeligt, men tænkte at sete sikkert var lækkert alligevel.
De havde ikke nogle af ingredienserne til at lave nogle af de juice der har på deres menukort.
Der gik 30min inden vi fik drikkevare, ca.1 time inden maden blev serveret, og da maden endelige begyndte at komme, blev det serveret med lange mellemrum. Startede med at få min vaffel og ca 1 time efter fik jeg mine blædkogte æg.
Det var en virkelig dårlig oplevelse og vil ikke anbefale stedet!

25. August 2019

Hej Denezia
Jeg er utrolig ked af at høre om jeres oplevelse. Det er naturligvis ikke således maden skal serveres, da vi går efter høj kvalitet og samlet servering af morgenmaden. I forhold til juice, har vi haft problemer med at få leveret frugt og grønt til den. Dette er naturligvis ingen undskyldning for oplevelsen, og jeg håber derfor, at du vil sende os en mail på info@miklagaardcafe.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Når man kalder sig et steakhouse

Når man kalder sig et steakhouse, så er det mindste man kan forvente sig at i kan stege en steak som ønsket. bestilte 1 fisk og 2*Rib eye, rare og medium rare. allerede inden vi skar i steaken fortalte tjeneren at jeres bøffer allerede før i stegte dem var meget lyserød og at i derfor ikke kunne stege dem som ønsket... behøver jeg skrive at de var gennemstegte, den ene dog mere skamstegt end den anden.. Vi ville også gerne have haft et glas rødvin til den portion fisk vi bestilte, det viste sig at det var en større opgave, da i ikke havde rødvinen fra kortet på lager.. At tjenere ikke kendte det mindste til jeres vinkort løfter heller ikke oplevelsen, som han fortalte, jeg er mere en øl-mand......

23. August 2019

Hej Michael
Jeg er utrolig ked af at høre I har har haft en dårlig oplevelse i vores Steakhouse. Vi har fået en del ny ansatte på det seneste, hvilket betyder at tjenerne er ved at blive oplært i vores kommende vinkort og kokkene i menuen. Vi arbejder nemlig på en ny vin og madmenu. Jeg håber derfor, at du vil sende os en mail på info@miklagaardcafe.dk så jeg kan høre nærmere om oplevelsen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt fin café i Nordvest. Baby venlig 😁

Helt fin cafe i Nordvest. Masser af plads. Isen, kaffen og kagen var helt ok. Prisen var som på Østerbro. Jeg fik lov til at have min barnevogn med ind 😁 og bedst af alt var der en fin pusleplads på toilettet 👍. Vi kommer igen!

20. August 2019

Hej UKruger
Tak for din fine anmeldelse både her og på Google. 😉
Det varmer at høre, at du have en god oplevelse. Vi glæder os til at se jer igen. 😊

DE BEDSTE PIZZAER I NORDVEST

ALTID høflig betjening og DE BEDSTE PIZZAER I NORDVEST med god køkkenhygiejne

14. August 2019

Hej Caroline.
Mange tak for din søde anmeldelse! Jeg viste den til kokkene på Pizza & Pasta som alle smilte stort og sagde, at jeg skulle sende et STORT TAK fra dem af. ;)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 ⭐️ Al for lang ventetid og maden blev ikke serveret samtidigt.

1 ⭐️ for sovsen og de varme kartofler
1 ⭐️ for super lækre lokaler.
Det startede så fint med sød og venlig tjener der tog imod os. Vi fik tilbudt noget at drikke og der blev taget bestilling ca 10 efter. Vi sidder så og venter i godt og vel 45-50 min på vores mad. Den søde tjener kommer i mellemtiden med brød og smør.
Endelig kommer vores bøf men til vores skuffelse ingen side ordnes “de kommer om lidt”. Da vi gerne ville spise vores mad samlet så vælger vi at vente. Der går desværre bare 5 min mere før resten af vores mad kommer. Det resulterer i en lunken bøf som heller ikke var stegt som ønsket.
Den søde tjener spørger ind til om alt er ok og vi italesætter vores skuffelse. Vi får så den fine service, at vi ikke skal betale for vores drikkevarer.
Vi spiser færdigt og går op og betaler.
Da vi kommer hjem erfarer vi, at vi har betalt for brødet ( som vi IKKE bestilte) men sovs og kartofler er fratrukket.
Rigtig ærgerlig oplevelse, for egentlig et lækkert sted. Men når der kun er 3 selskaber på 4-5 personer udover os og der skal gå en lille time inden kun noget af maden serveres, plus at vi betaler for noget vi ikke bestilte, så bliver det kun til de 2 ⭐️

26. Juli 2019

Hej Susan

Det lyder da ikke som en god oplevelse. Det lyder til at der ikke har været styr på koordineringen af mad og betaling. Det beklager jeg mange gange. Den slags skal helst ikke ske og vi har pt. fokus på at skabe bedre kommunikation mellem køkken og gulv/tjenere, så maden afleveres samlet og servicen er i top.

Jeg håber derfor jeg kan få dig til at kontakte os på info@miklagaardcafe.dk så jeg kan høre nærmere om situationen og vi kan få startet en god dialog herom.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var en rigtig ærgelig oplevelse

Det var en rigtig ærgelig oplevelse. Vi har ellers altid haft rigtige gode erfaringer men igår var det markant anderledes. Vi ventede alt for længe på en tjener. Som først efter meget lang tid, gik igang med at dække op med beskidte dækservietter. Det var ulækkert og han var ganske svær at kommunikere med og helt igennem dybt uprofessionel i sin opførsel. Derefter fik vi serveret 2 ud af 5 steaks som var fuldstændige gennemstegte, på trods af, at vi havde bestilt medium og rød. Det havde været rart at vide, at det ikke var muligt for kokken at levere det kunderne ønskede. Det er utilstedeligt at diskutere med kunden om hvorvidt det er rigtigt eller ej, det kunden anfægter.
Halvdelen af drikkevarene på øl kortet var slet ikke muligt at bestille.
Det smagte slet ikke i nærheden af godt, og slet ikke til en pris af 2000 kr., - og der var på ingen måde travlhed i restauranten som ellers kunne have retfærdiggjort oplevelsen.
Det har resulteret i, at det var allersidste gang vi besøgte restauranten desværre.

30. Juni 2019

Hej Pia

Det lyder da ikke som en god oplevelse. Det er jeg meget ked af at høre. Jeres tilfælde er det første og den sidste af denne karakter og jeg har givet informationerne videre til vores tjenere og kokke. Vi ønsker at alle oplever lækker mad, glade ansatte og god kundeservice.

Løgnagtige anmeldelser

Okay, selvom jeg har haft mine kontreverser med ejeren, da jeg bor i samme ejendom , så er det her under lavmålet

De senste fire anmeldelser har givet en stjerne og med den samme forklaring. Ydermere er de skrevet med en dags mellemrum.

Jeg ved ikke om skulle være den anden burger resturant der er åbnet i lokalområdet (kun en måned efter disse skærkslige anmeldelser) der har sat en stak mennesker til at håne Miklagaard. Da der kun er to Halal Gurmet burgere i lokalområdet synes jeg det lyder meget sandsynligt

Uanset hvem og hvad årsagen er, er det dog nemt at skellne mellem løgn og oprigtige anmeldelser. Der er f.eks. en anden anmeldelse, hvor der kun bliver givet en stjerne, og der er det nemt at se at personen har været der.

Det er både "haram", nedrigt og total uden selvrespekt når man på den måde forsøger at køre en mands hårdt arbejde i sænk. Skam jer, uanset hvem der står bag

20. Juni 2019

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr