Fantastisk service når man skal bruge det helt rigtig farve slips til en ungmand og ekspres levering bestilt fredag efter Kr.Himmelfart fik leveret i dag via DAO i dag lørdag I burde få mindst ⭐️⭐️⭐... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tilfreds! Jeg bestilte en slipsenål hos Men's Classics og fik hurtigt varen leveret til postkassen. Jeg er dog lidt usikker på kvaliteten af selve slipsenålen - men det er vel hvad man kan forven... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pakke ikke leveret før i spørg om jeg vil bedømme jer
Unternehmen hat geantwortet
Men's Classics er en dansk virksomhed, som leverer alt inden for accessories til den klassiske mands garderobe. Vores udvalg af produkter dækker bl.a. over flotte ure, solbriller, læderbælter, stilfulde slips og butterflies samt diverse tilbehør som slipsenåle og manchetknapper. Alt dette i en høj kvalitet og til en fornuftig pris! Vores accessories er minimalistisk i sin stil, idet Men's Classics netop har fokus på enkeltheden i den mandlige garderobe.
Kaltoftevej 24, 7000, Fredericia, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
lækkert produkt til en usædvanlig god pris. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos mens classic

Antwort von Men's Classics
Hurtig levering, gode produkter. Meget tilfreds og vil bestemt handle igen.

Antwort von Men's Classics
Vanvittig hurtig process fra bestilling til at jeg havde modtaget min vare. Blev meget overrasket!
Klasse oplevelse!

Antwort von Men's Classics
Meget tilfreds hurtig levering fede bukser vender bestemt tilbage😍

Antwort von Men's Classics
Fremragende kvalitet, framragende service og fremragende levering. Det var en fornøjelse at handle her :)

Antwort von Men's Classics
Bestilte en pakke med manchetknapper og slipsenål, og begge produkter lever fuld op til mine forventninger. Desuden kom leveringen efter 2 dage, hvilket også klart er et plus!
De varmeste anbefalinger herfra

Antwort von Men's Classics
Super tilfreds med deres service. Lækkert udvalg, til billige priser og varen er hurtigt fremme. Behagelige og hjælpsomme folk når man ringer til kundeservice. Jeg vil til hver en tid andbefale dette firma.

Tilfreds!
Jeg er dog lidt usikker på kvaliteten af selve slipsenålen - men det er vel hvad man kan forvente af en slipsenål til omtrent 100 kroner med bevægelige dele.

Antwort von Men's Classics
Virkelig hurtig levering og lækkert miljøvenligt indpakning.

Antwort von Men's Classics
Har kun godt at sige.... Overskueligt - effektivt - god tone ... det gik så fint med at bestille. Bekkræftelse og levering gik hurtigt og så kom den lille, fine og “miljøbevidste” æske. I den ligger mine varer pakket fint ind i gennemsigtige poser - igen let og overskueligt og meget lækkert... vedlagt finder jeg en håndskrevet hilsen med en lille smiley og et godt stykke chokolade. Helt igennem en super oplevelse. Varerne ...? De lever helt op til mine forventninger ... jeg anbefaler klart og handler også her igen 😊 Vh Lene

Antwort von Men's Classics
God service og et produkt som holder hvad det lover. Yderst tilfreds :)

Antwort von Men's Classics
Hurtig levering, fantastisk lækkert produkt (slipsenål), og der var endda chokolade med i forsendelsen og en personlig hilsen! Tak for en god handel!

Antwort von Men's Classics
Jeg ledte efter et bælte med elastik på nettet. Jeg faldt over et bælte, som jeg synes om hos Men’s Classics, men størrelsen i udbud var ikke min størrelse. Jeg kontaktede firmaet igennem messenger. Matthies svarede meget hurtigt, at han gerne ville bestille et til mig i min størrelse, men at der nok ville gå 10-14 dage inden levering. Det var helt ok.
Bæltet kom meget hurtigere end forventet, og i dag modtog jeg bæltet.
Bæltet er super lækkert og lever helt op til mine forventninger. Det opleves som en god kvalitet.
Men det bedste af det hele er, at der med i pakken lå en håndskrevet hilsen. Det er mega god stil👍
Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Antwort von Men's Classics
Super service. Selv da DAO365 smed pakke væk, var der super fra Mens Classics side.

Antwort von Men's Classics
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.