Fantastisk kvalitet og service fra Goodlook! Jeg købte to par solbriller fra Goodlook – modellerne August og William Kid, og jeg er virkelig imponeret! Begge par er i vanvittig god kvalitet, lækk... Mehr ansehen
Super god kundeservice med levering dagen efter bestilling. Jeg har købt Poweline læsebrillen, og det er virkelig en god kvalitet. De er meget bedre end andre skærmbriller, jeg har prøvet - refl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
GOOD LOOK er mere end et brand – det er en fortælling, der er gået i arv i min familie gennem generationer. Min oldefar Carl og hans brødre stod for over 100 år siden bag disken i en lille herretøjsbutik i Odense. De solgte klassisk tøj, men det, de virkelig leverede, var noget mere sjældent: ærlighed, kvalitet og et håndværk, der kunne holde til livet – ikke bare til sæsonen. Den filosofi har formet mig. Og efter otte år i brillebranchen – med erfaring inden for både sol- og læsebriller – besluttede jeg at tage arven videre. Ikke som en kopi af fortiden, men som en nyfortolkning, hvor form, funktion og personlighed går hånd i hånd. Det blev starten på GOOD LOOK. I dag designer vi briller i samarbejde mellem København og Lissabon – to byer med stærke traditioner for design og håndværk. Vi bruger materialer, der holder, og glas, der virkelig gør en forskel – blandt andet polariserede linser i en kvalitet, du sjældent finder til den her pris. Navnene på brillerne er heller ikke tilfældige. Hver model er opkaldt efter nogen i min familie – mine syv nevøer, min farfar, min mormor og min forlovede. Mennesker, der betyder alt for mig – både dem der er her, og dem der ikke er her længere. (PS: Vi har ingen niecer – endnu – så bliv ikke skræmt af de mange drengenavne. Brillerne er unisex.) GOOD LOOK er stadig nyt – men vi har allerede opnået noget, jeg er virkelig stolt af: Vi har kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Det forpligter – og det motiverer. Jeg er stolt af vores briller. Og jeg ved med sikkerhed, at du får kvalitet for pengene. Derfor har vi også 100 dages returret. Ikke fordi vi tror, du vil sende dem retur – men fordi du skal kunne stole på os.
1954, Frederiksberg, Dänemark
- kundeservice@goodlook.dk
- goodlook.dk
Jeg er fan 😄…
Startede med at vinde en "giveaway " på instagram, men jeg fik skrevet forkert styrke 🙈 så endte med at købe sættet med 3 , da jeg bare ved at røre dem kunne mærke kvalitets forskellen fra hvad jeg var vant til, og jeg er helt oppe og ringe over hvor lækre og behalige de er . Kan mærke mine øjne "slapper af" når jeg har dem På .
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg havde ikke prøvet bluelight-briller før, men på både spørgsmål og oplevelse med produktet havde jeg en meget, meget rar oplevelse. Og nu er jeg flittig bruger af brillerne. Det betyder meget i en hverdag med otte timers skærm. Ville anbefale!
Kvalitet i top
Læsebrillerne er af meget høj kvalitet og god pasform.
Top service hele vejen igennem
Top kunderservice, hurtig levering og kvalitetsbriller!
De bedste solbriller jeg i mit liv har haft
De bedste solbriller jeg i mit liv har haft! De skærmer helt fantastisk for solen, så jeg ikke skal gå og knibe øjnene sammen hele tiden. Og samtidig ser man knivskarpt med dem. Helt lette at have på, så jeg ikke bliver generet på næseryggen efter mange timer.
Mine børn har også et par hver, og de er ligeså cool og gode.
Håndværket er sublimt.
Super god service. Vil varmt anbefale alle at prøve dem.
Kæmpe ros
Kæmpe ros! Super hurtig levering. Smukke briller af høj kvalitet, jeg modtog mine for et par mdr. siden og har ikke brugt andet🤓
Læsebrille i høj kvalitet
Smukke læsebriller. Fantastisk kvalitet (og behagelige) og leveret som aftalt. Bestilte d 29/10 og modtog dagen efter. Kommer helt klart igen!
flotte læsebriller
Wauw flotte læsebriller! God value for money
Super kvalitets briller 🔥 meget…
Super kvalitets briller 🔥 meget tilfreds med kvaliteten og designet af mine solbriller, derudover personlig og hurtig levering. Alt er helt i top med Good Look!
Kvalitetsbriller og super service!
Fantastisk oplevelse hos Goodlook! Jeg købte deres læsebrille model "FREDERIK - Black", som både kom hurtigt og lever fuldt ud op til forventningerne. Kvaliteten er mærkbar, designet er stilrent, og kundeservicen var top. Kan varmt anbefales!
Når kvalitet,design og pris går hånd i…
Når kvalitet,design og pris går hånd i hånd👌
Rigtig gode sol- og læsebriller
Rigtig gode sol- og læsebriller! Kvaliteten virker til at være helt i top og især glasset på solbrillerne er imponerende. Kan varmt anbefales
Smukke læsebriller
Smukke læsebriller. Virkelig god service. Bestilte onsdag og de kom i dag!
Alt i alt fem stjerner herfra jeg er så tilfreds!
Intet mindre end 5 stjerner her fra!
Intet mindre end 5 stjerner her fra!
Hurtig levering og eminent kvalitet!
Hurtig og god betjening
Hurtig og god betjening. Rigtig god kvalitet på brillen ift. pris. Havde dem dagen efter bestilling 🔥
Smukke designs og super kvalitet
Smukke designs og super kvalitet. Jeg er enormt glad og tilfreds med mine briller fra et meget seriøst og konkurrencedygtigt firma. Mine bedste anbefalinger😊😊😊
Jeg har modtaget mine læsebriller af…
Jeg har modtaget mine læsebriller af modellen “Thure” og er virkelig overrasket over man kan få så god kvalitet til den pris. Den er lige i skabet. Super lækkert stel og glas + lynhurtig levering! Jeg kommer igen😁
Stor fan af Good Look
Super god kundeservice med levering dagen efter bestilling.
Jeg har købt Poweline læsebrillen, og det er virkelig en god kvalitet. De er meget bedre end andre skærmbriller, jeg har prøvet - reflekterer lyset rigtig godt og gør det nemt at fokusere i mange timer. Designet (Edvard) er virkelig flot, og da man også kan se “almindeligt” med dem, kan jeg bruge dem markant mere end andre læsebriller.
Varm anbefaling herfra!
Har købt Edvard Powerline
Har købt Edvard Powerline, dejligt med en læsebrille man kan både “se ud med” og læse med - læsebriller man faktisk har lyst til at gå med. Jeg kommer helt sikkert til at bestille igen og vil anbefale Goodlook til alle, der leder efter læsebriller med både funktion og stil og super kvalitet!
Jeg bestilte et par powerline…
Jeg bestilte et par powerline læsebriller fra Goodlook og er virkelig imponeret! Brillerne sidder behageligt, har et super let stel og giver et skarpt, klart syn uden at anstrenge øjnene og det største plus er at jeg ikke behøver tage dem af og på hele tiden fordi de tilpasser sig til hvor man kigger - det har jeg aldrig prøvet i en læsebrille før? De er ikke kun praktiske – de ser også godt ud, hvilket er et kæmpe plus!
Servicen har også været helt i top. Det er tydeligt, at der er tænkt over både kvalitet og kundens oplevelse.
Et ekstra plus er de gennemtænkte designs – det føles som læsebriller, man faktisk har lyst til at gå med. Jeg kommer helt sikkert til at bestille igen og vil anbefale Goodlook til alle, der leder efter læsebriller med både funktion og stil!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.