Men's ClassicsBewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service når man skal bruge det helt rigtig farve slips til en ungmand og ekspres levering bestilt fredag efter Kr.Himmelfart fik leveret i dag via DAO i dag lørdag I burde få mindst ⭐️⭐️⭐... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun godt at sige.... Overskueligt - effektivt - god tone ... det gik så fint med at bestille. Bekkræftelse og levering gik hurtigt og så kom den lille, fine og “miljøbevidste” æske. I den ligger m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilfreds! Jeg bestilte en slipsenål hos Men's Classics og fik hurtigt varen leveret til postkassen. Jeg er dog lidt usikker på kvaliteten af selve slipsenålen - men det er vel hvad man kan forven... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. Taschengeschäft
  3. Gürtelgeschäft
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Sonnenbrillengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Men's Classics er en dansk virksomhed, som leverer alt inden for accessories til den klassiske mands garderobe. Vores udvalg af produkter dækker bl.a. over flotte ure, solbriller, læderbælter, stilfulde slips og butterflies samt diverse tilbehør som slipsenåle og manchetknapper. Alt dette i en høj kvalitet og til en fornuftig pris! Vores accessories er minimalistisk i sin stil, idet Men's Classics netop har fokus på enkeltheden i den mandlige garderobe.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

64 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakke ikke leveret før i spørg om jeg…

Pakke ikke leveret før i spørg om jeg vil bedømme jer

3. Januar 2024

Antwort von Men's Classics

Hej Trine, tak for din feedback. Først og fremmest vil vi gerne beklage at vi har bedt om din anmeldelse her på trustpilot, inden din pakke er nået frem. Dette er taget til efterretning og vi har nu ændret proceduren for hvornår og hvordan vi beder om en anmeldelse – for din og andre kunders mening er rigtig vigtig for os.

Grunden til at du modtager en besked fra os, inden din pakke er nået frem, skyldes at DAO desværre kommer til at beskadige din pakke. Herefter bliver pakken sendt til deres DAO depot, hvor pakken bliver væk for dem, hvilket betyder at pakken ikke bliver leveret inden for den forventede tid. Da vi bliver opmærksomme på at din pakke ikke er nået frem, tager vi kontakt for at finde en løsning, men på dette tidspunkt er vores anmodning om en anmeldelse allerede sendt ud, da denne bliver genereret automatisk – og vi ikke taget højde for ovenstående scenarie.

Vi håber dog at du er blevet glad for dine produkter, som heldigvis nåede frem i anden omgang, og vi vil endnu engang beklage forløbet.

Venlig hilsen
Men’s Classics

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Venter på min pakke

Jeg bestilte en gave den 15/6 og samme dag fik jeg en mail på den var sendt til min PakkeShop. Men i dag 25/6 har jeg stadig ikke modtaget min pakke! Hvilke er rigtig træls når det var en gave som skulle gives.. Jeg venter stadig på at jeg kan give den. Håber snart den kommer..

14. Juni 2023

Hej Anna,

Først og fremmest er det drønærgerligt du ikke har modtaget din pakke. Som nye ejere af shoppen beklager vi at du har haft denne oplevelse. Vi har overtaget MensClassics pr. 05. november og vil selvfølgelig gerne sørge for, at alt er okay med din ordre.
Du må meget gerne sende os en mail på Kontakt@mensclassics.dk, hvis du ikke har fået sendt/annulleret din ordre.

Ingen problemer

Lynhurtig levering af de bestilte varer.
Varerne var som beskrevet på hjemmesiden.
Ved to af varerne var det angivet at der kun var 1 stk. på lager, så det viser at de har styr over deres lagerbeholdning.
Jeg kan kun være tilfreds.

12. Juni 2023

Hej Jens.

Tak for din fine anmeldelse herinde.

Det betyder rigtig meget for os.
Vi håber du får en fantastisk søndag.

Med venlig hilsen

Men's Classics

Nemt og hurtig levering

Første gang jeg har handlet ved jer.
En fin vare er modtaget.
Jeg vil helt sikkert gøre det igen.
Rigtig glædelig jul og godt nytår

9. Dezember 2022

Hej Susan.

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.

Vi håber du du bliver glad for den fine keyhanger.

Du ønskes et fantastisk nytår herfra.

klart 5 stjerner herfra

klart 5 stjerner herfra.

god service, god leveringstid. alt som det skal være og jeg nåede at få mit slips på til min julefrokost. der var endda en lille uventet gave med i pakken. jeg er fuldt ud tilfreds og mere til

24. November 2022

Antwort von Men's Classics

Mange tak for din rigtige fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os.
Vi er glad for at kunne hjælpe og håber du havde en fantastisk julefrokost.

Du ønskes et super nytår herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske fede og lette solbriller og…

Fantastiske fede og lette solbriller og en rigtig flot kasse de kom i, dog sidder det ene beslag ikke så godt fast i kassen men den er dog mere til pynt.

Indtil videre er jeg godt tilfreds med produktet .

22. August 2022

Hej Joen.

Tak for anmeldelsen og tillykke med dine nye super fede solbriller.
Tak fordi du valgte os.
Hvis du ønsker en anden kasse så skriv en mail til mig så sender jeg en ny til dig med det samme.

Rigtig god aften.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et ur hos jer der viste sig…

Jeg købte et ur hos jer der viste sig at det var defekt. Uret blev byttet uden problemer. De kan anbefales.

16. August 2022

Hej Finn.

Tak for din ærlige og rigtig fine anmeldelse. Det er rigtigt at der var en fejl på det første ur. Jeg er rigtig glad for at vi fik det hurtigt løst og at du er tilfreds.
Endnu engang tak for ordren og for din anmeldelse.

Rigtig god dag.

Martin.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service ekspres levering med almindelig pris

I burde få mindst ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ud af 5 mulige!
Samt fantastisk vejledning om affaldssortering af det slipset var beskyttet med og sendt i 👍🏻👍🏻👍🏻

29. Mai 2022

Hej Tina.
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er bare super glade for at kunne hjælpe jer med lige nøjagtige det slips i skulle bruge. I må meget gerne smide et billede op af jeres søn på den store dag på vores Facebook eller Instagram.
Rigtig god tur til USA for at fejre ham.

Endnu engang tak.

Martin, Mensclassics.dk

Virkelig fine varer
Hurtigt og nemt 👍

17. Februar 2022

Hej Ulla.
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder alt for os. Dejligt du er tilfreds med dit køb hos os.
Tak.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super hurtig levering

Super hurtig levering, men savnede en bekræftelse på at ordren var afsendt.

17. Februar 2022

Hej Hanne.
Det er nu implementeret, så fremover modtager man en ordrebekræftelse :) Tak for Feedback.

Mvh

Hurtig levering

15. Februar 2022

Antwort von Men's Classics

Mange tak for din anmeldelse Dorthe. Det var dejligt at vi kunne hjælpe dig med din bestilling af tasken. Vi håber du bliver glad for den.

Mvh.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og rigtig fint produkt

Hurtig levering og rigtig fint produkt. Der er ikke så meget at sætte en finger på.

31. Januar 2022

Antwort von Men's Classics

Mange tak for din ordre hos os. Og tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget.
Rigtig god dag til dig Nikolai.

Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt et ur hos Men's Classics…

Jeg købte et fint ur hos Men's Classics til en rigtig skarp pris. Der var en lille udfordring med uret, som blev løst hurtigt og professionelt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

22. Januar 2022

Antwort von Men's Classics

Mange tak for din anmeldelse og dejligt vi fik løst udfordringen. Rigtig god weekend herfra.
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Men's Classics

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev anbefalet at købe nogle…

Jeg blev anbefalet at købe nogle mundbind hos Jer og jeg er bestemt ikke blevet skuffet

17. Dezember 2021

Hej Finn.
Mange tak for dit køb og for din anmeldelse. Rigtig god jul til dig og dine nærmeste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille fra hjemmeside

Nemt at bestille fra hjemmeside. Fint udvalg af varer og en super god service. De bedste anbefalinger herfra

14. Dezember 2021

Hej Lise.
Tusind tak for den anmeldelse - dejligt at høre, du er tilfreds oplevelsen hos os.

Rigtig god jul og godt nytår.

De bedste hilsner
Martin, Men's Classics

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr