Dårlige oplevelser kun dræning på under 4-5min selv købebonuser vildt små ingen grund til bruge tid liv og penge her der er ikke nogen gode gevinster altid så små så der er ikke nogen hygge og op... Mehr ansehen
Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde siden ingen fået. Ville oprette mig på siden, og da oprettelsen var fuldført satte jeg x antal kroner ind, og nåede at spille for 6 kr inden min kon... Mehr ansehen
Simpelhen den værreste casino side man indbetaler og indbetaler ingen bonus spil og får man endelig et spil gir den så lidt Måske i skulle prøve at stramme jer lidt an eller er det blevet en side so... Mehr ansehen
Det er den væreste casino online man kan spille på, der er aldrig gevinster, jeg har indbetalt 50.000 kr på en uge det hele er tabt, simpelthen det værste sted at spille
Das sollten Sie wissen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Man bliver så forbandet træt!!!
Verificering af konto, indsendelse af div dokumenter med bank oplysninger, screenshot af Mastercard fra netbank godkendes ikke. Screenshot af MobilePay, hvor kortnummer osv er nøjagtig det samme, som der er blevet indbetalt med. Godkendes heller ikke, end ikke screenshot af konto oversigt hvorpå, fulde navn, samme kort oplysninger , og bankens navn, godkendes sørme heller ikke. Når så endelig, verificering af konto er i orden, gud hjælpe mig, om de så ikke også lige skal havde et adresse bevis ! Hold nu kæft altså, og nårh Ja så blokere de også lige spillekontoen, indtil de har behandlet sagen. At få udbetale penge, er ikke Maria casino"s stærkeste side. Og, deres support agenter, siger alle sammen noget forskelligt, man kan overhovedet ikke regne med noget af det de siger.
Man kan faktisk, få oplyst ret meget om folk, når man har deres CPR nummer. Men uha nej, så hellere 744 verificerings dokumenter.
Tvivler på, om jeg overhovedet får de penge jeg har vundet.
Udemærket layout og spillemaskiner
Udemærket layout og spillemaskiner
MEN MEGET DÅRLIG KUNDESERVICE
FIK FØRST MINE PENGE EFTER 21 DAGE, OG HVOR BANGE FOR DET ALDRIG BLEV EN REALITET.
Maria Casino og Unibet har simpelthen…
Maria Casino og Unibet har simpelthen så mange fejl på deres maskiner og når man kontakter deres support gør de intet for at hjælpe og når man bruger flere timer på at sidde og vente på deres kampagner går i orden og man får sine freespin så siger de bare at de ikke kan gøre noget.. og de giver ingen kompensation for at sidde og spilde sin tid selvom det da var det mindste de kunne gøre for at holde på sine kunder men det lader ikke til at supporterne har nogen forretningssans.
Er det lykkes nogen
Er det lykkes nogen, at få deres penge udbetalt?
Har selv bøvlet i lang tid…
Slyngler og kujoner
En flok hyklere og kujoner inde på denne casino. man indbetaler penge, får deres velkomsttilbud, og vinder en god slat. Derefter lukkes ens konto, og man kan ikke udbetale pengene, eller spille på kontoen. Forbandede hundehoveder, i kan kraftedme regne med en baldret rude eller to, hvis de penge ikke er inde på mit kort inden mandag morgen. Derudover kan i også regne med at høre fra min advokat, magen til snydere skal man lede længe efter
Vil gerne have penge
Vil gerne have penge, men ikke udbetale penge. Beder om billeder af ens kort, hvilket er i følge banken ULOVLIGT. VIRKELIG ET DÅRLUGT FIRMA HOLD JER VÆK. BRUG ANDRE SITES.
De snyder
De snyder - man køber plader de trækker ens penge - så kommer det frem - det spil spilles ikke i dit land..
har ringet der ind gange flere - men de spiller sig så uforstående og forstår ikke mit problem ..
Der meget dårligt service
Ledelsen sætter en dårlig retning, men venlig kundeservice
Overordnet set havde jeg egentlig en dårlig oplevelse med virksomheden, men blev taget rigtig godt imod af deres kundeservice som redder dem en lille smule.
Talte både med en fra Norge og Danmark og begge var lige venlige og hjælpsomme. Så selvom jeg er meget uenig med den overordnede beslutning, som blev truffet over de 2 gutter fra kundeservice. Så skulle det selvfølgelig ikke gå udover dem.
0 stjerner herfra har kun haft dårlige oplevelser og får ikke noget mere og skal tage over 100 spins før man ryger i bonusspil så spild af tid og penge
Bedrageri
Jeg har engang for nogle år tilbage spillet på Mariacasino og jeg vandt også ikke nogen kæmpe præmie men 700 kroner jeg valgte så at spille 100 kr. Så der var 600 kr. som jeg så ville trække ud men det kunne jeg ikke fordi jeg mangler noget for at kunne få dem udbetalt, jeg var så ikke online i en månedstid og da jeg så loggede ind igen efter den måned var kontoen pludselig tom, har ikke brugt mariacasino siden og kommer aldrig til det igen, den side er bedrageri.
Jeg har lige vundet ski og hjelm msn…
Jeg har lige vundet ski og hjelm msn holda op en gang møj. Vandt den 20/12 man har slås med den lige siden med at få den de hade alle undskyldninger. Har os skrivet fler gange ang hvad de er værd. Da jeg ikke stå på ski og skal sælge dem. Man må ikke få afvide hvad de er værd. De siger bare de er lavet til mig. Hvad fane kan jeg bruge det til. Og hvorfor vil de ikke fortælle hvad de er værd. Har os vundet xmas hvor man skal møde op og hente den gave man har vaglt. Det har jeg heller ikke hørt en skid vidre om. De synder af ht og man få ikke det man vinder. Hvorfor vil de ikke fortælle hvilken værdi de ski har.
Ikke et sted jeg på nogen måder vil…
Ikke et sted jeg på nogen måder vil anbefale har indbetalt 500kr de blev reserveret på min bank konto med det samme men gik ikke ind på spillekotoen kontakter dem pr telefon med det samme og skal sende biller hører intet ringer igen så ska de have nye fotos efter 8 dage med ringen ril dem hver dag ska de lige pludselig have en PDF fil og mail til min bank rådgiver så hun kan ophæve reservationen selv jeg 10 gange har fortalt dem at de er trukket fra min konto 2 dage efter og nu der gået 11 dage så Beder de igen om nye fotos af kontoerne de er simpelhen en flok bedragere af værste skuffe har ikke ord for den til grin service man får og at de bruger andre mennesker til at snyde en føjsiger jeg ...nu 15 dage efter skriver man igen og de kommer igen med en latterlig udredning jeg ikke er blevet snydt selv om jeg gentagne gange har sendt udskrifter på at det er jeg ...man kan forstå de ikke svarer på anmeldelse da de ikke har rent mel i posen
Har forsøgt at få udbetalt mine penge i…
Har forsøgt at få udbetalt mine penge i snart en måned. Det kan åbenbart ikke lade sig gøre. Tror de forsøger at køre mig træt med forkerte svar og forsøg på at udbetale til mit MasterCard, hvilket ikke kan lade sig gøre. Tror snart det er en bevist strategi, da ingen kan være så inkompetente.
Bliver spammet af det her firma hver…
Bliver spammet af det her firma hver evig eneste dag på min mail. Det er virkelig irriterende.
Nemt indbetale meget svært at få udbetalt
Nemmeste i hele verden at indbetale, men fyldt med fejl og lange lange vente tider hvis man forsøger at få udbetalt sine penge..
Supporten er total handlingslammet.. vælg at andet sted at spille for det har været en elendig oplevelse.. (Har stadig ikke fået mine penge udbetalt...)
Kort og godt bliv langt langt væk her…
Kort og godt bliv langt langt væk her fra, igen reklamere de for biograf billetter, mig og min kone fik ALDRIG nogen sinde dem vi skulle have haft da vi meldte os ind sidst de kørte med biograf billetter,og så kan man bare ikke vinde på deres side,men deres trust anmeldelser siger jo også alt. Så et godt råd bliv langt væk her fra, og spil et andet sted. Ps her får vi også en masse spam fra mariaCasino det er simpelhen så dårlig stil.
Falsk markedsføring
De har oplyst en velkomst bonus, men man må ikke få den...
Intet go dream gave kort.
Mest latterlige kundeservice jeg har mødt. Ironi og copy paste fra "Carl Magnus"
Tilfreds kunde
Oprettede mig i fredags og lagde 100 kr ind. GO DREAM gavekortet på 300 kr var i min indbakke (på websitet) hvor der står "beskeder" om mandagen. Jeg vandt også lidt penge som var nemme at trække ud og var på min konto samme dag. Så de har min tillid indtil videre :)
Super nemt at lægge penge ind via mobilepay og minimumsbeløbet er kun 40 kr.
Dårligere firma skal man lede længe…
Dårligere firma skal man lede længe efter.
De udbetaler ikke gevinsterne. Min mand har vundet 3 store gevinst er. I alt 18000 kr. Dem vil de ikke udbetale. De skal lige se han ejer kontoen. Det har de været over en uge om selv om kontoen er verificeret. Han har heller ikke fået sin brunch. Stor svindler firma.
Svindlere med dårlig kundeservice
Jeg oprettede mig på MariaCasino.dk fordi jeg havde set i en tv-reklame at jeg i den forbindelse kunne få 100 freespins i TrollHunter2.
Da jeg skal oprette mig, kan jeg godt se at der ved siden af indmeldelsen stod "Se alle tilbud" men det var jo ikke nødvendigt at se tilbudene da jeg vidste hvilket tilbud jeg ønskede. Der stod ingen steder at det var her jeg skulle VÆLGE mit tilbud, og i reklamen sagde de, at man bare skulle oprette sig og indbetale og spille for 100,- for at få de 100 free spins.
I velkomstmailen kunne jeg også vælge mit velkomsttilbud.
Da jeg ringer til kundeservice får jeg af vide at jeg har valgt et andet tilbud end de 100 freespins og det kunne de ikke gøre noget ved. Det hjalp ikke at prøve at forklare dem at jeg ikke aktivt har valgt noget tilbud, da jeg på intet tidspunkt er blevet bedt om at vælge tilbud i forbindelse med oprettelsen. Her fremstod det blot som om jeg kunne se tilbudene men det fremgik ikke at det også skulle vælges i den forbindelse.
De vildleder folk og de er ligeglade med deres kunder.
Kundeservice ville i dette firma være en rigtig god idé
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.