MariaCasino.dk Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlige oplevelser kun dræning på under 4-5min selv købebonuser vildt små ingen grund til bruge tid liv og penge her der er ikke nogen gode gevinster altid så små så der er ikke nogen hygge og op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde siden ingen fået. Ville oprette mig på siden, og da oprettelsen var fuldført satte jeg x antal kroner ind, og nåede at spille for 6 kr inden min kon... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelhen den værreste casino side man indbetaler og indbetaler ingen bonus spil og får man endelig et spil gir den så lidt Måske i skulle prøve at stramme jer lidt an eller er det blevet en side so... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er den væreste casino online man kan spille på, der er aldrig gevinster, jeg har indbetalt 50.000 kr på en uge det hele er tabt, simpelthen det værste sted at spille

Das sollten Sie wissen

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maria casino lyver i deres reklamer

Maria casino lyver i deres reklamer, jeg har oprettede mig hus Maria casino efter deres reklamer om man kan få gratis biograf billetter men har aldrig fået. Har spillet for 100kr og tabt og havde skrev til dem angående sagen men de ikke svaret.

6. Oktober 2019

falsk reklame

falsk reklame!
Jeg ser en rekalme for Mariacasino hvor jeg kan få en bonus ved indbetaling af 100 kr.
men da jeg opretter mig får jeg ikke den bonus jeg var lovet og jeg får en dårlig service da jeg bare får at vide at de ikke kan lave det om.
anbefales ikke!

30. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan intet vinde på MariaCasino

Man kan intet vinde på MariaCasino, deres Book of dead er helt død, den giver intet, og har prøvet til mange gange nu, det samme har min mand.Så spar jeres penge her og spil andre steder.Men kan jo også læse på folk at de er meget utilfreds med MariaCasinoPs..Og som en anden skriver ja så har hverken mig eller min mand modtaget nogle biograf billetter, og vi meldte os ind imens de kørte tilbudet, men har vi set nogle biograf billetter nej det har vi ikke. Nej dette er et fup firma, så bliv langt væk her fra.

30. September 2019

mangelende biografbilletter ved tilmeldelse

så en reklame med at man fik en biobillet hvis man meldte sig ind og spillede for 40 kr. hvilket jeg så gjorde. der stod der kunne gå 72 timer før den ville komme frem. da jeg kke modtog noget, kontaktet jeg deres chat, de siger så at kampagne kun gælder til d.1 septemer og da jeg gjorde det d.3 sep, kunne jeg ikke få dette tilbud. dette synes jeg er mærkelig da de kørte reklamer med det efter tilbuddet var sluttet åbenbart. på Siden som stadig er aktiv står der ikke noget om at tilbuddet er udløbet eller hvornår det gør det så en reklame med at man fik en biobillet hvis man meldte sig ind og spillede for 40 kr. hvilket jeg så gjorde. der stod der kunne gå 72 timer før den ville komme frem. da jeg kke modtog noget, kontaktet jeg deres chat, de siger så at kampagne kun gælder til d.1 septemer og da jeg gjorde det d.3 sep, kunne jeg ikke få dette tilbud. dette synes jeg er mærkelig da de kørte reklamer med det efter tilbuddet var sluttet åbenbart. på Siden som stadig er aktiv står der ikke noget om at tilbuddet er udløbet eller hvornår det gør det. desværre er det ille tilladt at putte links i anmeldelsen her.
Informere chatten om dette og deres svar er at han ikke kan huske hvad der stod på siden da kampagnen var aktiv...
har i så ændret det så man ikke kan se datoen mere eller hvor vil han hen med dette? det kunne jeg ikke få svar på vi. chatten.
Synes det er ringe service samt misledende information fra jeres side.
og hvis det er jeres standard så burde folk ikke bruge jeres side.

6. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kom ind i kampen er tilmeldt rofus.

Modtager idag en mail at jeg har været inaktiv i mere end 12 mdr og skal til at betale 70 kr gebyr hvis der står penge på kontoen inde på maria casino, problemet er bare jeg har meldt mig ind i rofus.nu og kan ikke logge ind, så det skal jeg også betale for what????
- jeg vil ikke anbefale dette online casino til andre..

6. August 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt i alt er det en okay side men med lidt problemer

Alt i alt er det en okay side. Dog er det meget misvisende når man overføre penge f.eks. Hvis du overføre 100kr til din konto så tager de 101kr hver gang. Jeg syntes ikke det er okay at mislede dem der spiller på siden på den måde. Ved godt 1kr ikke er så meget men når man har overført 50-60 gange så begynder man at kune mærke det som studerende, det er jo heller ikke acceptabelt at hvis man går ned og køber nogle dagligvare i en butik at de så siger hvad det bliver og så når man har betalt så tager de lige en krone ekstra

8. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Normalt ville jeg give højere point

Normalt ville jeg give højere point, men deres frækhed har gjordt mig sur. For det første, er det at kontakte support åbenbart, som at spille lotto, jeg tvivler på at de har et fælles regel sæt, det virker, som om de gætter eller bare kommer med et svar, og så har de den frækhed bare at afbryde kontakten når de mener de har svaret om man er tilfreds med svaret eller ej,men det er nu også vigtigt at support er tilfreds, kunden kommer jo i anden række. Men sagen er at jeg deltog i kampagnespil hvor de 3 bedste vinder free spins, jeg var nummer 2 i lang tid med 5000 points, så får en anden også 5000 points og jeg ryger ned på 3 plads og kort inden tiden er gået får en anden kunde over 5000 point og jeg ryger ned på plads 4, og jeg ville jo gerne vide hvorfor jeg røg ned på 4. plads og ingen gevinst, selvom jeg var den først til at få 5000 point. Men jeg var før possitiv indstillet overfor Maria Casino, men det har de fået ødelagt nu ved bare at cute support-samtalen. Jeg håber jeg hører fra dem med en forklarnig. Er bare mega skuffet

28. Mai 2019

Hej Esko,

Når der opnås en identisk pointtotal ved en af vores casino-turneringer for to eller flere spillere, så vil placeringen og tilsvarende præmie ikke deles. I tilfælde af uafgjort vil vinderen dog ikke findes på baggrund af hvem som først opnår pointtotalen, men istedet blive valgt ud fra det totale beløb, som er vundet ved spil relateret til turneringen. Skulle pladsen fortsat være delt her, vil den afsluttende tiebreaker være antallet af runder som er spillet. Dette og mere kan findes i vores infocenter.

Efter at have gennemgået deltagelse ved nævnte turnering, kan jeg oplyse, at omend pointtotalen for 3. & 4. pladsen er identiske ved 5000 points, så er pladserne netop fordelt som de er, grundet at 3. pladsen har haft en total gevinst som er højere end end 4. pladsen.

Jeg håber ovenstående belyste din problemstilling tilfredsstillende. Skulle du have yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at opdatere din anmeldelse eller kontakte vores kundeservice som er klar til at hjælpe ved telefonen, på e-mail samt livechat. Kontakt-info. kan findes i vores infocenter under stillede spørgsmål. Åbningstiderne er 9 til 23 alle ugens dage, hvis du ønsker hjælp fra en dansktalende medarbejder. Vores engelske support er tilgængelig 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har tilmeldt mig for over en uge siden…

Har tilmeldt mig for over en uge siden nok nærmere 2 uger siden hvor jeg blev lovet gratis bio tur. Mega nem måde at få penge ind i systemet når man ikke holder hvad man lover. Har snakket med jeres support flere gange på telefon og facebook dog siger de hele tiden amen det kommer indenfor få timer..... Seriøst hvad er det her for noget omgang bras at fylde ens kunder med.....

25. April 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det....

Så indmeldelse på tv og få en valgfri ting. Valgte biograf, men har intet modtaget. Har brugt indbetalingen på godt og vel 5sek 🤔. Kan ikke bruge jeres live chat, e-mail eller telefon... Men så tjente i da lidt hurtige penge på mig 😂😂 ironi kan forekomme... Mvh kim

24 timer efter kom bio turen. 👍🏻

3. April 2019

Hej Kim,

Indløsningskoden til biograf-gavekort optjent ved deltagelse i nævnte velkomst-tilbud sendes senest kl. 19 dagen efter ens første indbetaling. Koden tilsendes via. en besked hvilken kan findes i ens indbakke på Maria Casino under Konto -> Beskeder.

I forlængelse kan jeg nævne, at alle koder for gårsdagens kampagnedeltagelse er afsendt via. nævnte besked, og en af dagens modtagere er netop ved navn Kim, så hvis blot du nu tjekker din indbakke skulle koden gerne kunne findes.

LAD VÆRE.....

LAD VÆRE...... I øjeblikket kører de en kampagne hvor man indbetaler 100kr og får 200 gratis spins. Det benyttede jeg mig af, selvom jeg aldrig har gjort sådan noget før. Men min kæreste havde gjort det samme sammen med nogle af hendes kollegaer. så jeg var i god tro. Jeg gik i gang med at spille mine 200 spins, da jeg var færdig var min konto på 495,5kr. Så tænkte jeg at jeg ville udbetale mine penge men fik en mail om at jeg skulle spille for 100kr for at kunne få udbetalt mine penge. Så tænkte jeg, at det gør jeg da bare. Satte samme spil i gang Book Of dead med en indsats på 100kr og i løbet af 2 sek var min konto rippet. Jeg kontaktede deres kundeservice men her er der absolut ingen hjælp at hente. Det skal lige nævnes igen; jeg lagde en indsats på 100 kr og så tog den hele skidtet. SNYD OG BEDRAG!!!! Virkelig en bekræftelse af at man skal holde sig væk man blir bare taget i ......🤬

22. März 2019

Hvervning via SPAM

Hvervning via SPAM

Forsøger at få mig til at spille på deres side via SPAM mails.

Kan ikke anbefale firmaer som er så anløbne at de bruger SPAM som en aktiv del af deres annoncering.

23. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Casinoer vinder, men de skal ikke også stjæle

Jeg indbetalte 200 kr. Så fik jeg en bonus på over det dobbelte...
Jeg glemte at verificere min mail desværre...
Og jeg var op på at have mellem 500 og 700 kr på min konto. Kan ikke huske hvor meget da de heller ikke har oplyst det efter jeg har spurgt til det.
Men da jeg ikke havde verificeret min mail så pludselig stod der 51 kr...
Mærkeligt de ikke bare tog bonussen men også det jeg havde indbetalt... Ved jeg selv havde glemt at verificere.. det er meningen at casinoer skal vinde, men lige frem at tage ens penge uden at jeg spiller🤔
Nu som trøst har de indbetalt ekstra 50 kr... Men hvorfor give mig lidt og ikke det hele/ eller intet ...jeg undre mig meget.. så hold jeg fra det og tab jeres penge er andet sted.

2. November 2018

Lucky Star turnering.

Jeg spiller med i en turnering i Mariacasino der går fra d. 3/9 - 12/9 i Lucky Star, og der er kun 1 automat man kan spille på, Starburst. Men jeg undre mig over, at man kan få 40.000,00 point på under 1 døgn. Nu har vi d. 12/9 og vedkommende har kun lavet 6.000,00 siden den første dag. Jeg har spillet flere timer hver dag og har kun 16.000,00. Reglerne siger, det ikke betyder noget, hvor meget man bruger pr spin, jeg bruger 2 kr pr spin.
En anden gang, hvor spillet gik over 2 timer, loggede jeg ind efter spillet havde været åben i 8 min, og da havde en person allerede 10.000,00 point. Hvad jeg syntes var underligt.
Jeg tror, der sidder nogle inde i chatten eller service rummet og forærer venner og bekendte point på deres konto, så de vinder 1 pladsen. Men kan jo ikke bevise det.

12. September 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen chance for gevinst!!!

Kan ikke erindre hvornår jeg sidst vandt noget på Maria casino... Har brugt adskillige tusinde efterhånden...

Sidst jeg spillede på Maria Casino, prøvede jeg deres bingo... Måtte konstatere at det var de samme "brugere" der vandt stort set hele tiden... Da jeg og et par andre spillere begyndte at brokke os i chatten, lukkede rummet pludselig ned... Der var ellers omkring 75 "brugere" i rummet endnu, så underligt at Maria Casino ikke længere følte at der var grundlag for mere spil...

Ellers har jeg spillet mest på enarmet tyvknægte derinde.. Der er ingen gevinster... eller jo 10 - 15 kr. pr 150 - 200 kr. man spiller for.. Det er jo kun sindsoprivende på yderst negativ vis..

Jeg grimmer mig over at jeg er vendt tilbage igen og igen.. Men man håber jo... Bingo oplevelsen, gjorde det dog heldigvis meget tydeligt for mig...

Jeg kan ikke bevise det, men jeg mener at Maria Casino snyder og bedrager folk.

Mit bedste råd til dig som spillelysten... Hold dig laaangt væk fra Maria Casino og brug lidt tid på at finde ud af hvilke andre casinosider som ejerne af Maria Casino ejer... Jeg kan dårligt forestille mig at at disse casinosider snyder og bedrager mindre end Maria Casino.

Knæk og bræk

12. April 2018

Hej S.E.K

Tak for din anmeldelse

For at sikre retfærdighed i vores casino og bingo spil, bliver der brugt en såkaldt RNG (random number generator). Som navnet antyder, genererer denne tilfældige numre. Dette er en garanti for, at der ikke finder snyd eller manipulation sted – hverken fra os eller kundernes side. Dette RNG-program testes og overvåges af GLI, som er et anerkendt canadisk selskab. Ydermere overvåges RNG-programmet også af Statens kriminaltekniska laboratorium i Sverige, som bl.a. også har til opgave at overvåge det svenske retsvæsen.
Net Entertainment og Microgaming (vores to største udbydere af produkter til casino) er endvidere godkendt af en række andre uafhængige selskaber, som overvåger RNG-programmet mv. Værd at nævne er bl.a. eCOGRA og AGCC.

I forhold til din klage om Bingo og at du kan opleve at samme brugere som vinder op til flere gange, når du spiller bingo ved os, så er der naturligvis forskel på hvor mange plader folk f.eks. køber pr. spil der kan gøre at dette sker. For hvis man køber flere plader så køber man sig naturligvis til en større chance for at få gevinsten. Da der er større chance for at man har de numre råbt op som man har på sin plader, I den sammenhæng risikere disse spillere naturligvis også, at tabe flere penge hvis deres købte plader ikke får bingo.

Maria Casino har både en maltesisk samt en dansk spillelicens, som er tildelt af henholdsvis den maltesiske og den danske stat. Dette stiller naturligvis yderligere krav til både retfærdighed i casinoet og sikkerhed på siden generelt. Vi kan med andre ord forsikre dig om, at absolut alle askespekter af vores casino side er 100 tilfældigt/retfærdigt, og dit eventuelle tab skyldes slet og ret, at du været uheldig.

Jeg håber ovenstående belyser problemstillingen i tilfredsstillende grad. Skulle du få brug for hjælp i fremtiden, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe ved telefonen, på e-mail samt livechat. Åbningstiderne er 9 til 23 alle ugens dage, hvis du ønsker hjælp fra en dansktalende medarbejder. Vores engelske support er tilgængelig 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reklamerer med 400 kr bonus ved…

Reklamerer med 400 kr bonus ved indsætning af 100 kr - man får kun 100 kr bonus og de vil ikke rette det ved henvendelse til kundeservice - dårlig stil.

Spil et andet sted !!!!!!

6. März 2018

Hej Henrik,

Hos Maria Casino tilbyder vi i øjeblikket, at man kan takke ja til 1 af 3 forskellige velkomsttilbud ved oprettelse.
Tilbud 1: Få dobbelt op på din 1. indbetaling op til 5.000 Kr.
Tilbud 2: Få 400 Kr. i bonus, når du indbetaler 100 Kr.
Tilbud 3: Få 200 free spins, når du indbetaler 200 Kr. Free spins ved dette tilbud tilføjes ganske korrekt hverdagen efter indbetaling.

Man kan finde vilkårene for hvert enkelt af ovenstående tilbud på vores hjemmeside: https://www.mariacasino.dk/promotions/velkomsttilbud

Jeg kan i denne sammenhæng se, at du i forbindelse med oprettelsen valgte tilbud 1 og derfor fik 100 % på din første indbetaling hvor, at du derefter brugte dit eget inskud samt bonussen som du fik for indbetalingen. Derfor kunne vi ikke ændre denne bonus, da du kontaktede os, da vi som nævnt i reglerne for velkomstbonussen, kun kan tilbyde en velkomstbonus pr. konto.

Jeg håber ovenstående belyste din problemstilling tilfredsstillende. Skulle du have yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at opdatere din anmeldelse eller kontakte vores kundeservice som er klar til at hjælpe ved telefonen, på e-mail samt livechat. Åbningstiderne er 8 til midnat alle ugens dage, hvis du ønsker hjælp fra en dansktalende medarbejder. Vores engelske support er tilgængelig 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en flot og sjov side

Det er en flot og sjov side, og jeg har vundet en hel del penge :)
Min opfattelse er at de har en høj udbetalings procent.
Det er klart at ikke alle kan vinde hele tiden, og dem der taber, vil naturligvis kun give dem 1 stjerne. Alle dem der vinder, går ofte ikke på trustpilot.
Kan klart anbefales

14. Februar 2018

Hej Michael,

Vi er glade for, at høre om dine positive oplevelser på Maria Casino.

Skulle du mod alt forventning støde ind i nogle problemer, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice, som er klar til at hjælpe ved telefonen, på e-mail samt livechat. Åbningstiderne er 8 til midnat alle ugens dage, hvis du ønsker hjælp fra en dansktalende medarbejder. Vores engelske support er tilgængelig 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her er der meget dårlige vinder …

Her er der meget dårlige vinder chancer, æder pengene op inden man får set sig om. Det lyder vældig godt med en 96% TBP men de holder ikke stik hos jer det står meget klart, desuden måles det over mio af spins, om der så var en TBP på 500% ville man stadig havde meget svært ved at vinde noget af betydning. i er på ingen måde en troværdig udbyder.

19. Januar 2018

Hej Dennis,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse af vinderchancerne på vores casino. Den teoretiske tilbagebetalingsprocent (TBP) på vores slotspil ligger for næsten alle spillene på mellem 96-98 %. Nedenfor ser du tilbagebetalingsprocenten på nogle tilfældigt udvalgte spil.
Bloodsuckers 98,0 %, Starburst 96,1 %, Zombies 97,2 %, Lucky Angler 96,4 %, Evolution 96,3 %, Gonzo's Quest 96,0 %, Subtopia 96,0 %, Crime Scene 96,7 % og Simsalabim 97,5 %.
Lad os konkretisere dette med et eksempel: hvis du spiller 1000 kr. på spillet Bloodsuckers, så bør du rent statistisk få 980 kr. udbetalt (1000 kr. * 0,98). Den reelle tilbagebetalingsprocent ved så begrænset et antal spins kan dog variere rigtig meget fra den teoretiske TBP. TBP’en på 98 % er den forventede TBP til kunden i hele maskinens levetid. Den enkelte kunde kan således sagtens have en TBP på 150 såvel som 50. Er din personlige tilbagebetalingsprocent markant lavere end den teoretiske TBP, så har du slet og ret været uheldig.

Burde få 0 stjerner

Burde få 0 stjerner. Oprettede en konto, og satte penge ind, og spillede. Efter at havde spillet vil jeg havde udbetalt det jeg havde vundet. (Ikke et stort beløb) men så skal jeg sende billede af pas eller kørekort, samt et billede af hvor min adresse står på. Hvilket jeg har gjort. Efter jeg går ind på deres side igen, hvor de beder om præcis det samme som jeg har sendt til dem på mail.... Har intet hørt fra dem i nu, samt jeg ikke har modtaget MINE penge.
De gør alt for ikke at udbetale folks penge.. Så lad endelig vær med at spille derinde, hvis I gerne vil have jeres penge udbetalt når I har vundet.

10. Januar 2018

Hej Monica,

Hos Maria Casino såvel som ved andre spiludbydere med tilladelse til at udbyde spil i Danmark skal ens spillekonto verificeres, før at spiludbyderen må tillade udbetaling fra kontoen. Dette er naturligvis i overensstemmelse med retningslinjerne fra Spillemyndigheden og er en af vores rutinemæssige processer. For at blive verificeret skal man opfylde 2 krav:

1. Man skal logge ind med NemID.

2. Ens kontodetaljer skal afspejle ens korrekte navn, addresse og CPR-nummer. Er dette ikke tilfældet ved oprettelse, skal vi bede om gyldigt ID og addressebevis for at bekræfte disse detaljer.

Når begge krav er opfyldt, så er ens konto verificeret, hvorefter vi kan tillade udbetaling. Efter denne anmeldelse blev skrevet kan jeg se, at du har fået din konto verificeret samt udbetaling af dit indestående gennemført.

Magnus - Maria Casino

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr