MariaCasino.dk Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlige oplevelser kun dræning på under 4-5min selv købebonuser vildt små ingen grund til bruge tid liv og penge her der er ikke nogen gode gevinster altid så små så der er ikke nogen hygge og op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde siden ingen fået. Ville oprette mig på siden, og da oprettelsen var fuldført satte jeg x antal kroner ind, og nåede at spille for 6 kr inden min kon... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelhen den værreste casino side man indbetaler og indbetaler ingen bonus spil og får man endelig et spil gir den så lidt Måske i skulle prøve at stramme jer lidt an eller er det blevet en side so... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er den væreste casino online man kan spille på, der er aldrig gevinster, jeg har indbetalt 50.000 kr på en uge det hele er tabt, simpelthen det værste sted at spille

Das sollten Sie wissen

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

spille 5,- meste af tiden

spille 5,- meste af tiden , det var billiger at købe bonusser ,end at prøve at spille efter dem , da det næste er umulig at får nogle bonusser runder og koste meget mere at prøve at spille efter dem , spille på de 50 første maskiner bet 5,- fik ikke en bonus ude jeg skulle køre min 100 rundet min, samme lagt , de første 50 maskiner gav 5 bonusse runder , 4 af dem var under 62,- ja 62,- skrev og 1 på 280,- alt ialt putte jeg 7000,- i automater som mere eller mindre ikke gav noget , nomalt spille jeg bet 15-20,- på andre spille sider, hvis jeg have gjort dette herinde have det koste mig 28000,- og have vundet 1900,- det fortælle lidt om , hvad maskiner giver hos maria casino , 2 gang jeg prøve at spille herinde , bet 5,- hele vejen 6000,- fattiger og igen 3 bonuserunder ikke en over 150,- i bonus spillet , man kunne køre 1100 spins på en maskine ude at få en bonuserunde , det fortælle lidt om hvor svært det er ,at få en bonusrunde, man kan lige så godt smide 1000,- ud af vinduet , sådan følelse det , at spille herinde , fordi maskiner give simple her INTE , ikke en spilleside jeg kan anbefale, der er mangle spilleside , hvor maskiner give lidt tilbage og bonusrunder er inde for rækkevide

29. Mai 2021

kontakt

Man kan ikke engang finde hvor man kan kontakt dem.
Jeg skulle ha "50 freespins" men de kom aldrig.. Det lugter langt væk...

17. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse

Super god oplevelse. De har samme spil som andre og da jeg primært spiller slots og roulette passer det mig fint. Verifikation er påkrævet og det gik også fint med indsendelse af kørekort og sygesikring.
Kan ikke se hvordan de kunne gøre det bedre

3. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg giver ikke en hujende hattefis for…

Jeg giver ikke en hujende hattefis for deres 10% Cash back. Har du indsat 500 kr og ikke udbetalt er din Cash back ikke nødvendigvis 50 kr da de regner på hvor mange gevinster over dine spil du har vundet. Jeg har prøvet at få 1 kr i Cash back og det er sku da fysisk umuligt at sætte 10 kr ind. Jeg mener bestemt ingen udbetaling = ingen gevinst, som på unibet. Det er sku fup og fis.

21. Februar 2021

Hold jer langt væk.

Hold jer langt væk.
De stjæler dine penge, de anerkender ikke ens dokumenter, og så beslutter de at lukke din konto, uden mulighed for at lukke den op igen, påstår de.
Jeg indsatte 200 kr, og har spillet lidt bingo.
Jeg havde 225 kr ca på kontoen, og de har lukket den. spurgte så til hvad der ville ske med mine penge. De svarer, der er ingen penge på kontoen.
Snyd og bedrag.

28. Januar 2021

SCAM SCAM SCAM

ALDRIG, ALRIG SPIL PÅ DERES SIDE!
Jeg har prøvet at få udbetalt 300kr, men det kan jeg ikke få lov til, jeg har skrevet med deres live chat, men de siger at de ikke kan hjælpe mig med det.
Værste hjemmeside
TOTAL SCAM

15. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette casino er under alt kritik!

Dette casino er under alt kritik, de snyder deres kunder, Jeg spillede et spil med 5-10kr i indsats, næste træk var indsatsen 600kr. jeg havde lidt over 1100 på min konto så mistede lige 600kr på et øjeblik. Deres "kundeservice" har ikke svaret efter fire dage, fik fat i dem på deres onlinechat hvor jeg klagede over hvad der var sket, sagde at JEG ville lukke min konto, nu er der så lige kommet en mail om at DE har lukket min konto uden at jeg har bedt DEM om det, hvad sker der lige for et casino hvor man har spillet i flere år?...

12. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har indbetalt med mobil Pay og de…

Har indbetalt med mobil Pay og de nægter og udbetalt for det er ikke min ejen mobilpay der er brugt til ind betaling 400 kr vil de ikke udbetalt. Kan aldrig anbefaler dem til nogle der er et snyde firma

Palle Hansen

5. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den vildeste hustler side..

Den vildeste hustler side... Var glad for den engang, men nu snyder den jo bar folk... Ved godt man ikk altid Kan vinde... Men flere gange free falls og aå vinder man 6 kr... Bruger aldrig den side igen

8. Dezember 2020

Hold jer væk!

I starten var jeg glad for siden men har efterfølgende fundet ud af at det er snyd og bedrag
På mange af deres spillemaskiner vinder man aldrig en skid. Prøvede 421 spins med en en indsats på 1 kroner uden gevinst.
Pudsigt nok er sandsynligheden for gevinst meget større ( 83%) hvis man spiller på nøjagtig de samme maskiner med samme indsats på andre sider.
Sidder lige sammen med en phd'er en i matematik og vi statistik og regner lidt på det.
Konklusion: Hold jer langt langt væk fra de denne denne side!!

19. September 2020

0 stjerner hold jer væk

Hvis jeg kunne give 0 så gjorde jeg det, de tilbage holder 1000
Kr fordi de sad fast i systemet. Er det ikke det ene dokument de vil have så er det, det andet, det bliver bare ved og ved og ved får aldrig de penge tilbage !!! Hold jer langt langt væk fra dem. !!!!!!

27. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold kæft noget værre scam!

Hold kæft noget værre scam!

Jeg indbetalte d.12 600kr hvor jeg ikke fik pengene ind på min konto, jeg fik afvide da jeg snakkes med live-chatten at de godt kunne se fejlen og at der ville gå højst 48 timer for at jeg ville få mine penge. Så skulle jeg lige pludselig sende et billede af mit kontoudtog over mail, hvorefter de skriver at den finansielle afdeling ikke har kunnet finde fejlen, altså hvad er det for noget scam, nu har jeg været i kontakt med live-chatten op til 10 gange, hvor de ikke har kunnet hjælpe med noget som helst. De kan ikke finde fejlen, selvom de kan se at jeg aldrig har haft de 600kr på kontoen som er blevet accepteret og er væk fra min bankkonto. Fraråder alle at spille på hjemmesiden, det er en kæmpe scam side hvor ingen hjælp er at finde.

17. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr