LØBEREN Bewertungen

1.253
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog mine nye løbesko i den forkerte farve, som jeg havde købt online. Jeg ringede til kundeservice, og fik lynhurtig hjælp af Rasmus, som fik sendt de rigtige sko afsted indenfor samme time af,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt mange sko i Løberen (Aalborg) men synes at kundeservicen, eller mangel på samme, har udviklet sig i forkert retning. Kommer ind i butikken i Aalborg lidt før lukketid og bliver, inden at have... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Service. Online shoppen leverede ved en fejl en damevest i stedet for den bestilte herre løbevest. Til min positive overraskelse sendte de straks en herrevest afsted da jeg gjorde opmærksom på f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk personale🤩 var ved dem i Roskilde. De ved hvad de snakker om. Jeg skulle bruge et par løbe sko til noget nybegynder træning, da jeg har gamle akillessene og knæ skader. De laver løbe test... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laufsportgeschäft

Über LØBEREN

Vom Unternehmen geschrieben

At du løber med det rigtige løbeudstyr er vigtigt for din løbeoplevelse, uanset om du er begynder eller garvet maratonløber. Derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde den rigtige løbesko. Vi har siden 1996 fokuseret på at give vores kunder en grundig og seriøs vejledning. Vi går højt op i, at du går ud af døren med en sko, der passer til dig og dine behov. Hverken mere eller mindre!

Køb løbeudstyr

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1253 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

(1.253)

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Professionel og god hjælp

Havde en rigtig god oplevelse i butikken i Ålborg. Professionelle og dygtige ansatte. De går op i at hjælpe med at finde det udstyr der passer dig og dit niveau, og de ved hvad de snakker om. Jeg er meget tilfreds med mine nye sko. Anbefales!

3. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ondt i mine fødder

Aldrig har jeg haft så ondt i mine fødder som efter jeg tog til løberen for at få nogle "rigtige" løbesko.... jeg har altid løbet i Nike, uden de store issues, men fordi mine knæ var begyndt at drille mig, gav min kæreste mig en tur i løberen roskilde og et par nye løbesko som i følge ekspedienten skulle være noget af det bedste, men han nåede heldigvis også at sige, at han ikke kunne garantere noget. Og det er jo meget heldigt de siger det, mine fødder sover konsekvent efter 4-5 km løb og gør ondt.... simpelthen spild af 1600kr. Øv... Hold jer til det i ved fungere.

8. Juni 2024

Hej Rikke!

Tak for tilbagemelding.

Det lyder virkelig træls, og jeg kan godt forstå, det er en irriterende oplevelse. Vi kan - som du også siger, vi har nævnt - ikke garantere noget 100%, når man køber løbesko.

Når det så er sagt, har vi jo et mål om, at alle skal forlade vores butikker glade og tilfredse og føle, man har fået hjælp til at fortsætte sin løbekarriere. Derfor synes jeg, at du skal tage dine sko med tilbage i butikken, og så må vi tale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vh. Andreas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke meget hjælp at hente her

Ikke meget hjælp at hente her. Spurgte på racesko, og fik kun gentagne gange at vide at det ikke var muligt, da de slet ikke var til at skaffe, trods at jeg ikke skulle bruge dem her og nu.
Godt at der så kan findes en masse på nettet.
Dog dårligt for detailforretningerne.

21. Mai 2024

Hej Gert

Jeg er ked af at høre, vi ikke kunne hjælpe dig i denne omgang.

Vores leverandørers lagre er ikke uendelige, så der er en begrænsning på, hvor mange sko (og især hvilke) vi har mulighed for at få. Nogle gange kan det ganske simpelt ikke lade sig gøre, fordi skoene ikke findes endnu.

Der findes desværre ikke en bunke, vi kan plukke af, som vi har lyst til. Mange brands har svært ved at følge med den store efterspørgsel i øjeblikket, og vi prøver selvfølgelig altid at sikre os et så godt lager som muligt.

Vh. Andreas

Super service af Emil

Vi var ude for at få løbesko til min datter, og blev mødt af Emil (Århus afd.)
Han er yderst professionel og ved i den grad hvad han taler om. Super vejledning og ikke mindst service.
Så er du i Århus og skal have løbesko så gå til Løberen og få fat på Emil 🏃

27. April 2024

Super service

har været i Aalborg. Kigge på noget sko. Men de havde ikke tiden. Men synes ham gir mig service. Han gir mig god forklaring . Synes han gjorde det rigtig godt og fortælle hvorfor. Synes han skal ha 5 stjerner alligevel. Lidt min egen skyld. Ikke Bestille tiden. 😅

Været i Vejle for køb min løbesko. Super god service og den tiden de gir en til. Det skal ikke være hurtigt. Man skal ha den rigtige par med hjem. Tak for ham at jeg kan løbe igen. 💪

Men jeg komme igen. Lige meget om det er Aalborg og Vejle. Komme stræk igen for køber ny igen. 😎

23. März 2024

Super support

Efter super support via tlf var det nemt at beslutte hvilke løbesko jeg skulle købe, at få dem leveret i Lyngby og efterfølgende at kunne komme ind og prøve dem på løbebånd inden jeg tager dem ibrug er en super service.

8. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Løbeanalyse

Skulle ha lavet en løbeanalyse i butikken i Vejle. Ikke særlig god oplevelse. Hende der skulle lave det var ikke særlig imødekommende, og informerede mig ikke om hvad der skulle ske. Hun kiggede nærmest ikke på testen, og ville ikke svare på mine spørgsmål. Spurgte fx hvad jeg kunne gøre for at undgå ondt i knæet, hvor hun så svare “øvelser og begynde at løbe rigtigt”. Var ude efter 10 min hvor jeg havde løbet, prøvet 4 par sko og købt et par sko. Var nødt til at læse op på de sko jeg havde købt, for at se om det var noget for mig. Dårligt!

6. März 2024

Ingen reklamation for hul i 14 dage gamle sko

Jeg købte et par Asics Gel-Nimbus 26 Dame for 14 dage siden - de står til 1.700 kr.

Jeg fik taget en løbetest og der var super god service. Skoene står til billigere pris på div. andre sider, men jeg valgte netop LØBEREN grundet den gode service.

Efter 7 dage var der dog et hul ovenpå skoen (ved storetåen). Jeg går derfor efter 14 dage ned i butikken og reklamerer herover.
Jeg har løbet 40 km. i skoene og jeg har aldrig oplevet dette ved nogen af mine tidligere løbesko. Ved løbetesten forklarede jeg ekspedienten, at jeg skal til at træne op til et maraton.

Da jeg kommer ned i butikken og vil reklamere over skoene oplyser ekspedienten, at dette er meget normalt, når man løber lange distancer. Jeg oplyser ekspedienten at de kun er brugt i en uge (og han kunne jo også se på kvitteringen at de var nye) samt at jeg derfor havde forventet mere.

Han oplyste, at dette var normalt og at jeg ikke kunne reklamere over skoene - på trods af, at jeg kun havde haft dem i 14 dage.

Jeg efterspurgte derefter hvorfor jeg ikke fik vejledning om dette - da jeg netop valgte de løbesko (dyrere end det andet par jeg så på), da jeg gerne ville have god kvalitet. Han oplyste igen, at sådan var præmissen.

Jeg er derfor voldsomt utilfreds over at have købt et par løbesko til den pris, som går i stykker efter en uge - og at butikken herefter ikke vil hjælpe med dette.

Jeg er klar over, at man må forvente alm. slid og at løbesko ikke holder evigt - men et hul efter 7 dage må være over grænsen...

2. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet mindre end top professionelt

Jeg var igår nede i LØBEREN i Århus, da mine nuværende mængdesko trængte til at blive skiftet ud.

Jeg blev her mødt af Maria, der med tålmodighed, overskud, smil og et uovertruffent servicegen gav mig den bedste købsoplevelse i årevis. Hun gav sig så god tid til at hjælpe mig, at jeg følte mig positivt overvældet, da jeg gik derfra.

Jeg fik selvfølgelig sagt hende tusinde tak for hjælpen, men kæft hvor føles det fattigt sagt i kontrast til det jeg selv havde fået ud af mit besøg i butikken.

6/5 stjerner ⭐️ - Jeg ved med sikkerhed, hvor jeg handler næste gang!🏃🏽‍♂️‍➡️

29. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg og god service

God butik med et stort udvalg af sko. Havde fornøgelsen af en mega sød mandlig sælger i butikken i Århus i dag, som var enormt tålmodig med mig, og bare blev ved med at komme med gode forslag. I havde dog ikke den sko hjemme som jeg endte på i min størrelse, men stadig 5 stjerner til jer!<3

28. Februar 2024

Bestilte sko online fra Løberen

Bestilte sko online fra Løberen, Skulle have dem udleveret fra Løberen i Roskilde. Her spurgte en ung mand, om hvilket slags løb jeg normalt skulle bruge skoene til. De løbesko som jeg havde bestilt var til spurter. Jeg fik forevist alternativer i brands jeg kunne lide og den unge mand fandt hurtigt et par som passede mig perfekt. Har nu løbet 4 løb i skoene og de er helt perfekte.
Tak for god service i Løberen Roskilde. Kommer helt sikkert tilbage.

9. Februar 2024

Uhøflig service

Uhøflig service , havde fornemmelse at være til besvær i butikken .

Fandt løbesko andet sted med god service , trods min overvægt og sparsom løbedistance

7. Februar 2024

Hej Sara

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Det er på absolut ingen måde den følelse, man skal efterlades med, når man besøger vores butikker.

Du er velkommen til at række ud til mig på andreas@loberen.dk, hvis der er noget, du gerne vil uddybe, så tager jeg fat på det.

Mvh
Andreas

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr