Jeg modtog mine nye løbesko i den forkerte farve, som jeg havde købt online. Jeg ringede til kundeservice, og fik lynhurtig hjælp af Rasmus, som fik sendt de rigtige sko afsted indenfor samme time af,... Mehr ansehen
Har købt mange sko i Løberen (Aalborg) men synes at kundeservicen, eller mangel på samme, har udviklet sig i forkert retning. Kommer ind i butikken i Aalborg lidt før lukketid og bliver, inden at have... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super Service. Online shoppen leverede ved en fejl en damevest i stedet for den bestilte herre løbevest. Til min positive overraskelse sendte de straks en herrevest afsted da jeg gjorde opmærksom på f... Mehr ansehen
Fantastisk personale🤩 var ved dem i Roskilde. De ved hvad de snakker om. Jeg skulle bruge et par løbe sko til noget nybegynder træning, da jeg har gamle akillessene og knæ skader. De laver løbe test... Mehr ansehen
Über LØBEREN
- kundeservice@loberen.dk
- www.loberen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig ekspedition
Tag lige her ind, før du smider drømmen fra dig.
Fantastisk service og viden om produkterne.
Jeg har kæmpet med vabler og skinnebensbetændelse i et halvt år. Efter 3 forskellige par sko og speciallavede såler fra andre forhandlere, så var Løberen lidt min sidste chance.
Mathias gav en service, der er hele grunden til hvorfor man nogle gange skal gå i fysiske butikker og ikke bare på nettet.
At han også har anbefalet et par sko, der har gjort mig skades- og vablefri på 1 uge, er en mindre magtdemonstration.
Tak!
Største anbefaling!
Fremragende!
Sød, grundig og hjælpsom kvindelig medarbejder i København hjalp mig med at finde den helt rette løbesko efter problemer med knæene! Absolut fantastisk service!
Rigtig god forretning
Rigtig god forretning, man bliver taget seriøst af de ansatte og selvom de ikke har tid den pågældende dag, er de meget løsning orienteret og man går ikke tomhændet hjem.
Fremragende kundeservice
Jeg bestilte flere varer onsdag den 13.12.2023 og modtog dem torsdag. Desværre var en af varerne i forkert størrelse i forhold til bestillingen, så jeg sendte en mail samme dag om det. Fredag sendte Løberen den rigtige størrelse, som jeg modtog om lørdagen.
Det var en virkelig god kundeservice i en travl juleperiode.
Altid god service
Super hurtig levering og altid god service
Bestilte lidt forskellige ting på Black Friday og forventede egentlig at der ville være noget længere leveringstid, end sædvanligt - har kun oplevet at det er gået super hurtigt nemlig. Bestilte fredag og havde tingene mandag. Som altid helt perfekt.
Når jeg ikke handler online, bruger jeg butikken i Lyngby, både til løbetest og vejledning og er godt tilfreds.
Gode varer og hurtig levering.
Virkelig hjælpsom kundeservice
Virkelig hjælpsom kundeservice. Det viste sig at der var sket en fejl i lagerbeholdningen på hjemmesiden, så den t-shirt jeg havde bestilt ikke var på lager. De tilbød at sende den nyere model af t-shirten, men til samme tilbudspris som jeg havde købt den anden i og at sende det afsted til min adresse istedet for nærmeste butik.
Dejlig service!
Nemt at finde det man ville købe og…
Nemt at finde det man ville købe og herefter hurtig forsendelse.
Hjælpsom kundeservice
Jeg bestilte et Garmin ur, der leveredes meget hurtigt. Når der viste sig at være et fabrikationsfejl, fik jeg meget hurtigt hjælp fra flink og hjælpsom personale i kundeservice. Jeg fik meget hurtigt et nyt ur efter at have sendt det defekte ind. Det kan kun anbefales at handle hos Løberen
Jeg bestilte en powerbar pakke
Jeg bestilte en powerbar pakke, saltpiller og elektrolyttabletter til et ultramaraton jeg står og skal læbe næste uge, og den pakke jeg bestilte har de valgt at annullere uden at underrette mig omkring at det er sket? Og nu bliver der ikke kompenseret for en fejl som DE har lavet?
Virkelig uprofessionel måde at køre en forretning på, når man bare skriver "det er ærgeligt" og at jeg bare kan bestille igen

Antwort von LØBEREN
Hurtig levering, men indholdet stemte ikke overens med det bestilte
Hurtig levering, men der manglede desværre noget af indholdet...

Antwort von LØBEREN
Meget tilfreds og super hurtig levering. Bestilte lørdag eftermiddag og levering tirsdag.
Super konkurrence dygtige priser..
LØBEREN København
LØBEREN København:
Kompetente og servicemindede folk bag disken. Hvis en vare ikke findes i deres sortiment, er de altid søde til at tjekke op på, om de kan skaffe den hjem.
De tager sig altid rigeligt med tid for at sikre sig, at man kommer hjem med den rigtige sko. Garanti for god vejledning :-)
Alt gik fint
Butikken i Lyngby:
Alt gik fint. En løbetur på båndet, god vejledning og hurtig levering.
Ingen information og ingen vare
I lørdags d. 2/9 forsøgte jeg at købe en Saysky singlet løbetrøje, som stod til at være på lager. Samtidig med denne bestilte jeg nogle gels og andet energi. De reklamerer med at sende dagen efter.
Onsdag d. 6/9 havde jeg stadig ikke modtaget andet information end den ordrebekræftelse jeg havde modtaget kort efter min bestilling. Jeg forsøgte derfor at ringe til Løberens onlineshop for at spørge ind til min ordre, men 4x5min ventetid hvor jeg får af vide at jeg er først i køen, og hvor den automatiks lægger på efter 5min, må jeg opgive.
Da jeg stadig ikke har fået noget at vide i dag torsdag d. 7/9, forsøger jeg at ringe til løberen igen hvor jeg får at vide at de nok ikke har den Saysky Singlet på lager mere og derfor ikke kan sende mig min ordre. Altså 5!! dage efter, og kun fordi jeg ringer til dem! Ingen information fra deres side.
Derudover får jeg så oplyst at mine penge kommer retur / bliver frigivet indenfor 4-5 dage.
Absolut ingen service, og utrolig svært at komme i kontakt med deres onlinesalg.

Antwort von LØBEREN
Meget tilfreds med min bestilling hos…
Meget tilfreds med min bestilling hos løberen. Super folk og snakke med.
alt som det bør være
alt som det bør være
5 stjerner havde de fået hvis de havde haft mulighed for at vælge pakkeshop i stedet for Postnord.
God pris og levering som aftalt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.