LØBEREN Bewertungen

1.252
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er efterhånden lidt tid siden jeg var inde i løberen og fik lavet en løbetest og købe nye sko. Men er simpelthen nødt til at give kæmpe kredit til jeres kvindelige medarbejder. Hun var meget tålm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog mine nye løbesko i den forkerte farve, som jeg havde købt online. Jeg ringede til kundeservice, og fik lynhurtig hjælp af Rasmus, som fik sendt de rigtige sko afsted indenfor samme time af,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt mange sko i Løberen (Aalborg) men synes at kundeservicen, eller mangel på samme, har udviklet sig i forkert retning. Kommer ind i butikken i Aalborg lidt før lukketid og bliver, inden at have... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Service. Online shoppen leverede ved en fejl en damevest i stedet for den bestilte herre løbevest. Til min positive overraskelse sendte de straks en herrevest afsted da jeg gjorde opmærksom på f... Mehr ansehen

1. Laufsportgeschäft

Über LØBEREN

Vom Unternehmen geschrieben

At du løber med det rigtige løbeudstyr er vigtigt for din løbeoplevelse, uanset om du er begynder eller garvet maratonløber. Derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde den rigtige løbesko. Vi har siden 1996 fokuseret på at give vores kunder en grundig og seriøs vejledning. Vi går højt op i, at du går ud af døren med en sko, der passer til dig og dine behov. Hverken mere eller mindre!

Køb løbeudstyr

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1252 Bewertungen

(1.252)

49 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

En skuffende og uprofessionel oplevelse hos Løberen Aalborg

Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice som hos Løberen i Aalborg.

Jeg troede, jeg havde booket et løbetjek – det viser sig så, at det havde jeg ikke gjort korrekt. Fair nok, det er min fejl. Men i stedet for at møde mig med bare en smule imødekommenhed eller hjælpe mig videre, blev jeg mødt med total ligegyldighed.

Da jeg så vælger at kigge på løbesko, står jeg i butikken uden at nogen henvender sig til mig overhovedet. Ingen spørger, om jeg har brug for hjælp, ingen rådgivning, intet.

Den kunde, som rent faktisk havde booket tiden, dukkede aldrig op. Jeg stod der i 12 minutter og ventede. Alligevel blev jeg hverken tilbudt at tage pladsen, spurgt om jeg havde brug for noget, eller bare mødt med et “hej” eller “forvel”.

En butik som denne lever af personlig betjening – det er netop derfor, man vælger at gå til en specialbutik i stedet for at handle online. Men den service, jeg fik (eller rettere ikke fik), var under al kritik.

Jeg havde forventet en langt bedre oplevelse, og jeg går i hvert fald ikke tilbage. Skuffet er mildt sagt.

4. September 2025

Hej Simon

Tak for feedback.

Jeg ved personligt, at vores personale i Aalborg altid er opmærksomme på at hjælpe alle, der besøger og tager sig tid til samtlige kunder.

Jeg kan forstå, at der har været lidt udfordringer med tidsbestillingen her, og derfor blev du tilbudt en tid lidt senere samme dag. Herfra var opfattelsen, at du ikke ønskede hjælp til at finde sko, før du forlod butikken.

Det er beklageligt, at vi er gået skævt af hinanden her. Vores butik i Aalborg er utrolig travl, og når vi kun er én ansat på – som tilfældet var, da du besøgte – prøver vi efter bedste evne at hjælpe alle bedst muligt.

Igen, beklager, at det blev en dårlig oplevelse.

Andreas

Skuffende reklamationshåndtering – sko til 1.650 kr. gik i stykker efter 1 år

Jeg købte et par Saucony løbesko hos Løberen Aarhus til 1.650 kr. Efter ca. 1 år og kun 5-600 km begyndte sålen at slippe, selvom skoene ikke var nedslidt. Jeg reklamerede, men fik blot at vide, at det var “slidtage”, og at de kunne lime skoen – uden garanti på limningen.

Efter én løbetur på kun 5 km gik sålen løs igen, præcis som jeg havde frygtet. Jeg foreslog, at skoene blev sendt til producenten, men det nægtede Løberen. Jeg kontaktede derefter Saucony direkte, og de anerkendte selv, at skoen ikke så nedslidt ud, men valgte stadig ikke at hjælpe mig.

Som om det ikke var nok: Da jeg stod i butikken, kom en anden kunde ind med en reklamation på et par sko, der var gået op i øjet til snørringen efter kun to ture. Også denne reklamation blev afvist – med begrundelsen, at skoen “ikke var vant til at blive snøret så hårdt”.

Når man betaler premiumpriser, bør man forvente både kvalitet og ordentlig kundeservice. Hos Løberen (og til dels Saucony) er oplevelsen det modsatte. Jeg kommer ikke til at handle der igen.

14. August 2025

Nike Vomero Plus

Jeg bestiller et par Nike Vomero Plus i str. 44 som fremgår at de har på lager. Jeg ender med at tage kontakt til Løberen 2 dage efter, da jeg intet har modtaget omkring forsendelsen. De siger så at de har haft en lagerfejl og desværre ikke alligevel har skoen på lager, men at jeg kan få sammen model men i anden farve til samme pris - vel at mærke til en pris som ikke engang er et tilbud. Svaret var et upersonligt AI svar.

14. August 2025

Hej Johan

Nike Vomero Plus er en løbesko, der har solgt enormt hurtigt – også så hurtigt, at lageret ikke altid kan nå at opdatere. Det er selvfølgelig ikke dit problem, så det beklager jeg.

Jeg er glad for, at vi kunne tilbyde dig præcis den samme løbesko – blot i en anden farve, selvom det ikke var den farve, du ønskede.

Det er desværre en beklagelig fejl herfra. Til gengæld arbejder vi kun med mennesker og ikke AI, når vi interagerer med vores besøgende, så du kan være sikker på, at vi sidder rigtige mennesker bag skærm og har en dialog med dig :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækre butikker med hurtig levering på webshoppen. Dette afspejles i de nogle gange høje priser, men handler her glædeligt alligevel.

Retur af tøj gik også hurtigt og gnidningsfrit.

27. Dezember 2024

Skuffende oplevelse...

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med ”Løberen” i Lyngby. For ca. 3 måneder siden købte jeg et par løbesko til 1.450 kr., efter at være blevet testet på deres løbebånd for at finde de rigtige sko. Nu – kun 3 måneder senere – har begge sko tydelige huller på siden, selvom jeg ikke har brugt dem særlig meget.
Jeg henvendte mig både i butikken og ringede til dem, men fik blot at vide, at det ikke var en reklamationssag, da der var tale om "slidtage". Deres løsning var, at jeg selv skulle smøre lim på eller bruge gaffatape. Jeg synes det er en ærgerlig måde at håndtere et så dyrt produkt på, især når det er købt i en specialbutik, hvor man forventer bedre service.
Jeg er ked af min oplevelse og kan desværre ikke anbefale andre at handle her.

31. Juli 2025

Hej Frederik!

Tak for feedback.

I en reklamationssag er vi nødt til at vurdere, om der er tale om fejl på skoen eller normalt slid. En reklamation gælder kun, såfremt det er en fejl fra producentens side.

Det har vi i dette tilfælde ikke vurderet var sagen, og derfor har vi afslået din reklamation.

Det ændrer dog ikke på, at det er irriterende at opleve, og det er jeg ked af.

Butikken der sælger sko

Butikken der sælger sko, men man kan ikke få lov til at købe et par, uden af skulle stå på et løbebånd i 30 min. Har heller aldrig fået så dårlig betjening, eller blevet talt så ned til. Klar anbefaling, aldrig spild tid på at gå i løberen! #manforventerhellerikkemankangåindpåenrestaurantogfåetbord #værsteserviceever

31. Juli 2025

Hej Oskar

Tak for feedback!

Vores måde at hjælpe løbere til at finde præcis det par løbesko, der passer til ens behov, er gennem vores løbestilstest. Det er sådan, vi sikrer, at folk ikke køber løbesko, der viser sig ikke at passe til ens behov, løbestil og formål.

Det er dog aldrig tvang, og man må selvfølgelig købe præcis, hvad der passer en – vores løbestilstest er blot en anbefaling, så jeg beklager, hvis du har opfattet det som tvang. Det er selvfølgelig ikke det indtryk, vi gerne vil give – og slet ikke, at man oplever at blive talt ned til. Det er ikke i orden.

Jeg forstår desværre ikke helt dit enormt lange hashtag, så den sammenligning kan jeg helt ikke komme retur til dig på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende kvalitet og dårlig behandling ved reklamtion

Jeg havde købt et par Nike Alphafly, men allerede efter 25km viste skoene meget tydelige tegn på slid, hvilket er langt fra hvad man bør forvente af en løbesko i den prisklasse. Jeg er en erfaren løber og ved at dette ikke er normalt.

Jeg gik derfor ned i butikken for at reklamere over skoene, hvor de de vurderede det som "normalt slid". Eftersom jeg var meget uforstående overfor dette, tog jeg op i Nike butikken for at få en second opinion, hvor de var enig i at det ikke var normalt slid og sagde det var en reklamationssag.

Jeg er meget skuffet over både kvaliteten af produktet og måden, reklamationen blev håndteret på. Som seriøs løber forventer jeg, at sko til den pris kan holde væsentligt længere end 25km - og at man som kunde bliver taget alvorligt, når man gør opmærksom på sådan en fejl.
Ærgerlig oplevelse!

10. Juli 2025

Hej Christian!

Tak for feedback.

Det er altid en svær størrelse med reklamationer, når almindeligt slid meget nemt kan forveksles med fejl på skoen.

En Alphafly er en konkurrencesko, der ikke er beregnet til, at man burger den til "dagligdagsbrug" så at sige – altså en løbesko, der er specifikt udviklet til at bruge på konkurrencedagen.

Den skal selvfølgelig holde længere end 25km, men vi forsøger altid at kigge på brugen og det slid, der er kommet på skoen for at sikre, at det ikke er en fejl på selve skoen.

Jeg kender i sagens natur ikke til denne case eller har set skoen, men det lyder til, at vi måske skulle have tjekket det grundigere, og det beklager jeg, du oplever, vi ikke har gjort.

Ligegyldigt at booke tid

Jeg havde booket en tid til løbetest fra 10:30-11 i Roskilde d. 24/07. Jeg ankommer kl. 10:30, hvorefter at jeg står og venter i 45 minutter før at jeg kommer på løbebåndet. Det var tydeligt at det ingen betydning havde om man havde booket en tid eller ej. Når det endelig bliver min tur har jeg kun 10 minutter før jeg bliver nødt til at gå, grundet en anden aftale. Jeg ender derfor med at købe det første par løbesko jeg prøver, da jeg ikke havde tid til mere. Kan ikke anbefales medmindre at man sætter et par timer af til det!

24. Juli 2025

Hej William!

Tak for feedback.

Det lyder til, at du har ramt butikken på et travlt tidspunkt. Det sker desværre, men vi forsøger som udgangspunkt altid at prioritere dem, der har booket tid – det er dog ikke altid nemt, når bestilte tider kan trække lidt ud samtidigt med, at der kommer kunder ind fra gaden også. Så risikerer vi, at tidsplanen skrider lidt for os, og det er selvfølgelig frustrerende.

Jeg beklager den trælse ventetid, og så håber jeg, vi kan tage revanche en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stadig chokeret over deres udmelding...

Købte et par Salomon løbesko i januar 2025, et par måneder efter, gik der hul i overstoffet, jeg henvendte mig til butikken, og de sendte straks et par nye. 2 måneder efter, knækker karbonskinnen under skoen, og jeg sender en reklamation. Denne bliver afvist med disse ord:
Vi har nu behandlet din reklamation, og vælger ikke at godkende den.

"De pågældende sko er fra d. 03/04-25, og er altså blot 2 måneder gamle.
Skoene ser meget slidte ud, selvom de kun er brugt i 2 måneder."

Fuldstændig uacceptabel, at garantien ikke dækker, fordi jeg har brugt skoene FOR MEGET!!

4. Juni 2025

Hej Mette

Tak for din feedback!

Jeg kender i sagens natur ikke situationen, men helt overordnet set gælder reklamationsretten kun på fabriksfejl og ikke på slid, der er et resultat af ens brug af produktet. I dette tilfælde har vi vurderet, at det ikke er en fejl fra fabrikantens side, og så dækker garantien ikke.

Det fremgår også tydeligt i vores handelsbetingelser, som du kan læse her: www.loberen.dk/handelsbetingelser

Rigtig god dag!

Suveræn service

Var forbi Løberen i Århus. Kørte helt fra Herning, på en anbefaling. Jeg skulle have hjælp til et par løbesko - Fik fantastisk hjælp af Simone, og selv om jeg ikke endte med at købe dem den dag, kommer jeg helt sikkert til at købe dem gennem jer, og vil helt sikkert komme igen.

7. Juli 2025

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse – her følte jeg mig virkelig taget seriøst!

Jeg købte mine nye løbesko i Løberen og det var en super god oplevelse fra start til slut. Medarbejderen, der hjalp mig, var både fagligt dygtig og tålmodig. Vi prøvede flere forskellige modeller, og jeg fik mulighed for at teste dem grundigt på løbebåndet, mens vi talte om mit løbemønster, mine behov og erfaringer.

Det var tydeligt, at medarbejderen virkelig ønskede at finde det helt rigtige par sko til mig – og ikke bare sælge noget hurtigt. Jeg havde faktisk været i en anden butik (en af deres konkurrenter) tidligere, men oplevelsen dér var overfladisk og hurtigt overstået. Det stod i skærende kontrast til den service og ekspertise, jeg mødte her.

Jeg gik derfra med et par sko, som jeg allerede elsker at løbe i – og med en følelse af at være blevet set og hjulpet af en, der virkelig ved, hvad de laver. Jeg kommer helt sikkert igen!

2. Juni 2025

Sløv kundeservice

Køber en løbevest fra Salomon tilbage d.2/5. Modtager den hurtigt, så intet brok der. Dog er det ikke den rigtige farve, træls fordi de ikke har sendt en returlabel med så jeg selv kan sende pakken retur. Jeg skriver en mail d.2/5 omkring at de har sendt en forkert farve, meget underligt da den farve jeg modtog slet ikke fandtes på deres hjemmeside.
Jeg går så selv ned i butikken i indre by for at returerne den.
Pengene får jeg hurtigt retur, så igen ingen brok der.
Men jeg har stadig ikke modtaget noget svar fra deres kundeservice, og det er nu et hel måned siden. Jeg ved godt at jeg selv at løst deres fejl, men at jeg ikke engang modtager en mail omkring at de undskylder deres fejl og at de kan se at jeg selv har returneret løbevesten i en af deres butikker, synes jeg er meget sløvt.
Det giver på en måde nogle købe lyst hos dem i fremtiden fra min side.

2. Mai 2025

Hej Agnethe

Tak for feedback!

Du har helt ret. Vi kunne godt have undskyldt fejlen og bekræftet, at vi har modtaget løbevesten tilbage. Det beklager jeg.

Vi håber trods alt at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Mine tights havde fået et hul, hvorfor jeg kontaktede dem angående en reklamation. De var meget imødekommende og hjalp med at finde min regning, da den var blevet væk. De var up front hele vejen igennem, og man var på intet tidspunkt i tvivl om, hvor man var i processen.

9. Mai 2025

Virkelig god hjælp!

Virkelig god hjælp fra alle involverede. Havde et mindre problem med min første ordre, og kundeservice var hurtige til at hjælpe og ringede til mig i forhold til den nye bestilling for at sikre, at jeg fik en god oplevelse. Mega hurtig levering også.

26. April 2025

Aldrig mere Løberen i Hillerød

Jeg havde fået tid hos Løberen og skulle have et par løbesko. Jeg ankom ca. 10 min før tid, og var forberedt på at vente på at det blev min tur, da den friske yngre mand, som jeg havde talt med, havde en anden kunde. En ældre medarbejder tilbød sin hjælp og blev noget irriteret, da jeg fortalte, at jeg skulle have et par løbesko samt havde en tid.
Hans irritation blev ikke mindre, da jeg ikke havde mine gl. løbesko med. Jeg begyndte at fortælle, at jeg skulle bruge dem til at gå på løbebånd med små og få intervaller af løb, samt at jeg skulle have svangstøtte i dem. Så fortalte jeg om min gå og løbe stil, men han virkede ligeglad. Han fandt et par sko, og fik mig op på løbebåndet, og satte derefter farten op til et sted imellem 8 og 9 km/t – ikke noget med at starte blødt ud. Derefter fandt han et par sko med svangstøtte og løbeturen gentog sig bare med lidt højre fart. Disse sko var ikke gode til mig, og jeg prøvede fortælle, hvad der ikke var godt for mig. Dette virkede han ligeglad med at høre, men gav mig nogle andre. Atter en spurt på båndet. Disse var meget bedre. Men ikke helt perfekte. Han fandt par nr. tre, som ikke duede til mig. Jeg fortalte at det forrige par var bedre, hvorpå han bare stod og så på mig, som om han ville sige (men han gjorde det dog IKKE) ”Så er det forrige par du skal have, for jeg gider ikke at hente flere sko”. På det tidspunkt ville jeg ønske at jeg var gået, men havde hårdt brug for et par nye sko. Så jeg valgte det forrige par, betalte og gik ud af forretningen 10 min efter at jeg var ankommet.
Jeg var så ked af det og rystet over den behandling. Følte at indstillingen var, at jeg bare skulle ud af døren så hurtig som muligt. Så man kunne komme ind og drikke kaffe. Så nu står jeg med et par sko som er okay, men ikke helt optimale. Men kan bruges.
Jeg sætter aldrig mere mine ben i Løberen i Hillerød igen. Om så at jeg bliver betalt for det.
Har efterfølgende fået at vide, at næste gang jeg skal have nye sko, skal jeg tage til Løberen i Lyngby eller ind til Marathon Sport i København. Jeg vælger nok Maraton Sport, da jeg helst ikke vil støtte Løberen, efter denne oplevelse. Der er bare langt fra Nordsjælland, når man skal med det offentlige. Men det gør jeg næste gang.

16. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr