Det er efterhånden lidt tid siden jeg var inde i løberen og fik lavet en løbetest og købe nye sko. Men er simpelthen nødt til at give kæmpe kredit til jeres kvindelige medarbejder. Hun var meget tålm... Mehr ansehen
Jeg modtog mine nye løbesko i den forkerte farve, som jeg havde købt online. Jeg ringede til kundeservice, og fik lynhurtig hjælp af Rasmus, som fik sendt de rigtige sko afsted indenfor samme time af,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super Service. Online shoppen leverede ved en fejl en damevest i stedet for den bestilte herre løbevest. Til min positive overraskelse sendte de straks en herrevest afsted da jeg gjorde opmærksom på f... Mehr ansehen
Über LØBEREN
- www.loberen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 46 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt fantastisk 1000 tak !
Nem bestillingsside med Cash Back
Nem bestillingsside, hurtig levering og CASH BACK med VISA betaling. Her handler jeg igen næste gang når behovet melder sig.
Fantastisk god og tålmodig service
Min kammerat og jeg skulle have nye løbesko og ville gerne have vores løbestil checket på løbebånd så vi gik i løberen i Århus. Vi fik super god og meget omhyggelig gennemgang og afprøvning. De var enorm tålmodige selvom vi have mange spørgsmål og lidt specielle vehov for skoene. Faktisk endte vi med at gå ud af butikken med sko som normalt koster 1600 kr til kun 1000 kr. Så det var en supergod oplevelse
Fantastisk butik i Aalborg
Hvis du ikke allerede har gjort dig selv den tjeneste at tage en tur i Løberen i Aalborg, så vil jeg virkelig anbefale dig at gøre det :)
Jeg var der igen i går og som altid fik jeg en fantastisk service, vejledning, hyggelig atmosfære og kun venlighed - og så kom jeg selvfølgelig hjem med et par nye løbesko, der lever helt op til det, jeg fik stillet i udsigt :)
Endnu engang kæmpe tak til Leif i Løberen i Aalborg for måden at møde os som kunder på - det er i sandhed en fornøjelse at handle hos dig og dine dygtige medarbejdere :)
Gode varer til fine priser
Gode varer til fine priser
Elendig kundeservice og ansvarsforskydning – bestilte str. 44, fik str. 43,3 og blev gjort til løgner
Jeg oplevede en respektløs, ubehøvlet og fuldstændig uacceptabel kundehåndtering.
Jeg fandt et ellers godt online tilbud på et par Hoka-løbesko. Der var kun én størrelse tilbage: EU str. 44, som også tydeligt fremgik på siden, da jeg lagde skoene i kurven. Jeg bruger altid str. 44, så ordren blev gennemført uden tvivl.
Først efter ordren var afsendt, opdager jeg i ordrebekræftelsen, at der pludselig står “størrelse 9,5”.
Da pakken ankommer, viser det sig, at de har sendt mig EU str. 43,3 (US 9,5) – en størrelse jeg på ingen måde kan passe.
Fejlen er åbenlys:
Jeg har bestilt EU 44, men modtaget US 9,5. De har altså forvekslet størrelsessystemer (US/UK/EU). UK 9,5 have til gengæld svaret til EU 44.
Da jeg kontakter deres kundeservice og forklarer, at jeg har modtaget en forkert størrelse, får jeg et chokerende svar:
De fastholder, at jeg har fået den “rigtige” vare, fordi der står 9,5 i ordrebekræftelsen. Ingen beklagelse. Ingen anerkendelse af fejlen. Ingen reel hjælp.
Tværtimod bliver jeg indirekte beskyldt for at lyve, når jeg forklarer, at jeg bestilte str. 44 – selvom det var den eneste tilgængelige størrelse for modellen. Som “løsning” tilbydes jeg at returnere skoene for egen regning (60 kr.), for en vare jeg aldrig har bestilt.
Det er grotesk, at jeg både skal betale for returfragt og bruge tid på at rette op på deres fejl – og samtidig mødes med en nedladende tone.
Det er i øvrigt meget let at se forskel på EU 43⅓ og EU 44 – især når der kun var én størrelse at vælge imellem.
Klar anbefaling:
Undgå denne forretning. Der findes masser af andre steder, hvor kundeservice, ansvar og respekt stadig tages alvorligt.
**Edit efter besvarelse fra løberen**
Advarsel til alle potentielle købere hos Løberen – hvis I ikke ønsker at blive gjort til grin og behandlet som uvidende idioter, så hold jer væk!
Nej, Andreas – den eneste, der ved, hvad der faktisk er bestilt, er mig. Det giver ingen mening, at jeg skulle bruge adskillige timer på først at forklare fejlen til jeres kundeservice og bagefter skrive denne anmeldelse, hvis jeg blot havde bestilt en sko i størrelse 43, som jeg aldrig ville kunne passe.
Dit svar er pinligt og amatøragtigt, og det gør kun mit incitament til at advare andre potentielle kunder endnu større. Sådan uværdig behandling af kunder bør ingen opleve.

Antwort von LØBEREN
Dårlig oplevelse ifm køb af gavekort…
Dårlig oplevelse ifm at købe gavekort ved Løberen. Der bedes om i bestillingen, at man påfører modtagers navn og e-mail, hvilket jeg så naturligvis har gjort. Det viser sig så, at Løberen sender gavekortet med det samme, til modtageren, hvilket resulterer i, at modtageren bare har fået en mail med gavekortet inden juleaften. Dette er til trods for, at man selvfølgelig udfylder sine egne oplysninger i faktureringsinformationen.
Jeg prøver så at ringe og afbestille, men der kan åbenbart ikke gives klart svar på, om det er muligt at afbestille et gavekort. Så der er åbenbart ingen returret forbundet hermed.
Derudover dårlig og flabet kundeservice i telefonen - rigtig øv oplevelse.

Antwort von LØBEREN
Jeg købte nogle løbesko efter en…
Jeg købte nogle løbesko efter en løbetest i butikken på Nørre Farimagsgade i Kbh. Da jeg desværre oplevede problemer med pasformen på 2 løbeture, vendte jeg tilbage til butikken med dem. De tilbød mig en ny løbetest og lod mig bytte skoene til et bedre fit. Virkelig god service!
Ikke flere løbesko til mig
Har købt mange sko i Løberen (Aalborg) men synes at kundeservicen, eller mangel på samme, har udviklet sig i forkert retning. Kommer ind i butikken i Aalborg lidt før lukketid og bliver, inden at have sagt noget, mødt i døråbningen med “ vi lukker om 5 min. så hvis du ikke ved præcis hvad du vil have, så kan vi ikke hjælpe” Fandt sko et andet sted og beklager da ulejligheden med gerne at ville have handlet i jeres butik…

Antwort von LØBEREN
Kæmpe anbefaling til Løberen i Aalborg!
Jeg var inde i Løberen Aalborg, efter at få butikken anbefalet af flere bekendte - og jeg blev bestemt ikke skuffet!
Blev mødt af Leif, som tog mig igennem hele processen fra løbetest til at finde den rigtige løbesko at starte ud med :)
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og en der gør at jeg fremover, kommer til at købe sko der :D
God butik, men skuffende kundeserviceoplevelse - Løberen Vejle
Jeg har handlet her flere gange og har som regel haft gode oplevelser. De fleste medarbejdere er venlige og hjælpsomme, og butikken har et godt udvalg af løbesko.
Desværre har jeg flere gange oplevet dårlig kundeservice fra én bestemt medarbejder, som virker uinteresseret og ikke særlig imødekommende. Personen virker nærmest irriteret, når man stiller spørgsmål, og det giver en ubehagelig stemning. Det er ærgerligt, for det trækker ned på en ellers god butik.
Det er især synd for nye løbere, der kommer ind for at få vejledning omkring sko og udstyr. Når man ikke ved præcis, hvad man har brug for, betyder det meget at møde en hjælpsom og engageret medarbejder – og det manglede desværre her.
Efter den seneste oplevelse valgte vi at gå uden at købe noget og i stedet handle et andet sted, hvor personalet var langt mere venligt og interesseret i at hjælpe.
Jeg håber, ledelsen vil tage en snak med medarbejderne om kundeservice generelt – det ville gøre en stor forskel.
Tak for hjælp i dag💪🏾
Tak for hjælp i dag til en distræt mor og en teenagerdatter, der løber😅!
Super butik lige inde i kbh tæt på Nørreport
Super god oplevelse og god betjening👍
Virkelig sød og meget hjælpsom…
Virkelig sød og meget hjælpsom ekspedient Victor i Aalborg forretningen. Han prøvede ikke at sælge noget jeg ikke manglede, istedet lyttede han til mine ønsker og fandt det, der passede til mine behov.
God betjening giver en god sko
Jeg var i butikken i Aalborg for en uge siden for at købe et par nye løbe/gåsko, efter at have holdt pause i flere år.
Jeg fik en supergod betjening. Den gode ekspedient fik mig en tur på løbebåndet, så vi fik tjekket, om jeg skulle have svangstøtte. Derefter fandt han tre forskellige sko frem, som jeg kunne prøve for at finde den rigtige, der passede til mig. Inden vi var færdige havde jeg prøvet 5-6 par sko.
Jeg følge mig godt behandlet, og st dervar tid til at blive serviceret, og tid til at finde de rigtige sko.
Jeg kom derfra med et par gode Saucona Triumph, som jeg er meget glad for
/Ulrik
Helt ekstremt god oplevelse
Helt ekstremt god oplevelse, med 10/10 hjælp fra de to der var på arbejde. Især Leif skal fremhæves, for hans meget af viden omkring skoene og han havde virkeligt godt styr på skomærkerne og hvad han troede ville passe bedst til min fod.
Der intet og sætte en finger på - meget imødekommende og venlige, med god service ☺️🙏
Jeg købte for 1,5 år siden et par…
Jeg købte for 1,5 år siden et par løbesko ved jeres butik i Aarhus. Det er først det sidste halve år at jeg er begyndt at bruge skoene, men har nu opdaget at de gør ondt at løbe i.
Jeg var i går (17-07-2025) nede ved jer med skoene, i håb om at kunne købe nogle indlæg som kunne mindske smerterne. Jeg havde ingen forventninger om at kunne bytte skoene, da det er så længe siden og at jeg ikke har kvitteringen
Ekspedienten jeg talte med sagde straks at vi måtte finde nogle andre sko at bytte med. Han brugte lang tid på at hjælpe mig med at prøve sko, fortælle om teknik til løb, opvarmning og udstrækning.
Fantasktisk service 10/10
Nemt at bestille og hurtig levering.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Løbeskoene lever op til forventning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.