Super god oplevelse i Lagazelle, fik den bedste service og vejledning til køb af en kvalitets dunjakke fra Rock n Blue, og så fandt jeg nytårs outfittet, den smukkeste glimmerkjole! Man bliver altid m... Mehr ansehen
Det er rart at komme ind i en forretning, hvor at ekpedienten virkelig hjælper en med at finde det rette tøj. Ekspedienten viste mig en masse forskelligt tøj, og det var fantastisk hun kunne gætte m... Mehr ansehen
⭐️Suveræn oplevelse!!⭐️ Serviceminded, kompetent og hjælpsom er det der beskriver personalet i LaGazelle i Lyngby Storcenter! 🙏🏼 To vældig tålmodige og smilende medarbejdere hjalp min mor... Mehr ansehen
Min lidt usikre 19-årige grandkusine var i butikken for at købe en ny festkjole, men butikken havde ingen kjoler der passede, og ekspedienten udtrykte at min grandkusines figur var årsagen bl.a. havde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
La Gazelle
Dänemark
- www.lagazelle.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Total dårlig bytteservice.
Jeg har fået en julegave af min veninde. Da det ikke lige var noget for mig tog jeg ud for at bytte den og få pengene tilbage. DET KUNNE JEG IKKE! Personalet oplyste mig at fordi varen var købt på et Master Card debit kunne de ikke tilbagebetale beløbet. Jeg er total uforstående overfor dette. Der står på bonen at jeg har 14 dages returret. Det betyder at pengene kan
kan tilbage betales. Jeg måtte derfor acceptere et tilgodebevis på beløbet da ekspedienten ikke ville udbetale beløbet. Da jeg kom hjem tjekkede jeg deres hjemmeside om de havde skrevet noget om at pengene ikke blev tilbagebetalt ved betaling med internationale betalings kort. Der står Inter. Derfor sendte jeg en mail direkte til butikken. Den har de så ikke ulejliget sig med at svare tilbage på. Alt i alt en dårlig kundeservice i denne butik og det er så i et center der er blevet kåret som Danmarks bedste.
Reklamation hos Lagazelle? Held og lykke
Jeg har aldrig oplevet så dårlig og fjendsk kundeservice som hos Lagazelle. Købte i Januar en, efter min mening, dyr (men virkelig pæn) hue. 3. gang jeg brugte den kom jeg hjem for så at opdage kvasten var faldet af og syningen i toppen gået op. Gik tilbage med huen (der var ikke engang gået en uge) forklarer pænt ekspedienten situationen og regnede helt ærligt med at få en ny hue eller pengene tilbage. Det kunne jeg godt glemme alt om! Det kunne under ingen omstændigheder gå under reklamation "Hun kunne jo ikke vide om jeg selv havde ødelagt den", jeg går jo selvfølgelig rundt og river kvasten af en ny hue for at bruge min tid på at tage tilbage til forretningen og bytte den til en magen til. Da jeg viser hende den er gået fra hinanden i toppen så flere af maskerne var løbet, rykker hun huen ud af hånden på mig og binder en knude med det løse garn. Det var jo en kæmpe hjælp, nu har jeg en hue med både hul og knude på toppen som kan bruges til absolut intet.
Jeg var så chokeret over hendes opførsel og hvor agressiv hun var at jeg ikke vidste hvad jeg skulle sige. Jeg bad istedet om kontakt information på hendes overordnede hvorefter hun giver mig et visitkort og siger jeg kan skrive til den adresse. Da jeg kommer hjem og kigger på kortet er det bare mail adressen og telefon nummeret til butikken. Jeg er sikker på hun da helt sikkert ville sende min klage videre til chefen...
Kan kun advare alle om at handle hos dem. Så længe du kun køber er de søde og smilende, men går din vare i stykker så gud nåde og trøste dig. Forvent ikke andet end agressive salgsekspedienter og anklager om du selv har ødelagt den.
Helt klart 5 stjerner!
Flot tøj, god kundeservice og hurtig levering! De fortjener helt sikkert en anbefaling + 5 stjerner! :-)
Kundefjendsk
Jeg har gennem årene købt en del vinter/sommerfrakker og har lagt over de 10.000 kr. i La Gazelle i Rødovre Centrum. Jeg tager på og taber mig meget svingende og bruger 4 forskellige str. I dag er mine sidste penge lagt der! Jeg skulle bytte en kjole til 699,00 kr. og det var mit første køb af andet tøj end frakker/jakker. Kjolen var syet forkert i en samling af rynker foroven og var tydelig sjusk. Jeg bemærkede til ekspedienten at jeg er gammel syerske og der var da også en anden kjole, men der var lidt sort på og hvis hun kunne få det af ville jeg gerne bytte. Efter afvaskning kom hun ud og den var fin, men sagde samtidigt at det var utroligt så mange der var gamle syersker. (Jeg er 60 år og har lært at sy som min generation har gjort og har også arbejdet som syerske.) En anden ekspedient kom hen og sagde til hende: " Sagde du en gammel sveske?" Tydeligt morsomt og jeg tror de 4 kvindelige ekspedienter der sværmede om kassen klart opfangede min vrede, da jeg meddelte jeg ikke ville købe en kæde til 399,00 kr. jeg ellers ville have købt. Idet jeg forlod butikken vendte jeg et meget vredt blik tilbage og mødte e`n af ekspedienternes blik. 14 dage før havde hun solgt mig en sommerjakke til 1499,00 kr.
Der er tydeligvis mangel på kundepleje i den butik og jeg sætter aldrig mine ben der mere! Der er andre butikker med bedre service og lige så godt et udvalg! Hvis jeg kunne ville de få mindre end 1 stjerne. Forhenværende kunde i La Gazelle!
Vanvittigt
Har ALDRIG fået værre behandling nogle steder ved reklamation af en helt ny vare. Et par bukser der efter førstegangs brug nærmest trævlede op. Mærkerne var klippet af men bukserne tydeligt ubrugte. To sure gamle kvinder gav ubeskrivelig dårlig behandling med utallige formaninger - " de er jo brugt, nej ved du hvad, det kan man da ikke". "Du har jo brugt dem, det kan vi jo se, der er ingen mærker på", det er jo ikke meningen, du skal lave gymnastik i dem", "du tror da ikke, du får pengene tilbage?" osv.. Havde haft bukserne på i under en halv time. Sætter aldrig mine ben mere i den forretning og vil heller ikke anbefale det til andre.
Dårlig behandling ved reklamation - La Gazelle i Lyngby Storcenter
Jeg har købt en lys skindjakke - nedsat. Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at syningen var defekt i det ene ærme. Jeg gjorde opmærksom på dette, samt, at der var mørke misfarvninger ved ærmerne (som jo kunne indikere, at den var brugt) - noget jeg burde have set i butikken, men altså først så, da jeg kom hjem. Da jeg mødte op i butikken, blev jeg afvist med, at den var så nedsat, at der ikke var noget at gøre (jeg mente, at et afslag i prisen ville være på sin plads, når nu der var tale om en defekt vare, da det på ingen måde fremgik ved købet), og at det med de mørke skygger var lavet med vilje (patina) - jeg har aldrig hørt noget lignende. Hvem vil dog lave snuskede skygger ved ærmegabet? Samme ekspedient, som havde været utrolig venlig ved købet - var iskold og afvisende. Jeg handler aldrig der igen!
Frygtelig oplevelse, overvej inden du handler hos La Gazelle
Jeg var så heldig at have fået en skindjakke af min kone i bryllupsgave. Den var desværre for lille, og vi tog straks ud på Fisketorvet for at finde en anden. Det skal siges det var en tilbudsvare, hvorfor vi så ikke kunne få pengene tilbage. Vi fandt så en anden jakke, det viste sig at der var flere fejl/mærker på denne, og det var desværre den eneste de havde. Herfra ønskede jeg at min kone aldrig havde handlet hos La Gazelle, magen til arrogant "kundeservice" og manglende forståelse for kunden har jeg ikke været ude for. Der blev talt til os på en måde så jeg måtte kigge på bonen for at blive klar over hvem der var kunden. Samtidig mente man vi skulle give fuld pris for en skindjakke der var fejl på, det kunne bare tages med noget læderfedt. Vi kunne komme tilbage efter 2 måneder hvis mærkerne ikke var forsvundet, bare vi ikke havde brugt jakken.
Alternativt kunne vi få et tilgodebevis, der kom jo nok nye varer til efteråret.... Så vi er nu den heldige ejer af et tilgodebevis på 1000 kr som vi måske kan bruge om ½ år.
Forstår ikke at sådan en forretning kan overleve..... men det kan den måske heller ikke, så er de 1000 kr. selvfølgelig tabt. Så tænk jer om inden I handler hos dem.
Mvh.
Hans Stjernlund
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.