Kinder World Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Communicatie verloopt goed. Product goed. Tevreden over de klantenservice. Tegoed ontvangen na retourneren van het product. Ik begrijp dat je de verzendkosten zelf moet betalen. Echter men moet wel... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op 29 mei heb ik via deze website een cadeau besteld voor mijn kleindochter, bedoeld voor haar verjaardag op 12 juni. Tot mijn teleurstelling werd het pakket pas op 18 juni geleverd, waardoor het... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Needoh NIET kopen bij kinderworld. het is heel nep het verdient een 0. Tja en mijn kleinkind weet dat. Jammer i.p.v verrast een teleurgesteld kleinkind. xxxxxxxx Zojuist het bedrag teruggeboekt... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik vind het fijn dat de website zowel speelgoed als accessoires heeft. Maakt het makkelijker om voor meerdere kinderen tegelijk te shoppen. Ik kocht meer dan gepland maar geen spijt. Alles kwam zoals... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

61 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

last minute besteld en toch op tijd

Ik bestelde een beetje last minute voor een verjaardag en het kwam toch op tijd aan. Dat heeft me echt geholpen. Heel blij mee.

4. Mai 2026

Beste Femke,

Wat een geweldig nieuws! We zijn super blij om te lezen dat het pakketje nog op tijd is aangekomen voor de verjaardag. Er is niets fijner dan een geslaagd feestje, en we zijn erg blij dat we hier een klein steentje aan hebben kunnen bijdragen.

Ontzettend bedankt voor je vriendelijke woorden en we wensen je veel plezier met het cadeau!

Hartelijke groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het vtech speelgoed dat ik bestelde is…

Het vtech speelgoed dat ik bestelde is eigenlijk best goed. De knoppen werken zoals het hoort en het houdt mijn kind langer bezig dan normaal. Verpakking was simpel maar niks beschadigd. Levering was ook prima.

16. April 2026

Beste Joris,

Wat leuk om te lezen dat het speelgoed zo goed in de smaak valt en dat je kindje er lekker lang mee kan spelen! Daar doen we het natuurlijk voor.

Fijn ook dat de bezorging soepel is verlopen en dat alles in goede staat is aangekomen. Bedankt voor het delen van je ervaring en we wensen je kind nog heel veel speelplezier toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De pokeball is in het echt echt…

De pokeball is in het echt echt indrukwekkend. Het lichteffect ziet er beter uit dan op de foto’s wat me verraste. Mijn dochter blijft hem openen en sluiten alsof het een schat is lol. Zeker een van de betere aankopen.

4. Mai 2026

Beste Lotte,

Wat een ontzettend leuke review om te lezen! We vinden het geweldig dat de Pokebal in het echt nóg mooier is dan op de foto's en dat het zo'n schot in de roos is voor je dochter. Het idee dat ze het als een echte schat behandelt, tovert een grote glimlach op ons gezicht.

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring en we wensen je dochter nog ontzettend veel plezier met haar nieuwe aanwinst!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik vind het fijn dat de website zowel…

Ik vind het fijn dat de website zowel speelgoed als accessoires heeft. Maakt het makkelijker om voor meerdere kinderen tegelijk te shoppen. Ik kocht meer dan gepland maar geen spijt. Alles kwam zoals verwacht.

6. April 2026

Beste Stijn,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat ons gecombineerde aanbod van speelgoed en accessoires het winkelen voor meerdere kinderen makkelijker heeft gemaakt! Dat is precies de handigheid die we onze klanten willen bieden.

Ook goed om te weten dat alles naar verwachting is geleverd. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen assisteren bij het vinden van leuke items!

Vriendelijke groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

werkt soepeler dan verwacht voor die prijs

het touchscreen horloge verraste me eerlijk gezegd. had niet verwacht dat het zo soepel zou werken voor deze prijs

4. April 2026

Beste Femke,

Wat ontzettend fijn om te horen dat het touchscreen horloge zo positief heeft verrast! We proberen altijd een zo goed mogelijke kwaliteit te bieden voor een scherpe prijs, dus het is super om te lezen dat het scrollen en de bediening zo soepel werken.

Hartelijk dank voor je fijne feedback en we wensen je heel veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

handig assortiment voor meerdere kids tegelijk

Ik vind het fijn dat ze zowel speelgoed als accessoires hebben. Handig als je voor meerdere kinderen koopt.

18. April 2026

Beste Fleur,

Wat een ontzettend vriendelijke beoordeling! We hebben ons assortiment bewust zo samengesteld dat je makkelijk in één keer kunt slagen voor verschillende leeftijden en wensen, dus het is geweldig om te horen dat dit in de praktijk zo goed bevalt.

Enorm bedankt voor de 5 sterren en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze webshop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de pokeball ziet er in het echt beter…

de pokeball ziet er in het echt beter uit. leuke verrassing

19. März 2026

Beste Rob,

Wat super om te horen! Er is niets leukers dan een product ontvangen dat in het echt nóg beter is dan verwacht. Een heel geslaagde verrassing dus!

Ontzettend bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling en we wensen je heel veel plezier met de Pokebal!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

dochter meteen blij en verrast door de functies

Mijn dochter koos zelf het connected horloge en ze is er super blij mee. Het past goed en het scherm reageert prima. Had niet verwacht dat het zoveel functies zou hebben voor deze prijs. Echt een leuk cadeau.

9. April 2026

Beste Maud,

Wat een ontzettend leuke reactie! Het is extra bijzonder als een kind zelf iets uitkiest en er vervolgens zo blij mee is. Geweldig om te lezen dat het horloge goed past, de functies boven verwachting zijn en dat het scherm zo lekker reageert. Een perfect cadeau dus!

Enorm bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en we hopen dat je dochter nog heel lang met veel plezier gebruik zal maken van alle functies!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drop shipping from China, expect delays

The website states toy delivery in 48 hours. After ordering a week ago (for a birthday tomorrow), I got a tracking update today to say it had started it's journey. I put the number through a Universal Parcel Tracker, and yes - it was in China. So this is a drop shipping company, who may say delivery within 48 hours, and may have images of a dutch team by a tulip field, but this is a drop shipper who is not being transparent about the origin of the items. And I now need to do some emergency shopping to find an equivalent for the child's birthday tomorrow. I'm not pleased.

24. April 2026

Dear Mrs Pennington,

We are truly sorry to hear about the delay in your order, especially since it was intended for a birthday tomorrow. We completely understand your frustration regarding the delivery timeframe and the shipping origin.

This is certainly not the smooth experience we want to provide. We would like to look directly into your account, check the tracking status, and find a suitable solution for you as quickly as possible.

Could you please contact us directly at contact@kinder-world.nl with your order number? Our team is ready to assist you and help make this right.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een paar items besteld waaronder

Ik heb een paar items besteld waaronder een horloge en een speeltje en beide waren van goede kwaliteit. Het horloge werkt goed en voelt niet goedkoop aan. Het speelgoed voelt ook veilig en degelijk. Gewoon een fijne aankoop.

23. April 2026

Beste Adriana,

Wat een ontzettend fijn bericht om te lezen! We vinden het geweldig om te horen dat zowel het horloge als het speelgoed zo goed in de smaak vallen en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Veiligheid en degelijkheid zijn voor ons absolute prioriteiten als het om speelgoed gaat, dus dit is een prachtig compliment.

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring en je mooie 5-sterrenbeoordeling. Veel plezier met je aankopen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

je vindt er makkelijk leuke dingen

Het is zo’n winkel waar je gewoon random leuke dingen vindt. Ik kocht uiteindelijk meer dan gepland lol.

17. März 2026

Hallo Hilde,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn erg blij te horen dat u artikelen hebt gevonden die u bevallen en dat uw ervaring u heeft geïnspireerd om nog meer producten te ontdekken, zelfs meer dan u van plan was. We zijn erg blij dat u tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een paar cadeaus voor mijn…

Ik heb een paar cadeaus voor mijn nichtje gekocht en ze vond ze meteen leuk. Verpakking was simpel maar alles kwam veilig aan. Best een soepele ervaring.

2. April 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn erg blij te horen dat uw nichtje de cadeautjes leuk vond en er meteen van heeft genoten. We zijn ook blij dat de bestelling in goede staat is aangekomen en dat u over het algemeen een prettige ervaring heeft gehad. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kind blij dus aankoop geslaagd

Mijn dochter koos zelf de roze items en ze is er echt blij mee. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.

25. März 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn erg blij te horen dat uw dochter zelf haar artikelen heeft kunnen uitkiezen en dat ze er helemaal tevreden mee is. Dat is inderdaad het allerbelangrijkste; uw tevredenheid doet ons veel plezier.

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is geen luxe ofzo maar voor…

Het is geen luxe ofzo maar voor kinderspullen doet het precies wat het moet doen. Tevreden.

30. März 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en dat het uitstekend geschikt is voor kinderkleding. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Die pokeball is eigenlijk echt cool

Die pokeball is eigenlijk echt cool. Mijn kind was meteen obsessed toen we hem openden. Verzending was ook prima, geen problemen.

10. März 2026

Hallo Vermeer,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn erg blij te horen dat uw kind de Poké Ball meteen leuk vond en er al bij het uitpakken blij van werd. We zijn ook blij dat de levering vlekkeloos is verlopen. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

niet perfect maar gewoon goed genoeg

niet perfect maar zeker prima voor kinderspullen

5. März 2026

Hallo Daan,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat het product geschikt is voor kinderkleding en aan uw behoeften voldoet. Ook al is niet alles perfect, uw tevredenheid blijft voor ons belangrijk en we houden rekening met uw opmerkingen om ons te blijven verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

wordt elke dag gebruikt dus dat zegt genoeg

Mijn dochter slaapt er nu letterlijk mee. dus ja, goede aankoop.

6. März 2026

Hallo Dekker,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn erg blij te horen dat uw dochter zo tevreden is met haar aankoop dat ze er letterlijk mee slaapt. Uw bericht doet ons veel plezier en bevestigt dat ze het product echt leuk vindt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

onverwacht schattig en goed gemaakt

Het kleine draakje is eigenlijk echt schattig. Had niet gedacht dat ik dat zou zeggen maar ja, het is leuk en goed gemaakt.

3. April 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw reactie! We zijn erg blij te horen dat u dit draakje leuk vindt en dat het u aangenaam heeft verrast.

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de website is simpel maar werkt goed

de website is simpel maar werkt goed. werd nergens in de war van

5. März 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u onze website eenvoudig en gebruiksvriendelijk vond.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

levering ging soepel en product was…

levering ging soepel en product was zoals verwacht. geen problemen

28. Februar 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat de levering goed is verlopen en dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

Het team van Kinder World

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr