Kinder World Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Communicatie verloopt goed. Product goed. Tevreden over de klantenservice. Tegoed ontvangen na retourneren van het product. Ik begrijp dat je de verzendkosten zelf moet betalen. Echter men moet wel... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op 29 mei heb ik via deze website een cadeau besteld voor mijn kleindochter, bedoeld voor haar verjaardag op 12 juni. Tot mijn teleurstelling werd het pakket pas op 18 juni geleverd, waardoor het... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Needoh NIET kopen bij kinderworld. het is heel nep het verdient een 0. Tja en mijn kleinkind weet dat. Jammer i.p.v verrast een teleurgesteld kleinkind. xxxxxxxx Zojuist het bedrag teruggeboekt... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik vind het fijn dat de website zowel speelgoed als accessoires heeft. Maakt het makkelijker om voor meerdere kinderen tegelijk te shoppen. Ik kocht meer dan gepland maar geen spijt. Alles kwam zoals... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

59 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prima kwaliteit voor wat je betaalt

Ik heb een paar accessoires gekocht en ze zijn allemaal best goed voor de prijs. Niets bijzonders maar zeker het geld waard. Zou opnieuw bestellen.

2. April 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn erg blij te horen dat onze producten een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden en dat u graag nog eens bij ons wilt winkelen.

simpele aankoop

simpele aankoop, alles kwam goed aan. niks te klagen

20. März 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat uw bestelling zonder problemen is aangekomen.

nette levering zonder schade

De verpakking was netjes en niets was beschadigd. Klein detail maar ik let daar altijd op.

19. März 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was over de verpakking en dat uw bestelling in perfecte staat is aangekomen.

Ook wij hechten veel waarde aan deze details, en uw opmerking doet ons veel plezier.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had niet verwacht dat de kleuren zo fel…

Had niet verwacht dat de kleuren zo fel zouden zijn in het echt. Ziet er beter uit dan op de foto’s.

18. März 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat de kleuren van het product u in het echt nog beter bevallen dan op de foto.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De website was makkelijk te gebruiken…

De website was makkelijk te gebruiken en afrekenen ging snel. Ik vind het fijn dat ze veel opties op één plek hebben. Maakt cadeaus kopen veel makkelijker.

27. Februar 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat uw ervaring op onze website soepel en prettig is verlopen, en dat ons gevarieerde aanbod u helpt bij het uitzoeken van cadeaus.

Dropshipper

Ik had de recensies moeten lezen voordat ik op deze website bestelde. Ze verzenden rechtstreeks vanuit leveranciers buiten Europa, waarschijnlijk China. Het is nu twee weken geleden dat ik wat spullen bestelde om cadeau te geven aan het kind van een vriendin. Uiteraard kon ik het cadeau niet op tijd voor haar feestje afgeven. Nooit meer.

22. März 2026

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt, met name het feit dat we het cadeau niet op tijd hebben kunnen bezorgen.

Onze levertijden bedragen 8 tot 15 werkdagen, zoals aangegeven op onze website, en we begrijpen dat het in deze context frustrerend kan zijn om twee weken te moeten wachten.

We nemen ook uw opmerking over uw algehele ervaring ter harte en betreuren het dat deze niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Is uw probleem al opgelost? Zo niet, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we uw dossier kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen vinden.

Misleidend, geen goede prijs/kwaliteitverhouding

- Levering duurde erg lang, namelijk 3 weken.
- Omschrijving klopte niet met het artikel. Er stond bijvoorbeeld bij de wekker dat het konijnenoortje beweegt als de wekker afgaat en dat er een nachtlampje in zit, maar beide was niet het geval (omschrijving was waarschijnlijk van een ander artikel?)
- Het horloge heeft een andere kleur afbeelding op de wijzerplaat dan op de website staat afgebeeld (groen bloemetje in plaats van wit bloemetje)
- Horloge kostte 26 euro, maar is dat zeker niet waard (merkloos, slechte kwaliteit bandje, met het bandje verkeerd omgevouwen in een plastic hoesje ingepakt dus niet zoals je een horloge verpakt verwacht).

13. März 2026

Beste A.v.G.,

Onze welgemeende excuses voor deze zeer negatieve ervaring en de late reactie van onze kant. Wat je hier beschrijft over de lange levertijd, de onjuiste productomschrijving van de wekker en de teleurstellende kwaliteit van het horloge, is absoluut niet de standaard die we nastreven.
We nodigen je dan ook vriendelijk uit om contact met ons op te nemen via contact@kinder-world.nl onder vermelding van je bestelnummer. Ons team kijkt direct met je mee om dit achteraf recht te zetten.

Team Kinder World

Terrible experience

Terrible experience! I had to wait a whole month for my package, which was supposed to be a birthday gift for my son. When it finally arrived, I discovered it was a fake Paw Patrol tower from China with very poor quality. The product looks nothing like the original and feels very cheap. Complete waste of money. I strongly advise people not to buy from this store.

10. März 2026

Hello,

We’re sorry that your experience wasn’t satisfactory and for the inconvenience caused, especially regarding your son’s birthday gift.

Our delivery times are 8 to 15 business days, as stated on the website, and we understand that the wait may have been frustrating. We would also like to clarify that it is clearly stated on our website that the products are not authentic. We take your comments regarding quality into account to improve our offerings and customer satisfaction.

Has your issue already been resolved? If not, we invite you to contact our customer service team so that we can review your case and find a suitable solution.

Best regards,
The Kinder World Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

18 februari een bestelling geplaatst…

18 februari een bestelling geplaatst tot nu toe niets ontvangen. Krijg wel antwoord op een mails maar steeds met een andere reden waarom het pakket nog niet is bezorgd. Komen niet met een oplossing. Moet geduld hebben zeggen ze.

4. März 2026

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de frustratie die deze situatie mogelijk heeft veroorzaakt.

Onze levertijden bedragen 8 tot 15 werkdagen, zoals aangegeven op de website, en we begrijpen dat het voor u een lange en frustrerende wachttijd is geweest sinds 18 februari. Het spijt ons dat onze eerdere antwoorden geen duidelijke oplossing hebben geboden.

Als uw probleem nog niet is opgelost, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij de exacte status van uw bestelling kunnen controleren en zo snel mogelijk een passende oplossing kunnen vinden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They have stupid refund policy

They have stupid refund policy. It is not possible to return items. We ordered two sweaters with kpop merchandise, unfortunately quality is awful, it's not clothing it's a plastic! Money for nothing ( I need to throw it away

8. Januar 2026

Hello,

We apologize for the inconvenience and disappointment you experienced with your order, as well as your concerns regarding the quality of the items you received

We understand your frustration with this situation and your experience with the return process, and we are taking your feedback seriously to improve the quality of our products and the clarity of our information.

However, we remain available to review your case and assist you with your request to find a suitable solution.

Best regards,
The Kinder World Team

Klantenservice - retourneren

Communicatie verloopt goed. Product goed. Tevreden over de klantenservice.
Tegoed ontvangen na retourneren van het product.
Ik begrijp dat je de verzendkosten zelf moet betalen. Echter men moet wel duidelijkheid verschaffen over het land van herkomst. Mijn product bleek uit Frankrijk te komen dus moest eur 13,00 verzendkosten betalen.
Verder geen klachten

6. Januar 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de communicatie met onze klantenservice en de kwaliteit van het product, en dat de situatie via een tegoedbon is opgelost.

We nemen uw opmerking over de retourkosten en de noodzaak om bepaalde logistieke informatie duidelijker te vermelden ter harte, om de ervaring van onze klanten te verbeteren.

Uw tevredenheid blijft belangrijk voor ons.

Heel slecht bedrijf oplichters

Heel slecht bedrijf levering duurde ruim twee weken. Kwaliteit super slecht embleem op vest is prut. Vest kun je ook voor veel minder bestellen op Temu. Retourprocedure erg onduidelijk. Al twee keer via contactformulier retour aangevraagd maar wordt niet op gereageerd.

24. Dezember 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, de levertijd, de kwaliteit van het product en uw ervaring met de retourprocedure

Wij begrijpen uw frustratie over het uitblijven van een reactie op uw verzoeken en nemen uw feedback ter harte om de communicatie en de afhandeling van klachten te verbeteren.

Wij staan echter nog steeds tot uw beschikking om uw dossier te bekijken en u te begeleiden bij uw retourverzoek, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Slecht, slecht, slecht

Zeer langzame levering, slechte kwaliteit kleding en verkeerde maten geleverd.

Niets kopen bij deze firma!!!!

20. Dezember 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, de levertijd, de kwaliteit van de artikelen en de ontvangen maten

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en nemen uw feedback ter harte om de kwaliteit van onze producten, de opvolging van bestellingen en de productbeschrijvingen te verbeteren.

Wij staan echter tot uw beschikking om uw dossier te bekijken en u indien nodig een passende oplossing aan te bieden.

Met vriendelijke groeten,

Trap er niet in!!

Trap er niet in!!! Levering na 3 weken van een nep trui met opgeplakt embleem. Oplichters!!!

17. Dezember 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling met betrekking tot uw bestelling, evenals voor de levertijd en uw mening over het ontvangen product.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en nemen uw feedback ter harte om de kwaliteit van onze producten en de opvolging van bestellingen te verbeteren.

Wij blijven echter beschikbaar om uw dossier te controleren en u indien nodig een passende oplossing te bieden.

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Namaakproduct geleverd en geen enkele medewerking bij oplossing

Ik heb bij kinder-world.nl een Paw Patrol Voertuigenset besteld, maar ontving een duidelijk namaakproduct (“Dog Patrol”) dat sterk afwijkt van wat er in de webshop werd aangeboden. Toen ik dit meldde, inclusief foto’s als bewijs, kreeg ik geen erkenning van het probleem. De verkoper bleef eisen dat ik het product op eigen kosten zou retourneren naar Frankrijk voordat er nagedacht zou worden over een terugbetaling.

Op fora bleken meerdere klanten hetzelfde meegemaakt te hebben. Het lijkt dus niet om een incident te gaan, maar om een structurele werkwijze. Ondertussen wordt het product nog steeds op de website aangeboden alsof het een origineel Paw Patrol-artikel is.

Kortom: misleidende verkoop, slechte klantenservice en geen bereidheid om problemen op te lossen. Niet alleen dropshipping, maar ook moedwillige misleiding van consumenten met namaakproducten.

13. März 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, evenals voor uw mening over het ontvangen product.

Wij begrijpen uw frustratie over de situatie die u beschrijft en over uw ervaring met onze klantenservice, en wij nemen uw feedback ter harte om de kwaliteit van onze producten en de afhandeling van klachten te verbeteren.

We staan echter nog steeds voor u klaar om uw dossier te bekijken en u indien nodig een passende oplossing te bieden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je word genaaid, niet kopen hier

Cadeautje besteld voor mijn neefje, mooi Disney helicoptje van Dinoco voor 21 euro plus verzendkosten, ik kreeg na 3 weken dus te laat voor de verjaardag een plastic zakje uit China met een AliExpress versie die je daar kunt bestellen voor 3 euro inclusief verzendkosten, ik wilde het artikel retourneren, moet dat naar Frankrijk gestuurd op eigen kosten 11,25 ik heb het maar laten zitten maar wat een naaiers zijn dit en nog wel met kinderspeelgoed, schandalig!!!! Smerige oplichterij , niets daar bestellen mensen!

30. September 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, evenals voor de levertijd en uw mening over het ontvangen product.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en nemen uw feedback ter harte om de kwaliteit van onze producten en de informatie over retourzendingen en logistiek te verbeteren.

We staan echter tot uw beschikking om uw dossier te bekijken en u indien nodig een passende oplossing te bieden.

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters!
Alle Labubu is nep. Ze schrijven op hun site de naam Labubu en gebruiken de naam van Popmart op artikelen.
Maar alles is nep en ze vragen er de hoofdprijs voor. Doe aangifte net als ik. Ze gebruiken de fotos van Popmart ook. Ze gaan een grote rechtszaak krijgen en failliet gaan zowel persoonlijk als zakelijk en dat hebben ze dik verdiend.

8. August 2025

Goedendag Chantal,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling en uw ervaring met de ontvangen producten.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en nemen uw feedback ter harte om de transparantie van de productinformatie en de kwaliteit van onze catalogus te verbeteren.

Wij staan echter nog steeds tot uw beschikking om uw dossier te controleren en u indien nodig een passende oplossing te bieden.

Oplichters niet bestellen!

Mijn moeder heeft hier een bestelling gedaan voor mijn dochters ( 2 labubu’s ) 70 euro lichter ze dacht dat het echte waren, maar natuurlijk waren het neppe. Ik had haar direct gewaarschuwd dus binnen 5 minuten heeft ze gemaild om de bestelling te annuleren.
Dit bedrijf negeert haar compleet en na bijna 1 maand heeft ze de bestelling en haar geld niet.
Niet bestellen want je krijgt niet want je besteld heb!!!!! Alles is nep!!!

1. Juli 2025

Goedendag,

Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, uw annuleringsverzoek en de verwerkingstijd van uw aanvraag

Wij begrijpen uw frustratie over het uitblijven van een reactie en nemen uw ervaring ter harte om de afhandeling van klantverzoeken en de opvolging van bestellingen te verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GA ER NIET MEE IN ZEE!!!!!

Zeer slecht!
Wel betaald,veel te duur en niets ontvangen.
Mails beantwoorden ze niet.
Rekening is van Luxemburg dus zal hoogstwaarschijnlijk een dropshipper zijn die de boel oplicht.

1. Juli 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, evenals het feit dat u uw artikel niet heeft ontvangen en geen reactie op uw berichten heeft gekregen.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en nemen uw feedback ter harte om de opvolging van bestellingen en de reactiesnelheid van onze klantenservice te verbeteren.

We staan echter nog steeds voor u klaar om uw dossier te controleren en u indien nodig een passende oplossing te bieden.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Mijn zoon heeft geld gespaard om zogenaamde nunchucks te kopen en wilde ze van deze winkel. Nunchucks zijn echter nooit aangekomen, geen contact met de klantenservice mogelijk. Ingevulde contactformulier wordt niet op gereageerd en ook niet op E-mails. Erg sneu voor m’n zoon dat er zo mee om wordt gegaan!

27. April 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, evenals het feit dat u het artikel niet heeft ontvangen en geen reactie heeft gekregen op uw verzoeken.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en de teleurstelling die dit voor uw zoon kan betekenen.

Wij nemen uw feedback ter harte om de opvolging van bestellingen en de reactiesnelheid van onze klantenservice te verbeteren.

Het team van Kinder World

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr