KGI Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering. Hvis man kunne give mere end fem stjerner, ville jeg det. Jeg bestilte nyt speedometerkabel og drev klokken 16, og fik det med GLS i pakkeshoppen dagen efter. T... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter at have modtaget min ordre, opdagede jeg at en af delene var ridsede. Jeg henvendte mig og fik hurtigt svar, at det beklagede de og at producenten desværre ikke pakker det godt nok ind. Fair. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fornøjelse at handle med KGI. Nem og overskuelig hjemmeside, godt udvalg af produkter til fair priser. Bestilling går nemt, og leveringen er hurtigt. Hertil skal nævnes at servicen er i top.... Mehr ansehen

1. Motorrollerhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Online salg af knallert og scooter reservedele så som, PGO, Yamaha, Peugeot og Aprilia samt Honda. Desuden scooter og knallert styling samt udstyr.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte dele til min scooter hos kgi.dk. Varerne kom meget hurtigt. Der var dog et problem med en tændingslåsen hvor nøglen ikke virkede. Jeg ringede og snakkede med dem om problemet og de sendte en ny vare. Havde den nye vare dagen efter. Super service👍

14. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringede til dem for at fortryde noget på min ordre. Jeg fik fat i Jan som med det samme gik ud og fandt min ordre i buret hvor der er mange pakker. Dsv misforstod han mig og sendte mig det der skulle have været fortrudt istedet for det jeg skulle have haft. Han sendte de ting jeg ellers skule have så jeg fik kabel gratis.

God oplevelse herfra, kundeservicen er iorden hos kgi

29. Januar 2021

kan anbefales

hvis der er noget jeg kan så er det at anbefale kg-import altid god service, hurtig levering og altid hvad man mangler

8. Januar 2021

Kan 100% anbefalde KGI

Kan 100% anbefalde KGI, bestilte d. 3/1 kl 20:00 og fik pakken d. 5/1 kl 10:00.

Ihvertfald ikke sidste gang jeg køber fra KGI.

5. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.
Hvis man kunne give mere end fem stjerner, ville jeg det.
Tidligere har jeg bestilt andre dele, og fik efter en telefonisk samtale, tilsendt både varenumre og teknisk sprængt tegning på sms, så jeg kunne se, hvordan det kunne monteres.
Super service og virkelig hurtig levering.
Ti tommel op herfra..

4. November 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nogen lunde side........

Rigtig fin side, med gode support sider. det der mangler er dog at jeg afbestilte min pakke 5 min efter jeg havde bestilt den, fordi jeg havde glemt nogen ventilhætter. Nu har jeg ventet i snart et døgn på få mine skide penge tilbage..........

2. November 2020
KGI-Logo

Antwort von KGI

Hej
Jeg vil meget gerne hjælpe dig med, få reservationen af beløbet ophævet på din konto.
Men det er nu ikke os, som holder på dine penge, det er Nets og din bank.
Oplys mig dit navn, kunde nr. og ordre nr. så får jeg vores bogholder til, at gøre et forsøg på, at det går hurtigere.
PS. Man kan sagtens tilføje noget til en eksisterende ordre, uden at annullere den første ordre, man skal blot vælge afhentning i vores butik på ekstra ordren, så lægger vi de to ordrer sammen, uden at det koster ekstra porto, du skal blot kontakte os enten telefonisk eller pr. mail.

Ring eller skriv til mig, så løser vi denne udfordring for dig
Jan Grøndal
Tlf. 76 76 68 69
Mail salg@kgi.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig gode priser

Rigtig gode priser, hurtig levering...
Dog kunne de nok godt have lidt billigere forsendelse. De fleste webshops kan sende ting for mellem 25-39kr, det billigste ved kgi koster 44kr.
Jeg var dog meget tilfreds med handlen.

4. Oktober 2020

Abbeslout framragende kundeservice

Abbeslout framragende kundeservice
Har aldrig haft et problem med kgi
Købte en str8 baglygte til Yamaha jog r, den den ankom var den ridset og grim, jeg ringede følgene til kgi og de sendte en ny med det samme. 👍🏻

8. September 2020

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg fik en forkert pakke og for snakket med dem der styrer telefonen. Jeg får sendt en ny pakke gratis og beholder den jeg modtog. Stadig for jeg stickers og slik med. Kan kun anbefale herfra.

22. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en udstødning til scooter

Købte en udstødning til scooter, men fik desværre bestilt forkert.

Var i tvivl om hvor længe der ville gå fra at man sender retur, til at ens pengene kom. Med det ringede jeg ind, og kom i kontakt med support. De sagde 2 til 3 dage, og 1 dag indtil delen blev inspiceret. Han var meget flink, og lavede "inspektionen" imens vi var i røret, hvilket gjorde ventetiden markmst kortere.

Dejlig service, kan klart anbefales.

22. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr