KGI Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering. Hvis man kunne give mere end fem stjerner, ville jeg det. Jeg bestilte nyt speedometerkabel og drev klokken 16, og fik det med GLS i pakkeshoppen dagen efter. T... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter at have modtaget min ordre, opdagede jeg at en af delene var ridsede. Jeg henvendte mig og fik hurtigt svar, at det beklagede de og at producenten desværre ikke pakker det godt nok ind. Fair. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fornøjelse at handle med KGI. Nem og overskuelig hjemmeside, godt udvalg af produkter til fair priser. Bestilling går nemt, og leveringen er hurtigt. Hertil skal nævnes at servicen er i top.... Mehr ansehen

1. Motorrollerhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Online salg af knallert og scooter reservedele så som, PGO, Yamaha, Peugeot og Aprilia samt Honda. Desuden scooter og knallert styling samt udstyr.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Positiv kunde

Mega fed hjemmeside med alt hvad man har brug for til sin scooter, crosser m.m. dog kan mange af tingene på deres side findes billigere på andre sider såsom speedline osv. men ellers nok den fedeste side med motorsport.

30. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

fatter ikke nogle der vil hanlge der…

fatter ikke nogle der vil hanlge der det snyder alle har haft en dålige oplevelse i skylder mig 699 kr det er et år siden jeg har ikke set mine penge eller den cdi box jeg sende retur til jer

forbrugerrådet har sagt du skal giver penge tilbage lige meget hvad jeg har sende det til dig man må godt prøve ting man har købt på nette og sende det retur jeg er medlem af forbrugerrådet man har 14 dags ful retur rat jeg for holder mig til det det siger

nej det ved jeg men nå du beskylder mig for og lyve og det jeg sender til dig er løjen siger du så er det svært og så en løsing på alt

jeg har et for slag du giver mig 350 kr i rabat og jeg sletter alt hvad jeg har skrinvet til dig her på og du skal huske jeg har købt for over 10.000 kr resevdele hås dig af du behanler mig så dan er ikke oki

9. Juni 2020

Hej Igen Brian

Jeg har af flere omgange, prøvet på at hjælpe dig, men det har ikke lykkedes mig.

Du har bestilt forkert inde på vores hjemmeside, derfor passer varen ikke til din scooter.
Vi tager ikke varer retur, som har været monteret.

Hej Brian
Hvis du har haft en dårlig oplevelse med en af vores varer, så hjælper jeg dig gerne.
Du kan kontakte mig på tlf. 76 76 68 69

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris, fantastisk ordrebehandling!

Det billigste sted på nettet til mit luftfilterrensesæt. Bestilte klokken 16.32, fik besked om afsendelse klokken 18.34 og modtog min pakke med GLS dagen efter klokken 11.59 - simpelthen sublimt!

28. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så dårlig service skal man lede længe efter!!!

Jeg køber en vare hos jer som hedder skjold sæt til pgo..
Da jeg pakke kassen ud mangler der 1 stk skjold!! Ringer derfor til jer får at høre om det virkelig kan passe.... Da telefonen bliver taget, bliver der sagt et elle andet navn, så et øjeblik tænker at jeg måske har fået forkert nr. Det er da meget alm. at nævne firma navn når man tager telefonen!
Nå men et skjold sæt indeholder alså ikke alle dele fortæller den anden mand i telefonen og begrunder det med at det er ikke alle der har lyst til at skifte det hele... OMG.. tænker jeg.. men det er måske meget normalt i Esbjerg?
Det svare jo til at købe en rød bil og så er bagsmækken grøn måske er det
også smart i Esbjerg?
En returlabel det medfølger skam heller ikke, det skal man selv sørge for. kundeservice medfølger heller ikke samt en manglende konduite.
Jeg vil aldrig mere handle hos jer og vil på det kraftigste opfordre andre til det samme. Der er så mange andre gode butikker hvor man både får kundeservice og konduite med i prisen.

12. Mai 2020

Hej Christian
Jeg er ked af, at du har misforstået mængden af skjolde i vores skjoldsæt.
På hver enkelt af vores skjoldsæt til PGO, skriver vi, hvilke skjolde som medfølger i sættet, der er også et billede af hver enkelt skjold, som er i sættet.
Vi har netop valgt, at vores sæt ikke har bagstykket med, da det ikke er alle vores kunder, som har behov for netop det skjold, uanset hvor man kommer fra.
(Når man ringer til vores firma, får man vores firmanavn oplyst, derefter har du flere valgmuligheder, og du endte hos mig, derfor præsenterede jeg mig med mit navn og ikke vores firmanavn)
Fortsat god aften.
Jan

Super fin løsning

Købte en ny Variator til min søns nyindkøbte og helt standard Piaggio NRG fra 2014.

Den passede bare ikke rigtig godt på krumtappen og det kunne jeg ikke lide. Jeg skulle i hvert fald ikke have den brokket ind over krumtap-akslen. Ringer til KGI og skal ringe tilbage 20 min senere når han har tjekket op på det.
Han giver mig ret i at sådan en går lidt træls på, og han har allerede meddelt bogholderiet om at refundere mig det fulde beløb incl. porto. Det er super service og jeg skulle heller ikke bøvle med at returnere den jeg havde købt.
Så skal jeg bare have bestilt en original variator ved KGI på et tidspunkt, den gamle originale der sidder i har en rille men virker dog lidt endnu... Men for mit vedkommende, kun originale dele fremover

25. April 2020

Ovenud tilfreds.

Ovenud tilfreds.

Jeg bestilte mine varer d. 19/04 og hele l*rtet ankom d. 21/04.
Der blev adviseret per mail om det hele og da varen ankommer er jeg kun tilfreds. Det er pænt pakket, det er de rigtige varer, og så følger der endda lidt klistermærker og slik med.

Kommer helt sikkert til at købe her igen meget snart.

22. April 2020

Sublim service

Hertil skal nævnes at servicen er i top. Har ikke på egen hånd oplevet reklamationer, men med den hurtige dialog der oprettes ved tilføjelse til ordre eller spørgsmål, så er jeg sikker på at også reklamationer ville gå smertefrit.

6. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt for ca 3000kr og der er gået…

Har købt for ca 3000kr og der er gået over 14dage nu der er ikke kommet noget frem til mig det er aldrig sket andre steder for mig

14. März 2020

Hej
Hvis du oplyser mig dit kundenr og ordrenr, vil jeg undersøge hvor din ordre er blevet af.
I din ordrebekræftelse er der et link til enten Postnord eller GLS, har du søgt på deres hjemmeside?

Super Kundeservice

For nylig købte jeg en kontakt til min scooter, kontakten virkede ikke. Da jeg skrev til dem, sendte de mig lynhurtigt en ny kontakt, uden at jeg skulle sende den anden retur.

6. Januar 2020

For god ordens skyld.

For god ordens skyld.
Jeg har handlet med KGI for første gang. Det bliver ikke den sidste. Min søn skulle bruge nogle spejle til en Choppercykel, de blev bestilt hos KGI, og kom som lovet dagen efter. Der var lidt med noget lingsgevind der drillede. Jeg ringede til KGI og fik en frisk gut i røret, der blev eftersendt de nødvendige småting U/B, de landede dagen efter. Det er til et stort 12 tal, jeg kan ikke genkende noget af den kritik KGI har fået af andre anmeldere. Tak for det :)

2. Dezember 2019

God butik

Leveringen var hurtig, og produktet var af god kvalitet! Super professionel, og venlig personale. Klart anbefalet at handle her.

19. November 2019

Polecam

Polecam
Bardzo szybka dostawa, zamówienie zgodne z opisem. Kupowałem dwa razy, za każdym razem wszystko w porządku

5. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr