Super service og hurtig levering. Hvis man kunne give mere end fem stjerner, ville jeg det. Jeg bestilte nyt speedometerkabel og drev klokken 16, og fik det med GLS i pakkeshoppen dagen efter. T... Mehr ansehen
Efter at have modtaget min ordre, opdagede jeg at en af delene var ridsede. Jeg henvendte mig og fik hurtigt svar, at det beklagede de og at producenten desværre ikke pakker det godt nok ind. Fair. Je... Mehr ansehen
Varene kommer virkelig hurtigt ud af døren, det er så dejligt at få en besked om at tingene er sendt med gls søndag så man kan hente mandag
Super fornøjelse at handle med KGI. Nem og overskuelig hjemmeside, godt udvalg af produkter til fair priser. Bestilling går nemt, og leveringen er hurtigt. Hertil skal nævnes at servicen er i top.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Online salg af knallert og scooter reservedele så som, PGO, Yamaha, Peugeot og Aprilia samt Honda. Desuden scooter og knallert styling samt udstyr.
Brolæggervej 16, 6710, Esbjerg V, Dänemark
- kjeld@kgi.dk
- www.kgi.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Professionelt firma
Super og helt i top service og kvalitet....bestilte et skjoldsæt til pgo hot50 ....frontskjold var anden farve ind resten og ringet derind..man sendte et I den rigtige farve uden ekstra beregning ...havde det dagen efter...kgi er et firma jeg varmt kan anbefale til andre hurtig og professionelt personale....kunne man give 10stjerner havde jeg gjort det
Top professional
Virkelig god service, de burde have 1 ekstra stjerne for hurtig expedition og service, for den er sku i top... Bestilte udstødning fredag, havde det lørdag, havde bestilt forkert, sender tilbage mandag og får bestilt det rigtige mandag aften og allerede onsdag formiddag kom det nye. Det er sku service😊😊👍👍
Sådan kgi sindssygt service
Dårlig service
Bestilt en spændingsregulator til Suzuki de gamle modeller fik en ny model indpakket i Gammel models indpakning den havde været åben ringer til Kgi snakker med Jan super fin fyr fortæller at hvis de har lavet en fejl skal jeg bare lægge ud for portoen natur og så vil jeg få pengene tilbage når varen kommer tilbage til dem sender varen tilbage til dem efter de har modtaget varen ringer jeg til dem en uge efter for at spørge hvor pengene er blevet af ham der har lige været noget ferie noget så der gik lige på dage en uge uden jeg gik der i ringe igen og Derefter gik der 4 dage så kommer pengene ind på kontoen bare ikke pengene for fragt skriv en mail til dem og forklare situationen at jeg kun skulle ligge ud for porto jeg ikke fik penge for porto fordi det var mig der havde bestilt forkert varer magen til dårlig service skal man lede længe efter.. handler heller med speedline.dk super kunde service

Fremragende service
Bestiller varen lørdag aften og modtager den mandag formiddag.
Det kan hvis ikke meget hurtigere.
Super service.
Super hurtig levering af min ordre
Super hurtig levering af min ordre. Alt var som det skulle være, de havde endda vedlagt gratis klistermærker og de lækreste og mest saftige vingummibamser.... De smagte seriøst godt og var dejlig bløde 👌
God kundeservice
God kundeservice. Hjælpsom hvis man har spørgsmål og fine priser.
Reservedele til knallert
Super forretning at købe reservedele, køber både til min puch maxi og suzuki fz 50. Altid hurtig levering og gode priser. Også ligger der altid en lille gave :-)
køber du noget der ikk virker er det…
køber du noget der ikk virker er det bare ærgeligt for dig
kan kun anbefale en anden scooter biks de her er til grin
ja jeg har sparket til en scooter i din udstilling og det gjorde jeg af den simple årsag at du ikke ville hverken bytte eller give mig pengene tilbage på en defekt reservedel jeg havde købt for max 20 minutter siden også selvom jeg havde kvitering og hele mulevitten.
havde du selv regnet med jeg ikk ville blive sur over det... snyder
Og meld mig bare til politiet for at udstille din butik som du ringede til mig og sagde du ville hvis ikke jeg slettede det her opslag

5 stjerner.
5 stjerner.
Fine dele til ok priser og virkelig hurtig respons på ordre samt levering.
Det køer bare rigtigt hurtig levering…
Det køer bare rigtigt hurtig levering og
Man går
Det
Man betaler for
Fantastisk sted at købe sine…
Fantastisk sted at købe sine reservedele. Både dybt og bredt sortiment, og rigtig god service.
Personalet er super dygtige til at svare på tekniske spørgsmål og er interesserede i at hjælpe.
Super godt sted at handle, her kommer man igen og igen.
Rigtig godt sted at handle
Køber reservedele til min søns TZR 50. Glæder mig over super god betjening, gode priser og god rådgivning.
Rigtig godt sted at handle.
Fik en pakke leveret af jer
Fik en pakke leveret af jer, men den havde desværre været åbnet før,,, - er det brugte / demo ting man køber hos jer til +1000

Udstødning
Fik sms om at pakken var leveret i pakkeshop. Hentede med det samme, og GLS bilen var ikke engang kørt fra butikken endnu 😁
Her en time efter, er udstødningen monteret. Alt passede perfekt, og sikke en ro der blev på scooteren👌
Og der var endda vingummibamser i pakken 👍
Kun godt at sige herfra!
Det ren plastik,meget dårligt lavet…
Det ren plastik,meget dårligt lavet kinaskrammel ( baglygte til mc ) OPDATERING : Ja så bliver man lige ringet op og får at vide det er mig og ikke lygten der er noget galt med, SLUT med at handle her. Og kære KGI, ingen pres fra jer eller penge retur vil få mig til at ændre mit opslag. God dag.
Verdens bedste service både over…
Verdens bedste service både over telefonen og på mail. Jeg har handlet der flere gange og kan kun anbefale kgi.dk jeg er overrasket over den gode kvalitet de har.
Super service ! Jeg skulle bruge lidt skruer og bolte til en Honda vt 1100 og kunne ikke få det ved mc-forhandler. Så jeg meget positivt overrasket over den service kgi ydede og de fandt det straks på deres lager 😊
Super fint
Bestilte 3 små dioder, de kom indenfor 2 dage, super fint indpakket. Og de virker naturligvis.
virkelig det bedste sted og super fede…
virkelig det bedste sted og super fede YouTube videoer og kvalitets vare og billig priser og god service kan klart anbefales.:)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.