Jørgen Olsen Automobiler A/S Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik fikset mine bremser på begge baghjul i slutningen af september 2025. Da jeg så var til synstjek i januar 2026, skulle bremsen på venstre baghjul igen skiftes. Årsagen er åbenlys: I valg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en noget uheldig oplevelse hos en anden bilforhandler, som gjorde os noget utrygge ved køb af ny bil, endte min kone med at tage kontakt til Jørgen Olsen automobiler, som havde en Mazda C... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft bilen på værksted to gange, og begge gange er de blevet meget forsinket, hvilket også var beskeden til stort set alle ventende kunder i venteværelset. 2 timer forsinket begge gange.. Ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i flere år fået mine biler serviceret ved Jørgen Olsen Automobiler A/S i Viborg. Jeg oplever altid høj faglighed og god service. Uanset hvilket problem jeg har med bilen, bliver der lyttet og... Mehr ansehen

1. Automarkt
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. Autowerkstatt
  4. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai. Med hele 4 bilmærker under tag, tør vi godt love, at vi absolut er et besøg værd hvis du går med tanker om køb af ny bil. Vi har altid de nyeste modeller fra Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai i udstillingen. Med så bred en palette af biler, er der helt sikkert også en der falder i din smag og som passer til dit behov og økonomi. Salgsteamet er altid klar til en uforpligtende snak over en kop kaffe, fremvisning af bilerne og giver også gerne en prøvetur i drømmebilen. Vi glæder os til at se dig !

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bil bytte.

Har byttede min Suzuki Celerio til en Ford Feista.
Venlig modtagelse i butikken, henvist til en sælger som har gjort alt for og få en god byttehandel, så jeg er tilfreds. God vejledning hele vejen igennem.
Handlede fra dag til dag og Ford' en fremstod nyklargjort med plader.
Tak for en god, venlig og kompetent betjening. Kommer bestemt igen🙂

7. Mai 2020

Venlige og imødekommende

Super god service, har købt en brugt Mazda6 fra 2014, flot klargjort til vi skulle have den. Alt hvad der er kommet efter levering er blevet udbedret, uden problemer.

5. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte min helt nye Ford i november og…

Købte min helt nye Ford i november og var meget tilfreds med handlen med deres sælger Henrik Skoubo.Værkstedet derimod er der ikke ret meget godt at skrive om fik bakalarm som ikke virkede ordentligt efter de fik det rettet havde man også glemt at sætte nogle ledninger sammen til lyset. Efterfølgende havde jeg. Bilen til afbansering 6 gange, først da jeg klagede til FDM fik jeg 2 nye dæk så kan ikke anbefale værkstedet

12. Juni 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forsøgt af flere gange af få min Mondeo…

Forsøgt af flere gange af få min Mondeo (firmabil) til service. Har endnu ikke været muligt at booke en tid. Da jeg bor I Viborg ville det selvfølgelig være nemmest at få lavet service i Viborg. Begge gange skal Jørgen Olsen min. 5 uger frem for at kunne tilbyde en tid, hvilket jeg har svært ved arbejde med. Værkstedet i Herning kan tage bilen med dags varsel

9. Juni 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, kunde og løsningsorienteret erhvervsleasning (salg)

Har lige fået leveret en Ford S-Max fra Jørgen Olesen gennem Ford Lease (Via ALD). Jeg var lidt i bekneb på tid... og måde det blev håndteret på af Henrik Skouboe var super service minded, kunde og løsningsorienteret. Der blev fra Henriks side skabt et hurtigt overblik over hvad der var muliogt, og da jeg først havde truffet beslutningen, så gjorde Henrik og Jørgen Olesen - Ford Viborg alt i deres magt for at levere bilen så hurtigt som overhovedet muligt. En super tilfreds kunde som slut resultat... og bilen er også dellig ;)
/Anders Mørk Kornbek, Tamahris Nordics Aps

5. Juni 2019

Super Ford sælger

Har lige købe en Ford Mondeo hos Jørgen Olsen i Viborg. Kan kun sige at jeg har været super tilfreds med hele oplevelsen.
Hele forløbet er blevet håndteret professionelt og uden grimme overraskelser.
Specielt sælger Henrik Skouboe har været fantastisk gennem hele processen. En stor tak til han for den fine service og rådgivning ved købet.
Kan klart anbefale Ford hos Jørgen Olsen i Viborg.

8. Mai 2019

Fusk

Jeg var der oppe med en Suzuki swift. Der havde knækket bagkofangeren. De bruger en uge på at finde en ny, male den og sætte den på, det er fint nok men så finder jeg så ud af at deres mekanikere har formået at sætte baklyset til tågelyset og omvendt. Så har jeg fået min kammerat til at tjekke det, og der finder vi så ud af at de bare har tapet det hele sammen. Fordi det sjovt nok ikke passede sammen. Ved ikke om deres mekanikere sover eller hvad de går og laver men virker ikke særligt professionelt...
Grunden til de skal have 2 stjerner er på at de er flinke og giver råd men deres arbejde skal de ikke have noget for ud over maleren

4. Mai 2019

Uprofessionelt værksted.

Jeg har endnu til gode at service og reparationer er udført ordenligt og har indtil videre altid måtte ud med bilen igen, trods der er en 2017 CX5’er. Savner i den grad professionalitet.

29. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke din mazda i viborg

Vi har købt en Mazda 6 i februar 2018 og vi er glad for den. Vi har også lavet en service aftale. Som vi betaler 575 kr. om mdr.

Idag den 4-3-19 har vores bil være til service for første gang.
Vi havde sagt til dem at vi gerne vil have de skulle tjekker varme knappen til bagruden. Da hver gang vi trykkede på den gik det i radioen

Da vi henter bilen får vi af vide at der er gået en varmetråd i bagruden og hvis det skal laves er det en ny bagrude og det skal vi selv betale da de mener vi har ramt den med noget omme bag i.

Undskyld mig, Vi betaler ikke så mange penge hver mdr for en service aftale og når der er noget galt så er det ens ejen skyld. Jeg er tosset og det eneste vi har haft bag i vores bil er en barnevogn. Som en stationcar til over 300.000 kr burde kunne holde til.

Men det er jo nemt for dem bare at give os skylden.

4. März 2019

Kan ikke anbefales

Føler at det med Ford i Viborg altid er en lidt halvhjertet oplevelse.
Jeg har i 4 år haft min Ford Ka til service hos Ford i Viborg grundet serviceaftale og i starten (de 2 første år) var det fint men så de sidste 2 år af min serviceaftale har de virkeligt ikke gjort jobbet godt nok!
Jeg vil ikke anbefale at man bruger dette værksted men derimod at finde et andet hvor der sikkert er billigere priser og bedre service!

Efterfølgende:

Efter min anmeldelse blev jeg ringet op af Ford i Viborg, der var kede af min anmeldelse og det er jo som sådan fint nok. Ham jeg snakkede med undskyldte og igen er det jo også virkeligt fint, men han valgte så også at pålægge mig noget af ansvaret for de ting jeg var utilfreds med. Han mente bla. at jeg skulle have kontaktet Ford begge gange efter mine dårlige oplevelser og det har han jo helt ret i men da der var særlige omstændigheder (grundet længerevarende udlandsophold) var dette ikke en mulighed og han begyndte at komme med undskyldninger for hvorfor min bil måske havde problemer. I opkaldet sagde han at hvis bilen havde stået stille i længere tid var det sikkert derfor jeg oplevede problemer med bilens gear - På trods af længerevarende udlands rejser har min bil på intet tidspunkt stået stille i længere tid og jeg føler at det var en virkeligt flabet ting at sige samt en måde for Ford at give skylden videre.

Ford ville utroligt gerne gøre noget ved problemet og det er jo virkeligt dejligt men da jeg nu er flyttet fra Viborg er det besværligt.

Jeg står ved min anmeldelse og den har på ingen måde ændret sig efter opkaldet. Jeg er dog glad for at Ford gerne ville fikse problemet men jeg bryder mig ikke om de anklager der blev insinueret i opkaldet.

1. März 2019

Fantastisk og engageret service

Jeg købte en ny Ford Fiesta af sælger Henrik Skouboe og er fuldt ud tilfreds og både service og bilen. Igennem hele processen har Henrik svaret på spørgsmål, stået til rådighed og sikret en effektiv og tryg process. Jeg kan derfor kun anbefale Jørgenolsen i Viborg.

20. Februar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt en ny Mazda CX-3 hos Jørgen Olsen A/S i Viborg som vi fik leveret den 4. februar 2019.
Deres sælger Henrik Skouboe ydede en enestående service i forbindelse med køb af ny bil. Han gennemgik de muligheder, der var ved køb af forskellige Mazda modeller. Vi har fået en bil vi er meget tilfredse med. Vi kan varmt anbefale Jørgen Olsen A/S og hans sælger Henrik Skouboe.

Inge og Søren Fisker
Middelfart

18. Februar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så har jeg fårt min nye focus.

Så har jeg fårt min nye focus.
Det holdt lidt hårdt på grund af at ford skulle tjekke noget på den og ikke rigtig ville fortælle ford i viborg hvad, men da beskeden kom gik det hurtig.
Bilen blev gennemgået og mobilen koblet op og der blev lige fundet en fejl på den ene bagdør som lige skulle tjekkes inden vi kan køre hjem. Det er min anden ford fra Jørgen Olsen i viborg, og jeg har været meget tilfreds med rådgivningen og købet begge gange, det er en stor invistering og man skal lige tænke sig om to gange, men kun saglig rådgivning og masse af hjælp.
Kan anbefale ford i viborg på det kraftigste. Selv om min kone sige at jeg ikke skal have flere biler, så vil jeg gerne komme igen hvis det skulle ske om ca 6 år.

18. Dezember 2018

Ford C-Max 2018

Ford C-Max 2018
I går hentede vi vores nye bil. Vi har været særdeles godt tilfredse med forløbet. Sælger Henrik Skouboe har været en god oplevelse. Det er anden gang vi køber bil her, og både køb og service har været meget fin. Eventuelle fejl er blevet rettet til vores fulde tilfredshed.
Mette og Erik Boel

15. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt ny varebil hos Jørgen…

Har lige købt ny varebil hos Jørgen Olsen, og haft en fantastisk oplevelse med masser af hjælp undervejs,Kendte værkstedet efter de har serviceret min gamle bil i 6 år . Altid god service og en meget dygtig mekanikker.
High five
Børge Jensen

9. November 2018

Nemt med første bilkøb

Vi skulle vove os ud i forløbet med at købe vores første bil. Hele processen blev forklaret tydeligt og klart. Forhandler justerede forklaringerne til vores forståelsesniveau meget let, og var meget tålmodig og god til at svare. Svarede hurtigt tilbage på både mail og telefon, hvis der var spørgsmål. De var meget forstående for vores personlige situation, og ændrede forhandlinger således, samtidig med at de gik i dybden mht. alle aspekter af finansiering over hele bilens levetid.

Det er en venlig stemning når man træder ind hos forhandleren, og man føler sig kendt af sælgeren, så man ikke bare er endnu en kunde.
Vi er meget tilfredse, og siger tak for en god handel.

1. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for super service, og en god handel

Vi havde længe overvejet at skrifte vores bil da den vi havde ikke passede til vores forbrug. Da den igen gik i stykker for os, skulle det gå stærkt med en beslutning om udskiftning. Vi fik en snak med Henrik som vejledte os til den vi nu har købt og vi er mere end tilfredse. Dejligt at tale med en bilforhandler som ikke pressede os eller nedværdigede vores valg og køb. Man kan virkelig mærke, at han ved, hvad han taler om. Han fanger hurtigt hvad vores behov er, er meget realistisk i de biler han viser os. Udover det fik vi, da situationen hastede for os, en hurtig levering. Tak for god service og vejledning.

25. Oktober 2018

"Ny" Mazda var omlakeret 3 steder

Mazda CX5 var omlakeret 3 steder - men "har ALDRIG været skadet"

Jeg købte en 2 år gamme Mazda CX5 fra Mazda forhandler Jørgen Olsen i Viborg. Sælgeren var sød og imødekommende, og jeg følte mig umiddelbart i trygge hænder.
Jeg spørger om bilen nogensinde har været skadet, og til det svarer han NEJ. Så jeg kører glad hjem med min nye bil.
Efter ca 2,5 mdr opdager jeg at min bagkofanger er gået løs. Jeg tænker at sådan en nok "bare" skal klikkes på plads, men for en sikkerheds skyld kører jeg til Mazda i Ballerup, hvor pladesmeden går med ud for at se på sagen.
Han meddeler mig at bilen har været skadet. Øhhh nej, svarer jeg. For jeg har jo lige fået at vide, af den autoriserede Mazdaforhandler i Viborg at bilen ALDRIG har været skadet. Men det har den - tydeligvis. Han viser mig en revne og bule i kofangeren, lakrester på baglygten, skrabemærke i bagsmækken og at kofangeren er monteret forkert (Den mangler flere skruer der skulle holde den på plads).
Jeg kontakter Mazda Viborg som mener at jeg nok selv har lavet skaden... Så de vedkender sig intet.
Jeg kører bilen til FDM, som finder at bilen er omlakeret TRE steder, bagkofangeren er forkert monteret og for- og tågelygter er fejljusteret (sikkert fordi bilen har været adskilt for at blive lakeret).
Jeg sender FDM rapporten til Mazda Jørgen Olsen Viborg som nu forklarer at bilen nåååe ja, vist nok har fået omlakeret bagklappen, men jeg burde selv have opdaget, at kofangeren sad forkert, da jeg gennemgik bilen med sælgeren.
De tilbød - meget storsindet - at jeg kunne få rettet mine lygter. Men resten kunne de ikke gøre noget ved :(
Jeg har ikke forstand på at gennemskue om en bil har været skadet. Det er jo derfor jeg vælger at købe den af en autoriseret forhandler.
Så min konklusion er. HOLD JER LANGT LANGT VÆK FRA MAZDA JØRGEN OLSEN i Viborg. Efter min opfattelse er lever de op til alle mine værste fordomme om en tvivlsom brugtbilforhandler.

Opdatering!
Nu, ca 2,5 år efter min anmeldelse beder Jorgenolsen om flere oplysninger om mig, så de kan svare mig.
Jeg kan da sende dem hele den lange mailkorrespondance hvor de skriver at jeg nok selv har lavet skaderne - trods FDM-rapportens ord for at de var der i forvejen

21. September 2018

Rigtig dårlig service

Har lige haft en ford Fiesta til et stort eftersyn. Men i stedet for at lave et stort eftersyn, lavede de vist et lille. De konstaterede hvad der var galt med bilen...men lavede ikke noget af det, eller kontaktede os som kunde, så bilen kunne blive lavet. I stedet sendte Jørgen Olsen en bil tilbage, med bla. nedslidte bremser og tændrør. Specielt den manglende udskiftning af tændrør, resulterede i, at bilen 2 dage senere ikke kunne starte. Vi kontaktede Jørgen Olsen efterfølgende for at få et tilbud så bilen kunne blive lavet, tilbuddet måtte vi også rykke for - det er virkelig rigtig dårlig service.

Opfølgning på dette: jeg har siden haft bilen forbi en anden mekaniker og fået den gennem tjekket for alle de såkaldte fejl og det viste sig, at bilens bremser sagtens kunne klare 20.000 km mere + mange andre fejl som ikke var der alligevel. Flot arbejde Jørgen Olsen, måske I skal finde nogle bedre mekanikere, som ikke prøver at snyde jeres kunder

23. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr